772
American McGee Alice 2
-
#172 Az egérirányítást hol lehet állítani?Szörnyen fos.
Ha kicsit mozdítom nagyot fordul,ha nagyot fordítom kicsit mozdul.Configurationben csak speed van..Ez az irányítás nagyon gáz így. -
#171 nyomva tartom én, de csak beáll fókusz pozícióba és nem csinál semmit, csak körbe körbe tudom kerülgetni az ellent, és amikor támad, nyomom az Et, de nem csinál semmit. A kés meg a bors fegyver közt tudok váltogatni, de ennyi. A kés meg nem használ ennek a dögnek. -
#170 Nyomva kell tartani a lock-on gombot, nem csak megnyomod 1x -
#169 Sajnos még most sem az igazi, caps lock-al bejelölte ugyan, ráfókuszál, de továbbra is a kés van a kezébe, tudok váltani a bors fegyverre de az E-re nem reagál semmit. :( -
#168 PC-n nem tudom mi az irányítás, de 360 joy-on a lock-on gomb nyomva tart(amivel befogod az ellent) és mellé kell nyomni az ugrást -
Csokis #167 Elsőnek ki kell jelölni az ellenséget, csak utána veszi elő az esernyőt az E-re! -
#166 Most elakadtam egy kicsit...tudja valaki mivel veszi elő az esernyőt? Csak annyit ír az E-vel tudom blockolni a támadásokat, na de azt nem hogy melyikkel veszi elő! Tudja esetleg valaki? -
#165 Az a kannás rész az nagyon jó benne Nagyon élvezetes, figyelni kell h mikor próbál lecsapni a lábaival és ha időben félregurulsz, akkor sosem talál el. -
#164 Nálam így fut. Persze a fraps egy kicsit lehúzza, de nélküle egész jó -
Csokis #163 Nézz át a Warez topik-ba, ott megtalálsz mindent! -
Bandris86 #162 Ez jó tipp, tényleg ki kell szedni a PhysX-et.
Amikor 30-40 perc játék után kidob, hogy telepítsek eredeti szoftvert, az a törés miatt lehet? :) -
Csokis #161 Hoppá! Egy kis ini buherálással ezt tudtam kihozni belőle (1360x768, minden max, AA+AF és PhysX High):
Nem megy most már 60 fps alá a "legnagyobb" jelenetben sem. -
Csokis #160 Azért ez pl. felbontástól is függ. Nálam 1360x768-ban, AA+AF + PhysX High beállításban nem megy 30 fps alá. Az átlag 60 fps, de ugye a "legnagyobb" jelenetben lemegy azért 30-ig. Ha PhysX off, akkor 60 alá nem megy. -
#159 Az én 3 éves gépem viszi teljesen jól majdnem maxon, csak úgyse a physx kivan lőve. -
Bandris86 #158 Még nem játszottam vele sokat, tegnap este kipróbáltam.
Tényleg hangulatos, de ez a PC verzió valami tragédia.
Gépigénye aránytalan, brutál gép sem bírja vinni maxon, pedig nincs olyan hű de durva látvány. Grafikai beállítások alig léteznek, így be sem lehet lőni rendesen. Iszonyat bugos, majd az egyik átvezetőnél el is szállt az egész.
Gamepad nélkül pedig szenvedés. -
#157 amúgy kicsit, nagyon kicsit kipofozták és van talán 16:10 és 16:9 képarány
szvsz nem nagy cucc ha már végigjátszottad -
Csokis #156 Csak az EA Origin-ből letölthető változathoz jár az első rész, sehol máshol! -
#155 Azt nem tudom, hogy jár e a pc verzióhoz az első rész, de a manualt nem adják hozzá,mert az a játékban van a főmenüben. Környezetvédelmi okokból állítólag -
Feared #154 Ha valaki megvette meg tudja mondani, hogy a PC változathoz is alapból jár a letöltő kód az első részhez?
Továbbá itt se adnak manualt a játékhoz, csak ilyen 2 lapos vackot? -
Danryu82 #153 Mikor már kevés az életed nagyon, megnyomod az Entert és ennyi.:) -
#152 A hisztérika mód mikor válik elérhetővé? Úgy olvastam ha már nagyon alacsony az életerőd, de én már meghaltam egyszer és nem aktiválódott a hisztérika mód. Vagy csak később lesz elérhető? -
#151 Még nincs normális crack és ezért, de van OFF/warez topik is egyébként. -
#150 Na ilyenkor szeretem az nVidiám, meg úgy amúgy is :) Na meg Batman, Mirror's Edge, mindegyik nagy kedvenc. -
Perszepeta #149 sztem driver frissítés sem árt, bár nekem a legfrissebb van fenn mindenből... Witcher miatt muszáj volt :P Amúgy eddig tetszik az Alice, kellően elborult, mint az 1 volt! Graf is okés, de úgysem az a lényeg, hanem a NAGYBETŰS hangulat... -
Perszepeta #148 Nah akkor látom másnál is előjön :D Csak engem most már 5-10 percenként kidob, és idegesítő -
Perszepeta #147 Nálatok is 5 percenként kifagy a játék? Kilép a Winbe, majd kiírja hogy telepítsem fel az "oiriginal" szoftvereket :) Erre vmi orvoslat?
-
mogyi21 #146 sziasztok ez a hibaűzenetet adja ki 40 perc játékidő és a második pálya után This software has been modified or tampered with.The game will now exit.Please install original software mi lehet a gond ? légyszi segitsetek -
#145 Egy kis gameplay az elejéről. -
#144 Én a Pcs verzióról beszéltem :D nekem nincs meg boxon még. :( -
Hoz_Hun #143 PCn nem tudom, hogy van, de Xboxon valóban a főmenüből indítható. A videók 4:3 mennek a játék viszont rendesen 16:9-es. És nem gagyin széthúzva, hanem rendesen megcsinálták. Kicsit feljavították a texturákat, meg csiszoltak itt-ott de a poligonszám maradt. A macska nem hívható elő, de automatikusan megjelenik ahol kell. -
#142 Ahh értem. Mert én nemrég feltettem az 1-et szórakozásból, feljutottam kb feléig, csak most ez miatt nem kezdeném újra a legelejéről :D Kivéve ha valami extra fullos grafikával túrták fel, meg lehetne mentéseket használni. Na de mind1 úgyis most a 2 érdekel :D -
#141 A főmenüben van benne, és onnan tudod elindítani. Hát én csak belenéztem, és sztem ugyanaz mint az 1. Bár úgy olvastam hogy ez a felújított változata. -
#140 Már nemsokára meglesz, csak érdeklődök még gyorsan, hogy ugyanazt az 1-et tették bele, ugyanolyan graffal, és külön indítható vagy hogy van megoldva? Pl. gondolom olyat nem lehet megcsinálni hogy a régi mentéseimet bele túrnám az 1-be amit most adtak ki és hajrá :D -
Csokis #139 Köszönöm! -
#138 Azokkal lehet a fegyvereket fejleszteni -
#137 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra, hogy a fegyvereidet fejleszd. Nekem automatikusan felugrott a fegyverfejlesztő menü, mikor elértem azt a számot ami elég volt egy szintlépéshez. -
Csokis #136 Lenne egy kérdésem!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fogak, amiket gyűjtögetünk, azok mire jók?! -
#135 Sztem tök jó, hogy beletették az Alice 1et is, bár nem sokat fogok vele játszani, mivel itt az Alice 2 -
#134 elolvasva -
#133 Váó, nagyon szép. Nem olvastam el, de ha az írás is hasonlóan igényes, akkor grat a készítőnek