PC-lekapcsoló szoftver intézményeknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen: http://hu.wikipedia.org/wiki/Liverpool
Milyen rendszergizda aki ezt nem tudja, ha másról nem a focicsapatáról!?
Azért láthatnak ilyen dolgok napvilágot, mert mindig van olyan aki ezt nem tudja, nem ismeri, de a megfelfõ székben ül és el lehet neki adni! <#nyes>#nyes>
Mivan amcsiba, most jutottak el addig, h a francba, a beepitett dolgokat is lehet hasznalni win alatt?
Na mind1, most tuti jon maz az eu aztan bepereli a microsoftot, h mi ez a rohadt beepitett program, mikor vannak ra kulso progik is stb stb...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sajnos nem kacsa, a cikkben megtalálod a szuperprogram honlapjára mutató linket. Érdemes azt is elolvasni, ha másért nem, akkor azért, hogy lásd, hogyan lehet ekkora feneket keríteni a semminek.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
púúúúú
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Hát ez megaLOL! Csak nem az akarják mondani, hogy a cégnél a takarítónéni kapcsolja ki az összes gépet, meg pakolja fel az összes széket!!! XD
btw, miért hosszadalmas egy gomb megnyomása? Tudniillik az energiagazdálkodásban be lehet állítani azt is, hogy egy gombnyomásra leálljon a windóz. Szépen összecsukja magát, és leáll. Nem kell Start menüzni, meg hasonló fáradságos dolgokat végezni.
Szerintem ez a cikk kacsa; csak kíváncsiak voltak, hogyan reagálunk rá. Köszönjük szépen; az ilyeneket tessenek egy csokorba gyûjteni, és április elsején megjelentetni. <#mf1>#mf1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Sõt: shutdown -f -s -t 0
Ezt meg lehet xy idõkor indítani és ennyi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem mondjátok hogy ez most komoly???
Nah megyek, diszdobozba csomagolom a spanyol viaszt, és eladom potom 3000$-ért...
engem biztos idegesitene ez a rendszer,ha pl:benmaradok túlórázni,egy hülye barom meg távolról kilövi a gépemet,akkor bizos megölöm....
Ez csak annyi,hátha sok baromarcú megvegye drága zsetonért...
és lesz is!<#gun>#gun><#gunyos1>#gunyos1>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Komoly fejlesztés, írtak egy batch file-t.
kérem a fizetést..
Nem a lényeg, hanem a fontos!
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
A
ha egy hálózat végén szerver csücsül - ez a kérdés nem is merül fel,
és egy cégben vagy iskolában miért is ne csücsülne.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
természetesen a linux NEM tud ilyet <#csodalk>#csodalk><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Batchban, idõzítve, eseményorientáltan, ....
Ezen most mit is kutattak ?
Haver eladta Havernek az új fejlesztést ? <#mf1>#mf1>
Milyenek lehetnek az ottani rendszergazdák, ha ezért fizettek ?
Vagy valaki nagyon nem ért hozzá,
vagy az EU-ban így "támogatják" egymást ? <#conf>#conf>