Dead Rising 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönet
Positive Mental Attitude
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
van egy olyan quest hogy 3 v. 4 okos emberkét gondolom el kellene hozni a menedékbe de bárhogy beszélek velük nem akarnak csatlakozni ott mit kell csinálni? (a verés sem segít😄)
hát amúgy az lesz, mert ha mindenki használja, akkor használom én is, végülis annyira nem komoly ez a játék
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tehát ha valaki járt így és tudja a megoldás segítsen.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Pls help!!!!!!!
Hol van egyáltalán a játék mentési mappája?Mert azt se találom.
Ha igy lenne saját kezüleg ölném meg ! XD
Gondolom a Once Bittem mellék küldire gondolsz ahol a fickónak kellett adni Zombrexet !
Amugy nem kell elég neki 1x is utána elviszed a Safe House-ba aztán No Problemo ! xDD
Most akkor neki is kell majd mindig vinnem?
Next PC upgrade: 2022
http://www.youtube.com/watch?v=f6NCfxmtCmc
Utána játék elindit utána trainer elindit utána num3 leüt és máris
megvan állitv az idõ !
Zombrexet meg már az elsõ küldi ad a gyógyszertáros csajnál !
Utána meg ha vissza lapozol egy két oldalt volt linkelve egy video hogy hol vannaka hidden zombrexek !
Elõre is köszönöm a válaszokat 😊.
Ja és ha letöltöm azt a trainert amit oregon linkelt, melyik gombal is fagyasztom be az idõt, num. 3 vagy insert?
Harmadik kérdés 😄, én sose találok zombrexet a kiscsajnak :s, nincs valami térkép vagy valami ahol jelzi?
elõre is köszönöm a válaszokat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az csak benyomja az Time Freeze trainert aztán azt csinál amit akar !
Én se használtam trainert egészen addig amig az egyik föküldetésre már nem maradt idõm már egy órám se volt hátra !
Benyomtama Time Freeze trainert és szép nyugiban megcsináltam !
Én a 2 csaj közül az egyiket Jedi karddal öltem meg a postást meg Freddy pengéivel !
Amúgy ezek az õrültek felelevenítik bennem a bioshock elsõ részét... ott is voltak ilyen õrültek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mire azt a postást kinyírtam az is egy idõbe tellett, aminek hála a fõküldetésemet kb 2 perccel tudtam elkezdeni, egy újságpapírral, és egy 95%-ban rongálódott fúró+lándzsa kombóval. Ennek hatására megjelent 2 tyúk két óriás karddal, és mondanom sem kell, hogy esélyem sem volt. Arról nem is beszélve, hogy harc közben kiírta a játék, hogy az idõm lejárt, az igazság tova lett.
Lehet valahol venni valami végítélet fegyvert vagy én nem tudom, de ennél bosszantóbb játékkal rég találkoztam
Ezt az ágyút meg a 2 bûvésztõl csórtam:

I want to be a mighty pirate ever!
Dead Rising 2 v1.0 +9 TRAINER #2:
Trainer
Ez is a legtöbb bajom, hogy alig van idõm kipróbálni a kombókat, mert hát ugye lejár az idõm. Kombó kártyákat már meg se szoktam nézni, mert örülök ha el tudok futni azzal a fene nagy tempóval a legközelebbi küldiig.
Valahogy az lenne a jó, ha lenne egy kis ideje az embernek kicsit körbe nézni, és nem 10 perc utána muszáj küldire mennie...
Ha fun-ra vágysz, ajánlom a lentebb található trainert, amivel megállíthatod az idõt, majd bármikor folytathatod.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ez a k*rva szakács aki dobálózik serpenyõkkel, és Tim Montgomeryt megszégyenítõ sebességgel rohan a kajához, hogy újratöltse az erejét, és persze ezt úgy teszi, hogy pofán dob a serpenyõvel (-1 élet) odafut, mire én fölkelek, leüt a serpenyõvel (-1 élet) rámugrik, a pofámba nyomja a hülye almát (-1 élet, mert hiába rázom az egeret, mintha a f*rkamat verném, ígyis csak a felére hagyja abba, amikor már úgyis tök mind1)
az egész játék egy hatalmas rohanás, idõm nem volt még körbe nézni ebben a hülye "városban" anélkül, hogy ne halt volna meg valaki...
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Amúgy ez a fegyver nem semmi! Ad tapasztalati pontot dögivel!

Pls help!!!!!!!
Nálam sajnos kimarad ez a játék egy darabig, mert még a minimumon is akad mint a nyavalya. Pedig úgy játszanék vele.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Mindegy nagy nehezen megtaláltam ezt az endinget a Youtube-on.
Na végigvittem a játékot, vagyis pontosabban megöltem Sullivan-t és mivel adtam TK-nak Zombrexet, még nincs teljesen vége. A kérdésem az lenne, hogy mi történt volna ha nem adok neki Zombrexet?