Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(És átnevezni a topicot)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
De ha lennél kedves a battle with the red queen-t feltennéd valahova? hátha jobb minõség mint ami nekem van
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Igen, talán ez a legtalálóbb szó az elsõ részre és remélem hogy a kezdetleges artworkok láttán a folytatásra is elmondható lesz. A régi torz vonalak biztosan megmaradnak, elvégre bejelentést követõen üzent a mester :
"This new project is a dream come true for me and the fans who've kept the Alice flame alive" (ami persze nem jelent semmi, kivéve azt hogy komolyan fogja/fogják venni a dolgot...)
Az elsõ gameplay videóig még sokat kell sztem aludnunk de ha fele olyan hangulatos lesz mint az elõd, már megérte..
----------------------------
Én anno egy számtech boltban hallottam elõször a játékról. Mondtam, hogy mennyire unom az agyam és nincs egy nekem való játék. Erre mondja a srác, hogy pont most játszottak egy Alice nevû játékkal, ami nagyon elvont. Mondott róla 2-3 mondatot, én meg másnap elmentem a Galaxisba és megvettem (kb 1 hete találtam meg a blokkot <#vigyor0>#vigyor0>)
. Azóta se vettem ilyen kevés infó alapján játékot, de nagyon megérte. Én kb. 6x vittem végig, de a mediumnál nem tudtam erõsebb fokozaton játszani (sztem dög nehéz).
isteni volt az elsõ rész is, sajnálom hogy csak nemrég jutottam hozzá
+fav
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
huh..már nem is emlékszem a végére...
a címmel kapcsolatban pedig jogos a felvetés
American McGee's Alice
Amúgy én is nagyon várom és remélem hozzák az elõd színvonalát, vagy legalább megközelítik azt.
Gamespy