992
\'Dead
  • BAk3R
    Egy gyors kérdés, a séf Antoine-t hogyan lehet megölni, mindig visszazabálja az életét.
  • ricsa008
    atya gatya
    kössz azért
  • JethroHUN
    Nem lehet.
  • ricsa008
    az irányítást hol lehet módosítani?
  • oregon1987
    Néha olvassatok vissza mert mindent megtaláltok lentebb!!
  • GazCamp3r
  • The Protector
    | #623-ban van a megoldásod.
  • GazCamp3r
    a játék közepe táján vagyok, amikor 4 pénztárat fúrnának meg, viszont túl későn mentettem, és nincs időm megcsinálni. Van vmi megoldás? akár trainer, v cheat csak addig, h megtudjam csinálni ezt az egy küldit?
  • The Protector
    HY.Letöltöttem a dvd5-ös verziót.3.20Gb volt összesen.1.5óra telepítés alatt fel is tette a gamet de az a baj h az első 3 cutscene után abszolút nincs hang a játékban.Mi lehet a baja?
  • Rip
    Azért agyvérzést ne kapj :)
    Persze, hogy csalás, de hadd mentegetőzzön már az, aki akar.
    Legalább megnyugszik a lelkiismerete :D
  • Maxtreme
    Hát este én is belőttem a trainert. Jobb ez így hogy nem kell rohanni :-D
  • sparrow35
    De idétlenül néz ki hogy egy sima embert arcon lősz pisztollyal és semmi baja, lándzsás fúróval kell 30 szor megbökni közben meg megenni egy svédasztalt...
  • oregon1987
    Ha valakinek help kell írjon ide segítünk! Bossokat simán leverem csak kell pár shake mellé! Mondjuk ittam egy fekete színűt azt hiszem sör+whiskey volt az és szó szerint hátast dobtam tőle madj hánytam mint az állat! Mondhatom kellemetlen volt boss közben!
    Miután végeztem a seriffel ezt a kicsikét kaptam! 6 lövetű és 60 golyós!

• sparrow35
    Csak mert láttam h többen mentegetik magukat, meg álszenteskednek, és nem kedvelem az ilyet...
    Multiban persze alap lenne h nem csal senki, singleben meg nem értem minek kell megmagyarázni, meg mentegetőzni...
  • oregon1987
    Jézusom vigyázz az idegeidre! Én nem csaltam sose egy multi játékban se amúgy mert nem szép dolog! Ebben meg kurva jól jön az időmegállítás mert anélkül elég gáz a játék! De amúgy meg ki nem szarja le hogy ez cheat vagy nem cheat! Lényeg hogy hasznos dolog!
  • sparrow35
    Ne mondja már senki h az idő megállítás nem cheat! De az mert nem így tervezték a játékot ugyan az mintha örök életed, vagy végtelen lőszered lenne! Etől még én is használom, meg mást is ha muszáj, de ne álszenteskedjetek már... Ez nem multiplayer aki úgy játszik szívesen hogy csal szíve joga, szórakozni kell nem mentegetőzni...
  • Fpocok
    TY!

MEGÖLTEM->
  • oregon1987
    Na segítek! :D Van egy vár étterem annak a tetején lesz! Azzal az étteremmel van szemben ahol megölted a séfet! Úgy lehet oda felmenni hogy felmászol a chips automata tetejére és onnan átugrasz!
    Képet is mellékelek!

• Fpocok
    MEGÖLTEM A SZAKÁCSO!!! Hol van Jasper? Gondolom aki ott a közelben kiabál, csak nem látom hol van.
  • oregon1987
    Melyik bossal nem bírsz? :D
  • Fpocok
    Na sikerült megint felhúznom magam. Nem értem ezeket a bossokat. Gépfegyver nem árt nekik, melee be pedig lecsapnak, kb esélyem sincs megütni őket anélkül, hogy ne ütnének vissza.
  • oregon1987
    Hihi az egyik bosst ezzel csináltam ki! :D
    Még rambo medve lesz!
  • Fpocok

• oregon1987
    Így igaz! :D Én is benyomom pedig életemben nem használtam trainert!
  • BAk3R
    Csak ráfanyalodtam :) Freeze nélkül kicsit élvezhetetlen azt kell, hogy mondjam.
  • oregon1987
    Nekem volt egy dagadt pacák aki csak akkor jött velem a safe houseba ha adtam neki kaját! Mondom nesze itt ez a shake csak neked csináltam!

Ezzel a 3 szépséggel meg elszórakoztam kicsit! amúgy csak akkor jönnek veled ha fizetsz 10 ezret nekik! Kis kurvák!

• Rip
    Kb. 15 év óta nekem is ez az első trainer, amit betöltöttem :)
    Azt hittem, már rég kihaltak :D
  • wesker24
    Ez nem annyira csalás mert csak Time freeze van alapból kevés idő van mindre én is szoktam nyomni a Time Freeze-t ha marhulni akarok egyet !
  • wesker24
    Amugy én az okádos csajon szórakoztam jól olyan csiga lassan jött hogy még a zombik is yorsabbak voltak nála ! Erre ölbe kaptam és futottam vele a Safe Houseig na mondom ha lehánysz útközbe halott vagy XDD !
  • BAk3R
    Pénz igazából nem para, a kaszinóban rengeteg lóvé van. Csak az idő a necces, csalni meg nem szoktam.
  • wesker24
    Jah én azt a küldit megcsináltam szóval Doris a csaj aki lövöldözz a zombikra addig nem megy veled mig meg nem keresed neki a férjét/barátját aki nem meszse egy egy Dining Room ebédlöben vana Founatain Parkban asszem Dinig Dishes az üzlet neve !

ot vana csávó shotival beszélj vele vidd a csávót Dorishoz miután megvolt a csevej beszélja csajjal és mindketten csatlakoznak hozzád és irány a safehouse ! És máris kapsz 20k PP-t !
  • Fpocok
    Szerintem az megy veled, csak többet dumálj vele. Amúgy attól északkeletre van egy öreg cowboy... annak a csaja.
  • Rip
    Mássz fel mellé a bódé hátuljánál, majd miután beszéltél vele, szólongasd bőszen ("Q" billentyű)!
  • Rip
    Vannak elszórva zombrexek, hamarabb meglelni azokat, mint összeszedni 25k-t (helyükről lentebb linkeltem egy videót).
    Az idő megállítására pedig ott van a trainer, néha én is lefagyasztom néhány percre, ha mókázni akarok. Ezt legális csalásnak könyvelem el :D
    A trainer többi részét nem használom.
  • Seth
    Kérdezd meg. Nem írja? Több túlélőnek is kell vmi cucc, de volt olyan is, hogy alsógatyára kellett vetkőzni és csak akkor jött veled XD
  • Maxtreme
    hmm van egy lost nevű misszió. (szőke csaj fent áll valami bódé szerű izén, és lövöldözi a zombikat) viszont velem ő ugyan nem jön :) Mi itt a megoldás? :)
  • Fpocok
    Öld meg!
  • BAk3R
    Engem már nagyon kezd felidegelni, vagy én vagyok ennyire béna. A 2. zombrexet kéne a kölykömnek megszerezni, össze is hozom rá a lóvét, de a küldetéseket rohadtul nem tudom megcsinálni, van vagy 6. Jó esetben vagy kettőre lenne időm, utána már menni kéne vissza a safe house-ba. De így meg 1-2 ember megmentésével nem szerzek elég PP-t, nincs idő egyszerűen, na meg csomószor meghalnak az emberek leszállítás közben.
  • gabo91
    Egy kis segítség kellene:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Találkoztam egy "motorversenyzővel" (Leon a neve ha jól emlékszem) zöld motorja van láncfűrészekkel felszerelve. Megkaptam a másik motor kulcsát...
    Na itt most mit kell csinálni? "met the contestants" a küldi neve

Figyeljétek a hírdetéseket plakátokat, néhánynál "E"-t nyomva szemügyre veszi és fegyverkombinációkat talál ki. :)
    pl.: box kesztyű + szeg
  • Maxtreme
    Köszike közben megtaláltam, a 98 éves öreganyót megmentettem jól :)))