Alice: Madness Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt szinte egyszerre küldtük<#nevetes1>
???

\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"

Külföldi fórumon azt írják valami törölt karakter, de akkor nem értem miért maradt benne a játék karakterkönyvében.link
és ott van még ez is

meg ez is
És ez?

\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"

Forráskóddal már kiszedtem, de azért köszi. De már meg is jelent nálam is a kép 😊

hm... De azt nem írja, hogy merre található...

http://i.imgur.com/FdsBg.jpg
Nekem nem jeleníti meg a képet... Csak oda van írva, hogy KÉP 😄

Na itt is van
Én arra gondoltam, hogy egy kihagyott karakter, abból van az art book ban néhány, de ez benne van a játék menüjében lévõ karakter listában is, tehát elvileg látni kellene valahol.
Fogalmam sincs. szerintem a babaházas pályához illene. De én az egész játék alatt még csak hasonlót sem láttam :S

Na de akkor most mi is ez az izé valójában?
Na, nekem a 159. kép volt 😄

Nekem JPEG-ben van meg az art book és ez a 127. kép most néztem hogy 159. oldal lapszám szerint
Ehh... De ronda szegény 😄

Na végre
sikerült
Bassz... 127.oldal nekem a japános pályáról szól , pedig elvileg oldal szerint van beszkennelve a könyv :S

127. oldal
A jó k*rva édes anyját ennek a sz*rnak
Vagy az art book hanyadik olvalán van? Mert akkor megnézem abban.

Hol találtál te errõl képet? Weblapcímet próbáld már beilleszteni!

Négylábú koponya nyúlfülekkel akkor is megoldom
Jaaa 😊

Na de jó hogy a kép lemarad, bármit csinálok
Mivel?

Apropó tud valaki valamit errõl az izérõl, mert nem csak az art book-ban van benne, hanem a játék karakter kistájában is szerepel, bár én még ott nem találkoztam vele.
Letölteni nem tudod valahonnan?

*értelme

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

A fegyvereket is megkapod az átírással. A játék elsõ részét viszont nem, tehát van értelem a completed verziónak.
Én viszont lemaradtam róla, és nem tudom, hol lehetne megvenni az elsõt.

Egyébként ad valami pluszt még ha nehezebb fokozatban játszod végig, mert nem hinném, hogy lehet elérni többet a 100%-nál, mivel már így is feloldott minden elérhetõt a menüben.

Különben ha nehezebb szinten játszik az ember attól még a játék ugyanaz marad, tehát nem lesz tõle izgalmasabb csak idegesítõbb. Ami változik az csak annyi, hogy a sérülések több energiát vonnak le és az ellenfelek több találatot viselnek el, esetleg a létszámuk is megnõ.
Ha végigvitted akkor new game+ van a profilodban, azért plusz mert elvileg minden amit már elértél megmarad, fegyverek, életerõ és begyûjtött dolgok.
De nem tudom, hogy csak akkor e ha ugyanazon a nehézségi szinten játszod újra, vagy akkor is ha emeled a szintet.
CroftManor
Ok, ezt fogom tenni 😊 köszi.

Nothing is True, Everything is Permitted

Amúgy én úgy tudom (azért ne vedd készpénznek), hogy még játék közben is módosíthatod a nehézségi szintet! Akkor viszont nem szabadna elvesznie.

De ha már végigvitted és a New Game-ra kattintasz, akkor nem tudom, hogy mi lesz... (szerintem vesznek a mentések...)

Hozz létre új profilt szerintem.

Nem tudom, két külön profillal játszunk, õ alapból Nightmare-t kezdett, én meg Normal-t.

Na igen a pénz mindennek mozgatórugója.

Én még csak ugyanazon a szinten játszottam újra, nem tudom mi lesz akkor ha újrajátszásnál nehezebb szintet választasz.
CroftManor
Marketing... 😊 Hogy õk sokat keressenek rajta.

CroftManor
Ha újrakezdem nightmare szinten, akkor az összes eddig megszerzett malac orr meg üvegcse elveszik? Újra össze kell szedni õket hogy felszámolja? :S

Akkor ezek szerint valóban elég csak egy szöveges fájlban egyetlen szót átírni, érdekes. Akkor mégis minek lenne érdemes megvenni a Completed kiadást, hát nem.
A fegyvereket is nézted?
Na, tegnap kipróbáltam a nyuszi jelmezt 😄 Nagyon tuti! A Caterpillar-os is hasznos, ráadásul ezek tetszenek a legjobban 😄

Nagyobbakat ütnek, esetleg gyorsabban mozognak, több az életerejük. Én azt olvastam, hogy felfejlesztett fegyverekkel+némi rutinnal a hard/nightmare fokozat se olyan gáz.

Férjem most tolja a legnehezebb szinten, azt nem tudom, több-e az ellenfél vagy gyakrabban van-e harc, de az tuti, hogy az ellenfelek keményebbek, mert elég sokszor káromkodik és szidja õket <#idiota> Mondjuk én néha normálon is szidtam õket 😄

Köszi srácok, akkor este kipróbálom én is!

próbálta már valaki a játékot normal és hard/nightmare szinten ? ha igen, akkor miben más? gondolom a platform elemeken nem igazán lehet variálni, szóval valószínû a harcoknál lehet a nehezítés. több ellenfél, vagy ugyanannyi csak agresszívabban viselkednek, esetleg többször van harcrész ?
Mûködik, most próbáltam ki. 😊

Persze. 😊
De legalább is több mint valószínû.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

blambun írta tegnap:

"ejnye, egy külföldi fórumon azt találtam, hogy a bónusz ruhák és fegyverek megvannak a sima kiadásban is, a következõt kell tenni:

"Go to My Documents\My Games\Alice Madness Returns\AliceGame\Config\

Open AliceEngine.ini

At bottom under , change GIsSpecialPCEdition=FALSE to TRUE"

Szerintetek érdemes kipróbálni, biztonsági másolat készítése mellet? Lehet röhögni a kérdésemen 😄 de még sosem próbáltam átírni valamit játék könyvtárában 😊 Ha mondjuk az átíráskor elb*szódik valami, és én visszamásolom a biztonsági mentést, akkor minden ok lesz?

Én a feljavított verziót még nem láttam, nekem igazi 2000-es évjáratú "antik" példányom van 😊. Hát a 2.részhez képest tényleg elég... hogy is mondjam..."rossz" minõségû, ami a textúrákat illeti, de hát azért mégiscsak eltelt 11 év a két rész között. De hogy õszinte legyek, én már annyira megszoktam így az elsõ részt, hogy el sem tudnám képzelni olyan minõségben, amilyen a 2.rész 😊

Csak az elsõrésszel játszani a második után igazán embertpróbáló. Engem egyedül az vitt tovább, hogy tényleg jó a történetvezetés és jól össze van rakva. De vizuálisan.... javítgattak a texturákon a régi PCs-hez képest, meg szélesvásznú, de a poligonszám nem nõt, a környezet is olyan amilyen.
Mondjuk ha Alicet kicserélték volna meg a terepet berendezték volna a 2. rész elemeivel, ütött volna rendesen. De nem panaszkodok, szép tölük, hogy hozzáadták a 2. részhez. Örültem neki. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...