Dead Rising 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
végre sikerült elindítani
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Parasite Eve 2, best game EVER!
Én ugy csináltam meg hogy volt nálam 2 öveg sör meg egy üveg bor na meg persze nálam voltak Freddy pemgéi box kesztyû+ kis kés !
Elkezdtem támadni mikor elkezdett zabálni akkor ujra letámadtam persze már csak 1 élet csikom maradt mikor megadtam neki a kegyelem döfést !
Szóval én freddy karmokkal nyirtam ki habár harc után okádtam is egy sort megártott a pia ! XD
kössz azért
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Persze, hogy csalás, de hadd mentegetõzzön már az, aki akar.
Legalább megnyugszik a lelkiismerete 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
I want to be a mighty pirate ever!
Miután végeztem a seriffel ezt a kicsikét kaptam! 6 lövetû és 60 golyós!

Multiban persze alap lenne h nem csal senki, singleben meg nem értem minek kell megmagyarázni, meg mentegetõzni...
Képet is mellékelek!

Még rambo medve lesz! <#gun>#gun>
Ezzel a 3 szépséggel meg elszórakoztam kicsit!<#eplus2>#eplus2> amúgy csak akkor jönnek veled ha fizetsz 10 ezret nekik! Kis kurvák! <#law>#law>

Azt hittem, már rég kihaltak 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu