Alice: Madness Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na találtam kettõ reviwet:
IGN: 6.5
Gamespot:7.0

Leírásokból ítélve szertintem összeségében közepes játékra lehet számítani, ami szép, jó kisseb hibákkal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi a torrent linket, már tõltöm.😊

PCG-ben 90%-ot kapott.

Ja azt már vagy másfél hete kinyomták. Az is elég egyéni izlés és az volt az egyik fõ baja, hogy nehéz volt neki a játék, meg sokat kell benne ugrálni. Senki más nem reviwelt még eddig.
Én nem sokat adok arra az egy cikkre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Prince23
Eurogamer - 5/10

mi van ezekkel?

legalább egy 8 pontot vártAM VOLNA

Nagyon jó a játék, bár kicsit furcsa az egész. Egyszer kell tengeralattjáróként üzemelõ hajót irányítani és cápákat lövöldözni gyakorlatilag 80-as évekbeli grafikával, meg bújócskát játszani lila polippal. 😊 Sokat kell ugrálni, harcolni nem annyira, azt is inkább okosan. A való világban, és a csodaországban is mászkálni kell. Lehet a kést, a lókost fejleszteni fogacskák gyûjtésével. Mindig változik Alice ruhája. Ilyesmik. Pár óra után ennyi, igaz még csak a második fejezetnél tartok. 😊
OFF/Warez topik!

Egy moderátor/házigazda törölje az eddigi warez hozzászólásokat és tegye a banner alá a warez topik linkjét! Köszi!

Biztos nem fake, de még crack nincs hozzá! Ezt csak prémium accounttal tudod letölteni, szóval ha neked nincs, akkor ne is próbáld.

#62: Még nincs crack!

Ha valaki tolja azért írja le röviden a véleményét.

XBox360-ra már vagy 9-én volt "kölcsönözhetõ" verzió. Csak én olyan verziót nem használok, így kénytelen vagyok kivárni az vásárolható verziót.

És mûködik? Nem fake? Hogyan töltötted le, mert én akár mit csinálok nem jön le. Van fast download Premium és Slow download Free. Flashgettel töltötted le? Szeretném megtanúlni ezt a letöltési módszert is, hogy hamarabb játszhassak. Nagyon megköszönném ha segítenél.😊

Én inkább innen töltöttem. Ez SKIDROW feltöltés egyébként.

grebber

Next PC upgrade: 2022

CloneDVD már van! <#smile>

Klemice
remélem felkerül ez is valami "kölcsönzõ" oldalra

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Dehogy. PC-hez is, de csak az Origin-rõl letölthetõ változatban! <#smile>

Arrrgh, a Platinumnál 14-et írnak az 576-nál 16.
Azt hittem holnap már tolhatom. 😞

Nálunk 17.-én jelenik meg, mert a gamespot oldalon megnéztem. De csodák márpedig vannak és lehet, hogy holnap már tolhatjuk a gammát.😊

Én XBox360-ra veszem meg.
De hogy-hogy csak konzol? Én úgy tudtam a PCs-hez is jár.

Láttam róla egy pár perces gameplay-t és nagyon érdekes játéknak tûnik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Csak a konzol verziókhoz jár

PSN ID.: Beegabor

Remélem tényleg mellé adják az 1. részt is. 😊

Ha minden jól megy holnap jön. 😊
Hát már én is nagyom várom.

Hamarosan kiadják a játékot, már nagyon várom.😊

TurboX
<#eljen> köszi
Kicsit úgy látom mostohán van kezelve itt szegény Alice 2, pedig szerintem jó kis játék lesz.
Elvileg jövõhéten érkezik.

Addig disznó módon megosztom veletek a fantasztikusan szép (de tényleg!) Artbookot. 180 oldal.
The Art of Alice: Madness Returns

u.i.: fõleg az Artbook végefele lehetnek benne spoilerek szerintem. Még nem játszottam a játékkal, de nekem kicsit úgy tünt. Fõelenfelek, helyszínek ilyesmi tekintetében.

lucifer9393
eléggé elhanyagolt ez a topic... pedig van már jó kis launch trailer is 😊

Prince23
Közben törölték!

Itt az új

Prince23
Prince23
lolSL

TurboX
a mûfaj kedvelõinek kötelezõ darab lesz <#eljen>

#36: nem hinném hogy a hátrányára válna a kissé brutálisabb megfestés, a megszokott pszihedelikus világ hangulata megvan, az általad hiányolt humor, amiek a velejét az eltúlzott részletek és azok megjelenítése adta(..legalábbis ennek tudtam be) szintén hánytalan az eddig látottakból. szvsz túl sok szomorkodni valónk nincs az eddig látottak alapján. nem lesz az év játéka, de a régi motorosoknak egy színfolt lesz a jelenlegi "játékiparban.." aki pedig nem játszott anno az elõddel, és hatalmas látványra, grafikára, fizikára számít az kímélje meg magát és a szabadidejét ettõl. (az utolsó kis monológ nem Hookay-nek címezve)
Nekem eddig nagy csalódás a játék. Az elsõ rész bája, amit a groteszk humor és a mesésen morbid világ tett elképesztõen varázslatossá, itt fantáziátlan erõlködésnek hat. Alice féle abszurditás helyett inkább sötét gonoszságot erõltettek a képbe. Lángok, vér, gonosz tekintet,vér,árnyak,vér....az elsõ részben nem volt szükség ilyen iparos eszközökre ahhoz hogy érezzük valami sötétebb a kelleténél. Túl komolyan akarják venni azt aminek infantilisnek kéne lennie, és túlságosan ki akarnak szolgálni egy széles konzolos közönséget, Alice fel upgrade-elésével.
Tim Burton Alice filmje rettenetes lett, de nem csak azért mert mindenkii American McGees fél morbiditást várt a mestertõl, hanem mert nem tudta megérteni Alice lényegét. Aki a könyveket olvasta az tudja mire gondolok. Végeláthatatlan abszurditás, az eseményekben mint úgy a párbeszédekben egy aránt. Az elsõ rész ezt kellemesen figyelembe is vette így kb pont annyit lehetett nevetni a fekete humoron mint csodálkozni a sötét díszleteken.
Most még is egy kirakatként berendezett világban elszabaduló emós painkillert látok, nem pedig rémmese országban eltévedt skizoid Lewis Caroll figurát.És nekem ez nem tetszik.

TurboX
nagyon beteg😊

lassan egy gémpléj is jöhetne..

ea/alice
Tower Guard
El is kezdtem újra játszani az 1-el.
Mostanság a régi játékokkal valahogy jobban elvagyok, mint az új tömeggyártmányokkal.

El ne csesszék a folytatást! 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

TurboX
wow! ezt a poppy dolgot nem is tudtam pedig akkoriban minden hétköznap néztem a sorozatot az m1-en (dunán?..) fel sem tûnt:S

szerk: valószínû azért nem tûnt fel mert szinkronos volt, én barom..<#idiota>

"...nehogy valami ramaty PC-s átiratot kapjunk."
bár ne így lenne, de sajnos azt kell mondanom hogy elég nagy rá az esély..
mellon
Kértem névváltoztatást a topikra (ha nem gond), amit azóta már teljesítettek is <#eljen>.

Kicsit azon izgulok, hogy nehogy valami ramaty PC-s átiratot kapjunk.

Én csak pár hete tudtam meg, hogy az elsõ (és majd a második) részben Alice hangja Susie Brann volt, aki a "Csengetett, Mylord?" sorozatban Poppyt alakította.

TurboX
<#eljen>
mellon
Itt a második teaser, ami az elsõhöz hasonlóan telitalálat.
Alice: Madness Returns — Teaser 2

American McGee beszél a játékról
GameSpot interjú
Pár plusz infó a játékról(GameStar)
Számomra nem rosszak az elõjelek.

TurboX
rövid, hangulatos, amolyan alízos
Tower Guard
Ja az meg egy kalap szar lett 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
http://www.sg.hu/cikkek/75207/cimet_kapott_az_american_mcgee_s_alice_folytatasa

Tower Guard
Hát, mindenesetre most megjelent az Alice in Wonderland pc-s változata amelyet a filmbõl készitettek. Elõször letöltöm, megnézem milyen...
Sokan azt mondják nem olyan rossz.

Tower Guard
2011... Paffff

Viktor99
Jajj nemár! Hát ilyen nincs