Chad Hurley: "a YouTube olyan, mint egy televízió!"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Én az olyanokra gondoltam, hogy úgy mint a tévében, a videókat is félbeszakítják ilyen bevágások :S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Molnibalage
Inkább az az idegesítõ, hogy egy videó hússzor van fent. Komolyan mondom, ha már a related videóban felntlevõket kiszórnák akkor is kevesebb erõforrás és tárhely kéne.

Az is vicces, hogy aki videóklippet csinál kivágják a hangot belõle. Örülnének, hogy ingyenreklámot csinálok az együttesnek vagy egy játéknak. Igazából csak azért töltöm fel oda a videóimat, mert ez egyben egy értesítés is. Minden ami ott fent van az elérhetõ eredeti formában is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

legyen benne sok reklám, rohadtul nem érdekel de akkor mutassanak is fel valamit, megy lefelé a színvonal, egyre jobban idegesít hogy egy videónak nincs hangja, nem nézhetem a sorozatok jeleneteit stb, a legtöbb ember nem értelmetlen videókat néz hanem videoklippeket, filmjeleneteket egyebek de ha ez megszûnik akkor vége
Szerintem ha az ember ADBlock-ot használ akkor nem is fókuszál annyira a reklámokra, mivel nem is látja azokat.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Molnibalage
Szintén ez van. Soha nem voltam képes felfogni, hogy mire jó bármilyen reklám. Soha semmit nem vettem reklám hatására. Honnan tudom? Onnan, hogy gyakorlatilag a mindennapokban kaján kívûl semmi mást nem veszek vagy azon kívûl ami tényleg a mindennapi élethez kell. Semmiféle kacat nincs a környezetemben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tetsuo
Lasan immunisak leszunk a reklamra 😄 Erosebb ingerek kelenek. Stroboszkopos szugeralas meg ilyenek. 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Gerygrey
Szerintem az emberek többsége ha betölt egy Youtube-videót, akkor nem is nézi, mi van körülötte, csak ráfókuszál arra a téglalap alakú ablakra ahol a videó van. Elindítja, és ha vége bezárja.

Nekem fent van saját zeném, és egy csomóan kérdezik honnan lehetne letölteni, pedig ott van a video info dobozban a link...
Tetsuo
LOL ebresztooo! 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

passatgt
már rég bent van

Hegi90
"jövõben ezeket kiegészítheti a videókban megjelenõ reklámok és a megjegyzések elhelyezésének lehetõsége."

<#bdead><#bdead><#bdead>

Ha ezt beteszik, akkor nagyot fogok csalódni :C

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ruley
És a legnagyobb tárhelyet igénylõrõl is...

A google.com az például rohadtul profitáló, mert minden hirdetés után valami 0,2 centet kapnak, és ezt szorozzad be a látogatók számával.

A youtube-on hogy ugyanezt a hirdetést hajlandó legyél megnézni, tárolniuk kell egy rakat videót amikért odamész.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Erhetoek a reklamok, de nem hiszem el, hogy nem tudjak magukat szarra keresni egyszeru bannerekkel... Hiszen a vilag egyik leglatogatottabb site-jarol van szo.

Mondjuk engem azért kifejezetten zavar, hogy nem tudom zavartalanul megnézni a videjót, mert beúszik valami hülye reklám, és kitakarja a kép harmadát.

És te elhiszed hogy már most nem keres eleget ? nem hinnem, mivel elég népszerû site..
Bizonyos határok között a reklám érthetõ.
Hisz a szerverek és az üzemeltetés pénzbe kerül...

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

gyerunk rakjuk tele reklammal ! NEED MONEY SO BADLY