111
Tech Deck
  • AntiHero
    must see
  • leho94
    akkor low vagy :D
  • leho94
    ez csak annyi nekem , hogy matek óra meg töri óra .. amugy meg itt az agresszív korim , a rendes deszkám és a bmxem:D
  • schrank
    nem az ilyesmikre szokták mondani az emberek hogy olcsó játék hülyegyerekeknek
  • Shifter
    nem tom mit menőztök a 15-20 centis ollie-val meg mittom én... én 7 sec alatt vagy 100on :D 150nél olyan szép 360at lehet tolni :D
  • kovacsgellert
    Hoppá...Mos tlátom én is, hogy ez nem backflip...Bocsi, hogy itt okoskodtam. Van még mit tanulnom a trükkök neveinél. Na de akkor nem a backflipet, hanem az impossible-t tanulom.
  • leho94
    ez nagyon nem backflip :D ez impossible
  • csgery
    Hmm, nemrég kurtam el az enyimet (kiesett a tetőtéri ablakból, és atomjaira hullott:S).

Megy am vele a kick, heel, 360flip, meg a fakie hardflip: )
    megmindenmás egy kisebb gyarkolással előtte. Jo dolog, amikor elvan törve vmid, és nemtudsz deszkázni:D
  • kovacsgellert
    Akkor ehhez mit szólsz?
  • John Cena
    azt te honnan tudod?:P
  • leho94
    mármint van , de fingerboardba lehetetlen mer nem forog annyit a csuklód:D
  • leho94
    de backflip meg nincs deszkába:D
  • kovacsgellert
    Nem. Tényleg backflipre gondoltam. Annira azért nem vagyok amatőr, hogy a heelflippet összetévesszem a back-kel...
  • leho94
    jah
  • John Cena
    szentem heelflipre gondolt "visszafele kikflipp" az nem?:S
  • leho94
    backflip gördeszkában?
  • kovacsgellert
    Nem függ tőle. Minden amin azt írja, hogy Tech Deck, az ugyanolyan kell legyen, csak az alja más.
  • kovacsgellert
    én is nagyjából akkorát, bár még csak nemrégóta van meg.
    Asszem a rekordom egy 17,5 cm-s könyv átugratása.
    Most éppen a backflippet tanulom, a kikflip és a pop shovit már tökéletes, 15 alkalomból 14x sikerül megcsinálnom semmi előkészület nélkül. :)

Tudom, hogy még ez is elég gyenge teljesítmény, de nem tehetek róla. :)
  • leho94
    nem
  • John Cena
    deszkától si függ?:P mert szerintem enyim szar:PXD
  • leho94
    ollie piszok könnyű , kb 1 óra alatt megtanultam , mosmár 15cm magasra olliezom
  • hungary27
    nekem is van csak a régi jót eladtam blacklabel volt most meg vmi awa vagy awar van ez is tech deck
  • John Cena
    nekem is van iylen deszkám de nem megy semmi:D olli-zni se tudok:D skate parkot meg tudnék csinálni:D
  • leho94
    deszkáim :
  • leho94
    hát nemtom , én igazi deszkával 3 nap alatt megtanultam olliezni:D
  • leho94
    én tolom , már majnem minden trükk megy , van spanokkal geci nagy skateparkunk:D
  • Shifter
    anyátok... ilyenem nekem is volt csak aztán kipróbáltam mintha igazi lenne :D azóta nincs XD (kb 6.-7. ált osztályba szórakoztunk ezzel)
  • kovacsgellert
    Persze, minden függ az ügyességtől. Én az átlagról beszéltem.
  • VRSDM
    2-3 hónap sem elég. attól függ ki mennyire deszkázik :) mennyire van érzéke az egészhez. most nem felvágok de fél évig deszkáztam, kickeztem meg heeleztem 30-40centi magason, olliztam bőven fél méterest, shovitot meg elsőre megtanultam :) helyből meg flipvarialozni is ment, de menet közbe soha. :)
    am volt fingerboardom meg félcsövem hozzá, meg ministreet elemes parkom, de már elajándékoztam.
  • kovacsgellert
    Nekem a kedvencem, azmit legtöbbet használok ilyen:
  • kovacsgellert
    Nagy meglepődésemre, még nem találtam ilyen topicot, pedig ennek a sportnak nagyon sok rajongója van. :)

Néhány szó az ujj-gördeszkákról, annak aki még nem ismeri őket:

-amint nevük is mutatja, az ujjaiddal kell megcsináld ugyanazokat a trükköket, amit rendes gördeszkával is csinálnak
    -jóval könnyebb elsajátítani az alapokat, mint egy rendes gördeszkánál, így sokan 2-3 nap után már ollie-znak és pop shovit-okat csinálnak, amihez rendes méretű gördeszkánál 2-3 hónap sem elég.
    -nagyon jól el lehet szórakozni velük, ah épp unatkozol

Összefoglaltam nagyon-nagyon röviden a lényeget.

Sokna vannak viszont azok is akik elítélik ezt a miniatűr sportot, bár nem értem miért. GYerekeknek kitűnő szórakozás lehet, felnőtteknél már tényleg bénaság. :)