Új internetet akarnak a biztonságért aggódók
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudjuk...
...és akkor bilibe lógott a fejed... <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1><#mf1>#mf1><#duhos2>#duhos2>
...és akkor bilibe lógott a fejed... <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1><#mf1>#mf1><#duhos2>#duhos2>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
...mondta az okoss gyerök, és aztán a saját dugájába dõlt...
figyuz mi koze ennek a torhoz????? fel hivom figyelmed erre: "Õk egy olyan internetet tartanak ideálisnak, amelyen további, kötelezõ jellegû azonosításra van szükség a csatlakozáshoz, ami lehetetlenné tenné az álnevek és proxyk mögé történõ elbújást." hogy jon ide a tor???? ha nincs azonositod nincs kapcsolat. nics kapcsolat nincs net. lama vagy ege fiam.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
ma is vannak rendszerek, ahova csak szigoru azonositassal lehet belepni.
...
es vannak akik az azonositokat meghamisitjak, es illetektelenul bejutnak.
szoval nem kell rendorallamma valtoztatni az internetet
...
es vannak akik az azonositokat meghamisitjak, es illetektelenul bejutnak.
szoval nem kell rendorallamma valtoztatni az internetet
-=> https://torproject.org <=-
-=> TOR <=-
-=> http://hu.wikipedia.org/wiki/TOR <=-
<#duhos2>#duhos2><#action>#action><#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#levele>#levele><#kocsog>#kocsog><#eplus2>#eplus2>
-=> TOR <=-
-=> http://hu.wikipedia.org/wiki/TOR <=-
<#duhos2>#duhos2><#action>#action><#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#levele>#levele><#kocsog>#kocsog><#eplus2>#eplus2>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Az elképzelés nagyon is beleillik igen sok állam vezetésének törekvéseibe, hiszen ezáltal sokkal könnyebben megvalósítható lenne a totális megfigyelés. Még az ürügy sem változik, a (vélt) biztonságunk kedvéért adjuk fel a szabadságunkat.
A jelenlegi internet leváltása csak politikai akarat kérdése. Ez pedig láthatóan megvan.
A jelenlegi internet leváltása csak politikai akarat kérdése. Ez pedig láthatóan megvan.
Az igaz, hogy eredetileg katonai és oktatási célokra tervezték, de mára internet már egy önmagát szervezõ, spontán építkezõ hálózattá vált. Van neki evolúciója, mint valamiféle élõlénynek. És nem szabad elfelejteni, hogy a népszerûségét pont azoknak a dolgoknak köszönheti (többek között), ami ellen most ágálnak.
Én a magam részérõl halva született ötletnek tartom bármiféle mesterségesen felülrõl történõ szervezõdést. Nincs jövõje. Nem utolsósorban pedig mi lenne a mai internettel? Csak úgy magától fölszámolódna? Nem hiszek én ebben.
Én a magam részérõl halva született ötletnek tartom bármiféle mesterségesen felülrõl történõ szervezõdést. Nincs jövõje. Nem utolsósorban pedig mi lenne a mai internettel? Csak úgy magától fölszámolódna? Nem hiszek én ebben.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
← ElőzőOldal 3 / 3