772
American McGee Alice 2
-
beteg #212 Átállítottam az összes helyen. Bejön a játék elején, hogy kik készítették, stb. Addig ment a beírt felbontáson, aztán amint bejött a menü megint elcsúszott a legrosszabb felbontáson. De most másodszori indításra, az elején lévő dolgok is elcsúsztak. -
Csokis #211 Egyébként eddig tetszik, bár 1x-2x az anyucikáját emlegettem annak, aki a checkpoint rossz helyre tételéért felelt! Most tartok a Tundraful nevű pályán! -
Csokis #210 C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\Alice Madness Returns\AliceGame\Config\ mappában nyisd meg szerkesztésre az AliceEngine.ini file-t és javítsd ezeket az értékeket.
ResX=szélesség
ResY=magasság
PL. 1440x900-as felbontás használata:
ResX=1440
ResY=900 -
#209 két confirm gomb van, az egyik a felbontás alatt a másik a részletek alatt -
beteg #208 Hogy lehet a felbontást állítani? Csak a jobb nyíl felét látom, meg azt hogy az első szám változik, ha tekerem, jobbra-balra a kurzorral, de aztán ha rányomok a confirmra nem csinál semmit. Van még vmi gomb, amit én nem látok jobb oldalt? -
exoterm #207 Amikor alacsony a HP-d aktiváld a "hisztéria" üzemmódot, én úgy nyírtam ki azt a bosst. -
#206 Akinek gondja akadt az esernyős résszel, annak leírom pár mondatban, mit kell tennie:
1, Keresd meg a következő fájlt: Program files -> Alice Madness Returns -> Alice2 -> AliceGame -> Config -> Default Input
2, Keresd meg a következő sort: +Bindings=(Name="E",Command="TriggerBlock true | OnRelease TriggerBlock false"
3, Változtasd meg az "E" betűt egy másik gombra, amit majd használni szeretnél az esernyőhöz. Én "G"-re változtattam.
Tehát így kell kinéznie:
+Bindings=+Bindings=(Name="G",Command="TriggerBlock true | OnRelease TriggerBlock false"
4, Mentsd el a config fájlt és indítsd el a játékot.
5, Az optionsban a Controls menüpont alatt állíts vissza mindent defaultra, így ha minden igaz, alapméretezettként azt a betűt kell már írnia az esernyőre, amit a Config fájlban átállítottál.
6, Így már működni fog az esernyő!
Bocs ha túl hosszúra fogalmaztam :D
-
#205 Melyik config fájlban ? -
Csokis #204 Pff. Elrontod itt a jókedvem. -
#203 Köszi, időközben megoldottam a problémát. A config fájlban átállítotam az alapméretezett E-t G-re, utána a játékban mindent visszatettem defaultra, így aztán a G-t vette alapméretezettnek, és így már működött az esernyő Sztem annyira jó, hogy nehéz letenni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most Alice-al visszatértem a valós életbe
-
#202 Sztem a physx high-ot két gpu-ra találták ki. De azért elég jól fut így is.
@Csokis: Nincsmit, lesz még másik ellentípus is akit ugyanígy kell leölni és jobb is, ha egyet könnyen megy, mert fog majd még egyszerre három is jönni olyanból. :) -
Csokis #201 Na, így elsőre megöltem a rohadékot! Köszi Malakai!
Itt pedig a kért mentés! -
beteg #200 Betöltöm a játékot és totál jobbra van csúszva a képernyő. Nem tudjátok erre mi a megoldás? Próbáltam a monitor képernyőjét elcsúsztatni, de még így sem látom a felbontás beállításokat, kisképernyőre meg nem tudom rakni. -
#199 Na nekem is game over nem veszi elő az ernyőt :( -
Csokis #198 Nekem is ilyen volt, de ini szerkesztéssel ki tudtam küszöbölni. -
Scarecrow #197 Nekem is beakad a játék néha rendesen. Tuti a physx miatt. /pedig gtx580-on nézem/ Fix 60 fps aztán egy pillanat alatt leesik 20 ra kb... -
#196 Ha túl vagy ezen a részen, légyszi dobjál már át egy checkpointot. -
#195 Ja akkor LT + A. Nekem van xboxom, csak pchez nincs x 360as érzékelőm.
Na majd csak lesz valahogy. -
Csokis #194 Sehogy, Xbox 360-as vezérlővel játszom. -
Csokis #193 Ja, hogy ne nyissam ki előbb. Ahha, így már más. Megyek próbálkozok! Köszi! -
#192 Amúgy te hogy vetted elő? Caps lock + E? -
#191 Hmmm.Kiváncsi vagyok már erre az esernyős részre...
De nem nagyon akaródzok játszani a játékkal...Zavaró...
Megcsináltam a 30fps feloldást,de mégis akad...Nem gyengeagéped akadás,hanem megy rendesen a játék,folyamatosan,aztán befagy tizedmásodpercekre..Hol egyszer hol többször...Akkor biztosan,mikor elrontok egy platfomros részt és visszapillangózok a kezdőhelyre,akkor megakad..Meg random játék közben is.
Az egérkezelés is elég rossz még mindig..Már nem csinálja azt,h kicsit fordítom nagyot fordul,nagyot fordítom kicsit fordul..Most össze-vissza csinálja...Célozni nem tudok vele,mert lassan és nehézkesen fordul...Ha meg cak úgy forgok,akkor meg nagyon fordul.
Nincsenek még egérbeállítási lehetőségek a config fájlokban v vhol? -
#190 Az még a jobbik eset, nekem nem veszi elő sehogyan sem az esernyőt...
A borslövővel ne is próbálkozz, nem érsz vele semmit. Elvileg vissza kéne ütnöd a lövéseit és ez egy idő után legyengíti őt, majd késsel felkaszabolod. -
#189 Írja, hogy jól időzíts, ami annyit jelent, hogyha előre védekezel, akkor alacsonyabbra dobja és elötted felrobban, vagyis ne nyitsd ki az ernyőt, csak amikor már eldobta. -
Csokis #188 Visszaütni?! Nekem csak védi, de nem üti vissza. -
#187 Ha csak áll, akkor védi a lövésed, a tűzgolyókat pattintsd vissza esernyővel, plussz amikor bármi támadást csinál, akkor lőjed. Ha rohamozik térj ki és utána késsel is begkaszabolhatod, csak gyorsan menj is távol. -
Csokis #186 Most érkeztem ehhez az esernyős részhez! Hogy a fenébe kell megölni azt a szörnyikét?! Az esernyővel védem a tűzgolyóit, az addig rendbe van, de messziről a borslövővel nem érek semmit. Viszont, ha meg közel megyek hozzá, akkor megöl. -
#185 Ahogy elnézem másoknak is van problémája ezzel a résszel:
I'm stuck at the part where Alice acquires the umbrella to fight the Menacing Ruin.
The umbrella won't work.
I've changed the keybind for it several times (E, then P, then Numpad 1, then Numpad 2) but the umbrella will not work, whether focused or not. It appears none of the other weapons do any damage, really, to the Menacing Ruin, so I am stuck here at a grinding halt until this is fixed.
------------
I have the same issue, I can't get the umbrella to appear no matter what keys or anything I do. Pretty fun so far but this sudden stop is annoying to say the least. Hope someone has an answer for us. -
#184 Mit kéne szólni?
Mennie kéne az E gombra. :)
Tuti, ami ziher nézd meg a beállításban nincs-e elállítva szerintem, de lehet valami crack bug, tudja fene. -
#183 Egyébként már próbáltam az ugrás gombbal is, hátha, de semmire nem reagál. A fókusszal nincs gond, nekem is megjelenik a szörny fölött egy ilyen kis nyíl... csak mikor támadna és nyomom az Et, nem csinál semmit..én meg szépen kinyiffanok.
Ha valaki eljut ideáig és sikerül neki, az feltétlen szóljon! :D -
#182 Nem értem minek változtatták volna meg pc-n, egy funkció nélküli gombra -
#181 hát ez most az én problémámon nem nagyon fog segíteni xD -
#180 De boxon az ugrás gombot (A) kell nyomni hozzá -
#179 Egyébként ez a rész az 10:15-től. A srácnak se megy elsőre túl könnyen, csak ő boxon tolja. -
#178 Simán E-re? Konkrétan semmit. Nem, nem állítottam át semmit. -
#177 Simán E-re mit csinál amúgy? Nem állítottad átt az irányítást? -
#176 persze xD Csak már kezd idegesíteni hogy kb 20adjára próbálom azt a részt és tényleg nem csinál semmit. Senki sem tart még itt? -
#175 PC-n a capsot nem kell nyomva tartani, toggle alapból.
Hülye kérdés lesz, felszedted az esernyőt? :D -
#174 de amúgy ha a caps lock a fókusz, és a caps lock bevan nyomva és látom a képernyőn is hogy fókuszálva marad, mert csak kerülgetni tudom, akkor minek nyomva tartani? Nyomva tartom, mikor lő nyomom az Et, de nem csinál semmit.
Valakinek van checkpointja közvetlen az ez utáni rész után? Ez a Menacing Ruin résznél van. Előre is köszi! -
Csokis #173 C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\Alice Madness Returns\AliceGame\Config mappában nyissuk meg szerkesztésre az AliceInput.ini file-t és javítsuk ezeket az értékeket.
bEnableMouseSmoothing=true -> bEnableMouseSmoothing=false