992
-
#712 Van 1 Logitech Dual Action controllerem. Hogy tuodm működésre bírni? -
Caboose #711 A fő küldetések előtt a "Case" szócska található, illetve 2 szám. -
#710 Hogyan lehet megkülönböztetni a fő küldetést a melléktől?
Mert sikerül mindig kiszaladni az időből és csak embereket találok akijelölt helyeken. -
#709 Grat a 10k killhez ! -
oregon1987 #708 A 10 ezredik áldozatom:
Még ki is öltöztem! -
oregon1987 #707 Ja fasza fegyó erős nagyon! Bossok ellen is jó! Nemsokára meg lesz a 10 ezer megölt zombim! xD majd nyomok róla egy képet! -
#706 Erre gondolsz ? xD
-
oregon1987 #705 Nekem is bejön csak néha idegesítő kicsit! :D
Most szedtem le a 4 snipert a tetőkről, hát meg kellett szenvedni velük!
Amúgy akinek fasza sniper puskák kellenek meg gránátok az látogasson el a fegyver boltba!
Itt lehet megtalálni a 2. emeleten:
-
#704 Nekem viszont nagyon bejön a játék imádom meg minden :) -
#703 ja visszaolvastam nem szóltam :D -
#702 am ruhát azt úgy lehet hogy bemész a ruhaboltba azt kész vagy hogy van? -
oregon1987 #701 Vicces jelenet!
-
#700 Palisades mall, 2.emeleten van egy katonai boltban jópár fegyverrel együtt. -
Caboose #699 Ilyen kommandós egyenruhát honnan lehet szerválni? Csak, hogy nehogy lemaradjak róla... -
Bravoman #698 Csak én érzem úgy, hogy nagyon gáz 2010-ben, hogy nincs beszédhang a párbeszédek alatt? -
#697 Az itteni leírásban nem találom xp alatt hol tudom a khz-t beállítani.VKi leírná hol találom. -
ricsa008 #696 oké köszi -
#695 Nálad kell lennie. Amíg nálad van,addíg kapod azt ami rá van írva. -
ricsa008 #694 a magazinokkal mit kell csinálni ? csak elolvasni és eldobni v. magamnál kell tartani: -
oregon1987 #693 Ja igazad van! Emléxem arra filmre!
fpocok szerintem 25%-al többet kapsz valamiből, talán tapasztalati pont! -
#692 Ilyen sárga melegítőt először Bruce Lee viselt a Halálos Játszmában onnan koppintotta Tarantino is Uma ruhájához. -
#691 Ez mi ez így? Mire vonatkozik?
-
oregon1987 #690 Tudom de ha Uma Thurmant írok akkor meg nem tudják miről beszélek! -
xxxpaulxxx #689 Kill Bill az nem egy ember:P -
oregon1987 #688 Kill Bill elbújhat mellettem!
-
ratgab #687 Na ott én, amikor kajálni ment meglőttem játék pisztollyal és akkor abbahagyja a kajálást! Egyébként minden Boss ellen a Legjobb fegyver a fúrógép+lándzsa kombójú fegyver! -
oregon1987 #686 Nem cheat hanem kisegítés mivel a játékot az időlimittel úgy ahogy van elbaszták szerintem! -
#685 Talán előbb mindig a főküldit kéne megcsinálni, utána a többi móka -
#684 lejárt az idő az első Case2 küldinél, és buktam az egész játékot, mi a szar ez?!:D ezt hogy gondolták... nincs kedvem csítelni :| -
#683 Köszi szépen a linket:)
végre sikerült elindítani -
oregon1987 #682 Vetkőzős pókerben arattam! Rossz emberrel kezdtek ki! :D
-
oregon1987 #681 Az ikreket én is elsőre szétkaptam! LMG-vel meg machete! Amúgy gyors élet töltésre ajánlom a sör+munkás sisak párosítást! -
BAk3R #680 Közvetlen mellette van egy kis étterem, a bejáratnál design elemként van keresztben két vasvilla, pont elég volt. -
#679 What ? Hol találtál te vasvillát ? xD
-
#678 Ennyi. Egy perc sem kellett így már :D
-
BAk3R #677 Megoldottam végül vasvillával. -
#676 Poén, hogy amikor a séf késével ölsz, akkor beadja azt a zenét, ami egy híres késelős jelentnél van :D -
#675 Shotgun + Sniper Rifle kombót használtam... amikor meg jön akkor futkosol körbe körbe. -
#674 De ajánlom még a jedi kardot hozzá vagy a lándzsás furót az is elég hatásos ellene ! -
#673 Na ott én is szivtam rendesen mint a torkos borz !
Én ugy csináltam meg hogy volt nálam 2 öveg sör meg egy üveg bor na meg persze nálam voltak Freddy pemgéi box kesztyű+ kis kés !
Elkezdtem támadni mikor elkezdett zabálni akkor ujra letámadtam persze már csak 1 élet csikom maradt mikor megadtam neki a kegyelem döfést !
Szóval én freddy karmokkal nyirtam ki habár harc után okádtam is egy sort megártott a pia ! XD