Alice: Madness Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Az egérirányítást hol lehet állítani?Szörnyen fos.

Ha kicsit mozdítom nagyot fordul,ha nagyot fordítom kicsit mozdul.Configurationben csak speed van..Ez az irányítás nagyon gáz így.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

CroftManor
nyomva tartom én, de csak beáll fókusz pozícióba és nem csinál semmit, csak körbe körbe tudom kerülgetni az ellent, és amikor támad, nyomom az Et, de nem csinál semmit. A kés meg a bors fegyver közt tudok váltogatni, de ennyi. A kés meg nem használ ennek a dögnek.

Nothing is True, Everything is Permitted

Seth
Nyomva kell tartani a lock-on gombot, nem csak megnyomod 1x

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
Sajnos még most sem az igazi, caps lock-al bejelölte ugyan, ráfókuszál, de továbbra is a kés van a kezébe, tudok váltani a bors fegyverre de az E-re nem reagál semmit. 😞

Seth
PC-n nem tudom mi az irányítás, de 360 joy-on a lock-on gomb nyomva tart(amivel befogod az ellent) és mellé kell nyomni az ugrást

Elsõnek ki kell jelölni az ellenséget, csak utána veszi elõ az esernyõt az E-re!

CroftManor
Most elakadtam egy kicsit...tudja valaki mivel veszi elõ az esernyõt? Csak annyit ír az E-vel tudom blockolni a támadásokat, na de azt nem hogy melyikkel veszi elõ! Tudja esetleg valaki?

CroftManor
Az a kannás rész az nagyon jó benne <#taps> Nagyon élvezetes, figyelni kell h mikor próbál lecsapni a lábaival és ha idõben félregurulsz, akkor sosem talál el.

CroftManor
Nálam így fut. Persze a fraps egy kicsit lehúzza, de nélküle egész jó <#hehe>

Nézz át a Warez topik-ba, ott megtalálsz mindent!

Ez jó tipp, tényleg ki kell szedni a PhysX-et.

Amikor 30-40 perc játék után kidob, hogy telepítsek eredeti szoftvert, az a törés miatt lehet? 😊
Hoppá! Egy kis ini buherálással ezt tudtam kihozni belõle (1360x768, minden max, AA+AF és PhysX High): <#ijedt>

Nem megy most már 60 fps alá a "legnagyobb" jelenetben sem. <#taps>

Azért ez pl. felbontástól is függ. Nálam 1360x768-ban, AA+AF + PhysX High beállításban nem megy 30 fps alá. Az átlag 60 fps, de ugye a "legnagyobb" jelenetben lemegy azért 30-ig. Ha PhysX off, akkor 60 alá nem megy. <#vigyor>

Rowlend
Az én 3 éves gépem viszi teljesen jól majdnem maxon, csak úgyse a physx kivan lõve.

GET OVER HERE!

Még nem játszottam vele sokat, tegnap este kipróbáltam.

Tényleg hangulatos, de ez a PC verzió valami tragédia.
Gépigénye aránytalan, brutál gép sem bírja vinni maxon, pedig nincs olyan hû de durva látvány. Grafikai beállítások alig léteznek, így be sem lehet lõni rendesen. Iszonyat bugos, majd az egyik átvezetõnél el is szállt az egész.

Gamepad nélkül pedig szenvedés.
Klemice
amúgy kicsit, nagyon kicsit kipofozták és van talán 16:10 és 16:9 képarány
szvsz nem nagy cucc ha már végigjátszottad

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Csak az EA Origin-bõl letölthetõ változathoz jár az elsõ rész, sehol máshol!

Seth
Azt nem tudom, hogy jár e a pc verzióhoz az elsõ rész, de a manualt nem adják hozzá,mert az a játékban van a fõmenüben. Környezetvédelmi okokból állítólag

Ha valaki megvette meg tudja mondani, hogy a PC változathoz is alapból jár a letöltõ kód az elsõ részhez?
Továbbá itt se adnak manualt a játékhoz, csak ilyen 2 lapos vackot?
Mikor már kevés az életed nagyon, megnyomod az Entert és ennyi.😊

CroftManor
A hisztérika mód mikor válik elérhetõvé? Úgy olvastam ha már nagyon alacsony az életerõd, de én már meghaltam egyszer és nem aktiválódott a hisztérika mód. Vagy csak késõbb lesz elérhetõ?

CroftManor
Még nincs normális crack és ezért, de van OFF/warez topik is egyébként.

HeadHunter86
Na ilyenkor szeretem az nVidiám, meg úgy amúgy is 😊 Na meg Batman, Mirror's Edge, mindegyik nagy kedvenc.

sztem driver frissítés sem árt, bár nekem a legfrissebb van fenn mindenbõl... Witcher miatt muszáj volt 😛 Amúgy eddig tetszik az Alice, kellõen elborult, mint az 1 volt! Graf is okés, de úgysem az a lényeg, hanem a NAGYBETÛS hangulat...
Nah akkor látom másnál is elõjön 😄 Csak engem most már 5-10 percenként kidob, és idegesítõ
Nálatok is 5 percenként kifagy a játék? Kilép a Winbe, majd kiírja hogy telepítsem fel az "oiriginal" szoftvereket 😊 Erre vmi orvoslat?

sziasztok ez a hibaûzenetet adja ki 40 perc játékidõ és a második pálya után This software has been modified or tampered with.The game will now exit.Please install original software mi lehet a gond ? légyszi segitsetek
CroftManor
Egy kis gameplay az elejérõl.

CroftManor
Én a Pcs verzióról beszéltem 😄 nekem nincs meg boxon még. 😞

PCn nem tudom, hogy van, de Xboxon valóban a fõmenübõl indítható. A videók 4:3 mennek a játék viszont rendesen 16:9-es. És nem gagyin széthúzva, hanem rendesen megcsinálták. Kicsit feljavították a texturákat, meg csiszoltak itt-ott de a poligonszám maradt. A macska nem hívható elõ, de automatikusan megjelenik ahol kell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tower Guard
Ahh értem. Mert én nemrég feltettem az 1-et szórakozásból, feljutottam kb feléig, csak most ez miatt nem kezdeném újra a legelejérõl 😄 Kivéve ha valami extra fullos grafikával túrták fel, meg lehetne mentéseket használni. Na de mind1 úgyis most a 2 érdekel 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

CroftManor
A fõmenüben van benne, és onnan tudod elindítani. Hát én csak belenéztem, és sztem ugyanaz mint az 1. Bár úgy olvastam hogy ez a felújított változata.

Tower Guard
Már nemsokára meglesz, csak érdeklõdök még gyorsan, hogy ugyanazt az 1-et tették bele, ugyanolyan graffal, és külön indítható vagy hogy van megoldva? Pl. gondolom olyat nem lehet megcsinálni hogy a régi mentéseimet bele túrnám az 1-be amit most adtak ki és hajrá 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Köszönöm! <#worship>

Seth
Azokkal lehet a fegyvereket fejleszteni

CroftManor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra, hogy a fegyvereidet fejleszd. Nekem automatikusan felugrott a fegyverfejlesztõ menü, mikor elértem azt a számot ami elég volt egy szintlépéshez.

Lenne egy kérdésem! <#smile>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fogak, amiket gyûjtögetünk, azok mire jók?! <#confused>

CroftManor
Sztem tök jó, hogy beletették az Alice 1et is, bár nem sokat fogok vele játszani, mivel itt az Alice 2 <#vigyor>

TurboX
elolvasva<#eljen>
Seth
Váó, nagyon szép. Nem olvastam el, de ha az írás is hasonlóan igényes, akkor grat a készítõnek

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Kongy
A game jó, de bivaly gép kell hozzá. Szaggatásra hajlamos harcok alatt. PhysX miatt lehet? :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Viszont amivel szoptam egyet: feltelepítettem a játékot viszont indítás után a fõmenüben végig, és a játék indításakor is tekerte a lemezt. Feltelepítettem újra, de ugyan ez. Aztán elkezdtem játszani és játék közben abbahagyta és onnantól kezdve csönd volt. Végén fõmenübe kilépve újra felpörgette. Szóval roppant furcsa, hogy a fõmenü alatt pörgeti a korongot. Azt hittem bug és a feltelepítés ellenére is a lemezrõl viszi a programot. De nem, csak a menüt vagy nem tudom. A XBox menüt felkattintva ott az opció, hogy „Play game on Disc”. Nem tragédia de elsõre zavart a dolog. Ugye pl AC:B-nél beteszem a lemezt, induláskor rápörget aztán rögtön le is áll. Ez meg nem. Csak mikor már játszok egyszer csak abbahagyja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Hát azt egybõl gondoltam, hogy te éjjel a box elõtt fogsz ülni 😄 Én is ültem volna, ha megvettem volna boxra... 😊 Na mondom HozHun nyomja az Alicet xD
Boxon nekem sem lett volna bajom a kamerakezeléssel, csak tudod így hogy most hirtelen pcn játszok vele, szal fura és szokatlan. Na de ha lesz rá pénzem, én is megveszem boxra. 😉

XBox360-on semmi gond a kamerakezeléssel meg az irányítással sem. Legalább is nekem nem volt. A gombkiosztás is jól el lett találva. A kamera nekem sehol nem vált zavaróvá, nem akadályozott semmiben.
Nem akadt a játék sehol.

grebber
Nálatok nem akad? Nálam elég sokszor mint a rohadás.Lehet a physx-et nem bírja egy vga ,de akkor nv megrohadhat ismételten!

Next PC upgrade: 2022

Tegnap este én magamévá tettem Alicet. Mármint játszottam vele. Úgy értem a játékkal.. 😄
Kapásból 5 órát toltam éjjel 3-kor fordultam le a TV elöl. Épp eljutottam a 2. chapterhez. Ennyire azért nem hosszú, de rohadt sokat keresgéltem a titkos helyeket, meg mászkáltam mindenfele. Engem az ilyesmi szórakoztat. Így is egy emléket meg egy malacot nem találtam meg, az összes többi meglett az 1. chapterban. De emlékszem hogy az eleje fele véletlen kihagytam egy helyet (vagy ott egy alternatív elágazás volt) szóval sejtem, hogy hol lehetnek.
Összességében iszonyat királyság. A hangulat nagyon üt. A elsõ játékot tényleg hozzáadták, le is töltöttem ki is próbáltam.
Elfogulatlanul a megpróbálok a negatívumokról is írni. A grafika bár tényleg nagyon szép sok figura kidolgozatlannak tûnik, a textúra valóban láttam egy vagy két helyen hogy az árnyék vagy mi mintha ugrálna rajta. Illetve Londoni területen elején láttam pop-up texturát. Nem zavaró de van. A Pop-up csoda országban teljesen megszûnt. Hang/szinkron kicsit furcsa, fõleg egy Assassin Creed meg Mass Effect után. De hamar megszoktam. Kb ennyi amit negatívumként meg tudtam említeni.
Minden más pozitív. Elsõként a hangulatot emelném ki. Minden helyszín rögtön magába szippant. Alice kidolgozása varázslatos; a haja, a mozgása mind-mind nagyon szép. A terep számomra változatos. Kihívás van mind az ugrabugrában mind a harcban. A hisztérika módért külön piros pont a készítõknek. Nem egyszer kihúzott a pácból. Kifejezetten szép a táj és az táj elemek is. A zene jó és a hangok is. Pozitívum számomra, hogy a pályák kifejezetten hosszúak a kihívás számomra pont jó és kellõ rendszerességgel jutalmaz is a játék.

Mindent összevetve, nekem nagyon tetszik. Most hosszú idõre el leszek Alice-al. 😊

CroftManor
Nem...hanem én boxon játszok és nekem egérrel kényelmetlen a kamera kezelés...
Másnak is írt már ilyen hibaüzenetet? Pure virtual function being called while application was running. Az fasza lesz ha 5 percenként ezt fogja csinálni.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Milyen kamera kezelés? Azt te tudod körbe forgatni bármikor... ja, hogy billentyûzeten nem lehet? Muhahahaha!