54
My Bloody Valentine
  • Carloska
    hát én alpból bekurva mentem be a a westendbe haveral tapasztalt mozis útolsó előadásra ül be és piásan igy benyomatva adta a feelinget rendesen a 3d lehet józanul nem élveztem volna :D
  • sambauer
    hát ez elég egy béna teszt :D
  • Szolnokboy1
    TESZT
  • karajjj
    linkeld már be azt a tesztet
  • Szolnokboy1
    Tegnap végre sikerült megnéznem a filmet. Nagyon jó... lett volna, de most figyeljetek: a szemem nem látta a 3D-t! :SSS Nekem teljesen 2D-s volt az egész. Ma utána néztem a neten, találtam 3D-s szemtesztet és tényleg nem működik, úgy tűnik, csak az egyik szemem "műxik" egyszerre és ez igen nagy hatrány egy 3D-s filmnél, miután mind2 szem más képet lát, így hiszi azt az agy, 3D-t lát. Én egyszerre csak egyet láttam. Rohadtul el vagyok keseredve...
  • bcrics
    nyírplázában nem hinném hogy lesz 3dben:(
  • Edybaba
    Fogják majd adni a Rémségek cirkusztát!Persze mozikban:D!
  • Edybaba
    Jah mégvalami valaki olvasta a Darren Shanos könyveket:D?
    Mert megfilmesítik:D 2009 október 12.ike környékén:)
    Nagyon brutál és izgalmas lesz:D
  • Edybaba
    Sziasztok!
    Azt nem tudjátok véletlenül,hogy vidéken is fogják e adni 3D-ben ezt a filmet!
    Mondjuk Speciel Nyíregyházára gondoltam:D!
    Remélem ide is elér valamikor a film!
    Egyébként hogy tudjátok van 4dés mozi is és nem csak külföldön:D
    Salgótarján után ahol Győzike lakik,ha így jobban tudjátok:D
    Majd megnézem pontosan hol:D
  • Petike125
    :O

Westendben nem kellett leadni a szemüveget...
  • Szolnokboy1
    lol :) én holnap este megyek, már nagyon várom. :)
  • Suffering
    Most értem haza az Arénából. Rohadt jó film, szerintem még 2d-sen is ott lenne a Top 5-ben a horror film kategoriában de így 3d-ben tron követelő.
    Kár hogy a szemüveget vissza kellett adni. azon röhögtem hogy páran megprobálták kijátszani a csajt akinek lekellet adni, őt még nem lett volna nehéz. csak aztán jo páran lebuktak az ellenörzö kapunál ahol 2 kopasz nagy darab biztonsági őr állt.
  • Vogel
    SZTK-ra hajaz erősen a westendes verzió :D
  • Max7
    fekete müanyag gagyi világosba fel se merném venni :D
  • karajjj
    a szemüveg milyen?
  • Max7
    Mi a westendbe néztük meg nem kérték vissza a szemüveget, egység áron volt a jegy az első vetítések között néztük meg nem volt diák vagy felnőtt mindenkinek 1750 volt a jegy!
  • Szolnokboy1
    Kecskeméten ma nyílt 3D-s terem a Malom Moziban, február 26-tól ott is játszák majd. :) Nem kell felmennem pestre.
  • Broafka
    és ezt a "szart" hol lehet megnézni amúgy? :-/
  • kifli
    ja és osztályfőnök ötlete volt XD
  • kifli
    osztálya 26.-án megyünk megnézni 3d-be :P
  • minigirl
    Premier előtti vetítés volt a Valentin napi. Legközelebb asszem, február vége (26.) táján fog kijönni. Azaz, akkor kezdik el hivatalosan vetíteni mindenhol.
  • Adi
    De mikor? MErt nincs fönt itt se. KATT
  • karajjj
    miért írsz magadról többes számban?
    arról én meg nem tehetek, hosz egy ilyen egyszerű pédával szemléltetve sem érted meg, hanem inkább beszólsz...
    tény, hogy a hely ugyanaz, és a minőség is remek, de hogy kötekedjek is egy kicsit csak a kedvedért: a magyar nyelvben nincs olyan szó, hogy kötösz
  • VRSDM
    köszönjük szépen az értelmes hozzászólást... mert hogy értelem semmi nincs benne az tény.

amiket írtam úgy értettem hogy konkrétan a cinema city arena -ba vetítik, innentől kezdve a minőség adott... mit kötöszködsz?

• karajjj
    a trabant is úgyanúgy autó mint az audi, ugyanúgy el lehet menni vele bárhova, ugyanúgy benzinnel megy, mégsem audi :D
  • VRSDM
    a terem ugyan az, a vászon ugyan akkora, a hangzás ugyan olyan
    az hogy a 3d hatást más technikával érik el, nekem tökmindegy. ugyan azt látod.
  • minigirl
    Szerintem igen. :(
  • Vogel
    Nem, real 3D talán a neve, nem tudom.
  • mephi666
    ez ilyen piros-zöld szemüveges mozi? :)
  • karajjj
    de ez nem imax
  • VRSDM
    mi is tervezzük a haverokkal a megnézést, láttam már jópár imax filmet, és tetszett a technika, szóval már csak azért is megéri, mellé ha a film is nézhető egyszer akkor már duplán megéri.
  • Vogel
    Corvin moziban néztem. De Arénában is elkezdik adni ha jól hallottam.
  • Carloska
    Hol adják ezt a filmet? melyik mozikba?
  • n3whous3
    kúúúúússssssssss
  • Vogel
    1590-ért néztük meg nőmmel.
    Bemész, kasz egy műanyag szemcsit üveg lencsékkel (nem piros kék ofc) amit le kell adni a végén. Külön biztonságiak figyelnek hogy leadod-e, csipogókapuval.
    A film egy trancsír-horror, szal nem nagyon ijedsz meg (azé van kivétel), látvány a hangsúly. Ami viszont nagyon ott van! Eddigi legérdekesebb élőszínészes film (nem nagyon van más). És valóban a 3D menti meg. Kedvencem az a rész, amikor a csákányt alulról üti az álla alá a tagnak és a száján jön ki. Aztán elengedi a csákány nyelét, majd FPS módban látod amint hadonászik vele a szerencsétlen :D majd kitépi a bányász és repül az álkapocs :D Sokat röhögtem a válogatott halálnemeken, és többször mondtam magamban: "hogy lehet így meghalni?" :D
    btw fullon volt a mozi.
  • Adi
    17500ft hogy lett?
  • nandorb
    mond a haverjaidnak hogy en beszalok a buliba csak fizzessek a jegyet:P
  • Max7
    Utálom a horror filmeket igazából a gyomrom nem bírja... mondták haverok menyünk moziba... kérdeztem mit néztünk meg... mondták kurvára mind1 ők fizetik menyünk.... mondtam hjó..... alapból a szemüveggel voltam elfoglalva 5 percenként izegtem mert nyomta az orrom maga a film nem volt annyira gány... nagyobb csattanóra vártam a végén... nem mondom el mi a vége a filmnek viszont a 3D kurva jó volt amikor a faszi kiment a verandára a puskával és felnénk fogta azt hittem megböki az orrom a puskával a másik meg a fa volt mikor fának ütköztek azt hittem homlokon basz a fa...

véderedményben 17500ft-ot nem ért meg a jegy!
  • Shep
    Igen, de melyik az igen? a szemüveg, vagy a spéci mozi? nem mindegy. :)
  • tommygear
    mi igen? :D