Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN: 6.5
Gamespot:7.0
Leírásokból ítélve szertintem összeségében közepes játékra lehet számítani, ami szép, jó kisseb hibákkal.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én nem sokat adok arra az egy cikkre.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egy moderátor/házigazda törölje az eddigi warez hozzászólásokat és tegye a banner alá a warez topik linkjét! Köszi!
#62: Még nincs crack!
Next PC upgrade: 2022
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azt hittem holnap már tolhatom. 😞
De hogy-hogy csak konzol? Én úgy tudtam a PCs-hez is jár.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hát már én is nagyom várom.
Elvileg jövõhéten érkezik.
Addig disznó módon megosztom veletek a fantasztikusan szép (de tényleg!) Artbookot. 180 oldal.
The Art of Alice: Madness Returns
u.i.: fõleg az Artbook végefele lehetnek benne spoilerek szerintem. Még nem játszottam a játékkal, de nekem kicsit úgy tünt. Fõelenfelek, helyszínek ilyesmi tekintetében.
#36: nem hinném hogy a hátrányára válna a kissé brutálisabb megfestés, a megszokott pszihedelikus világ hangulata megvan, az általad hiányolt humor, amiek a velejét az eltúlzott részletek és azok megjelenítése adta(..legalábbis ennek tudtam be) szintén hánytalan az eddig látottakból. szvsz túl sok szomorkodni valónk nincs az eddig látottak alapján. nem lesz az év játéka, de a régi motorosoknak egy színfolt lesz a jelenlegi "játékiparban.." aki pedig nem játszott anno az elõddel, és hatalmas látványra, grafikára, fizikára számít az kímélje meg magát és a szabadidejét ettõl. (az utolsó kis monológ nem Hookay-nek címezve)
Tim Burton Alice filmje rettenetes lett, de nem csak azért mert mindenkii American McGees fél morbiditást várt a mestertõl, hanem mert nem tudta megérteni Alice lényegét. Aki a könyveket olvasta az tudja mire gondolok. Végeláthatatlan abszurditás, az eseményekben mint úgy a párbeszédekben egy aránt. Az elsõ rész ezt kellemesen figyelembe is vette így kb pont annyit lehetett nevetni a fekete humoron mint csodálkozni a sötét díszleteken.
Most még is egy kirakatként berendezett világban elszabaduló emós painkillert látok, nem pedig rémmese országban eltévedt skizoid Lewis Caroll figurát.És nekem ez nem tetszik.
Mostanság a régi játékokkal valahogy jobban elvagyok, mint az új tömeggyártmányokkal.
El ne csesszék a folytatást! 😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
szerk: valószínû azért nem tûnt fel mert szinkronos volt, én barom..<#idiota>#idiota>
"...nehogy valami ramaty PC-s átiratot kapjunk."
bár ne így lenne, de sajnos azt kell mondanom hogy elég nagy rá az esély..
Kicsit azon izgulok, hogy nehogy valami ramaty PC-s átiratot kapjunk.
Én csak pár hete tudtam meg, hogy az elsõ (és majd a második) részben Alice hangja Susie Brann volt, aki a "Csengetett, Mylord?" sorozatban Poppyt alakította.
Alice: Madness Returns — Teaser 2
American McGee beszél a játékról
GameSpot interjú
Pár plusz infó a játékról(GameStar)
Számomra nem rosszak az elõjelek.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Sokan azt mondják nem olyan rossz.