111
Tech Deck
-
#71 én tudnék lemezből csinálni karosszériás suliba járok azt tudnék hegeszteni:D majd lehet alkotok valamit:D -
Bmx01 #70 Funér LAp AZ beletod hajlítani És nemtörik el ha ügyes vagy, HA mégse menne Az alsó részét(ameik Nem sima) permetezz be vízzel és rakj rá sujt, vagy hajlíds bele HA megszáradt megmerevedik. (én ugy csináltam) -
#69 Én mindneképp fát javasolnék, de ha találsz valami nagyon kemény és könnyen(törés nélkül) görbíthető karton papírt, az is megteszi. -
#68 ezt hoztam össze 5 perc alat Kókány elem
Hosszas keresés után megtaláltam a Finger boardom és ujra Fb zem -
#67 meg a MAcska végigment rajta... (de az látszik is -
#66 Nekm egy ilyenem van de msot szedtem elő és eléggé össze van törve -
#65 fém am én is itt vok:D -
#64 Titánból. :P -
#63 Nemtudjátok miből tudnék magamnak félcsövet építeni ? :) -
#62 Én is iit vagyok, de rajtunk kívül tényleg nincs sok látogató... -
#61 rajtam kívül A:?SD -
#60 am elég Kihalt a Topic !! szinte én irtam a legtöbb hozászólást -
#59 Mike Schnedider Házaa GYerek Nyomorult de OLYAN GAZDAGOK MINT A SZAR, MEG FINGER BOARDBAN ELÉG PRO(ő az aki vette azt a sok elemet)
am meg Amcsiba Rétegelt lemezből vannak a Fb lapok itt a PL
ja meg van még HAND BOARDvadpasztok játéka -
#58 szeretném én is:D -
#57 Pedig oliezni kell előbb megtanulni és utána a kick-et. :P -
#56 el kezdtem finger boardozni nem tok ollini de valamikor egy kick flip össze jönxD -
#55 Ez tényleg kemény. :D
-
#54 ja meg
Finger Foci(ez elég jol nyomja)
És mégegy baromság Finger DANCE XD -
#53 EZ szépen nyomja
Hamár itt tartunk (még Dört öt is csinált a gyerek Tiszta fasza)
Finger Bmx
Finger Kori
Finger Snow Board
és a ráadás ----FINGER SÖRF---- XD -
#52 A főoldalon lévő videó elég durva:)Fingerboard.trükkök.hu -
#51 Nekem is van.Mielőtt vettem anno mikor bejött,előtte egy gördeszkás kulcstartóval próbálgattam.Igaz ott nagyobb kerekek voltak,de sose esett szét,jól bírta, jó volt arra,hogy elsajátítsam az ugrást.
Aztán beruháztam egyre,akkoriban 3-4000 forint körül mozgott.Igaz Fehérváron egyetlen egy bolt volt,ahol árultak.
Töri,matek,magyar órákon kedves társ volt.Aztán egyszer kitört az egyik kerék(tartó tengely),azt még meg tudtam ragasztani,de kicsit akadt utána a kerék.
Párszor előjött véletlenül olyan trükk,hogy ihaj:)Az alap trükkök mentek egyből.
Örök emlék marad:) -
#50 És a sakk azért sport, mert nem az izmaidat, hanem az agyadat "tornásztatja". -
#49 Én sem tudom, hogy mért sport, de biztosan az, valahol olvastam.
A finger-bike is sport, de azt nem szeretem. -
#48 nemtudom mi a sport benne , az igaz h többet mozgunk mint a sakkban -
#47 ez sport?:D jó, mondjuk azt sem értem, hogy a sakk miért sport, szóval rendben:D -
#46 az igen:D -
#45 az igen!:D nekem van 8db műanyagom és 3.50euróért vettem olaszba:D -
#44 FingerBoard Csapágyas kerék (9500 Ft) -
#43 MEGJÖTT A POSTA (blackviver ramps)vett egy párat a gyerek -
#42 hát ne olyat vegyél , 1200ft +4 kerékkel és csavarhúzóval vagymiaz :D -
#41 tom itt is van (és minden vásárláshoz kapsz egy Tech Deck et (de Csak magába semmi + nélkül(pl KULCS) -
#40 tech deck-et lehet kapni csak tudtommal.. -
#39 Ja éshogy nekem Elég Jó birta a TECH DECK me az enyém is Külföndröl való volt -
#38 csak ELhagytam az enyémet -
#37 Valami Tudna Mutatni Minőségi finger boardot?
nekem olyan volt hogy Kilazult álladóan a Tőcsavar és mindig megkellet húzni(szemöldökcsipesszel) de rányomtam Pillanatragasztót utána jól fogta Meg voltak elemeim is (házi) DE NEM (ilyen ratyi kartonból) hanem fábol meg Fémből és EGÉSZ JÓK voltak
szentől télen egész jó Unalomőző
(de vannak olyan Parasztot hogy Csinál egy sovitot oszt Akkor TENYÉREL RÁBASZ EGY NAGYOT Jóhogy tönkremegy neki -
#36 world industries! :D nemis tudom miért gondoltam h funk odyssye(egyszerüen nemtudom leirni ezt a szót) -
#35 nem nem. tudtam h mi volt a neve, de most egyszerüen neten sem találom. egy kerek fejü ördög, néha meg egy sárga smiley volt a jele. vmi funk odyssi vagy nem tudom. idegesít ez most hogy nem tudom :D -
#34 én most vettem tetejére ezt a nemtudommit:DD zöldet , van egy I plan B lapom arra rakom majd rá , zöld kerekek és fekete tengely lesz majd -
#33 spitfire?
-
#32 nekem is van vagy 4 deszkám. még amicsiból hozta apám jópár éve, azóta vettem én is. van ennek még kissebb változata, olyanból is van egy fogalmam sincs mia márkájúm(kis piros ördög van rajta :D) nagybol meg birdhouse, alien workshop, stb. sokat szórakoztam ezzel :D csak idegesítő a kattogása, meg a felfüggőim mindig tönkrementek :S legtöbbnek kiesett az a rúdja ami tartja a kerekeket, ja meg szorult a kerék :D