22
-
Wittgen #22 Akkor nagy valószínűséggel a horror elemek dominálni fognak :) -
sgbo #21 Jó hír, hogy a Rebellion gyártja, mégiscsak ők csinálták az első részt is... -
Rotcsa #20 Fú, amikor a sok pötty megjelent a radaron, csak !
Már érzem, ahogy az alien kaparja a hátamat -
chronos75 #19 jajj sega, némelyik újabbkeletű játékuktól felállt hátamon a szőr.. bár remélem ennél csak a kiadó lesz :) -
5i #18 Azért a Rebellionnak nem kell sokat bizonyítania. Ott volt a remek Rogue Trooper, ráadásul az első Alien vs PRedator is az ő munkájuk. -
Sance231 #17 Én csak a 2-t toltam, de az nagyon bejött. Ezt viszont nem a Monolith csinálja, szóval bizonyítania kell a készítőknek. -
droidka #16 Nekem a 2 nem jött be valamiért. De az AvP 1 az félelmetesen jó volt! Emlékszem egy jó multi pályára, középen egy viszonylag nagyobb teremben Predatorral elcsaltam sorba öt- hat élilyent és kisebb mákkal diszkosszal le lehetett fejezni egy dobásdól mindet... Az brutális poén volt! Meg a tenger ész gyalogos fegyverek is (smartgun főleg) elég jók voltak. Bár a lángszarónak sajna elég kicsi volt a hatótávja. -
#15 Émmá nembirom a nyomást.D -
opeca #14 Várva várjuk! -
es5eNCe #13 Tudna valaki ötletet adni hol lehet letölteni a régi Aliens-es játékokat? Az olyanokra gondolok amiket még játékgépeken lehetett játszani. Mikor 10 éves lehettem akkor játszottam vele és nagyon tetszett, gondoltam nosztalgiaként kipróbálnám újra. Amiket már PC-re írtak természetesen tudom hol keressem, köszi! -
#12 Hát igen remélem nem megint egy konzolos fost kapunk :S -
#11 Én a beinduló lift miatt szartam be, mikor kitette mozgásérzékelőre. Sok golyó bánta. -
#10 én arra emlékszem amikor az unokatesómmal játszottam, mentem valami bunkerban, és leszakadt egy cső fölöttem, és tök úgy nézett ki mint egy alien. 2 tárat belelőttem mire leesett hogy az egy cső! :D -
kicsizoz #9 Nagyon jó hír, nagyon várom!! De van bennem egy kis félelem, hogy a mai kornak megfelelően konzolos stílusú lesz a játék...
AVP2 nagy kedvenc volt, de marine-al én is fostam rendesen, sosem vittem végig.. :)
-
#8 -
#7 jah, második multiba még ma is eléggé odaver hangulatban... -
moRtiZ #6 Basszameg, Colonial Marines csuszás? De miért? Baszki, legjobban várt játékom volt. Nagyon örülök egy AvP3-nak, tényleg, de a Colonial Marines-t már a kezemben akartam tudni :( Vége a coop-ban tülekedős álmaimnak :( -
#5 AVP1 marineval a mai napig nem tudtam/mertem végigvinni. Az AVP2 már storysabb. -
TeDDyRuSh #4 Ja, igazi ős para!! Mintha egy kis patkány lennél az erdőben és tudod hogy mindenki rád vadázik...:) Jöhet a film, jöhet a játék, jöhet Ötvös Tibi, Viktor helyett!!!:) -
#3 Pont a napokban tettem fel újra az AVP2-t ! Nagyon szeretem azt a játékot, marine-al volt a kedvencem, ott lehetett parázni rendesen! -
invidia #2 Félelmetes egy game az AVP2, főleg marine szemszögből. Ha elképzelem mindezt mai grafikával...
várom -
5i #1 Imádtam az első kettőt. Nagyon várom.