772

American McGee Alice 2
  • Hoz_Hun
    Amúgy a haja és a mozgása szerintem kurva jól lett megcsinálva. :)
  • Reg5
    Megoldva.
  • Shep
    És azzal mi a gond? Az így jó.
  • Reg5
    Képarányt hogy lehet megváltoztatni?
  • CroftManor
    szerintem ő arra gondol, ami lebeg ott a homlokán. De amúgy ez nem bug, így lett megcsinálva.
  • Hoz_Hun
    Nem értem. Mi a baj a hajával?
  • Shep
    Mi van a hajával? Én nem látom a képen.
  • shader00
    évekig fejlesztik a játékot hogy minden tökéletes legyen, de a haját azt nem tudják megcsinálni?
    vagy direkt bugosan hagyták?
  • CroftManor
    Nálam is ilyen a főmenüben.
  • shader00
    ti is észrevettétek hogy a főmenuben bugos Alice haja?

• Klemice
    vedd le low-ra a physx-et vagy kapcsold ki
  • PunkZoli
    van már valami performance peccs? mert brutálszarul fut egy csúcsgépen és még a grafika sem valami extra. Unreal engin meg százszor jobban kéne ,hogy fusson, mikor pl az egeret fordítom, nagyon darabos.
  • vg
    Wow, jól elolvastam, pedig még nem nyomtam végig. Sebaj, a kínai/japán résznél úgyis kiszálltam, nagyon bugyuta-gyerekes lett ott az egész.
  • Hoz_Hun
    Az 5. chapter tényleg vontatott, pedig a többinél nem éreztem ezt annyira. Sajnos ott is kimaradt egy emlék, így újra végig kell kutatnom azt a chaptert is. Már csak egy malac és még két emlék hiányzik. Egy emléket egy malacot és az utolsó rózsa festéket már összeszedtem tegnap.
  • Hoz_Hun
    Nagyon nehéz az angol szövegzése. Pedig nekem nem szokot problémám lenni vele, de itt még többször meg kell néznem majd. Ami nekem lejött, de lehet tévedek...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A doki először a nővérével kezdett ki és ott történt valami, ami miatt elment hozzá este és kinyírta. Feltételezem megfolytotta és rázárta az ajtót majd felgyújtotta a házat. Alicet sem akarta életben hagyni, csa ő kimászott az ablakon a macska után. Az hogy elemegyógyintézetbe került az kapóra jött neki, de nem számított rá hogy 10 év múlva kijön. Ezután magához vette és megpróbálja elfelejtetni vele az egészet, nehogy Alice rájöjjön az igazságra.
  • CroftManor
    Na végigvittem én is :D
    Az utolsó rész nagyon vontatott volt, sok volt már ezekből a porcelán baba fejekből. Viszont azt ötletesnek találtam, hogy vannak olyan titkos helyek, amiket csak úgy tudunk elérni, ha összemegyünk :) Kár hogy az 1ben nem volt ilyesmi. A királynő birodalma szerintem is nagyon klasz, de a japános rész is nagyon tetszett, meg a víz alatti.
    Szerintem a legjobb fegyver a teáskanna, de a bors lövő fegyver is hasznos, a faló közelharcoknál jól jön, a kést alig használtam, max az elején. Majd azért előfogom még venni a lemaradt cuccok beszerzéséért :)
  • Klemice
    tényleg
  • dienesoft
    Én vagyok gyökér srácok, vagy tényleg egy ilyen magyar receptszerű szöveg van a "weapons" menüben jobb oldalt? :D
    Nézzétek meg! Ilyen szavakat lehet kiolvasni, hogy "vayasz szuflé", meg "élesztő", meg "felmelegítjük". Azt meg hogy? :D.
  • Shep
    Ej de tudtam, pedig még egy fejezetet sem vittem benne végig :) hiába na nincs már új a Nap alatt.
  • grebber
    Fogva tartani és fajtalankodni vele később anyává tenni!Majd később Alice megszökik és könyvet ír a szenvedéseiről.
  • Lowosan
    Sziasztok!
    Lenne 1-2 kérdésem a történettel kapcsolatban
    Az olvassa el csak aki végigjátszotta már

Azt tudom,hogy az az agyturkász gyújtotta fel a házat.De milyen célból?Miért tette?És mit akart ALice-tól?

Köszi előre is a válaszokat
  • Shep
    Én meg inkább azt fogom elkezdeni ehelyett, az valahogy jobban izgat. Na de hát ugye kinek mi. :)
  • dante3
    Csak mert régen voltak képek! :)

• Perszepeta
    Lehet én vagyok túlságosan elborult, de számomra minden idők egyik kedvenc játéka az Alice volt! Ez most sincs másképp, az apróbb hibái ellenére én élvezettel játszom! Kellően elborult, ha meg sok is az ismétlés az 1.-höz képest, azt is retronak fogom fel (bár inkább csak hangulati hasonlóságok vannak, pl. 2 fejezet jeges pálya, stb). Még a Witcher 2. végigjátszását (a másik szálon) is simán félretettem emiatt :D
  • Shep
    Hát igen hosszú játékidő esetén nehéz a folyamatos érdeklődést fent tartani, sajnos elég kevés játéknak sikerül(t).
  • CroftManor
    Most a játékbabáknál járok... kezd kissé monotonná válni ez a dolog. Ismétlődő feladatok szinte végig. :(
  • Shep
    Hát nekem ez a fajta játékmód nem jön be. Majd lehet valami ínségesebb időben adok neki még egy esélyt de az igazából a fő gond, hogy nem volt meg az a kis valami ami miatt azt éreztem volna ,hogy nekem tovább kell játszanom ezt a játékot. Anélkül meg minek ,hogy legyen még egy strigula a na ezt is végigvittem oszlopban?
  • MerlinW
    Van benne egy kis Max Payne:)
  • MerlinW
    Pedig a harc is egyszerű. Caps Lock megnyom és kattintgatsz:)
  • Shep
    Köszi.
  • CroftManor
    De megvan, [URL=http://www.youtube.com/watch?v=AOP26WOOMbc]tessék[/URL
  • Shep
    Hát sajnos csak uninstall lett a vége. Kontrollerrel lehet, hogy jó az irányítása de számomra billről egy borzalom, az ugrálós részekkel nincs is gond az gyerekjáték volt de a harcok, hát kevés idegtépőbbel találkoztam eddig. Ez így meg számomra nem szórakozás.

A menü zenéje nincs meg valakinek mp3-ban?
  • Klemice
    logitech dual action gamepadom van, van rá mód, hogy normálisan menjen vele a játék? :S
  • CroftManor
    Vajon lehet a feliratot magyarra állítani az AliceEngine.ini fájlban?
  • CroftManor
    Nekem is van némi lemaradásom. Amikor a malac röfögést hallottam a háttérben,először azt hittem, hogy ez csak zenei aláfestés :) Később jöttem rá, hogy... nem egészen :D Na de azért durva hogy néhol pályánként 11 malac orr van belőle.
    Amúgy most a királynő birodalmában vagyok, talán ez a rész tetszik eddig a legjobban. Jók ezek a zombi kártya katonák :D
  • Malakai
    Én baromi sok mindent nem találtam meg benne, de nem is tököltem, főleg az első két chapterben, valószinüleg újra fogom játszani, de nem állok neki azonnal azért. :)
  • Shep
    Az akkor igen korrekt a mai világban, főleg egy ilyen platform játéknál.
  • Hoz_Hun
    Hát kb. De én marha lassan játszottam. Jóformán mindent átkutattam benne. Azért is találtam meg majdnem mindent. :)
  • Csokis
    Az OFF topikban, a #186-os hozzászólásban leírtam.
  • Shep
    Vagy inkább 25-30?