772
American McGee Alice 2
-
ikszipszilonzé #332 Na rájöttem még pontosabban, ha sérülsz akkor a fogakból veszítesz nem a rózsákból, azt viszont nem próbáltam ki mi van akkor ha a fogak elfogynak, hogy akkor már elkezd e fogyni az életerő is, vagy nem. -
ikszipszilonzé #331 Bocs eltoltam az utolsó nem korrekt
13. Hattres, most próbáltam ki mert kíváncsiságból, a felvet fogaktól nem regenerálódtam viszont úgy néz ki sebezhetetlenné tesz, mert abszolút nem sérültem benne -
ikszipszilonzé #330 A játék főmenüjében, a bal alsó sarokban a back fölött található equip menüben lehet beállítani Alice ruháit és fegyvereit.
13 féle ruha van összesen:
1. Story Mode - ez az alap beállítás, az alapnézete a sima kék ruha, nem rendelkezel semmilyen plusz képességgel és mindig az adott helyszíntől függően változik a ruhád a játékban
2. Steam Dress - ez az amiben a kalaposnál vagyunk, azzal unlockolható, ha végigjátszod az első chaptert, különleges képessége: a törhető tárgyak több rózsát és fogat adnak
3. Siren Dress - a vízi pálya ruhája, a második chapter végigjátszása után elérhető, a megölt ellenfelek több rózsát adnak
4. Silk Maiden Dress - a távol-keleti pálya ruhája, a harmadik chapter végigjátszása után elérhető, a megölt ellenfelek több fogat adnak
5.Royal Suit Dress - a kártyás pálya ruhája, a negyedik chapter végigjátszása után elérhető, az életerőd csak 4 rózsányi lesz és nem nő, viszont nem is csökken így gyakorlatilag halhatatlan vagy
6.Misstitched Dress - a babaházas pálya ruhája, az ötödik fejezet végigjátszása után elérhető, összezsugorodás után visszaváltozva dupla annyi ideig látszanak az egyébként láthatatlan lila pályaelemek
7. Classic Dress - Alice eredeti kék ruhája, a hatodik fejezet végigjátszása után jár, ha bármikor összezsugorodsz az életed elkezd visszatölteni
8. Caterpillar - hernyó jelmez, folyamatosan látod azokat a dolgokat is amiket egyébként csak összezsugorodva láthatnál
9. Chesire -macska jelmez a megölt ellenfelek nem adnak rózsát, ez fogalmam sincs miért jó, valaki mondja el
10. Checkmate - sakk jelmez, minden fegyvered dupla annyit sebez mint egyébként
11. Fleshmaiden - hús jelmez, bármikor elérhető a hisztéria mód, nem kell az életerődnek kritikusra csökkennie, hogy használhasd
12. Late but Lucky - nyuszi jelmez, az életerőd magától regenerálódik
13. Hattres - kalapos jelmez, a felvett fogak gyógyítanak -
#329 Hogy lehet ezeket a ruhákat beszerezni? -
ikszipszilonzé #328 A játékban találhatók lila virágok (violets), ha rájuk állsz és össze zsugorodsz (shrink) feltöltik az életerődet, amíg bennük vagy.
A klaszikus jelmezben (kék ruha) virág nélkül is visszatölt az életed, elég ha összezsugorodsz.
A nyuszijelmezben magától visszatölt az élet nem kell se virág se zsugorodás. Nehéz fokozaton játszva jól jöhet. -
beteg #327 köszi, megpróbálom úgy!
-
ikszipszilonzé #326 a szellem kezében lévő bombát kell szétlőni a borsfegyverrel, ha a kezében robban fel akkor egy kis ideig láthatóvá válik és minden egyéb fegyverrel is sebezhető lesz. -
#325 amikor előveszi a bombát akkor kell lőni és megtörik a pajzs meg a láthatatlanság -
ikszipszilonzé #324 az a nyusziruha , ha megsérülsz az élet magától elkezd regenerálódni -
beteg #323 Hogy lehet ezeket a teleportáló-félig átlátszó-bombadobáló szellemszerűségeket likvidálni a jeges/vízi világban? A lövést meg ütést is kivédi... -
#322 amire azt írja hogy a shrink violets erejével ruház fel, nem tudom már melyik, annak mi a képessége? -
ikszipszilonzé #321 a caterpillar az egyik leghasznosabb, ha az ember össze szeretne gyűjteni minden rejtett cuccot és jól jön az egyébként eltűnő platformokon való ugrálásnál is.
-
#320 jelmezek közül melyik a legjobb? mert én a caterpillart használom, hogy mindent lássak :D -
ikszipszilonzé #319 igen egy
kés-bárd
borsdaráló-tintahal
lófej-szarvasfej
teáskanna-macskakanna -
#318 fegyverekből csak egy alternatíva van az alapokon kívül? -
ikszipszilonzé #317 Az alternatív -macska kanna- pedig még annál is erősebb.
-
#316 Azután már nem, de sztem a teáskanna a leghatékonyabb fegyver. -
#315 pedig: kés>all :D
kezd egy kicsit monotonná válni a játék(játékbabás rész rész), de a hangulata az megvan. az angolomnak kissé nehéz a nyelvezete:( -
Hoz_Hun #314 Ha valakit érdekel, feltettem ide azt a 9 sound trackot, ami az előrendeléshez jár.
Alice - Madness Returns Soundtrack
Rögtön az első a főcím theme, ami a menüben is szól. -
PunkZoli #313 teaáskanna után lesz még valami ? -
ikszipszilonzé #312 A kés kivételével mindet. -
#311 attol kérdem aki már a vége felé jár melyik fegyvereket érdemes upgradelni? -
#310 nem :) -
#309 Nem Alice Liddle? :) -
Hoz_Hun #308 Nem is tudtam, hogy az eredeti fugurát egy élő emberről (érdekes módon egy Alice Liddell nevű kislányról) mintázta az író. :) -
Hoz_Hun #307 Semmit. Külön-külön jár érte achivement, de semmi más. -
#306 De még mindig nem tudjuk mi bajod a hajával. :) -
shader00 #305 Semmi baja a hajának, az illető egy idióta.
anyád is az.
-
#304 És ad valami pluszt a 100%? -
Hoz_Hun #303 Tegnap összeszedtem a maradék hiányzó dolgokat. most minden 100%; megvan az összes malac orr, emlék, rózsa festék, és üveg is.
(Az 5. chapterben a második Dr. Wilson emlék rohadt egy helyen van.) -
ikszipszilonzé #302 Egy kérdés. A PC verzióban alapból benne vannak az extra ruhák és fegyverek? Mert nálam igen. De úgy tudom ezt konzolokra külön DLC-ben lehet megvenni. -
vg #301 Semmi baja a hajának, az illető egy idióta. -
#300 ték -
#299 De mi is a bajod a hajával, amit te bugozol? -
shader00 #298 nem a homlokával van bajom, azzal nincs gond -
shader00 #297 capslockal lehet ki-be kapcsolgatni a targetolást, az esernyőt csak akkor lehet használni ha be van kapcsolva. -
#296 Először nyomva kell tartani a caps lockot és aztán a G-t -
#295 megcsináltam ezt a konfig átállítást G-re az esernyőhöz egyszer elővette egyik ellenségnél most meg megint nem,mi a megoldás? -
#294 Nekem is nagyon tetszik, meg az mozgás is, mikor így szétlebben pillangókká :) sokszor használtam, néha csak úgy útközben is, hogy gyorsabban haladjak. -
#293 Tönkre vágja a játékélményt? Kevesebbet ér a program emiatt? Kívánom neked, hogy csak egy napig legyél szoftverfejlesztő... soha többet nem kötnél bele ilyen hülyeségekbe.