772

American McGee Alice 2
  • Shep
    20 óra játékidő?
  • Hoz_Hun
    Az 1. chaptert majd mégegyszer végigviszem, mert abban van a legtöbb elmaradásom (1 emlék, 1 malac orr), aztán nekiállok az Alice 1 részének. :)
  • Hoz_Hun
    Én is végigvittem. 99%-let, szóval jó sokat eltököltem egy-egy Chapterban, mindegyik tartott vagy 5 órát darabonként. Végeredményben 3 emlék, 2 malac orr, meg egy rózsa festés marad ki. Minden mást megtaláltam.
    Az utolsó chapter kicsit tényleg vontatott lett. Van benne egy unalmas rész durva ugra-bugrával. A kedvenc Chapter az a 4. (szívkirálynő mirodalma) és az 1. (kalapos). Aztán a ázsiai 3. aztán 2. (vizivilág) és végül az 5. (babakészitő).
  • Danryu82
    Jaja:(
  • Shep
    Az engem is érdekelne, meg gondolom még sokakat.
  • Voltan
    Írd már le légyszi, hogy miket állítottál át az iniben!
  • Danryu82
    Na végigvittem, jó hósszú játék volt ami nem baj. 76%-ra teljesítettem a játékot.:)
  • Malakai
    Hajrá akkor, én se rakok le egy játékot az elején, csak a #240-es hozzászólásod tévesztett meg, hogy már eléggé leírtad a játékot és ezt "le is írtad". :)
  • Shep
    Többnyire szoktam adni egy második esélyt is, mert lehet megfog benne valami kicsivel később. Nem vagyok olyan, mint sokan ,hogy 5 perc után leszarozom.
  • Malakai
    Bár ha nem tetszik a játék, akkor minek erőltetni, na mindegy. :)
  • Shep
    Igen. De megcsinálom majd megint hátha csak nem tetszett neki valami.
  • CroftManor
    A config fájlban írtad át az E-t valami másra és elmentetted? Utána a játékban a controls optionsnál defaultra kell állítani a kiosztást, így azt a gombot veszi alapértelmezettnek, amit átírsz a config fájlban. Így csináltad?
  • Shep
    Hát lenni éppen lenne mit :) Mondjuk az is a baj ,hogy egyáltalán nem vonz a játék, nincs benne semmi amiért értelmét látnám tovább játszani vele.
  • exoterm
    Csak akkor tudsz blokkolni, ha van mit
  • PunkZoli
    mi nem működik rajta? capslokkal lokkold magad rá az ellenre
  • Shep
    Esernyő sem működik hiába írtam át úgy ahogy lentebb írva volt. Asszem számomra ez a buli meghalt. Mindenkinek további jó játékot!
  • Shep
    A játékban egy dolog tetszik, a menü zenéje, na az nagyon jó. :)
  • Shep
    Hát én már az első pályát chapternél meguntam :)
  • CroftManor
    Ez a része kicsit frusztráló, hogy már úgy érzem egy órája ugyanazon a pályán vagyok :S
  • bon
    Elég egyértelmű "telepítésnél az egyik fájlnál hibát ír ki" sérült a telepítőd.
  • gagax
    Hali!

szeretnék kérni egy kis tanácsot...telepítésnél az egyik fájlnál hibát ír ki és 3 opciot ad a telepítés közbe kihagyás/ismét/mégse...na én kihagytam 2. telepítésnél és így hiányzik pjópár textúra a játékból.Valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond? az eggyik meghajtón 5giga van(ezen van a winfos) a másikon 12..én a másodikra telepítettem.
  • Danryu82
    A pályákat tényleg eléggé elnyújtották!:(
  • Danryu82
    Én is ismerkedem már vele.:)
  • Seth
    Egyetlen gondom van csak a játékkal, hogy a pályákat veszettül elnyújtották, újdonságokat nem hoztak már be az új pályákon,a környezetet kivéve. A végére már csak túl akartam futni minden harcon,helyszinen,annyira monoton lett. Több, változatosabb pálya kellett volna
  • csgj
    Ááá, elképesztően jó lett ez a játék!!! :-DDD Látom ti is így gondoljátok. :-) Szerintem übereli az első részt is. Főleg így, hogy a modern technikát kihasználva szuper-részletesre tudták tervezni Csodaországot. Fantasztikus beteges az egész, nagyon bejön! (Tim Burtonnek ilyen Alice filmet kellett volna rendeznie! Tetszett a filmje, de ilyen változatban még klasszabb lett volna.)

Ja, nálam az esernyő tökéletesen működik minden buherálás nélkül. A Hisztéria mód meg egyenesen királyság!! :-DDD
  • CroftManor
    Én most éppen a japán kultúrával ismerkedem :)
  • Danryu82
    Egyszerűen király ez a játék. 3. Chapternél tartok. Na most egy kis pihi, megiszok egy sőrt, aztán folytatom a játékot.:)
  • Hoz_Hun
    Ja igen. Lesz még benne pár ilyen. :)
  • CroftManor
    Pcn nem mindenkinek veszi elő Alice az esernyőt, de már tegnap megoldást találtunk erre a problémára.
    Egyébként tök poén hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tettek bele ilyen oldal nézetes tetris játékot :D amikor a kis hajóval kell lövöldözni a cápákra xD
  • Hoz_Hun
    Ja hát igen. Inkább úgy értettem mikor sűrűn támadnak többen egyszerre. Bár meg lehet csinálni esernyő nélkül csak nővekszik a kihívás. :)
  • Hoz_Hun
    Eddig 1. chapterban 1 emlék 1 malac és 1 üvegcset kihagytam, 2.chp-ban 1 malacot, a 3.chp-ban meg egy rózsát. Amúgy minden mást összeszedtem. Néha nagyon őrült helyekre rejtik a cuccokat. Mindent részletesen bejárok aztán így nekem 4-5 óra egy chapter. Mindegyik iszonyathosszú. :)
  • Seth
    A védelmüket az a "kalapács-ló" is széttöri pár ütés után,szóval nem kötelező az esernyőt használni a lövésük visszaküldésére, bár úgy az egyszerűbb. A darazsak ellen már inkább kell(de az is megfoldható dash-eléssel, kalapács használattal). Szóval tényleg szívás ha nem tud vki védekezni
  • Hoz_Hun
    Az esernyőt nagyon kell használni. Én a Chapter 4.-ben vagyok és korábban volt olyan csata amit szerintem esernyő nélkül konkrétan nem is lehet megcsinálni. Néha brutálisan betolja az ellenfeleket. Eddig a leghosszab csatám mondjuk pont az egyik rózsafestő üvegcséért folyt az egyik macska chalange üregben. Két kör: az elsőben az a böhöm jön (olyan mint az esernyő megszerzésekor) két teapottal. Életet egyik sem dob mert ez chalange. A második körben meg még egy böhöm 4 teapottal.
    De pl a 3. chapterben van ahol már párosáva bedobj a böhömöket illetve van már egy még brutálisabb változata.
  • MerlinW
    Nálam hálisten oké a dolog, Radeonosoknál a CPU dolgozik a fizixen:)
  • Malakai
    Chapter 3-ban dual gpu nélkül nagyon nem ajánlott a physx-et magasra tenni, korábbinál sokkal több törmelék, hamu, folyadék, minden ami kell. :)
  • CroftManor
    Én most valamilyen víz alatti pályán vagyok, bár egy kicsit hosszú, de egyelőre még nem kezd unalmassá válni.
  • csgj
    Aki nem játszott az első résszel, és esetleg nem tudná az előzményeket (mondjuk kb. ugyanaz, mint az igazi Alice Csodaországban, csak betegesen, kicsavartan és egy elmegyógyintézet "kúrálásának" kellős közepén :-P), annak itt van ez a klassz facebook alkalmazás!
  • beteg
    Mindent megcsináltam. Odáig jó, hogy kiírja hogy nyomjak entert, de a profil választásnál egyből megváltoztatja. Mondjuk azt nem értem, hogy hiába, tekerem a felbontást a játékban (vagy legalábbis, ha az a kattogó hang azt jelenti), mégsem tudom elfogadtatni.

Másnak nem volt ilyen problémája? Neten nem non találok rá megoldást, pedig frissítettem minden drivert.
  • berlinboy6329
    Legalább van benne kihívás:P

Én mostanában hardon kezdtem el játszani mindent.Ez a 2. játék a Duke után...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még az elején vagyok,most találkoztam az Eyepotokkal,de már most idegesítenek..olyanok,mint egy miniboss...alig döglenek.Elsőnél is meghaltam már 2-3X,aztán már gyerekjáték volt,de kb 3-4 támadás és végem..Aztán nm ment és jön még KETTŐ..Egy messziről lő,míg a másikkal harcolok..Nagyon jó mondhatom...Nehéz lesz átjutni.
  • Csokis
    Mert nem tetted read only, azaz csak olvashatóvá az AliceEngine.ini file-t! Írd át benne a felbontást megint, majd tedd csak olvashatóvá és jó lesz (elvileg).