Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
http://www.akciofigura.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a történet is kellõen felkavaró lett a végére, kár hogy a rosszarcú személyét idõ elõtt lelõtték az egyik animációban.
Ez a szöveg pedig különösen tetszett, fõleg a valós jelentése és a látszólagos jelentésének kontrasztja miatt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezen meg jót röhögtem:
http://imageshack.us/f/804/hehes.jpg/ majdnem otthagytam 😄
\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"
A Spoiler-es résszel kapcsolatban: hát, az aztán idegborzoló volt!!! Leginkább az tette azzá, hogy csak szép komótosan tudtál elõrehaladni! 😊)
\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elejével kapcsolatban pedig: viccelsz ? 😄 szerintem nagyon jó volt az eleje is. lebegõ kártyavárak, madarakként repkedõ kártyalapok sokasága. hangulatában a még békés Wonderland-hez hasonlítanám, amikor legelsõ alkalommal megérkezel.
én ennyire durva, brutális világot, mint ami Queensland végefelé van legutoljára a Silent Hill 3-ban láttam. az utána következõ valóságban játszódó résznél meg már kicsit mintha émelyegtem is volna.
fú, de kéne hozzá a magyarítás. 😞 az a gondom, hogy valóban olyan a játék nyelvezete, hogy olyan szavak jönnek velem szembe legalább mondatonként kettõ, amivel még soha nem találkoztam. aztán mire a szövegkörnyezetbõl megpróbálnám megfejteni a jelentésüket, már jön a következõ.
Bár nekem most két hét kiesik majd, mert hétfõn nyaralni megyünk, de a többiek folytatják addig is a fordítást (nem tudom, pontosan hányan is csináljuk). De amúgy én egyedül elég sokat lefordítottam már, úgyhogy bizakodó vagyok a szeptemberrel kapcsolatban 😊
Apropó: fordítással mi a helyzet?!
Nothing is True, Everything is Permitted
Ja és még az is tegnap történt, hogy épp a Hatter's Domain pályán voltam és ment az a nyomasztó zene...és mikor már rég a következõ pályán voltam, még mindig az ment. Sõt amikor kiléptem a fõmenübe, még ott is azt ment, keverve a játék fõmenü zenéjével <#idiota>#idiota>
-A Queensland pályán van egy rész, amikor szét kell taposni a földön lévõ szíveket -> sokan panaszkodtak, hogy ezt nem akarja végrehajtani a játék, hiába nyomkodják a C-betût.
-Szintén Queensland: vannak azok a libikóka szerû platformok, egyikre ugye bombát kell rakni, és a másik felemelkedik -> a bomba felrobbanása után sem ereszkedik vissza a felemelkedett platform, így ha nem tudtak ráugrani, akkor bukta, utolsó mentés betöltése...
-Vannak azok az "órák", amiket borsszóróval kell lõni, és mikor narancssárgáról zöldre vált, akkor felemelkedik egy platform, vagy kinyílik egy ajtó -> hiába lövik zöldre, mégsem történik semmi...
-Esernyõ nem nyílik ki.
Most ezek jutnak eszembe, nem tudom, hogy mindegyik bug pc-re vonatkozott-e, az elsõ az tuti. Nem tudom, esetleg valami nem stimmel a beállításokban? Egy személyes tapasztalat, de ez Tomb Raider-es: nem tudom már melyik részével játszottam, max. felbontás, és hiába ugrottam, nem kapaszkodott meg a szemben lévõ sziklán. Felbontás vissza, és rögtön megkapaszkodott. ezért gondolom, hogy esetleg a beállításokat kellene módosítani, de amúgy nem igazán értek hozzá :S
Én már végigvittem, és lekopogom,nekem nem volt ilyen problémám.
Végigvitte valaki normal és nightmare módban is? Csak azért kérdezem, mert már régebben észrevettem, hogy a cd tok hátulján lévõ képek között van olyan helyszín, ahol én még sosem jártam :S Lehet, hogy nightmare módban ez a játék is ad bónusz pályákat vagy "szobákat"? Annyira nagy kedvem nincs végigvinni nightmare-ban azért, hogy ez kiderüljön, + idõm sincs annyi, de azért kíváncsi vagyok.
cornellred: Nem lehet hogy két kar van, csak nem veszed észre a másikat? Nekem úgy rémlik, hogy volt olyan, hogy két kart kellett meghúzni.
Amúgy a nyúl csak katalizátor a Wonderland és a való világ között. Az 1. rész is akkor kezdõdik idõrendben, amikor az elmeintézetben visszadják Alice-nek a nyulát. A 2. részben ezt a szerepet a macska tölti be.
nekem olyan problémám van hogy a chapter 4ben annál a résznél amikor kerget az executioner; átmegyek a falon; utána kijutok egy olyan részhez ahol meg kell húzni a hal szájában azt a karikát ás akkor elvileg le kéne ereszkednie annak a két levegõfújó "vázának" (megnéztem a végigjátszást is és abban ez történt), de nálam ez nem következik be és nem tudok továbbmenni😞 már újra is telepítettem de így se akar történni semmi. meghúzza, de utána nem történik semmi és már azt se jelzi ki utána:/
Itt a fehér nyuszi követése helyett a fehér macska követése volt, mert lássuk be, egy nyúl nem illeszkedett volna a londoni környezetbe. Ez idáig OK. Továbbá nem úgy gondoltam, hogy a nyúl legyen a fõfõfõ szereplõ a történetben, de én egészen a játék végéig vártam, hogy felbukkanjon. Legalább a végén a vonaton a többi "fõszereplõvel" együtt 😊
Na ennyit a Nyusziról 😄
Na mindegy, nem reklamálni akartam, de szerintem pár jelent erejéig feltûnhetett volna. Akárhogyis, én csípem azt a nyulat 😊
Az, hogy Lewis Caroll történetében mennyire fõszereplõ szerintem irreleváns, ez egy egészen más Wonderland, még ha a könyv hangulatvilágához közelebb is áll.
Minden megmarad, ugyanúgy a dlc ruhában kezdte az elsõ pályát, amelyikben abbahagytam a chapter selectben. Lényegében annyi, hogy az ellenfelek nehezebben halnak meg és nagyobbat is sebeznek. Az a kis szörnyike, villával a kezében egyet belém ütött és kb 2 rózsám bánta kapásból. Szóval nagyon kell vigyázni, bár ezzel ellentétben azt az elsõ Ruinos szörnyet amit az esernyõvel kell likvidálni, azt 3 teáskanna lövéssel elintéztem.
Én most lecseréltem a hatteres ruhát arra amelyik dupla sérülést ad, igaz így veszíteni tudok az életembõl, de így van benne kihívás.
szóval mégegyszer: http://alicefans.wordpress.com/
nem tudom hányan ismeritek ezt az oldalt, de a legújabb résszel kapcsolatban rengeteg hír, videó, miegyéb található rajta. érdemes megnézni, hogy néhányan már új ruhákat is készítettek a játékhoz. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Bár állítólag vannak olyan játékok, amiket ha a legnehezebb fokozaton viszel, akkor adnak valami "bónuszt". Lehet, hogy ennél is így van. Amúgy majd férjemet megkérdezem, látta-e már valamelyiket 😄 Most jár Nightmare módban a Babaházban.