23
-
Zoliz #23 Elélveztem amikor meghallottam az 500 wattos rendszeremből a "cover fire"-t a Transformers 1 című filmől...
Remélem lesz még ilyen könnyfakasztó 8.1-es hangjelenet... -
#22 attól mer szerepeltetik benne,vagy csak megmutatják a film végén hogy fúú piros lett a szeme és felébred az azért van mert a 3.-ra tartogatják,nyílvánvaló visszatér de sztem csak a 2. film végén ,és a 3. filmet neki szentelik(gondololom galvatron személyében) -
#21 No komment... -
#20 Nem akarlak megbántani te "nagy" transformers fan,de azon a képen shia-t Starscream fogja le...:)(tudod fiam az 1-ben is benne volt,a vadászrepülőgép) -
CaptainRumi #19 biztos a tankváltozatos megatron alapján gondolod, hogy lesz ami tökéletesen volt renderelve ezen a kiállításon...
hát istenem valaki ráért :)
Megatron tank verziója meg már jó régóta létezik ezt is írják... -
CaptainRumi #18 a képeken semmi nincs Shia-n kívűl...
a trailerben ebben a jelenetben nem (látszik, hogy) Megatron kapja el Sam-et...
ja ez az oldal meg szintén csak "reménykedik" hogy feltűnik majd egy cameo vagy a befejezés erejéig...
"We know, we aren't trying to say we saw footage and got a signed letter from Michael Bay or anything, or that we are smarter than you."
ha ezt a mondatot érted, tudod, hogy semmi alapja. :)
de ez nem azt jelenti, hogy én nem örülnék, ha visszatérne -
#17 Hány kép kell?
TFW2005.com képek, infók [URL=http://i170.photobucket.com/albums/u257/OptimusConvoy/transformers/transformers2%20spot%20caps/tf2spot083.jpg]Kép a spotból #1[/URL], [URL=http://i170.photobucket.com/albums/u257/OptimusConvoy/transformers/transformers2%20spot%20caps/tf2spot083.jpg]kép a szpotból #2[/URL] -
#16 hat, trailer alapjan eleg harmatos... az elso resz tetszett, de ebbol a videobol nekem nagyon ugy jon le, hogy a tobbet, nagyobbat, hosszabbat elv alapjan keszul a film.
arra azert kivancsi vagyok, hogy az ilyen 12 emelet nagysagu robotokat hogy fogjak lenyomni, mert az elso reszben a negyed ekkorakat is hiaba lottek granatokkal, meg se ereztek szinte...
hazimozit tesztelni biztos jo lesz. -
CaptainRumi #15 de aztán legyen neked igazad :P
csak bizonyítsd be :D -
CaptainRumi #14 Most nem ezért vagy azért...de hol látod te a trailerben Megatront?
Ő szarrá ment az első részben és az óceán mélyén csücsül...
már csak azért is biztos mert se Hugo Weaving, se Megatron nevét nem látom a stáblistán...
Nem tudom miért reménykednek, hogy visszatér, mikor nála sokkal nagyobb "Badass" Decepticonok is vannak :) -
#13 Már most ne nézd. Mert már kicserélték. :) -
lama king19 #12 sztem ahhoz képest h moziból vették fel jó minőségű. de ezen nem akarok vitázni :) -
#11 HD-ban is a Yahoo!
Feltűnik a The Fallen is, meg Bumblebee, Optimus, Megatron, Scorponok, Ravage, Barricade, Arcee és a Constucticon Scavernger/Demolishor. Vagyis a végső Devastator ettől is nagyobb lesz. -
Harkat 89 #10 Pocsék trailer, mármint minőségre, nem bírtam végignézni. De atól film jöhet. És ahogy MoTox modnta, most nem mindegy mi a címe?, elég anyit tudni hogy Transformers 2, és tudod egy elég látványos film lesz ez az ami miatt be fogsz ülni rá. Mert részemről nem azon fogok felakadni film alatt hogy most ki a Fallen, mindegy csak zuzák szét egymást meg városokat:) -
lama king19 #9 ez nagy film lesz. ha a történet gagyi is lesz akkor is +nézM mert ez 1 tipikus látványfilm amit moziban érdemes +nézni. és ez látványos lesz. -
hodobaj #8 Mi ez a gerilla marketing? Most ez a divat hogy kiadunk egy telefonnal felvett kalóz példányt mert az mindenkinek kell aztán utána egy HD-t mert akkor azt is megnézik. -
alien47 #7 remélem nem ennyi volt az összes akció jelent.
Volt más példa hasonlóra!
-
MoToX #6 Miattam a Konzervek bosszúja is lehet, akkor is megnézem moziban :) és szerintem nem csak én vagyok ezzel így :) -
nessboth #5 Kétértelmű, akár a POTC:DEAD MENS CHEST...aminek több jelentése van, és lehetetlen lefordítani, ezért volt a magyarok számára kissé zavaros.... -
#4 Sandornak igaza van, egyébként pl. a norvég cím is többes számban lett fordítva és állítólag nem tévesen. Mindenesetre elég hülyén hangzik magyarul, ahogy majd a film s fog szinkronnal. :S
Viszont nem írtam az író mi a Mátrixért nem tudott várni estig, amikor kijön hivatalosan a HD-s előzetes is. Amúgy meg ez az előzetes meg már pénteken meg volt. -
sandor8206 #3 Vegyétek már észre, hogy ez a Fallenes cím kétértelmű, többértelmű mint egy JBond film címe. Persze van olyan karakter és lesz aki neve Fallen, de ha CSAK ő rá értené a film, nem "of the" lenne a birtokos szerkezet hanem ha személy "Fallen's Revenge" vagy "The Fallen's Revenge" (most attól függ mi a neve:sima Fallen vagy the Fallen) lenne, de amúgy mindegy mert személy ígyis úgyis! Fallen itt a címben valószínű, hogy egy csoportot takar, gyűjt össze, többesszámként is használható! Az már más kérdés, hogy a Fallenhez-Letaszított, stb. jobban illene de az elbukott, bukottak is tökéletesen jó. Talán pl: a Revenge of the Sith hoznám fel-Sith-ek bosszúja (jó erőltetett de kicsit hasonlít)! Szóval a címből maximálisan kihozták amit lehetett, sajnos az angol címekben több mindent ki lehet fejezni, több értelmet is adhatnak, lsd. most lesz egy Fallen nevű karakter is+a bukottak is bosszút állnak:-D ha valamiben tévedtem köszi előre is a helyreigazítást:-) -
Johnny Maize #2 Eredetileg the Fallen szerepel -
#1 "Az biztos, hogy a Földet ezúttal a Bukottak próbálják meg az uralmuk alá hajtani"
...a "bukottak" csak a hülye magyar fordítás eredménye
eredetileg "Fallen" szerepel a címben, ami EGY robotot jelöl.