Készül az Alien vs Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nagy valószínûséggel a horror elemek dominálni fognak 😊
Jó hír, hogy a Rebellion gyártja, mégiscsak õk csinálták az elsõ részt is...
Fú, amikor a sok pötty megjelent a radaron, csak <#wow3>#wow3>!
Már érzem, ahogy az alien kaparja a hátamat<#violent>#violent><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
Már érzem, ahogy az alien kaparja a hátamat<#violent>#violent><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
jajj sega, némelyik újabbkeletû játékuktól felállt hátamon a szõr.. bár remélem ennél csak a kiadó lesz 😊
Commodore Plus4 forever!
Azért a Rebellionnak nem kell sokat bizonyítania. Ott volt a remek Rogue Trooper, ráadásul az elsõ Alien vs PRedator is az õ munkájuk.
Én csak a 2-t toltam, de az nagyon bejött. Ezt viszont nem a Monolith csinálja, szóval bizonyítania kell a készítõknek.
Nekem a 2 nem jött be valamiért. De az AvP 1 az félelmetesen jó volt! Emlékszem egy jó multi pályára, középen egy viszonylag nagyobb teremben Predatorral elcsaltam sorba öt- hat élilyent és kisebb mákkal diszkosszal le lehetett fejezni egy dobásdól mindet... Az brutális poén volt! Meg a tenger ész gyalogos fegyverek is (smartgun fõleg) elég jók voltak. Bár a lángszarónak sajna elég kicsi volt a hatótávja.
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Várva várjuk!
Tudna valaki ötletet adni hol lehet letölteni a régi Aliens-es játékokat? Az olyanokra gondolok amiket még játékgépeken lehetett játszani. Mikor 10 éves lehettem akkor játszottam vele és nagyon tetszett, gondoltam nosztalgiaként kipróbálnám újra. Amiket már PC-re írtak természetesen tudom hol keressem, köszi!
én arra emlékszem amikor az unokatesómmal játszottam, mentem valami bunkerban, és leszakadt egy csõ fölöttem, és tök úgy nézett ki mint egy alien. 2 tárat belelõttem mire leesett hogy az egy csõ! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nagyon jó hír, nagyon várom!! De van bennem egy kis félelem, hogy a mai kornak megfelelõen konzolos stílusú lesz a játék...
AVP2 nagy kedvenc volt, de marine-al én is fostam rendesen, sosem vittem végig.. 😊
AVP2 nagy kedvenc volt, de marine-al én is fostam rendesen, sosem vittem végig.. 😊
jah, második multiba még ma is eléggé odaver hangulatban...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Basszameg, Colonial Marines csuszás? De miért? Baszki, legjobban várt játékom volt. Nagyon örülök egy AvP3-nak, tényleg, de a Colonial Marines-t már a kezemben akartam tudni 😞 Vége a coop-ban tülekedõs álmaimnak 😞
Ja, igazi õs para!! Mintha egy kis patkány lennél az erdõben és tudod hogy mindenki rád vadázik...😊 Jöhet a film, jöhet a játék, jöhet Ötvös Tibi, Viktor helyett!!!😊
Pont a napokban tettem fel újra az AVP2-t ! Nagyon szeretem azt a játékot, marine-al volt a kedvencem, ott lehetett parázni rendesen!
Félelmetes egy game az AVP2, fõleg marine szemszögbõl. Ha elképzelem mindezt mai grafikával...<#ijedt>#ijedt>
várom
várom
Imádtam az elsõ kettõt. Nagyon várom.