20
-
Merces #20 .......horror bakker? Azokra a gusztustalan agyonverős, ujjlevágós ,viaszbamártogatós tökömségekre gondolsz hát mindtöl kurvára megféltem, legfeljebb a gyomrom fordul fel tőlük....... -
#19 Én csak a cikk főcímét nem értem : "Már itthon is szedi áldozatait az új 3D-horror" Ez most mit (t)akar? Azt hittem olyan mint a Passio volt, hogy az emberek nem bírták gyomorilag és kimentek a moziból, de itt szó sincs ilyenről, nem értem. -
beyondReason #18 "duva jó, félős horrorok is voltak mostanság"
Ha esetleg mondanál 2-3 általad félősnek tartott, durva jó horrorfilmet azt megköszönném.
Szeretem a jó horrorokat, de sajnos mióta elmúltam kb 14 azóta nem nagyon tudnak meghatni. Na most vagy a műfaj lett egyre silányabb vagy én lettem kevésbé fogékony a téma iránt, vagy mindkettő.
-
winnie #17 "Valóban. Én is évek óta csak röhögök bármilyen horror filmen. "
háát, akkor nem jó az ízlésed vagy rosszul választasz. duva jó, félős horrorok is voltak mostanság, azokat kellett volna megnézned. -
#16 Valóban. Én is évek óta csak röhögök bármilyen horror filmen. Ezen is sokat, de volt pár érdekes rész ahol lehetett félni :) -
CaptainRumi #15 akinek V6 os ra telik annak telik már a benzinre is meg a mozijegyre is :D -
#14 lehet nem tömeg közlekedve akar moziba menni:D! a benzin pedig nem olcsó, főleg ha egy V6 ot tankol az ember:P -
CaptainRumi #13 akárhogy is nézem ez MÁV nem pedig Volán szóval...
ja meg ha nem vagy diák akkor... :P -
#12 én csütörtökön megyek, már tavaly november óta tervezzük. :) csak ezért megyek fel pestre. -
morpheus133 #11 Inkább te hol élsz?
http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf?mikor=-1&isz=0&language=1&k=&ref=&retur=&nyit=&vparam=&i=BUDAPEST&e=Kaposv%E1r&d=2009.2.18&u=29
Igaz nem 8000 de egy oda vissza út ára több mint 6000 Ft!(és akkor még bkv)
-
CaptainRumi #10 8ezer forint utazási költség?
hol laksz te? Ukrajnában? :D
Ha Pécsről Pestig kb 1500ft a buszköltség akkor Kaposvárról se lehet annyival több -
Wittgen #9 Ha a mai világban gyenge kifogásnak számít a mozijegyen felül kicsengetett kb 8e ft-os utazási ktg-et, akkor nem tudom, mi lenne az erős kifogás.
Egyébként, ki gondolta volna, van annyi eszem, hogy monitoron nézve nincs olyan élményes, mint 3d moziban. -
Ulquiorra #8 Ezt a gyenge kfogást...
Szóval torrenten letöltöd és vissza is adja az élményt amit a 3D tud -
beyondReason #7 Szvsz ezt ne töltsd le.
A monitorod vagy bármid soha nem fogja visszaadni azt az élményt amit egy az arcod felé repülő csákány jelent.
Évek óta először ijedtem meg egy film közben, szóval le a kalappal. -
Kiado #6 Vasárnap láttam, elég látványos volt, pár jelenetnél mindenki beszart a moziban pl. csákány + szemgolyó az elején, puskacélzás ill. a golyó repülése, de majd érteni fogja, aki megnézte :D -
Wittgen #5 Innen Kaposvártól mind Bp mid Szeged túl messze van, hogy megérje egy filmért elutaznom. Majd, ha esetleg valami dolgom lesz arra, akkor úgy intézem, hogy a 3d moziba is elérjek.
Addig marad a torrent :) -
winnie #4 a belvárosiban, de a nagyban is tervezték, azt hiszem. szegedi est és voilá:) a neten is. -
TonySoprano #3 Hali!
Hol van Szegeden 3D-s mozi? -
bxs #2 "hétvégén már rászabadult Budapestre"
Nemcsak Budapestre. Szegeden is vetítik már a 3D-s moziban.
13-án én is megnéztem és tényleg felejthetetlen volt. Remélem a Végső állomás is legalább ilyen jó lesz. -
CaptainRumi #1 Nagyon nem rajongok a horror filmekért, de egy ilyenre azért befizetnék