Szekeres Viktor

Már itthon is szedi áldozatait az új 3D-horror

Idehaza még a premierje sem volt meg a Véres Valentinnek (My Bloody Valentine 3D), de máris szedi áldozatait a film, melyet csak a térhatású élményt visszaadni képes mozikban fogja futtatni a hazai forgalmazó, a Fórum Hungary.

Még több mint egy hét van a Véres Valentin hivatalos hazai premierjéig, de Patrick Lussier feldolgozáshorrorja a hétvégén már rászabadult Budapestre, s 1-2 kiválasztott időpontban és moziban bemutatásra került a mozivászonból kimeredő csákányra izgulók legnagyobb örömére.

A pár előadás ellenére máris 4076-an látták a Véres Valentint, s ezzel 6 millió 650 ezer forintot kasszírozhattak a mozik az emelt, 3D-re szabott jegyárnak köszönhetően, s ez bizony kimagasló, 214 ezer 536 forintos vetítési átlagnak felel meg. (Természetesen a telt házak főleg a kevés vetítésnek és a sok kíváncsi szempárnak köszönhetőek.)

Összehasonlításképpen egy premierfilm általában 50-60 ezer forintos átlagot tudhat magáénak, múlt héten a Benjamin Button és a Made in Hungaria 94 és 79 ezres adata kifejezetten jónak számított, s előbbi esetében is sor került premier előtti előadásokra, melyek 203 ezer forintos vetítésenkénti átlagot produkáltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #20
    .......horror bakker? Azokra a gusztustalan agyonverős, ujjlevágós ,viaszbamártogatós tökömségekre gondolsz hát mindtöl kurvára megféltem, legfeljebb a gyomrom fordul fel tőlük.......
  • doncarlos #19
    Én csak a cikk főcímét nem értem : "Már itthon is szedi áldozatait az új 3D-horror" Ez most mit (t)akar? Azt hittem olyan mint a Passio volt, hogy az emberek nem bírták gyomorilag és kimentek a moziból, de itt szó sincs ilyenről, nem értem.
  • beyondReason #18
    "duva jó, félős horrorok is voltak mostanság"

    Ha esetleg mondanál 2-3 általad félősnek tartott, durva jó horrorfilmet azt megköszönném.
    Szeretem a jó horrorokat, de sajnos mióta elmúltam kb 14 azóta nem nagyon tudnak meghatni. Na most vagy a műfaj lett egyre silányabb vagy én lettem kevésbé fogékony a téma iránt, vagy mindkettő.
  • winnie #17
    "Valóban. Én is évek óta csak röhögök bármilyen horror filmen. "

    háát, akkor nem jó az ízlésed vagy rosszul választasz. duva jó, félős horrorok is voltak mostanság, azokat kellett volna megnézned.
  • Vogel #16
    Valóban. Én is évek óta csak röhögök bármilyen horror filmen. Ezen is sokat, de volt pár érdekes rész ahol lehetett félni :)
  • CaptainRumi #15
    akinek V6 os ra telik annak telik már a benzinre is meg a mozijegyre is :D
  • bigfoot #14
    lehet nem tömeg közlekedve akar moziba menni:D! a benzin pedig nem olcsó, főleg ha egy V6 ot tankol az ember:P
  • CaptainRumi #13
    akárhogy is nézem ez MÁV nem pedig Volán szóval...
    ja meg ha nem vagy diák akkor... :P
  • Szolnokboy1 #12
    én csütörtökön megyek, már tavaly november óta tervezzük. :) csak ezért megyek fel pestre.
  • morpheus133 #11
    Inkább te hol élsz?
    http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf?mikor=-1&isz=0&language=1&k=&ref=&retur=&nyit=&vparam=&i=BUDAPEST&e=Kaposv%E1r&d=2009.2.18&u=29
    Igaz nem 8000 de egy oda vissza út ára több mint 6000 Ft!(és akkor még bkv)