111
Tech Deck
-
#111 ték -
#110 minnyá -
Peter17 #109 vannak fa fb lapjaim jóáron, érdeklődj ezen az msn címen: [email protected] -
#108 A negyedik: Tech Deck Chocolate -
laci006 #107 -
#106 csak úgy
-
#105 Jééé. Az osztálytársam pont ilyet vett. Csapj le erre AZ ajánlatra, mielőtt megveszem előled. :P
Tényleg elég olcsó, de vigyáz, mert a csomag a csak 3 lapot, 6 felfüggőt és egy nagy matricát tartalmaz! Csavarhúzó nincs benne, de kicsi matricák. -
#104 Szerintetek ez megéri? Szerintem eléggé olcsó. -
#103 Én tok 180 flip et is.
de csak "FÉKIBŐL" mennek az ien trükkök.vhogy ugy könyebb -
#102 -
#101 Nah már én is tudok 360 flip-et meg varial kickflipet. Meg shovitot is. Ma már s.k.a.t.e.-párbajoztunk. :D -
#100 ték -
#99 :D -
#98 Huh ma bevittem suliba a techdeck-emet és megmutattam a haveromnak(volt pro) akkor rögtön elcsórta és elkezdte nyomni a 360flip-eket. Én meg szakadtam a röhögéstől. :D :D :D -
#97 De még így is ez a legnépszerűbb téma,a mit alapítottam. :P
A másik kettőben gyeütt van annyi hozzászólás mint itt. :) -
#96 hát -
#95 Látom nem ngayon megy itt az élet. :( -
#94 ha nem jelenítené meg a képet itt -
#93 xDDD -
#92 (régen volt egy Ilyen pályán (egy ien fazsa lakkozott falapra volt ráépítve (olyan 1m [szer] 50cm es volt
Macskám Fb vel -
#91 csak persze kerék nélkül!:D -
#90 tudod maivicces?XD hogy suliba ilyenen teszteltük azt avas sazrt amit csináltamxDDD -
#89 Hééé. Mért sértegetsz? Nem tudtad, hogy az én csináltam? -
#88 Én is kéne csináljak magamnak egyet. :)
Ahogy látom már mindenki rakott fel képet a Deck-jéről, most én jövök. :)
Elnézést a hiperszar minőségért, de csak a mobilom volt kéznél. :)
Márkák(balról jobbra): Dark Star, FS, PlanB, a negyediket nem tom...
-
#87 Legújabb alkotásom Mobilkorlát (egy Müanyag kordonból)XD
-
#86 NETEN TALÁLTAM (elég fogyatékos aki ezt vsinálta
-
#85 Enyém is jobb volna ha Nagyobb asztalrészt Meg nagyobb lenne a hely a két ív között -
#84 nem tok hegeszteni még olyan jól:D + ekkorát tudtma cskam műhelyből ki lopni:PXD -
#83 szentem meg Szélesebb kéne meg nagyobb asztalrész meg Az Íve elég érdekes
meg Jónagy Varat van rajta
De azé jó
-
#82 oksaa -
#81 Fémből nem épp a legajánlatosabb készíteni, vagyis igen, de vondd be a tetejét valami kevésbé csószós anyaggal, szerintem. Mondjuk valami papír, vagy vékony falemez. -
#80 mai nap unalma suliban:D
-
enyimé:D remélem látszik! -
#78 Kemény. :) -
#77 Ez tetszik ez a vidEgyedi pálya -
#76 Felújítás Alatt (enyém tök merev alig tom Hajligatni)
-
#75 A furnér lemez nem rossz ötlet, de könnyebb, ha felhasználás előtt nem csak bespriccolod vízzel, hanem beáztatod kb. 10 percre. Utána meghajlítod és rögzíted, fogod a hajszárítót, vagy valami más eszközt és gyorsan megszárítod. :)
Persze nem vagyok én sem profi az ilyen dolgokban, de van egy kis tapasztalatom a hajó és repülőmodellezés terén. -
#74 nah ÉN abból csinálom. -
Bmx01 #73 jaj már megint -
Bmx01 #72 Nekem a fasza elemin már nincsenek meg de sztem --PArketából-- elég jókat lehet összehozni
(mert jól pattan, könnyen megmunkálható)