992
-
Caboose #752 Ha nem adok TK-nak Zombrexet miért lenne Game Over, mondd már meg te nagyon "okos"!? -
oregon1987 #751 Na ezt a 2 humor heroldot hogy kell megmenteni, mert nem csatlakoznak!
Amúgy ez a fegyver nem semmi! Ad tapasztalati pontot dögivel!
-
joco1983 #750 de még csak azt se tudom,hogy hova ment,melyik mappába? -
lammaer #749 És, megnézted a vinyódat ahogy a program kiirta? :) -
joco1983 #748 Játék közben nem tudok menteni,ezt írja ki nekem:save failed please check your hard drive and try again
Pls help!!!!!!! -
csoli31 #747 Az a vicces, hogy csak #731-ig kellet volna visszanézned (még egy negyed oldalt sem)!
Nálam sajnos kimarad ez a játék egy darabig, mert még a minimumon is akad mint a nyavalya. Pedig úgy játszanék vele. -
oregon1987 #746 Nem vicc ez van! -
Caboose #745 Hmmm de vicces itt valaki...
Mindegy nagy nehezen megtaláltam ezt az endinget a Youtube-on. -
#744 Akkor Game Over a játéknak vége stáblista és kezdhetsz mindent elölröl ! -
Caboose #743 Esetleges Spoiler veszély!!!
Na végigvittem a játékot, vagyis pontosabban megöltem Sullivan-t és mivel adtam TK-nak Zombrexet, még nincs teljesen vége. A kérdésem az lenne, hogy mi történt volna ha nem adok neki Zombrexet? -
#742 Köszi. -
#741 Amikor kiirja hogy Game Over !
Akkor 3 lehetöséged van !
1 Load Save Game 2 Restart Story 3 Quit to main Menu ! -
#740 De a game overnél nem is enged tovább játszani, vagy csajk kiírja és kész? -
#739 -
Caboose #738 Én hagytam őket meghalni, fog velük szarakodni a f***om... muhahahahaha -
oregon1987 #737 Hehe azt én is keresgettem egy darabig! :D -
#736 Jaja, egyből =) -
#735 Akkor sikerült megtalálnod? -
#734 htx -
#733 Kimész az étteremből és pont szembe az épület tetején. Attól balra van két automata, arról fel tudsz ugrani. -
#732 A chef leverése után hol az a csávó, aki miatt a csaj nem jön velem? Még hallom is, kiabál valamerre, de képtelen vagyok megtalálni :DDD -
#731 Elöször is ha hagyod Katey-t meghalni akkor nem lesz Overtime mode hanem csak stáblista is game over kezdheted elölröl az egészet !
Ha lekésed a fő story mission-oket akkor kirja hogy The Truth is vansihed and Game over kezdheted ujból az egészet vagy Betölthetzs egy mentett állást és ott folytatod ahol abbahagytad ! -
#730 Végigjátszottam, egy tipp az utolsó harchoz:
SPOILER
TK-hoz ugyan nem lehet bevinni semmit a végső küzdelemhez, de amit előtte megiszol (turmix) annak a hatása érvényes marad!
SPOILER VÉGE
Ha újrakezdem, és hagyom Kateyt meghalni, illetve a fő story részeket is lekésem szándékosan, akkor más véget kapok, nem csak game over lesz ugye? -
#729 Sajnos nem megy :( -
#728 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083685761&no=9088
they see me rollin', they hatin'...
-
#727 Ez nem pont az a játék, ahol olyan nagyon számított, hogy hol tartottam :> -
#726 Akkor csak p nem tudta...
A laborban talált pulse riflet mivel lehet kombinálni nem tudja vki? -
#725 Dehogynem lehet. -
#724 Miért, nem lehet kimenteni a save-t? -
#723 Format C volt, így kénytelen voltam :> -
#722 Elölről kezdted? :) -
#721 szép neved van ez a vezeték vagy a kereszt neved :Ð -
oregon1987 #720 Én meg hippi vagyok!
-
#719 Én így tolom :DDD
-
oregon1987 #718 De ha lentebb görgetnéd 15 centviel a hozzászólásokat akkor ott lenne egy térkép az orrod előtt! -
#717 köszi :) -
#716 Igen, a safe house-ba kell vinni. A térkép mutatja, keresgélj csak :) (legends-ben ott vannak a szimbólumok jelentései)
Ha nem megy,akkor #630 hozzászólás -
#715 Van egy apró dolog ami még nem tisztult le bennem. Ha mellékküldetést csinálok, jelen esetben az idős nénit próbálom a játékboltból kimenteni, miután megtaláltam miért nem mutat nyíl sehova, sőt a nénis küldetés is eltűnik az óra mellől. Ilyenkor vissza kell vinnem a safe house-ba és akkor kapom meg a PP-t? Ezt mondjuk ki is próbálhattam volna, de nem sikerült visszatalálni :) Néztem a térképet, minden van jelölve csak a safe house nincs, aztán gondoltam underground accest kell keresni. Elmentem kettőhöz is, de mindkettő zárva volt! A kulcs amit a fószer ad az elején az csak ahhoz az egyhez jó ezek szerint, vagyis azt kell megkeresnem? Nem értem miért nem mutat nyíl ahhoz is. -
#714 Nekem is tegnap lett meg a 10k, csak nem itt, hanem a bad company 2-ben :> -
#713 ezzel 100%