54
My Bloody Valentine
-
#14 miért olyan szar hogy csak a 3D dob a színvonalon? :O -
n3whous3 #13 igen -
#12 Bastyazd magad korbe tv-kel, vedd fel a szemuveget es kesz a moka.
Amugy a kerdes jogos, engem is erdekel. Valaki tudja a valaszt? -
#11 Most ez a 3d-s mozi mit takar, csak külön erre a célra felszeret moziban lehet az élményt átélni, vagy felteszem a papírszemüveget és kész mókáról van szó? -
Suffering #10 Szerintem az egész estés 3D-s filmek közül ez a legjobb eddig. Persze majd az Avatar megveri, de szerintem ezt a filmet is tilos kihagyni -
n3whous3 #9 ajj és fujj :S max tényleg akkor nézem meg, ha olyan fasza a látvány -
karajjj #8 háth, trailer alapján megnézném, de tényleg ennyire gány? :S -
#7 Ezt meg kösziköszi. :) Meg is feledkeztem róla... :) -
#6 Én az exemmel voltam, pont egy héttel szakítás után. :D Pont jót tett a lelkemnek. :D
Amúgy szerintem még az is probléma vele, hogy a karakterek kidolgozatlanok, a forgatókönyv meg... Pfff... :S -
EK1TEP #5 :)
Nem lett volna ha 14.én bemutatják nálunk is.
Barátnőmmel tuti mentünk volna... -
#4 valóban a 3d húzta fel a filmet. elég sok hülyeség volt benne :D
egy dolgot pl a mai napig nem értek benne. de nem akarok spoilerezni.
ám ha forgatókönyvet nézzük akkor sem beszélhetünk újdonságról mert remake film. ahogy a péntek 13-nak is van 2009-es változata most már. -
#3 így a trailer után bejövős...
Ezt pedig bepótolom az első hozzászólásba. -
#2 mivel tudtommal ez az első 3D-s horror film, ilyenkor szokás szerint leszarják a forgatókönyvet, az újdonság miatt már kaszálnak..mondjuk én nem láttam csak gondolom :) -
#1 Hali!
Premier előtti vetítésen láttam a filmet, és mit ne mondjak, sírtam a bánattól. Ha nem lett volna 3D-s a film, biztosan kijöttem volna az első 10 perc után.
trailer
Ha valaki látta rajtam kívül is, ossza meg a véleményét! :)