Alice: Madness Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem még 1 nap mire lejön a játék. Azt írja a Bitcometem.😞

CroftManor
Bár már 2x fagyott le a játék egy hibaüzenettel: Pure virtual function being called while application was running (GlsRunning ==1.)

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Eddig tetszik, viszont a kamera kezelés nem a legjobb

CalebJoe
szerintem olyan mint az elsõ sokat kell ugrálgatni és késelni még jobban hack-n-slash lett, de sokkal szebb a táj tetszetõs lett<#eljen>

Tower Guard
Fõleg olyan aki ismeri az 1. részt, de persze más véleménye is érdekel. 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Nah délután estefelé tesztelem!
Öcsém végre! Mióta várom, bazz 😄
Esetleg addig valaki vélemény a játékról???

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

zzeN
Alice.Madness.Returns- SKIDROW

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carloska
The Art of Alice Madness Returns (2011)

http://vip-file.com/download/27055.24200a589e98d79824b862a77b30/alice_book_Epidemz.Net_Styanulo.Net_Lu4ok.ru.rar.html
Mirror
http://letitbit.net/download/99226.90cc81290e9886b54ac2e9b1d590/alice_book_Epidemz.Net_Styanulo.Net_Lu4ok.ru.rar.html
Mirror
http://www.filesonic.com/file/1230678754/alice_book_Epidemz.Net_Styanulo.Net_Lu4ok.ru.rar

CroftManor
Majd mesélj hogy milyen.Bárcsak én is megvehetném most 😞

balee4
Jól hangzik, amúgy megrendeltem PS3-ra a játékot, holnap jön. Jár hozzá az 1-hez letöltõ kód.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mééhég nem. 😞 Még a munkahelyemen ülök. Olyan 5 körül tudok érte menni. És este gyerekfektetés után izzítom be. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Elmentél már a játékért? <#smile>

Alice: Madness Returns? Esetleg? 😊
Amúgy igazad van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mi legyen? Mirõl szeretnél beszélgetni? <#taps>
Totti5
Ember benéz a topikba és megint mi a téma?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"mert igazi Játékosok csak PC-n vannak."

Sajnos a játékeladások nem ezt bizonyítják.
Éééés ebben a pillanatban hívtak az 576-tól hogy mehetek a játékért!!!!! 😄

Igen?!? Engem még nem hívtak pedig elõ van rendelve. Na jó tudni. Köszi.

az 576-ban es a galaxisban is lehet mar kapni!

Én már 13 éve játszom csak Pc-n, konzol vásárlás meg sem fordult a fejemben, de már nekem sok, amit itt össze Haterkedsz.... Minek kell szítani az indulatokat?

Ha ennyire nem bírsz elviselni különbözõ embercsoportokat, akkor inkább kezeltesd magad, ahelyett, hogy itt utálkozol!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FSpofon
Mert PC-s Játékosok elõbb voltak mint konzolos csicskák, és nem nevezték át, hanem elkülönítették õket amikor már elviselhetetlenné vált a jelenlétük.

Arab money

Bár igazad lenne, de sajnos eddig 3 különbözõ dátumot láttam már. Minden esetre tegnap megkérdeztem az 576-ban és azt mondták 16.-ka.

Hát azért van külön forum, hogy az adott konzollal kapcsolatos dolgokat, illetve a konzol exkluziv játékokat elkülönítsék.
Szerinteted ezt a forumot miért nem PCs fórumnak hívják? He?

Szvsz nem hiszem, hogy fog, de ne legyen igazam. Igaz, ha csak Xbox 360-as kontrollert fog, akkor ott lesz majd az emulátor és megoldva. <#wink>

CroftManor
Viszont a konzolok szervizében pl a mai napot írják.

CroftManor

Klemice
box-ra már kinnvan rég nem?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

CroftManor
Én úgy néztem, hogy ma jelenik meg boxra. Nagyon várom már hogy kipróbáljam 😊 Már elegem van a Brotherhoodból xD

Shep
Te tutira a LOL-os gyerek alregje vagy az volt ennek, mindegy de ahogy így elnézem ez a reg sem tart már sokáig 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FSpofon
szerinted miért van külön a konzolosok fóruma? mert igazi Játékosok csak PC-n vannak.

Arab money

Ez a Játékosok fóruma. Játékosoké! Tök mindegy, hogy konzolon, PCn vagy a mobilján játszik egy játékkal.

TurboX
<#eljen>

bár az utóbbi játékmenet videókon kicsit lekókadtam a konzolos beütése miatt, de azért bízom benne hogy pécén is legalább olyan élvezhetõ lesz
Klemice
Régebbi logitech kontrollereket vajon fog támogatni a játék?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Seth
Kemény legény vagy te hallod-e ! A bûntetõpontokat is biztos keménységbõl kaptad

PSN ID.: Beegabor

Durva hsz... <#nevetes1>
Rowlend
Miért beszélsz mindenki más nevében? Engem például érdekel milyen is lett a játék.

GET OVER HERE!

FSpofon
Úgy érzem, hogy a konzolos változatról beszélsz, ami senkit se érdekel a Játékosok fórumában!

Arab money

hagzik=hangzik

Jól hagzik. 😊

Seth
7 pontos a játék eddig, ami nálam jót jelent 😊

Simán hozza az elsõ rész nyomasztó hangulatát, bár már nem üt akkorát ez a kifacsart Csodaország, a kifacsart lakóival együtt, mint elsõ alkalommal. De nagyon látványos tud lenni 1-2 helyszín, a valóvilágos London(?? nem tudom hirtelen hogy ott játszódik e, de szóval az a tipikus füstös,mocskos London, a filmekbõl 😄) nagyon jól néz ki(maga az art design),fõleg mikor esik.

Alice különösen jól fest, mindegyik fejezetben a témához illõ ruhában lesz. A haja ,illetve a ruhája libbenése szépen lett kivitelezve

Ami annyira nem tetszik,hogy a különbözõ helyszínek bár látványosak, túl hosszúak, már már túlságosan el vannak nyújtva,és monoton lesz, az elsõ rész változatosabb.

A harcrendszer élvezetes, nehéznek is mondanám olykor, persze csak amíg rá nem jövünk az ellenfelek gyenge pontjára.

A sok fegyvert nem hiányolom,csak 4 van belõle,kettõ közelharci,kettõ távolsági, de jól ki vannak balanszolva, mindegyiket fogjuk használni.
Fejleszthetjük is õket a pályákon szétszórt fogakkal(4 szintje van mindegyiknek)

A sztoriról nem írnék különösebben,mert nem akarok spoilerezni, csak annyit, hogy elvont 😄

Sok sok elszórt ,titkos cumó is van, emlékképek,fogak,amiket érdemes gyûjtögetni,mert apró háttér információkat tudhatunk meg belõle Alice-ról.

Hát, nem szidja és az elsõ chapter után még folytatta. Már az is valami. 😊

balee4
És neked hogy tetszik a játék? Már elõrendeltem, remélem nem csalódok benne, az elsõ részt imádtam...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jó neked, én még várhatok rá míg megjelenik. :/

Seth
4.fejezetben vagyok, nekem nem kell magyarázkodni

A 3.5/5 az 70%-nak megfelelõ. Annyira nem vészes. Egy jó közepes játék. De pl nekem, aki imádom a kifacsart világokat tuti be fog jönni (fõleg az Artbook alapján). Ez nekem már azt mutatja, hogy jól fogok szórakozni (én is XBox360-on fogom tolni).

Mert itt többeknek PC a "zisten" (direkt így), és már eleve ezt a vagdalkozást szerettem volna ezzel a kiemeléssel megelõzni.

Seth
Akkor minek emelted ki azt a mondatot?

Én is rendelkezem konzollal, tehát miért is kezdenék én bármiféle utálkozást? <#rolleyes>

Seth
Miért is? Ja tudom,megint a konzol utálkodás kezdõdik.
A játéknak nem a grafikájával, az art rendezéssel van gondjuk, amiben esetleg a 360 lemaradna egy pc verzió mögött .

Joystiq review - 3.5/5

Viszont ezt is vegyük figyelembe:
"This review is based on a final retail copy of Alice: Madness Returns for Xbox 360 provided by Electronic Arts."