29
-
Piel #29 Bocs! megfelfő=megfelelő -
Piel #28 "Liverpool egy város és érseki kerület Észak-Nyugat-Angliában, a Mersey folyó tölcsértorkolatának keleti oldalánál."
Innen: http://hu.wikipedia.org/wiki/Liverpool
Milyen rendszergizda aki ezt nem tudja, ha másról nem a focicsapatáról!?
Azért láthatnak ilyen dolgok napvilágot, mert mindig van olyan aki ezt nem tudja, nem ismeri, de a megfelfő székben ül és el lehet neki adni! -
TPinter #27 A het meg a nyolc... Reggel ugyis megyek be egyetemre, berugom a dekan ajtajat aztan kovetelem a jogos diplomamat, mert mar vagy 5 intezmenyben, ahol melozom hasznalom ezt a komoly dolgot, csak en nem fizettem erte, meg nem is kutattam csak beirtam a shutdown parancsot, az adott helynek megfelelo kiegeszitovel...
Mivan amcsiba, most jutottak el addig, h a francba, a beepitett dolgokat is lehet hasznalni win alatt?
Na mind1, most tuti jon maz az eu aztan bepereli a microsoftot, h mi ez a rohadt beepitett program, mikor vannak ra kulso progik is stb stb...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#26 Annál szomorúbb... -
#25 uristen -
Alvarez999 #24 Szerintem ez a cikk kacsa; csak kíváncsiak voltak, hogyan reagálunk rá. Köszönjük szépen; az ilyeneket tessenek egy csokorba gyűjteni, és április elsején megjelentetni."
Sajnos nem kacsa, a cikkben megtalálod a szuperprogram honlapjára mutató linket. Érdemes azt is elolvasni, ha másért nem, akkor azért, hogy lásd, hogyan lehet ekkora feneket keríteni a semminek. -
#23 ...és akkor bannolnak, ha néha kiröhögöm az sg-n olvasható híreket :))) -
n3whous3 #22 Hogy a faszomba lehet hír értékű egy olyan dolog, amire létezik évek óta száz meg száz alternatíva + a windóz is tudja??? -
AbyssLord #21 Hát szép. Ilyen programokat mi programozó suliban írtunk poénból, és raktuk fel egymás gépére. Óra közepén egyszercsak véletlenül lekapcsol a géped :) -
#20 Na ja, brit tudósok felfedezték az "Energiaellátás..." feliratú gombot. -
#19 btw, ha lekapcsolom a gépest, nem megy a torrent! -
#18 "...különösen a sok PC-t üzemeltető vállalatoknak lehet hasznos, hiszen elég hosszadalmas száz munkahelyi számítógép egyenként történő lekapcsolása."
Hát ez megaLOL! Csak nem az akarják mondani, hogy a cégnél a takarítónéni kapcsolja ki az összes gépet, meg pakolja fel az összes széket!!! XD
btw, miért hosszadalmas egy gomb megnyomása? Tudniillik az energiagazdálkodásban be lehet állítani azt is, hogy egy gombnyomásra leálljon a windóz. Szépen összecsukja magát, és leáll. Nem kell Start menüzni, meg hasonló fáradságos dolgokat végezni.
Szerintem ez a cikk kacsa; csak kíváncsiak voltak, hogyan reagálunk rá. Köszönjük szépen; az ilyeneket tessenek egy csokorba gyűjteni, és április elsején megjelentetni. -
phoenix1 #17 Ezen egy jót nevettem, ... de mindenki más is. ;D -
#16 Ez a hír baromi száni... ezer+1 éve van ilyen.
Sőt: shutdown -f -s -t 0
Ezt meg lehet xy időkor indítani és ennyi. -
balee66 #15 Neeeee
Nem mondjátok hogy ez most komoly???
Nah megyek, diszdobozba csomagolom a spanyol viaszt, és eladom potom 3000$-ért... -
Alvarez999 #14 Akarom mondani ha nem kapcsolja ki, akkor ki sem jelentkezik. -
Alvarez999 #13 Ez a szuperfejlesztés csak akkor kapcsolja ki a gépet, ha nincs bejelentkezve user. Egyfelől tehát nem tudják kilőni alólad a gépet, másfelől azonban sok haszna sincs az egésznek, mert a legtöbb user nem kijelentkezik, hanem eleve kikapcsolja a gépet. Vagy ha nem jelentkezik ki, akkor ki sem kapcsolja... -
#12 boccs a munkáit
-
#11 elég lenne a dolgozót megkérni ,hogy ha befejezte a munkit,akkor kapcsolja le a gépét...legyen olyan szives...
engem biztos idegesitene ez a rendszer,ha pl:benmaradok túlórázni,egy hülye barom meg távolról kilövi a gépemet,akkor bizos megölöm....
Ez csak annyi,hátha sok baromarcú megvegye drága zsetonért...
és lesz is! -
Alvarez999 #10 "A PowerDown rendkívül egyszerűen működik. Olyan úgynevezett batch adatokból áll, amelyek a már meglévő ingyenes megoldások funkcióit használják ki."
Komoly fejlesztés, írtak egy batch file-t. -
Dr Adee #9 shutdown -h 30
kérem a fizetést.. -
#8 nekem úgy rémlik mintha lenne ilyen, pl a NetOp is ilyen, sőt még ezer és egy remote funkcióval, szabályokkal, profilokkal, monitorozási lehetőséggel. -
#7 "Az egyszerű és ingyenes alkalmazás..." -
#6 "hülye vagy, 1000dollárt fizetsz neki, én megcsinálom 3000ért, ezer az enyém, ezer a tiéd, ezerért meg megcsinálja a nyertes... -
#5 csak viccelt na,D - gazdasági válság ide - oda - humor kell.D
ha egy hálózat végén szerver csücsül - ez a kérdés nem is merül fel,
és egy cégben vagy iskolában miért is ne csücsülne.
-
Mcsiv #4 gettolamaharcos: a linux tud ilyet, szóval ha már így könyörög a ban-ért, adjátok meg neki;] -
gettoharcos2 #3 a windows beépítve is tudja úgy saccperkábé a 2000től kezdve , hogy x idő után standby-ba megy, lekapcsol, vagy hibernál
természetesen a linux NEM tud ilyet -
benczurzs #2 Komolyan erre már egy tonna program van, mind testreszabható, de mint a kolléga is mondta, ez pár parancs, amit bárhol, bármikor ki lehet adni.
Batchban, időzítve, eseményorientáltan, ....
Ezen most mit is kutattak ?
Haver eladta Havernek az új fejlesztést ?
Milyenek lehetnek az ottani rendszergazdák, ha ezért fizettek ?
Vagy valaki nagyon nem ért hozzá,
vagy az EU-ban így "támogatják" egymást ? -
Ahoy #1 Ez most komoly? Tényleg egyetem kell egy batch file meg egy szöveges site megírásához? Furcsa ez nekem...