Már itthon is szedi áldozatait az új 3D-horror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.......horror bakker? Azokra a gusztustalan agyonverõs, ujjlevágós ,viaszbamártogatós tökömségekre gondolsz hát mindtöl kurvára megféltem, legfeljebb a gyomrom fordul fel tõlük.......
Én csak a cikk fõcímét nem értem : "Már itthon is szedi áldozatait az új 3D-horror" Ez most mit (t)akar? Azt hittem olyan mint a Passio volt, hogy az emberek nem bírták gyomorilag és kimentek a moziból, de itt szó sincs ilyenrõl, nem értem.
"duva jó, félõs horrorok is voltak mostanság"
Ha esetleg mondanál 2-3 általad félõsnek tartott, durva jó horrorfilmet azt megköszönném.
Szeretem a jó horrorokat, de sajnos mióta elmúltam kb 14 azóta nem nagyon tudnak meghatni. Na most vagy a mûfaj lett egyre silányabb vagy én lettem kevésbé fogékony a téma iránt, vagy mindkettõ.
Ha esetleg mondanál 2-3 általad félõsnek tartott, durva jó horrorfilmet azt megköszönném.
Szeretem a jó horrorokat, de sajnos mióta elmúltam kb 14 azóta nem nagyon tudnak meghatni. Na most vagy a mûfaj lett egyre silányabb vagy én lettem kevésbé fogékony a téma iránt, vagy mindkettõ.
"Valóban. Én is évek óta csak röhögök bármilyen horror filmen. "
háát, akkor nem jó az ízlésed vagy rosszul választasz. duva jó, félõs horrorok is voltak mostanság, azokat kellett volna megnézned.
háát, akkor nem jó az ízlésed vagy rosszul választasz. duva jó, félõs horrorok is voltak mostanság, azokat kellett volna megnézned.
Valóban. Én is évek óta csak röhögök bármilyen horror filmen. Ezen is sokat, de volt pár érdekes rész ahol lehetett félni 😊
akinek V6 os ra telik annak telik már a benzinre is meg a mozijegyre is 😄
lehet nem tömeg közlekedve akar moziba menni😄! a benzin pedig nem olcsó, fõleg ha egy V6 ot tankol az ember😛
akárhogy is nézem ez MÁV nem pedig Volán szóval...
ja meg ha nem vagy diák akkor... 😛
ja meg ha nem vagy diák akkor... 😛
én csütörtökön megyek, már tavaly november óta tervezzük. 😊 csak ezért megyek fel pestre.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Inkább te hol élsz?
http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf?mikor=-1&isz=0&language=1&k=&ref=&retur=&nyit=&vparam=&i=BUDAPEST&e=Kaposv%E1r&d=2009.2.18&u=29
Igaz nem 8000 de egy oda vissza út ára több mint 6000 Ft!(és akkor még bkv)
http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf?mikor=-1&isz=0&language=1&k=&ref=&retur=&nyit=&vparam=&i=BUDAPEST&e=Kaposv%E1r&d=2009.2.18&u=29
Igaz nem 8000 de egy oda vissza út ára több mint 6000 Ft!(és akkor még bkv)
8ezer forint utazási költség?
hol laksz te? Ukrajnában? 😄
Ha Pécsrõl Pestig kb 1500ft a buszköltség akkor Kaposvárról se lehet annyival több
hol laksz te? Ukrajnában? 😄
Ha Pécsrõl Pestig kb 1500ft a buszköltség akkor Kaposvárról se lehet annyival több
Ha a mai világban gyenge kifogásnak számít a mozijegyen felül kicsengetett kb 8e ft-os utazási ktg-et, akkor nem tudom, mi lenne az erõs kifogás.
Egyébként, ki gondolta volna, van annyi eszem, hogy monitoron nézve nincs olyan élményes, mint 3d moziban.
Egyébként, ki gondolta volna, van annyi eszem, hogy monitoron nézve nincs olyan élményes, mint 3d moziban.
Ezt a gyenge kfogást...
Szóval torrenten letöltöd és vissza is adja az élményt amit a 3D tud
Szóval torrenten letöltöd és vissza is adja az élményt amit a 3D tud
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Szvsz ezt ne töltsd le.
A monitorod vagy bármid soha nem fogja visszaadni azt az élményt amit egy az arcod felé repülõ csákány jelent. <#vigyor0>#vigyor0>
Évek óta elõször ijedtem meg egy film közben, szóval le a kalappal. <#taps>#taps>
A monitorod vagy bármid soha nem fogja visszaadni azt az élményt amit egy az arcod felé repülõ csákány jelent. <#vigyor0>#vigyor0>
Évek óta elõször ijedtem meg egy film közben, szóval le a kalappal. <#taps>#taps>
Vasárnap láttam, elég látványos volt, pár jelenetnél mindenki beszart a moziban pl. csákány + szemgolyó az elején, puskacélzás ill. a golyó repülése, de majd érteni fogja, aki megnézte 😄
Innen Kaposvártól mind Bp mid Szeged túl messze van, hogy megérje egy filmért elutaznom. Majd, ha esetleg valami dolgom lesz arra, akkor úgy intézem, hogy a 3d moziba is elérjek.
Addig marad a torrent 😊
Addig marad a torrent 😊
a belvárosiban, de a nagyban is tervezték, azt hiszem. szegedi est és voilá😊 a neten is.
Hali!
Hol van Szegeden 3D-s mozi?
Hol van Szegeden 3D-s mozi?
"hétvégén már rászabadult Budapestre"
Nemcsak Budapestre. Szegeden is vetítik már a 3D-s moziban.
13-án én is megnéztem és tényleg felejthetetlen volt. Remélem a Végsõ állomás is legalább ilyen jó lesz.
Nemcsak Budapestre. Szegeden is vetítik már a 3D-s moziban.
13-án én is megnéztem és tényleg felejthetetlen volt. Remélem a Végsõ állomás is legalább ilyen jó lesz.
Nagyon nem rajongok a horror filmekért, de egy ilyenre azért befizetnék