Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kicsit mozdítom nagyot fordul,ha nagyot fordítom kicsit mozdul.Configurationben csak speed van..Ez az irányítás nagyon gáz így.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nothing is True, Everything is Permitted
PSN ID.: Beegabor
Amikor 30-40 perc játék után kidob, hogy telepítsek eredeti szoftvert, az a törés miatt lehet? 😊
Nem megy most már 60 fps alá a "legnagyobb" jelenetben sem. <#taps>#taps>
GET OVER HERE!
Tényleg hangulatos, de ez a PC verzió valami tragédia.
Gépigénye aránytalan, brutál gép sem bírja vinni maxon, pedig nincs olyan hû de durva látvány. Grafikai beállítások alig léteznek, így be sem lehet lõni rendesen. Iszonyat bugos, majd az egyik átvezetõnél el is szállt az egész.
Gamepad nélkül pedig szenvedés.
szvsz nem nagy cucc ha már végigjátszottad
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Továbbá itt se adnak manualt a játékhoz, csak ilyen 2 lapos vackot?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Boxon nekem sem lett volna bajom a kamerakezeléssel, csak tudod így hogy most hirtelen pcn játszok vele, szal fura és szokatlan. Na de ha lesz rá pénzem, én is megveszem boxra. 😉
Nem akadt a játék sehol.
Next PC upgrade: 2022
Kapásból 5 órát toltam éjjel 3-kor fordultam le a TV elöl. Épp eljutottam a 2. chapterhez. Ennyire azért nem hosszú, de rohadt sokat keresgéltem a titkos helyeket, meg mászkáltam mindenfele. Engem az ilyesmi szórakoztat. Így is egy emléket meg egy malacot nem találtam meg, az összes többi meglett az 1. chapterban. De emlékszem hogy az eleje fele véletlen kihagytam egy helyet (vagy ott egy alternatív elágazás volt) szóval sejtem, hogy hol lehetnek.
Összességében iszonyat királyság. A hangulat nagyon üt. A elsõ játékot tényleg hozzáadták, le is töltöttem ki is próbáltam.
Elfogulatlanul a megpróbálok a negatívumokról is írni. A grafika bár tényleg nagyon szép sok figura kidolgozatlannak tûnik, a textúra valóban láttam egy vagy két helyen hogy az árnyék vagy mi mintha ugrálna rajta. Illetve Londoni területen elején láttam pop-up texturát. Nem zavaró de van. A Pop-up csoda országban teljesen megszûnt. Hang/szinkron kicsit furcsa, fõleg egy Assassin Creed meg Mass Effect után. De hamar megszoktam. Kb ennyi amit negatívumként meg tudtam említeni.
Minden más pozitív. Elsõként a hangulatot emelném ki. Minden helyszín rögtön magába szippant. Alice kidolgozása varázslatos; a haja, a mozgása mind-mind nagyon szép. A terep számomra változatos. Kihívás van mind az ugrabugrában mind a harcban. A hisztérika módért külön piros pont a készítõknek. Nem egyszer kihúzott a pácból. Kifejezetten szép a táj és az táj elemek is. A zene jó és a hangok is. Pozitívum számomra, hogy a pályák kifejezetten hosszúak a kihívás számomra pont jó és kellõ rendszerességgel jutalmaz is a játék.
Mindent összevetve, nekem nagyon tetszik. Most hosszú idõre el leszek Alice-al. 😊
Másnak is írt már ilyen hibaüzenetet? Pure virtual function being called while application was running. Az fasza lesz ha 5 percenként ezt fogja csinálni.