Véres Valentin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Mert megfilmesítik:D 2009 október 12.ike környékén:)
Nagyon brutál és izgalmas lesz:D
Azt nem tudjátok véletlenül,hogy vidéken is fogják e adni 3D-ben ezt a filmet!
Mondjuk Speciel Nyíregyházára gondoltam:D!
Remélem ide is elér valamikor a film!
Egyébként hogy tudjátok van 4dés mozi is és nem csak külföldön:D
Salgótarján után ahol Gyõzike lakik,ha így jobban tudjátok:D
Majd megnézem pontosan hol:D
Westendben nem kellett leadni a szemüveget...
Kár hogy a szemüveget vissza kellett adni. azon röhögtem hogy páran megprobálták kijátszani a csajt akinek lekellet adni, õt még nem lett volna nehéz. csak aztán jo páran lebuktak az ellenörzö kapunál ahol 2 kopasz nagy darab biztonsági õr állt.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
arról én meg nem tehetek, hosz egy ilyen egyszerû pédával szemléltetve sem érted meg, hanem inkább beszólsz...
tény, hogy a hely ugyanaz, és a minõség is remek, de hogy kötekedjek is egy kicsit csak a kedvedért: a magyar nyelvben nincs olyan szó, hogy kötösz
amiket írtam úgy értettem hogy konkrétan a cinema city arena -ba vetítik, innentõl kezdve a minõség adott... mit kötöszködsz?
u dont have to listen anybody else but me
az hogy a 3d hatást más technikával érik el, nekem tökmindegy. ugyan azt látod.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Bemész, kasz egy mûanyag szemcsit üveg lencsékkel (nem piros kék ofc) amit le kell adni a végén. Külön biztonságiak figyelnek hogy leadod-e, csipogókapuval.
A film egy trancsír-horror, szal nem nagyon ijedsz meg (azé van kivétel), látvány a hangsúly. Ami viszont nagyon ott van! Eddigi legérdekesebb élõszínészes film (nem nagyon van más). És valóban a 3D menti meg. Kedvencem az a rész, amikor a csákányt alulról üti az álla alá a tagnak és a száján jön ki. Aztán elengedi a csákány nyelét, majd FPS módban látod amint hadonászik vele a szerencsétlen :D majd kitépi a bányász és repül az álkapocs :D Sokat röhögtem a válogatott halálnemeken, és többször mondtam magamban: "hogy lehet így meghalni?" :D
btw fullon volt a mozi.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
véderedményben 17500ft-ot nem ért meg a jegy!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amugy a kerdes jogos, engem is erdekel. Valaki tudja a valaszt?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy szerintem még az is probléma vele, hogy a karakterek kidolgozatlanok, a forgatókönyv meg... Pfff... :S
Nem lett volna ha 14.én bemutatják nálunk is.
Barátnõmmel tuti mentünk volna...