772

American McGee Alice 2
  • ikszipszilonzé
    Na rájöttem még pontosabban, ha sérülsz akkor a fogakból veszítesz nem a rózsákból, azt viszont nem próbáltam ki mi van akkor ha a fogak elfogynak, hogy akkor már elkezd e fogyni az életerő is, vagy nem.
  • ikszipszilonzé
    Bocs eltoltam az utolsó nem korrekt
    13. Hattres, most próbáltam ki mert kíváncsiságból, a felvet fogaktól nem regenerálódtam viszont úgy néz ki sebezhetetlenné tesz, mert abszolút nem sérültem benne
  • ikszipszilonzé
    A játék főmenüjében, a bal alsó sarokban a back fölött található equip menüben lehet beállítani Alice ruháit és fegyvereit.
    13 féle ruha van összesen:

1. Story Mode - ez az alap beállítás, az alapnézete a sima kék ruha, nem rendelkezel semmilyen plusz képességgel és mindig az adott helyszíntől függően változik a ruhád a játékban
    2. Steam Dress - ez az amiben a kalaposnál vagyunk, azzal unlockolható, ha végigjátszod az első chaptert, különleges képessége: a törhető tárgyak több rózsát és fogat adnak
    3. Siren Dress - a vízi pálya ruhája, a második chapter végigjátszása után elérhető, a megölt ellenfelek több rózsát adnak
    4. Silk Maiden Dress - a távol-keleti pálya ruhája, a harmadik chapter végigjátszása után elérhető, a megölt ellenfelek több fogat adnak
    5.Royal Suit Dress - a kártyás pálya ruhája, a negyedik chapter végigjátszása után elérhető, az életerőd csak 4 rózsányi lesz és nem nő, viszont nem is csökken így gyakorlatilag halhatatlan vagy
    6.Misstitched Dress - a babaházas pálya ruhája, az ötödik fejezet végigjátszása után elérhető, összezsugorodás után visszaváltozva dupla annyi ideig látszanak az egyébként láthatatlan lila pályaelemek
    7. Classic Dress - Alice eredeti kék ruhája, a hatodik fejezet végigjátszása után jár, ha bármikor összezsugorodsz az életed elkezd visszatölteni
    8. Caterpillar - hernyó jelmez, folyamatosan látod azokat a dolgokat is amiket egyébként csak összezsugorodva láthatnál
    9. Chesire -macska jelmez a megölt ellenfelek nem adnak rózsát, ez fogalmam sincs miért jó, valaki mondja el
    10. Checkmate - sakk jelmez, minden fegyvered dupla annyit sebez mint egyébként
    11. Fleshmaiden - hús jelmez, bármikor elérhető a hisztéria mód, nem kell az életerődnek kritikusra csökkennie, hogy használhasd
    12. Late but Lucky - nyuszi jelmez, az életerőd magától regenerálódik
    13. Hattres - kalapos jelmez, a felvett fogak gyógyítanak
  • CroftManor
    Hogy lehet ezeket a ruhákat beszerezni?
  • ikszipszilonzé
    A játékban találhatók lila virágok (violets), ha rájuk állsz és össze zsugorodsz (shrink) feltöltik az életerődet, amíg bennük vagy.
    A klaszikus jelmezben (kék ruha) virág nélkül is visszatölt az életed, elég ha összezsugorodsz.
    A nyuszijelmezben magától visszatölt az élet nem kell se virág se zsugorodás. Nehéz fokozaton játszva jól jöhet.
  • beteg
    köszi, megpróbálom úgy!

• ikszipszilonzé
    a szellem kezében lévő bombát kell szétlőni a borsfegyverrel, ha a kezében robban fel akkor egy kis ideig láthatóvá válik és minden egyéb fegyverrel is sebezhető lesz.
  • Klemice
    amikor előveszi a bombát akkor kell lőni és megtörik a pajzs meg a láthatatlanság
  • ikszipszilonzé
    az a nyusziruha , ha megsérülsz az élet magától elkezd regenerálódni
  • beteg
    Hogy lehet ezeket a teleportáló-félig átlátszó-bombadobáló szellemszerűségeket likvidálni a jeges/vízi világban? A lövést meg ütést is kivédi...
  • Klemice
    amire azt írja hogy a shrink violets erejével ruház fel, nem tudom már melyik, annak mi a képessége?
  • ikszipszilonzé
    a caterpillar az egyik leghasznosabb, ha az ember össze szeretne gyűjteni minden rejtett cuccot és jól jön az egyébként eltűnő platformokon való ugrálásnál is.
  • Klemice
    jelmezek közül melyik a legjobb? mert én a caterpillart használom, hogy mindent lássak :D
  • ikszipszilonzé
    igen egy
    kés-bárd
    borsdaráló-tintahal
    lófej-szarvasfej
    teáskanna-macskakanna
  • Klemice
    fegyverekből csak egy alternatíva van az alapokon kívül?
  • ikszipszilonzé
    Az alternatív -macska kanna- pedig még annál is erősebb.
  • CroftManor
    Azután már nem, de sztem a teáskanna a leghatékonyabb fegyver.
  • TurboX
    pedig: kés>all :D

kezd egy kicsit monotonná válni a játék(játékbabás rész rész), de a hangulata az megvan. az angolomnak kissé nehéz a nyelvezete:(
  • Hoz_Hun
    Ha valakit érdekel, feltettem ide azt a 9 sound trackot, ami az előrendeléshez jár.
    Alice - Madness Returns Soundtrack

Rögtön az első a főcím theme, ami a menüben is szól.
  • PunkZoli
    teaáskanna után lesz még valami ?
  • ikszipszilonzé
    A kés kivételével mindet.
  • Tatyla
    attol kérdem aki már a vége felé jár melyik fegyvereket érdemes upgradelni?
  • Tatyla
    nem :)
  • CroftManor
    Nem Alice Liddle? :)
  • Hoz_Hun
    Nem is tudtam, hogy az eredeti fugurát egy élő emberről (érdekes módon egy Alice Liddell nevű kislányról) mintázta az író. :)
  • Hoz_Hun
    Semmit. Külön-külön jár érte achivement, de semmi más.
  • Shep
    De még mindig nem tudjuk mi bajod a hajával. :)
  • shader00
    Semmi baja a hajának, az illető egy idióta.

anyád is az.

• Klemice
    És ad valami pluszt a 100%?
  • Hoz_Hun
    Tegnap összeszedtem a maradék hiányzó dolgokat. most minden 100%; megvan az összes malac orr, emlék, rózsa festék, és üveg is.
    (Az 5. chapterben a második Dr. Wilson emlék rohadt egy helyen van.)
  • ikszipszilonzé
    Egy kérdés. A PC verzióban alapból benne vannak az extra ruhák és fegyverek? Mert nálam igen. De úgy tudom ezt konzolokra külön DLC-ben lehet megvenni.
  • vg
    Semmi baja a hajának, az illető egy idióta.
  • Klemice
    ték
  • Malakai
    De mi is a bajod a hajával, amit te bugozol?
  • shader00
    nem a homlokával van bajom, azzal nincs gond
  • shader00
    capslockal lehet ki-be kapcsolgatni a targetolást, az esernyőt csak akkor lehet használni ha be van kapcsolva.
  • CroftManor
    Először nyomva kell tartani a caps lockot és aztán a G-t
  • Tatyla
    megcsináltam ezt a konfig átállítást G-re az esernyőhöz egyszer elővette egyik ellenségnél most meg megint nem,mi a megoldás?
  • CroftManor
    Nekem is nagyon tetszik, meg az mozgás is, mikor így szétlebben pillangókká :) sokszor használtam, néha csak úgy útközben is, hogy gyorsabban haladjak.
  • MerlinW
    Tönkre vágja a játékélményt? Kevesebbet ér a program emiatt? Kívánom neked, hogy csak egy napig legyél szoftverfejlesztő... soha többet nem kötnél bele ilyen hülyeségekbe.