Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PSN ID.: Beegabor
De pl a 3. chapterben van ahol már párosáva bedobj a böhömöket illetve van már egy még brutálisabb változata.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nothing is True, Everything is Permitted
Másnak nem volt ilyen problémája? Neten nem non találok rá megoldást, pedig frissítettem minden drivert.
Én mostanában hardon kezdtem el játszani mindent.Ez a 2. játék a Duke után...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ResX=szélesség
ResY=magasság
PL. 1440x900-as felbontás használata:
ResX=1440
ResY=900
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
1, Keresd meg a következõ fájlt: Program files -> Alice Madness Returns -> Alice2 -> AliceGame -> Config -> Default Input
2, Keresd meg a következõ sort: +Bindings=(Name="E",Command="TriggerBlock true | OnRelease TriggerBlock false"
3, Változtasd meg az "E" betût egy másik gombra, amit majd használni szeretnél az esernyõhöz. Én "G"-re változtattam.
Tehát így kell kinéznie:
+Bindings=+Bindings=(Name="G",Command="TriggerBlock true | OnRelease TriggerBlock false"
4, Mentsd el a config fájlt és indítsd el a játékot.
5, Az optionsban a Controls menüpont alatt állíts vissza mindent defaultra, így ha minden igaz, alapméretezettként azt a betût kell már írnia az esernyõre, amit a Config fájlban átállítottál.
6, Így már mûködni fog az esernyõ!
Bocs ha túl hosszúra fogalmaztam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@Csokis: Nincsmit, lesz még másik ellentípus is akit ugyanígy kell leölni és jobb is, ha egyet könnyen megy, mert fog majd még egyszerre három is jönni olyanból. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itt pedig a kért mentés!
Na majd csak lesz valahogy.
De nem nagyon akaródzok játszani a játékkal...Zavaró...
Megcsináltam a 30fps feloldást,de mégis akad...Nem gyengeagéped akadás,hanem megy rendesen a játék,folyamatosan,aztán befagy tizedmásodpercekre..Hol egyszer hol többször...Akkor biztosan,mikor elrontok egy platfomros részt és visszapillangózok a kezdõhelyre,akkor megakad..Meg random játék közben is.
Az egérkezelés is elég rossz még mindig..Már nem csinálja azt,h kicsit fordítom nagyot fordul,nagyot fordítom kicsit fordul..Most össze-vissza csinálja...Célozni nem tudok vele,mert lassan és nehézkesen fordul...Ha meg cak úgy forgok,akkor meg nagyon fordul.
Nincsenek még egérbeállítási lehetõségek a config fájlokban v vhol?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A borslövõvel ne is próbálkozz, nem érsz vele semmit. Elvileg vissza kéne ütnöd a lövéseit és ez egy idõ után legyengíti õt, majd késsel felkaszabolod.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
I'm stuck at the part where Alice acquires the umbrella to fight the Menacing Ruin.
The umbrella won't work.
I've changed the keybind for it several times (E, then P, then Numpad 1, then Numpad 2) but the umbrella will not work, whether focused or not. It appears none of the other weapons do any damage, really, to the Menacing Ruin, so I am stuck here at a grinding halt until this is fixed.
------------
I have the same issue, I can't get the umbrella to appear no matter what keys or anything I do. Pretty fun so far but this sudden stop is annoying to say the least. Hope someone has an answer for us.
Mennie kéne az E gombra. 😊
Tuti, ami ziher nézd meg a beállításban nincs-e elállítva szerintem, de lehet valami crack bug, tudja fene.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha valaki eljut ideáig és sikerül neki, az feltétlen szóljon! 😄
Hülye kérdés lesz, felszedted az esernyõt? 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Valakinek van checkpointja közvetlen az ez utáni rész után? Ez a Menacing Ruin résznél van. Elõre is köszi!
bEnableMouseSmoothing=true -> bEnableMouseSmoothing=false