Dead Rising 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Ilyen sárga melegítõt elõször Bruce Lee viselt a Halálos Játszmában onnan koppintotta Tarantino is Uma ruhájához.
Fpocok
Ez mi ez így? Mire vonatkozik?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tudom de ha Uma Thurmant írok akkor meg nem tudják mirõl beszélek! <#mf1>

Kill Bill az nem egy ember😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kill Bill elbújhat mellettem!<#ticking>

Na ott én, amikor kajálni ment meglõttem játék pisztollyal és akkor abbahagyja a kajálást! Egyébként minden Boss ellen a Legjobb fegyver a fúrógép+lándzsa kombójú fegyver!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem cheat hanem kisegítés mivel a játékot az idõlimittel úgy ahogy van elbaszták szerintem!

Seth
Talán elõbb mindig a fõküldit kéne megcsinálni, utána a többi móka

PSN ID.: Beegabor

Rage47
lejárt az idõ az elsõ Case2 küldinél, és buktam az egész játékot, mi a szar ez?!😄 ezt hogy gondolták... nincs kedvem csítelni :|
bauer15
Köszi szépen a linket😊
végre sikerült elindítani

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Vetkõzõs pókerben arattam! Rossz emberrel kezdtek ki! 😄

Az ikreket én is elsõre szétkaptam! LMG-vel meg machete! Amúgy gyors élet töltésre ajánlom a sör+munkás sisak párosítást!

Közvetlen mellette van egy kis étterem, a bejáratnál design elemként van keresztben két vasvilla, pont elég volt.

wesker24
What ? Hol találtál te vasvillát ? xD

Fpocok
Ennyi. Egy perc sem kellett így már 😄

Megoldottam végül vasvillával.

Fpocok
Poén, hogy amikor a séf késével ölsz, akkor beadja azt a zenét, ami egy híres késelõs jelentnél van 😄

Fpocok
Shotgun + Sniper Rifle kombót használtam... amikor meg jön akkor futkosol körbe körbe.

wesker24
De ajánlom még a jedi kardot hozzá vagy a lándzsás furót az is elég hatásos ellene !
wesker24
Na ott én is szivtam rendesen mint a torkos borz !

Én ugy csináltam meg hogy volt nálam 2 öveg sör meg egy üveg bor na meg persze nálam voltak Freddy pemgéi box kesztyû+ kis kés !

Elkezdtem támadni mikor elkezdett zabálni akkor ujra letámadtam persze már csak 1 élet csikom maradt mikor megadtam neki a kegyelem döfést !

Szóval én freddy karmokkal nyirtam ki habár harc után okádtam is egy sort megártott a pia ! XD
Egy gyors kérdés, a séf Antoine-t hogyan lehet megölni, mindig visszazabálja az életét.

atya gatya
kössz azért
JethroHUN
Nem lehet.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

az irányítást hol lehet módosítani?
Néha olvassatok vissza mert mindent megtaláltok lentebb!! <#taps>

<#worship>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

The Protector
| #623-ban van a megoldásod.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a játék közepe táján vagyok, amikor 4 pénztárat fúrnának meg, viszont túl késõn mentettem, és nincs idõm megcsinálni. Van vmi megoldás? akár trainer, v cheat csak addig, h megtudjam csinálni ezt az egy küldit?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

The Protector
HY.Letöltöttem a dvd5-ös verziót.3.20Gb volt összesen.1.5óra telepítés alatt fel is tette a gamet de az a baj h az elsõ 3 cutscene után abszolút nincs hang a játékban.Mi lehet a baja?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rip
Azért agyvérzést ne kapj 😊
Persze, hogy csalás, de hadd mentegetõzzön már az, aki akar.
Legalább megnyugszik a lelkiismerete 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Maxtreme
Hát este én is belõttem a trainert. Jobb ez így hogy nem kell rohanni :-D

sparrow35
De idétlenül néz ki hogy egy sima embert arcon lõsz pisztollyal és semmi baja, lándzsás fúróval kell 30 szor megbökni közben meg megenni egy svédasztalt...

I want to be a mighty pirate ever!

Ha valakinek help kell írjon ide segítünk! Bossokat simán leverem csak kell pár shake mellé! Mondjuk ittam egy fekete színût azt hiszem sör+whiskey volt az és szó szerint hátast dobtam tõle madj hánytam mint az állat! Mondhatom kellemetlen volt boss közben! <#hehe>
Miután végeztem a seriffel ezt a kicsikét kaptam! 6 lövetû és 60 golyós!

sparrow35
Csak mert láttam h többen mentegetik magukat, meg álszenteskednek, és nem kedvelem az ilyet...
Multiban persze alap lenne h nem csal senki, singleben meg nem értem minek kell megmagyarázni, meg mentegetõzni...

Jézusom vigyázz az idegeidre!<#csodalk> Én nem csaltam sose egy multi játékban se amúgy mert nem szép dolog! <#ejnye1> Ebben meg kurva jól jön az idõmegállítás mert anélkül elég gáz a játék! De amúgy meg ki nem szarja le hogy ez cheat vagy nem cheat! Lényeg hogy hasznos dolog!

sparrow35
Ne mondja már senki h az idõ megállítás nem cheat! De az mert nem így tervezték a játékot ugyan az mintha örök életed, vagy végtelen lõszered lenne! Etõl még én is használom, meg mást is ha muszáj, de ne álszenteskedjetek már... Ez nem multiplayer aki úgy játszik szívesen hogy csal szíve joga, szórakozni kell nem mentegetõzni... <#falbav>

Fpocok
TY!

MEGÖLTEM->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SLAPPYT IS!!!

Na segítek! 😄 Van egy vár étterem annak a tetején lesz! Azzal az étteremmel van szemben ahol megölted a séfet! Úgy lehet oda felmenni hogy felmászol a chips automata tetejére és onnan átugrasz!
Képet is mellékelek!

Fpocok
MEGÖLTEM A SZAKÁCSO!!! Hol van Jasper? Gondolom aki ott a közelben kiabál, csak nem látom hol van.

Melyik bossal nem bírsz? 😄

Fpocok
Na sikerült megint felhúznom magam. Nem értem ezeket a bossokat. Gépfegyver nem árt nekik, melee be pedig lecsapnak, kb esélyem sincs megütni õket anélkül, hogy ne ütnének vissza.

Hihi az egyik bosst ezzel csináltam ki! 😄
Még rambo medve lesz! <#gun>

Fpocok

Így igaz! 😄 Én is benyomom pedig életemben nem használtam trainert!

Csak ráfanyalodtam 😊 Freeze nélkül kicsit élvezhetetlen azt kell, hogy mondjam.

Nekem volt egy dagadt pacák aki csak akkor jött velem a safe houseba ha adtam neki kaját! Mondom nesze itt ez a shake csak neked csináltam! <#pias>

Ezzel a 3 szépséggel meg elszórakoztam kicsit!<#eplus2> amúgy csak akkor jönnek veled ha fizetsz 10 ezret nekik! Kis kurvák! <#law>

Rip
Kb. 15 év óta nekem is ez az elsõ trainer, amit betöltöttem 😊
Azt hittem, már rég kihaltak 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

wesker24
Ez nem annyira csalás mert csak Time freeze van alapból kevés idõ van mindre én is szoktam nyomni a Time Freeze-t ha marhulni akarok egyet !
wesker24
Amugy én az okádos csajon szórakoztam jól olyan csiga lassan jött hogy még a zombik is yorsabbak voltak nála ! Erre ölbe kaptam és futottam vele a Safe Houseig na mondom ha lehánysz útközbe halott vagy XDD !
Pénz igazából nem para, a kaszinóban rengeteg lóvé van. Csak az idõ a necces, csalni meg nem szoktam.