Dead Rising 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok akkor majd nekik esek még1x
köszönet
Velem gondnélkül jöttek, beszéltem az egyikkel, aztán egy másikkal és jöttek.

Positive Mental Attitude

Svenhassel
Azokkal csak simán dumálni kell, csak kicsit sokat. A lényeg, hogy azok kockák, akik csajozni akarnak, ezért a fõhõs azt monjda nekik, hogy vannak lányok a bunkerben. Így aztán hajlandóak veled menni.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

a Brains over Brawn nevü küldetés az építés alatt álló plázában vannak gyanítom tudosok és össze vissza zagyválnak amikor beszélek velük
Svenhassel
Valami konkrétabb info? Mert ez így nem rémlik...

üdv
van egy olyan quest hogy 3 v. 4 okos emberkét gondolom el kellene hozni a menedékbe de bárhogy beszélek velük nem akarnak csatlakozni ott mit kell csinálni? (a verés sem segít😄)
tarti19
1-3 gombokig nyugodtan használj mindent, ráérsz küldetések után bohóckodnia zombikkal😄 Akkor az igazi, mikor 1-2K zombit egy húzásra faltól-falig rendezel le😄

Broafka
meg kell változtatnom ezt a mozgó nevemet, BroaFka nem broaTka, de mind1 😊
hát amúgy az lesz, mert ha mindenki használja, akkor használom én is, végülis annyira nem komoly ez a játék

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tutituti
Felraktam a games for windows live-ot és azóta nem megy a mikrofonom :S
Tehát ha valaki járt így és tudja a megoldás segítsen.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kössz a választ,sajna nincs ott semmi,valamiért a játék nem ment nekem.
wesker24
A Játék mnetési mappája a rendszer particion van x:\Document and Settings\xxxxx\My Documents\My Games\Dead Rising 2 !
Játék közben nem tudok menteni,ezt írja ki nekem:save failed please check your hard drive and try again
Pls help!!!!!!!
Hol van egyáltalán a játék mentési mappája?Mert azt se találom.
broatka: nem nálad van a hiba de ezt a játékot elbaszták az idõlimittel, mi csak kisegítjük magunkat a trainerrel! Amúgy meg szívjál csak vele ha ilyen lüke vagy és nem hallgatsz ránk hogy használj trainert!

grebber
Huh megnyugodtam!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Egy francokat még csak az kéne !

Ha igy lenne saját kezüleg ölném meg ! XD

Gondolom a Once Bittem mellék küldire gondolsz ahol a fickónak kellett adni Zombrexet !

Amugy nem kell elég neki 1x is utána elviszed a Safe House-ba aztán No Problemo ! xDD
grebber
Baszki megmentettem egy faszit akinek zombrexet kellett adnom.
Most akkor neki is kell majd mindig vinnem?

Next PC upgrade: 2022

Seth
50 a max level

PSN ID.: Beegabor

Svenhassel
Zombrex lelõhelyek:
http://www.youtube.com/watch?v=f6NCfxmtCmc

wesker24
Elöször is nem tudom mennyi a maximális szint !

Utána játék elindit utána trainer elindit utána num3 leüt és máris
megvan állitv az idõ !

Zombrexet meg már az elsõ küldi ad a gyógyszertáros csajnál !

Utána meg ha vissza lapozol egy két oldalt volt linkelve egy video hogy hol vannaka hidden zombrexek !

Amúgy nem tudja valaki hogy mekkora a Maximális szint?
Elõre is köszönöm a válaszokat 😊.
Ja és ha letöltöm azt a trainert amit oregon linkelt, melyik gombal is fagyasztom be az idõt, num. 3 vagy insert?
Harmadik kérdés 😄, én sose találok zombrexet a kiscsajnak :s, nincs valami térkép vagy valami ahol jelzi?
elõre is köszönöm a válaszokat.
SötétBarom
Jól olvasom? "MÉRTÉKTELEN HENT"? 😄SDA:S?D_?A:SD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

wesker24
Nah vazee séf helyett széfet olvastam ! xDD
wesker24
Nekem mondod pillanatok alatt szétszedtem vele a fúrokat amikor a páncéltermeket furták ! xD
SötétBarom
A késes boxkesztyûvel a séfet is pillanatok alatt szét lehet kapni, az jó cucc. =)

Riddick73

▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄

wesker24
Ahogy mondod aki egy jót akar szórakozni meg játszani meg minden !

Az csak benyomja az Time Freeze trainert aztán azt csinál amit akar !

Én se használtam trainert egészen addig amig az egyik föküldetésre már nem maradt idõm már egy órám se volt hátra !

Benyomtama Time Freeze trainert és szép nyugiban megcsináltam !

Én a 2 csaj közül az egyiket Jedi karddal öltem meg a postást meg Freddy pengéivel !
Fpocok
Hát az a primadonnás küldetés egy igazi felüdülés volt. Még jó hogy volt nálam pia.
Amúgy ezek az õrültek felelevenítik bennem a bioshock elsõ részét... ott is voltak ilyen õrültek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SötétBarom
És most képzeld el, hogy szegény xboxosok még trainert sem tudnak használni 😄DDDDD

vk90
Hali!
Ha végigviszem a gamet, akkor szabadon lehet járkálni a városban?

Capcom is the best!

Broafka
komolyan, nálam van valahol a hiba, vagy mindenki csalással játsza ezt a játékot?

Mire azt a postást kinyírtam az is egy idõbe tellett, aminek hála a fõküldetésemet kb 2 perccel tudtam elkezdeni, egy újságpapírral, és egy 95%-ban rongálódott fúró+lándzsa kombóval. Ennek hatására megjelent 2 tyúk két óriás karddal, és mondanom sem kell, hogy esélyem sem volt. Arról nem is beszélve, hogy harc közben kiírta a játék, hogy az idõm lejárt, az igazság tova lett.

Lehet valahol venni valami végítélet fegyvert vagy én nem tudom, de ennél bosszantóbb játékkal rég találkoztam

Na beadtam az utolsó zombrexet Kateynek várom hogy megjöjjön a segítség! 😄 Holnap majd befejezem!

Ezt az ágyút meg a 2 bûvésztõl csórtam:

sparrow35
eLSÕ VÉGOGJÁTSZÁSNÁL A kötelezõ bossokon kívül a többit hanyagold sztem, mert túl erõsek még...

I want to be a mighty pirate ever!

Nem kell kártya az csak tippeket ad! Azt raksz össze amit akarsz meg persze ami össze illik! Csalni én se szeretek sõt sose csaltam vagy használtam trainert de nélküle csak szopni fogsz ezzel a játékkal! Hidd el úgyanolyan élvezetes marad a játék ha használod! Tessék próbáld ki ha nem jó akkor nem használod!

Dead Rising 2 v1.0 +9 TRAINER #2:
Trainer

Broafka
csalni nem szeretek, de alig van kombó kártyám, se ezt a fúró+lándzsát, se a lézerkardot nem tudom még összerakni :S

Ez is a legtöbb bajom, hogy alig van idõm kipróbálni a kombókat, mert hát ugye lejár az idõm. Kombó kártyákat már meg se szoktam nézni, mert örülök ha el tudok futni azzal a fene nagy tempóval a legközelebbi küldiig.

Valahogy az lenne a jó, ha lenne egy kis ideje az embernek kicsit körbe nézni, és nem 10 perc utána muszáj küldire mennie...

Rip
Nálam lézerkard volt, és az összes többi helyen kaja. Így 5-6 próbálkozásból lement. Lézerkardot a közeli mûhelyben össze tudsz rakni (a vízszintes mozgólépcsõ@agy mifene elõtt).

Ha fun-ra vágysz, ajánlom a lentebb található trainert, amivel megállíthatod az idõt, majd bármikor folytathatod.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Akkor szedd le a trainert és használd az idõfagyasztást valamint a bossok egyáltalán nem nehezek csak jó fegyó kell meg pár élet töltõ ital vagy kaja! Szakács tényleg nehéz de a többi piskóta elsõre elvertem mindet eddig! Használj fúró+lándzsa kombót!

Broafka
Ez annyira Capcom dolog berakni a játékaiba a verhetetlen ellenségeket. Komolyan alig játszottam, max 4-gyel, és mindegyikben volt egy olyan amivel 6 óráig szenvedtem és legszívesebben a földhöz b***tam volna a gépet.

Ez a k*rva szakács aki dobálózik serpenyõkkel, és Tim Montgomeryt megszégyenítõ sebességgel rohan a kajához, hogy újratöltse az erejét, és persze ezt úgy teszi, hogy pofán dob a serpenyõvel (-1 élet) odafut, mire én fölkelek, leüt a serpenyõvel (-1 élet) rámugrik, a pofámba nyomja a hülye almát (-1 élet, mert hiába rázom az egeret, mintha a f*rkamat verném, ígyis csak a felére hagyja abba, amikor már úgyis tök mind1)

az egész játék egy hatalmas rohanás, idõm nem volt még körbe nézni ebben a hülye "városban" anélkül, hogy ne halt volna meg valaki...

Jaj kösz akkor azért mondtak vicceket hogy döntsem el ki a jobb! 😄 Poén!

Add oda az egyiküknek az asztalon lévõ szobrocskát(díjat) és amelyiknek odaadod csatlakozik hozzád.

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vége lenne Sullivan leölése után

PSN ID.: Beegabor

Ha nem adok TK-nak Zombrexet miért lenne Game Over, mondd már meg te nagyon "okos"!?

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

Na ezt a 2 humor heroldot hogy kell megmenteni, mert nem csatlakoznak!

Amúgy ez a fegyver nem semmi! Ad tapasztalati pontot dögivel!

de még csak azt se tudom,hogy hova ment,melyik mappába?
És, megnézted a vinyódat ahogy a program kiirta? 😊

Játék közben nem tudok menteni,ezt írja ki nekem:save failed please check your hard drive and try again
Pls help!!!!!!!
Az a vicces, hogy csak #731-ig kellet volna visszanézned (még egy negyed oldalt sem)!
Nálam sajnos kimarad ez a játék egy darabig, mert még a minimumon is akad mint a nyavalya. Pedig úgy játszanék vele.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Nem vicc ez van!

Hmmm de vicces itt valaki...
Mindegy nagy nehezen megtaláltam ezt az endinget a Youtube-on.

wesker24
Akkor Game Over a játéknak vége stáblista és kezdhetsz mindent elölröl !
Esetleges Spoiler veszély!!!
Na végigvittem a játékot, vagyis pontosabban megöltem Sullivan-t és mivel adtam TK-nak Zombrexet, még nincs teljesen vége. A kérdésem az lenne, hogy mi történt volna ha nem adok neki Zombrexet?