20
  • Merces
    .......horror bakker? Azokra a gusztustalan agyonverős, ujjlevágós ,viaszbamártogatós tökömségekre gondolsz hát mindtöl kurvára megféltem, legfeljebb a gyomrom fordul fel tőlük.......
  • doncarlos
    Én csak a cikk főcímét nem értem : "Már itthon is szedi áldozatait az új 3D-horror" Ez most mit (t)akar? Azt hittem olyan mint a Passio volt, hogy az emberek nem bírták gyomorilag és kimentek a moziból, de itt szó sincs ilyenről, nem értem.
  • beyondReason
    "duva jó, félős horrorok is voltak mostanság"

Ha esetleg mondanál 2-3 általad félősnek tartott, durva jó horrorfilmet azt megköszönném.
    Szeretem a jó horrorokat, de sajnos mióta elmúltam kb 14 azóta nem nagyon tudnak meghatni. Na most vagy a műfaj lett egyre silányabb vagy én lettem kevésbé fogékony a téma iránt, vagy mindkettő.
  • winnie
    "Valóban. Én is évek óta csak röhögök bármilyen horror filmen. "

háát, akkor nem jó az ízlésed vagy rosszul választasz. duva jó, félős horrorok is voltak mostanság, azokat kellett volna megnézned.
  • Vogel
    Valóban. Én is évek óta csak röhögök bármilyen horror filmen. Ezen is sokat, de volt pár érdekes rész ahol lehetett félni :)
  • CaptainRumi
    akinek V6 os ra telik annak telik már a benzinre is meg a mozijegyre is :D
  • bigfoot
    lehet nem tömeg közlekedve akar moziba menni:D! a benzin pedig nem olcsó, főleg ha egy V6 ot tankol az ember:P
  • CaptainRumi
    akárhogy is nézem ez MÁV nem pedig Volán szóval...
    ja meg ha nem vagy diák akkor... :P
  • Szolnokboy1
    én csütörtökön megyek, már tavaly november óta tervezzük. :) csak ezért megyek fel pestre.
  • morpheus133
    Inkább te hol élsz?
    http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf?mikor=-1&isz=0&language=1&k=&ref=&retur=&nyit=&vparam=&i=BUDAPEST&e=Kaposv%E1r&d=2009.2.18&u=29
    Igaz nem 8000 de egy oda vissza út ára több mint 6000 Ft!(és akkor még bkv)

• CaptainRumi
    8ezer forint utazási költség?

hol laksz te? Ukrajnában? :D

Ha Pécsről Pestig kb 1500ft a buszköltség akkor Kaposvárról se lehet annyival több
  • Wittgen
    Ha a mai világban gyenge kifogásnak számít a mozijegyen felül kicsengetett kb 8e ft-os utazási ktg-et, akkor nem tudom, mi lenne az erős kifogás.
    Egyébként, ki gondolta volna, van annyi eszem, hogy monitoron nézve nincs olyan élményes, mint 3d moziban.
  • Ulquiorra
    Ezt a gyenge kfogást...

Szóval torrenten letöltöd és vissza is adja az élményt amit a 3D tud
  • beyondReason
    Szvsz ezt ne töltsd le.
    A monitorod vagy bármid soha nem fogja visszaadni azt az élményt amit egy az arcod felé repülő csákány jelent.
    Évek óta először ijedtem meg egy film közben, szóval le a kalappal.
  • Kiado
    Vasárnap láttam, elég látványos volt, pár jelenetnél mindenki beszart a moziban pl. csákány + szemgolyó az elején, puskacélzás ill. a golyó repülése, de majd érteni fogja, aki megnézte :D
  • Wittgen
    Innen Kaposvártól mind Bp mid Szeged túl messze van, hogy megérje egy filmért elutaznom. Majd, ha esetleg valami dolgom lesz arra, akkor úgy intézem, hogy a 3d moziba is elérjek.

Addig marad a torrent :)
  • winnie
    a belvárosiban, de a nagyban is tervezték, azt hiszem. szegedi est és voilá:) a neten is.
  • TonySoprano
    Hali!
    Hol van Szegeden 3D-s mozi?
  • bxs
    "hétvégén már rászabadult Budapestre"

Nemcsak Budapestre. Szegeden is vetítik már a 3D-s moziban.
    13-án én is megnéztem és tényleg felejthetetlen volt. Remélem a Végső állomás is legalább ilyen jó lesz.
  • CaptainRumi
    Nagyon nem rajongok a horror filmekért, de egy ilyenre azért befizetnék