39
-
#39 téged biztos szerettek a boltba,garanciális szaroddal.
ja es szerezz egy pneumatikus mü faszt!(de te azt is visszavinnéd mert melegszik) -
#38 boccs,de én Budapesten lakom.Angliába jó lét van!távolkeleten meg még olcsóbb,dubai-ba meg fele annyi,bakker -
Evil Merodak #37 Ha elolvastad volna ahozzászólásomat már tudnád hogy kijavították.
BTW: Kellemes takarítást 3 havonta. -
Evil Merodak #36 Használtam, pneumatikával dolgozok. Tudod van amit még a 8 bar-os levegő sem tisztít ki. -
William Hunter #35 Nézd meg a 30-as hozzászólásomban lévő linket.
Én erre a videokártyára gondoltam.
angol szintén erről a kártyáról írt, illetve ennek az 1 GB-os válozatáról.
Gigabyte, DDR3, passzív hűtés, ez azért elég jó vétel.
A nagyker.ár célzást szerintem félreértetted.
angol a kártyák használt árát írta, és hogy ezek a használt árak kb. az új kártyák nagyker.ára körül mozognak. -
#34 sajna most egy kicsit drágább,tegnap ugyan ez 33900+áfa volt ,tehát nem tom,ti milyen árakat mondtok itt ,de csak 9600gt ddr2-essel láttam 26-30körül,és ugye az elég szar.(PCX.hu) -
#33 http://www.pcx.hu/?action=termekLista&kategoria_id=10170&rendezesSelect=&gyartoSelect=&keres=&akcio=&ujdonsag=&pageIdx=19 -
#32 Nem tom,ti mit néztek ,de nagykerbe csak cégek vásárolhatnak,én nem!
30felett vannak sok helyen 9600gt, én a 4850-et Flashcom-ba vettem az árlistájuk sajna tavaj év elei nem mérvadó,én 33400-ért vettem 4850grenwald512dd3 5 hónapja akkor 9600gt hasonló árba volt.
Nekem is volt problémám a melegedéssel,de 3havonta tisztitom,igy birja!
Ocsó húsnak hig a leve!de megtanultam,hogy lehet jol használni.
nekem talán azért volt emlékezetes a csere mert az áfát+4000-et elengedett
a régi videokátrtyáért(hd2600xt)256mram,igy csak 30-at fizettem összesen
persze ez ,igy már egyedi ár nem bántam meg! -
angol #31 hardverapro.hu - n, GV-NX96T512HP 22e a GV-NX96T1GHP meg 26.900 mennek kb. nagyker ár, tudod recesszió stb. -
William Hunter #30 A 9600 GT 27.000 Ft
Gigabyte GV-NX96T512HP
Ha ennél olcsóbban vetted, légy szíves áruld el nekem milyen típus, hol vetted és mennyiért? Már rohanok is érte -
samuzsolt #29 majd egyszer írj, amikor használtál sűrített levegőt ;) -
#28 Csak azt nem értem,ha leég és használhatatlan a videokarid,miért nem viszed vissza?Itt a jotálást, nem nekem kell mutogatnod ,hanem ahol vetted ,ott
-
#27 mi a pöcsnek vásárolsz bolhán?.....
MMM az a régi jó S3trio64 virage 1M -
#26 OFF: jóvanjóvan mielött leszólnátok... tudja a 10-et is... na... a hangsúly a 10.1-en van... -
#25 az S3 kártyája nem DirectX® 10-et tud hanem DirectX® 10.1-et -
Evil Merodak #24 Az előbb említett okokból kell szétszedni. A garancia meg úgy jön ide hogy én is a recesszió előtt vettem a kártyát amikor még olcsó volt.
Amúgy meg a hűtő műanyag fedelén meg rajta van hogy: "Warranty void if seal broken"
Egy porszívózástól a por nagyrésze még bent marad a lamellák és a hűtőbordák között. Azóta garanciálisan megjavították, de ettől ez még ugyanúgy egy szar marad. -
Evil Merodak #23 A sürített levegővel való kifújás és porszívózás önmagában semmit nem ér azzal max. csak az felső réteg port szeded le. A többi vígan ott marad és 1 hét múlva takaríthatsz újra. -
#22 mi a porszívozás?......te nagyon buta vagy! ahhoz semmit nem kell szédszedned..
innetöl kezdve mi koze a garnak nemtom... -
samuzsolt #21 akkor rakd vissza azt!... xD
mert mi bajod vele? kiszeded, kifújatod sűrített levegős sprével visszateszed oszt csókolom :D nem olyan nagyon nehéz, és a garancia nem hinném hogy elvész :D -
Evil Merodak #20 Saját tapasztalat: Club3D 7800 GS két évig porosodik mégsem melegedett túl. -
Evil Merodak #19 Garanciális idő lejárta előtt ez valószínűleg okos lépés. -
Evil Merodak #18 Nem, ez Gigabyte volt. -
#17 ja meg nem árt néha a hütöt pont pldául kiporszivozni... -
#16 Aki nem tudja használni az ne fikázza vegyen ugyanannyiért"szar Nvidiát"!
én 9600gt árban vettem a 4850-em,tehát teljesitménybe kaptam egy kis plust.
BÉNA -
#15 Furcsa, ilyen gondod szerintem neked van. Ha túlmelegszik az csak kis részt a gpu gondja... inkább a kártyát összeszerelő gyártóé aki a hűtőn spórol. Véletlenül nem egy asus (ánus) féle kártya? Az ilyen sóher cég. -
#14 Hát ha béna vagy...sajna ténleg az probléma ,hogy a Catalyst nem automatán pörgeti fel a videokártya ventillátorát..
a Catalyst be kell állitani a GPU coolert legalább 70%-ra,ha gamest akarsz elindítani ,ez ténleg hiba!! de nekem 50-60fok kozott mukodik szed le a netröl a legujjabb catalyst,azon már tudod a coolert állitani!! Béna -
Evil Merodak #13 Hiába jobb az ATI ha a kártyájuk túlmelegszik. Nekem HD 4850-esem van és útálom mint a szart, mert 3 hónap után egyszerűen kikapcsolja a gépet úgy hogy újraindítani se engedi amíg le nem hül. -
#12 Gondolom 4890-esek már 40nanosan készülnek!!ezért tudják emelni az orajelet 850-re ,ezzel együtt a memoria is gyorsul!hajrá..kisebb fogyasztás nagyobb teljesitmény.(nvidia mennyen a fenébe a gigantikus csipjeivel)majdnem 2Xtobb alkatrész van benne ,és annyival nem tud többet-fogyasztás/teljesítmény arányban.A forintleértékelés miatt itthon szerintem árcsökkenésre nem nagyon számíthatunk.Én tavaj talán oktoberbe vettem a 4850-es karimat, és most ugyanannyiba kerül még(sajna)....
de azt hogy egy 9600gt még mindig ,majdnem egy árba van a 4850-el ez ciki egykicsit... -
#11 Ugyanazt más néven. -
tmisi #10 Mintha az nvidia nem dobna ki 26 féle kártyát évente. -
Ahoy #9 Igen, mindig lesz aki hajlandó sokkal többet áldozni ugyanazért a teljesítményért :)) Hajrá AMD -
balee66 #8 nVidia volt, van, lesz a legjobb, és ennyi:D -
#7 Te miről beszélsz? A G80 88GTS-t már a 3870 is veri (a 640est és a 320ast is), a G92-t pedig a 4850 is megveri. :D -
#6 S3 szerintem csak videóchipnek készül. Hd gyorsítónak. Játszani ezen szerintem senki se akar majd. Bár elég jók az adatai, de ennyiért találni jobb Ati/amd vagy Nvidia kártyát is... -
chronos75 #5 jajj ez az s3, legalább egy 128 bites memóriavezérlőt rátennének, és akkor TALÁN versenybe indulhatna a kegyeinkért..
nem is értem ezt a 64 bitet, vajon mi lehet az igazi oka.. csak az ár?
-
szily3 #4 Ez nem éri utól még a 8800 GTSt sem, nem h a '95-öst :P -
samuzsolt #3 mennyivel jobban hangzik ez az egész, mint az nVidia átnevezős taktikája!! :) hajrá AMD-Ati! szopassátok őket :D -
Vanek úr #2 Kb. két-három hete a TechPowerUp oldalán írtak X2-es kártyáról is. Akkor még úgy volt, hogy 4950/4970/4995 nevekkel jönnek különféle variánsok; azóta viszont maradt a 4890 megjelölés. De ettől még nem kizárt egy 4890 X2 (hiszen profitot biztosan tudna hozni). -
wednes #1 Azért ez nem zászlóshajó. X2-es példányról egyenlőre még nincs szó.