Dead Rising 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a skillt én is megleltem! 😄

Fpocok
Ne értsetek félre... aki idõt állít csak meg, azt nem tartom csalónak, mert nagyon idegesítõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem szeretek csalni és próbálom trainer nélkül végig nyomni.
A két csajnál újra kezdtem 😄
Megtaláltam már, ott volt a térképen, csak bezavart, hgoy az emeleten volt 😄
Viszont találtam egy érdekes cuccost.

Bónusz kép:

Be is linkelem ide még1szer akinek nincs elég ideje használja nyugodtan a fagyasztást:
Trainer

wesker24
Mivel már van normális trainer ami megfagyasztja az idöt igy nyugodtan lehet foglalkozni a mellék küldetésekkel is !

Seth
A küldi nevében benne van hogy Bite, a többi részére nem emlékszem.De azt már elhagytad ha a csajoknál vagy/voltál. Vagy netán elölrõl kezdted?

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Habár én a dokit külön vittem a Safehouse-ba és nekem adta a Zombrexet ami nála volt !

Fpocok
Semmi semmi 😄

Fpocok
Kérdés. A srác, akit megharaptak, az hol van? Csak mert a térképen nem látom. Most viszem a dokit, van egy olyan érzésem, ha így megyek oda, akkor segít neki is... valaki?

A szemben lévõ szobron van egy zombrex ha felmászol az oldalán! Akinek esetleg szüksége lenne rá!

wesker24
Nope de elöbb utóbb csak lesz a Teknogods már dolgozik rajta ha lejez hinni a pleytkának ! xD
LAN gondolom még mindig nem megy.

Seth
Este kicsit bevadulnak,hamarabb támadnak

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Azt olvastam hogy este sokkal erösebbek szivosabbak lés nehezebb öket kinyirni !

De hogy miért lehet akkor aktivabb a virus a szervezetünkben egy fajta katalizátorként müködik hogy amint este lesz egybõl erösebbek lesznek !
nyirog
az van meg, de mikor be akarom tölteni akkor kiírja h korrupció miatt loading failed :|

grebber
Miért lesznek 7-kor piros szemûek a zombik?

Next PC upgrade: 2022

wesker24
A Sign Of Life nekem 2-xszer is meglett egymás után !

Végig kell csinálni az egész mindenséget a riporternövel és mikor az a küldi van hogy Alliances akkor gyorsan spuri vissza a Safehouse-ba és Stacey-hez kell menni a monitor megfigyelõ szobába ha minden jól csináltál akkor egy átvezetõ video keretében ott vagyunk mi Sullivana szakállas fickó Stacey és kséöbb a Riporternõ is !

Mikor vége azt átvezetõ videonak nálam azt irta ki hogy Case 2-1 megoldva jöhet a Case 2-2 Mission !
Maxtreme
q-e.. na akkor kitalálom hogy ez gamepaden mi is xD

Am köszi.

grebber
Sokáig kell nyomkodni az E-t meg a Q-t.Akkor jó amikor kiírja hogy csatlakozott hozzád a csóka!

Maxtreme
Na hát a másik gondom meg ez 😊
Odamegyek valamelyik idiótához, beszélek vele.. aztán? Elmondja a bánatát, de a nyíl még mindig rá mutat, nem arra amit meg kéne csinálnom. (remélem érthetõ)

nyirog: skidwrow verzió tökéletesen mûködik!

grebber
Itt én se tudtam mi a szart kell.
Menjél ténykedni mellékküldiket és várja addig amíg szinte majdnem elfogy a csík és csak akkor menj vissza a csajhoz!

nyirog
hali, a mentések mûködnek már?

Gondolom kellesz neki a zombrex de még nem adhatod be mert nincs 7óra!
De nem emléxem pontosan!

Fpocok
Ezeket próbáld ki.

Maxtreme
Srácok
A Sign of life 2-1-nél mi a szent szart kell csinálni? a Nyíl a warehouseba mutat (ahol Katie van) de ott nem tudok semmit sem csinálni <#conf>

HELP MI elinditom a gamét fekete kép
Na kicsináltam a dagit az esküvõs küldetésben! Íj+dinamit párosítással gyorsan levetem az életerejét!

Ebben a kesztyûben meg tiszta Freddy Kruger vagyok! <#wow1>

Nekem olyan problémám van hogy túl halk az intro. Szinte alig hallani. A játék se valami hangos, de az introhoz rá kell tolni a hangszóróra picit...
Valaki nem tudja miért van?

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

ugyanez a hiba van nálam is :/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

a hang minõségét kell levenni 48000Hz-ra, óránál jobbra lent katt a hang ikonra utána meg a speciálisnál kell beállítani, akinek ilyen problémája van hogy indításnál kilép a játék, az ezt csinálja.

Lunki88
Köszi megvan a ruha és a fegyverek is. 😊
wesker24
Na ez is igen durva fegyver ! Lehet vele apritani rendesen ! xD

Vaccum Cleaner + SawBlade= Exsanguinator

És a military ruha mellett van ott távcsöves puska, shotgun és pisztoly is! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Palisades mall 2. emelet! Van ott egy military bolt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Továbbra is ugyan ezt írja ki.
Fpocok
A játék könyvtárába kell másolni.

Lunki88
Ezt a kommandós ruhát hol találtad?
és ilyen crash üzeneteket kreál txt fájl-ba

Exception Handler (Aug 6 2010, 09:15:48)

Callstack:
SymFromAddr returned error : 487

Exception: Access Violation (00A0DC50)

Memory:
Heap(0): C 288525 / 288525 W 4194303 / 4194303
Heap(1): C 1040 / 1040 W 4194303 / 4194303
Heap(2): C 77 / 77 W 4194303 / 4194303
64es win7 alatt, skidrowos változatot telepítettem, felment szépen lassan, bemásoltam a dll-t system mappápba, system32-be, Syswow64-be, mindenhová amit csak itt a fórumon olvastam, crackeltem is de egy fekete képernyõ után csak "Dead Rising 2 mûködés leállt." üzenetet kapok.
Erre tud valaki valamiféle megoldást javasolni?
wesker24
Na jah most nekem is muszáj csalnom mert a maradék 3 óra latt még fél uton se lennék a föküldetés felé !

Örülök hogy segíthettem! Hex használd a trainert! Én sem szeretek csalni egy játékban de ehhez muszáj! 😄

JethroHUN
Most már rohanhatsz a Yucatan kaszinóba ribiket leverni, ahogy nézem szûkös lesz az idõd mint nekem <#fejvakaras>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wesker24
Hallelujah és müködik a Time Freeze !

Semmi szaggatás bug meg crash !

Nekem most nagy szükségem van a Time Freeze-re mert a dokis küldit csináltam meg elöbb aki persze adott Zombrexet igy viszont már nem maradt elég idõ a föküldire !
Nekem az idõmegállítás éppen elég lenne!

Sajna nem ad védelmet viszont jól áll! <#idiota>

Én csak az idõmegállítást használom de elvileg van örök élet meg lõszer, pénz, tapasztalati pont!

Úú! DE jó hogy ezt a képet ide beszúrtad! Ez a kommandós hacuka "ad" valami védelmet, vagy csak sima ruhának minõsül???

Ok! Kösz! Majd délután próbálkozom, aztán ha még mindig szívatós a felfedezéses miújság után, akkor trainerre váltok!

Ez a trainer mit tud amúgy?