772
American McGee Alice 2
-
ikszipszilonzé #372 Az az igazán zavaró, hogy bizonyos meneküléseknél beáll egy fix nézetre a kamera, és gyakran elakadhatunk a falban. Néhol nem is elég simán futni, hanem suhanni is kell, mint pillangó különben utolér és vége. Vagy épp menekülés közben lezsugorodni, hogy átférjünk egy résen.
Eszembe jutott, hogy egyszer betöltöm ezt a pályát a halhatatlan ruhában és elszórakozok vele, bár ő lehet akkor is ki tud nyírni de majd megnézem.
Elegáns lenne elsétálni előle miközben hasztalan próbálkozik. -
#371 Nekem úgy rémlik hogy nem kellett nyomva tartanom a célzást. Viszont a Tab-al való target váltás nekem se működött, de nem is nagyon kellett, mert ha végeztél egy ellenféllel és lőttél tovább, akkor automatikusan átugrott a másik ellenfélre.
Ilyen menekülős rész egyébként a Prince of Persia 2ben volt. :) Ott a Dahaka üldözött egyfolytában.
-
ikszipszilonzé #370 Bizonyos ellenfeleknél muszáj célozni, mert a sima célkereszttel túl nagy a szórás.
A colossal ruin első megjelenéséig én se nagyon célozgattam, de ott anélkül nem ment. Engem is zavart, hogy csak addig céloz amíg a gombot nyomom, anélkül rögtön eltűnik a sárga szem. Viszont ha célzok akkor minden lövedék talál. -
PnéKyra #369 Na igen, kb. az ötödik "elhalálozásom" után rájöttem, hogy csak menekülni lehet előle... De tisztára frusztrál, ahogy rohan utánam :D (Lehet röhögni, tegnap este a férjemet kértem meg, hogy meneküljön helyettem előle :D )
Az tuti, hogy ha eljön az ideje, ördögi vigyorral az arcomon fogok végezni vele!!! :D -
ikszipszilonzé #368 Az Executioner elől csak menekülni lehet és kell is. Sebezhetetlen a kis mocsok, ha telibe trafálod még ki is röhög. Engem párszor elintézett, mire rájöttem, hogyha ő megjelenik akkor csak el kell futni előle.
Persze végül őt is ki lehet nyírni, de csak akkor ha már a játék engedi. Élvezetes végezni vele, miután annyit szivatott. -
PnéKyra #367 Na, ez érdekes, hogy nyomva kell tartanotok... Nem értem. Ja, nálam meg a Tab-bal nem mindig akar fókusz közben ellenfelet váltani :D Na mindegy.
Most járok a Szív Királynős pályán, azt az Executioner-t úgy utálom, én félek tőle :S Nekem eddig a víz alatti pálya volt az egyetlen, ami nem igazán jött be, a Kalaposos pálya meg a Japán, na az nagyon jó volt. Az Executioner-t leszámítva ez a pálya is nagyon tetszik :D -
Cef #366 Nálam is csak akkor működik a célzás, ha nyomva tartom. Ezért nem is szoktam használni, csak ha az esernyőt akarom előhívni. -
BlueRain #365 Monjuk egy patch nem ártana a játéknak, de biztos jönni fog. Egyébként az is jó ötlet szerintem, hogy az első részt is el lehet indítani a menüből. -
Murmur #364 Nekem mind tetszett. Mondjuk a vízalatti és a babaházas részek nem jöttek be annyira. Most vittem végig és ááá de jó is volt. :)) -
BlueRain #363 Gyerekek, ezt nem lehet abbahagyni. A kínai írásos pálya a legjobb:P -
shader00 #362 anizotrópikus szűrést hogy lehet rárakni? ha a kártya driverén beállítom nincs rajta, ha "alkalmazás beállítás használata", akkor sincs.
videóbeállítások menü nagyon gyenge pc-n, refresh rate, szinkronizálás, tripla buffer, textúra felbontás, textúraszűres (bilinear,trilinear,anizotrópikus) stb. ezeket mind hiányoznak!
vagy ezt is átkell nevezni UT3.exe-re mint a mass effect 2-t?
-
Hoz_Hun #361 De hozzáadja. Csak el kell mened a felszedés után addig, míg automatikusan ment egyet. Ha összeszedted és kilépsz, akkor nem adja hozzá. -
#360 Optionsban írja, hogy TAb-al válthatsz ellenfelet.
Egyébként én azt vettem észre, hogy mikor tegnap chapterenként próbáltam gyűjtögetni az elmaradt cuccokat..és amikor kiléptem, akkor nem mentette el. Csak akkor adja hozzá, ha új játékot kezdek? Mert ugye ha végigvitted, akkor a new game alatt van a chapter select, én abba próbáltam tegnap gyűjtögetni, de mintha nem adta volna hozzá. :S
AZ esernyő nálam csak egy kis config átállítással jött elő. -
PnéKyra #359 Amikor nagy a tömeg, akkor elég sz*r a fókusz-mód, de néha nekem sikerül (sajnos nem mindig) a következő: lenyomom a caps lock-ot, kijelöl egy ellenfelet, és ha nem azt akarom lőni, akkor addig nyomogom a caps-t, amíg ki nem jelöli azt, aki nekem kell. Ja, és eközben nekem nem kapcsol ki-be a fókusz mód, csak a jel ugrál egyik ellenfélről a másikra. De mondom, ez kb. 10-ből 7-szer jön be. -
ikszipszilonzé #358 Nem tudom miért nálam azonnal abbahagyja a célzást ha felengedem a gombot.
A célzásban pedig néha zavaró mikor nagy tömegben próbálok koncentrálni egy konkrét ellenfélre a többi meg bezavar.
Az ügyességi részek néha, kicsit frusztrálóak, de több a szerethető a dolog a játékban mint ami nem.
Utoljára az X-men Origins: Wolwerine tette ennyire próbára a reflexeimet. -
PnéKyra #357 Ok, köszi! Tudom, hogy kiírja, mit mivel kell csinálni, csak annyian panaszkodtak erre a taposós részre, hogy inkább rákérdeztem. Nekem a caps lock-ot nem kell folyamatosan nyomni, egyszer lenyomom, és úgy marad. Amúgy nekem beakadt néha az ernyő, de úgy ahogy te is csináltad jó lett. -
ikszipszilonzé #356 A szíveket jobbos kattintással lehet széttaposni, de ki is írja majd részletesen mindig, hogy mikor mit mivel kell. Nekem gond nélkül működött.
Az ernyőnél sokan szerintem elfelejtették, hogy csak akkor működik, ha ráfókuszálsz az ellenfélre, alapból caps lock és folyamatosan nyomni kell, de én átállítottam egy plusz egér gombra, mert úgy jobban kézre áll. Néha azért nálam is beakadt egyszer kétszer az ernyő, olyankor fókuszálás ki és újra befog. -
PnéKyra #355 Na igen, az ilyen "God mode: on" típusú ruha elveszi a játékélményt.
Ja igen, lenne még valami: Bár én még nem tartok ott, de érdekelne a következő:
Külföldi fórumokon olvastam, hogy a PC-sek szenvednek, ugyanis a kártyás fejezetben vannak olyan szívek, amiket szét kell taposni, és hogy ez nem működik nekik. Elég sokan panaszkodtad erre. Aki PC-n tolta végig, annak valami tapasztalat?
Bár sokan panaszkodnak, hogy az ernyő sem működik, nekem mondjuk az kifogástalan eddig. -
ikszipszilonzé #354 Értem, egyébként én is csak a caterpillart használom mert már csak gyűjtögetek, a többi vagy már nem fontos (például fegyverek maxon nem kell több fog) vagy nincs értelme (halhatatlan erővel nincs benne kihívás) -
PnéKyra #353 Amíg végig nem viszem, nem is akarom megváltoztatni. Csak érdekelt a dolog. Amúgy még nem néztem, hogy benne vannak-e az én verziómban :) -
ikszipszilonzé #352 A DLC ruhák, amennyiben benne vannak a te verziódban akkor rögtön használhatóak is, mert nem kell hozzá végigjátszani, mivel extra.
Bár én csak utána jöttem rá a ruhákra, hogy végigjátszottam rendesen. Egyébként az első és a második chapter ruháját már biztosan választhatod, mivel azokat már végigvitted.
Első végigjátszásnál szerintem jobb story módban hagyni, jópofa ahogy minden helyszínen átöltözik, ha egy fix ruhát választasz akkor végig olyanban marad.
-
PnéKyra #351 De az összes akkor nyílik meg? Mert ott csak az első 7-nél volt, hogy előbb végig kell vinni. a Chesire, Caterpillar stb. ezeknél nem volt ott... -
Murmur #350 Köszi. Akkor egyelőre beérem azzal. -
#349 Tudomásom szerint nem adták ki még lossless formában. Csak digitálisan, mp3 formában. -
Murmur #348 Köszi, de inkább megvenném. Vagy ha nincs rá lehetőség, akkor lossless formátumban kéne. :) De azért köszi. -
Hoz_Hun #347 Passz, de ha iparkodsz akkor a #314 hoszászólásomban lévő linkről még letöltheted.:D -
#346 Előbb végig kell vinned először, hogy megnyíljanak a ruhák. De lentebb írták is #330as hsz. -
Murmur #345 Azt szeretném megkérdezni, hogy az audio cd-t (ami talán a külföldi preorderhöz járt?!) meg lehet esetleg valahonnan rendelni? -
PnéKyra #344 Halihó. Lenne pár kérdésem :)
1.kérdésem: PC-n az extra ruhákat csak az Alice: Madness Returns The Complete Collection tartalmazza, vagy a sima Alice: Madness Returns is? (jelen pillanatban nem tudom megnézni, mert még a munkahelyemen ülök :S )
2.kérdésem (abban az esetben ha a "natúr" verzióban is ott vannak a ruhák): Játék közben is lehet a ruhákat váltogatni? Ha igen, csak simán kiválasztom, aztán vissza a játékba, és már olyan is lesz a ruhája? Vagy ez hogy megy? (amúgy még csak a chapter 3-ban vagyok, a japános pályán)
Köszi! -
#343 Na átállítottam a kést bárdra, meg a többi fegyvert is. Hát így már gyerekjáték az egész :D Hozzám se tudnak érni. xD A ruhák is jók, bár mondjuk egy kissé unalmas így a játékmenet, ez ilyen god mode: on :) -
vg #342 "Sajnos"? -
ikszipszilonzé #341 Sajnos PC-re is egyre több az. -
#340 Ez általában így szokott lenni. Konzolra minden kiegészítő fizetős. Én már csak tudom :) -
#339 semmi -
PunkZoli #338 és nem ad negatív dolgot? O.o
mi értelme van akkor megtartani az alap fegyvert? -
ikszipszilonzé #337 Apropó a négy alternatív fegyver
Bárd a kés helyett - ha ez van nálad minden ellenséges találat csak fele annyit sebez rajtad mint egyébként
Tintahal a borsfegyver helyett - nagyobb tűzgyorsaság és hosszabb tüzelési idő mielőtt felhevül
Szarvasfej a lófej helyett - minden ellenségnek bevitt találat tölt egy kicsit az életerőnkön
Macskakanna a teáskanna helyett - +50% sebzés -
ikszipszilonzé #336 Én is véletlenül figyeltem fel a ruhákra, neten láttam hogy van egy DLC a játékhoz és utánanéztem, mi az.
Azt írták 6 új ruha és 4 alternatív fegyver, aztán láttam egy videót ahol valaki az equip-ben lapozgatta őket.
Gyorsan megnéztem én is és meglepetésemre ott voltak a DLC-s cuccok is, mert mint később megtudtam ezek csak konzolra számítanak DLC-nek, a PC verzió -Alice: Madness Returns The Complete Collection- alapból tartalmazza őket. -
#335 1től 6ig megvannak ezek a ruhák, hiszen a játék végigjátszása során ezek vannak Alice-on. A többiről nem tudtam hogy van. Köszi hogy leírtad. Már végigjátszottam, de majd megnézem ezeket a ruhákat ;) -
#334 Ezek a ruhák akár csalásnak is számíthatnának :) -
vg #333 Dekeménycsávóvagy!