Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
itt van a bind:
+Bindings=(Name="CapsLock",Command="ChangeCameraMode true | ChangeCameraMode false | QuitFPS | DiscardWatch")
Olvassátok el a #206os hszt.
Hátha segít.
Nothing is True, Everything is Permitted
Az esernyõs résszel vannak gondjaim, de ami másnak használt, nekem nem( caps lock+e, vagy az e billentyû átírása a "DefaultInput.ini"-ben G-re sem), egyszerûen nem veszi elõ az esernyõt.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Dobj rá az egyikre egy nyuszi bombát, az majd lenyomva tartja egy ideig és addig szaladj át a másik kapcsolóhoz és állj rá.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bár az is lehet, hogy döglõdik a VGA, mert másik játékok is ezt játsszák.
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E4600, 2400 MHz (12 x 200)
Alaplap neve Asus P5G-MX (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Lakeport-G i945GC
Rendszermemória 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
DIMM1 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM3: Kingston 9905316-005.A04LF 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
BIOS típusa AMI (08/02/07)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Megjelenítés:
Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (512 M😎
3D gyorsító nVIDIA GeForce 8600 GT
Ezzel a konfiggal szaggathat és lefagyhat csak úgy? Mert kezd a tököm tele lenni vele...
Abban kérném a segítségeteket, hogy a vége felé, amikor Alice megnõ, és elvileg rombolnia kéne a falakat meg taposni az ellenséget. No most megnö, meg megyek amerre akarok, de hiába nyomok bármit nem rombol nem reagál sehogy. Kérem ha valaki tud küldjön egy kis segítséget a [email protected]. elõre is köszi
Disable capped 30fps:
In file AliceEngine.ini change bSmoothFrameRate=TRUE to FALSE
ez megjavítja a lassulást
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Hát lenne egy olyen problémám hogy nagyon akad a játék pár másodpercenként leáll beakad 1-2 mp-re aztûn újra megy, már lowra állítottam a phisyxet is, de hiába.
Valami 30 fps feloldásról i9s írtak itt korábban, azt hogy lehet? Meg hogy lehetne orvosolni, hogy ne szaggasson?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Valaki tudna segiteni feltelepitettem a játékot csak simán DaemonTools-al,elinditom és be kéne jelentkezni az EA-profilomba de nekem nincs olyan.
Valamit kihagytam?(torrentrõl szedtem)
A választ elõre is köszi.
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
2, Keresd meg a következõ sort:
+Bindings=(Name="RightMouseButton"...
3, Változtasd meg az "RightMouseButton" -t egy másik gombra, amit majd használni szeretnél a taposáshoz. Én "M"-re változtattam.
4, Mentsd el a config fájlt és indítsd el a játékot.
[merlinw.org]
A rld verzióval nyomnám, de azt írja ki
"Failed to find default engine.ini file to retrieve My Documents subdirectory to use. Force quitting."
Hogy micsoda?
Tudtok segíteni mi ez a hibaüzenet?
köszi<#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi>
Nekem se vette elõ, de átállítottam a config fájlban az alapméretezett E-rõl G-re és utána már mûködött. De azt is meg kell csinálnod, hogy a játék control menüjében visszakell állítanod a beállítást Defaultra, így a G-t fogja alapméretezettnek venni már.
Olvasd át mégegyszer a #206os hszmat. Hátha segít.
nem találtam egyértelmû választ az esernyõs-témára, átkonfig után se tudom elõvenni a bossnál rögtön a felvétele után az esernyõt, e nélkül is verhetõ türelemmel a mob vagy mindenképpen csak ezzel?
TSW: Tunderke
Alice Madness Returns Original Soundtrack
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként meg tévedés, akkor is elõtudja venni, ha nem harc módban vagy.