992
-
Neki nem tetszik,nektek igen,nekem tetszik de unalmasnak tartom.Ennyi..... -
Azért véleményezni csak szabad még ha nem is tetszik neki. :) -
Azért hihetetlenek vagytok. -
Knabb #829 Szarlehet neked -
oregon1987 #828 Akkor így jártál! -
Hát én töröltem ezt a számomra borzalmasan unalmas és élvezhetetlen alkotást. Mindenkinek további jó játékot! -
Őőő, lufi? :) -
Egy kis pillanatkép coop-ban. :)
-
Majd amikor a tesója fejébe állítod a fénykardod az már elég lesz neki :) -
Azt én is megnyertem, másodszor már majdnem 3000 előnnyel, a lápionos zombikat kell elütni. (rózsaszín vacak) -
Hogy? Veszíteni kellett volna? Ez nekem új. -
oregon1987 #821 hehe ott veszíteni kellett volna elvileg! :D Jó lehetsz ha nyertél! :D -
Na a játék elején sikerült megnyernem a Terror is Reality show-t, erre a szőke csajszi megint azt mondja hogy csalódott a teljesítményemben. :D Vazze neki semmi sem elég? Pénzt is csak 10k-t kaptam, ez kevés egy győztesnek...
-
Én nem bosszantom magam ilyenekkel... úgyis fent lesz neten a warez dlc...
Örüljenek ha az alap játékot veszem meg. -
oregon1987 #818 Pár új ruháért még letölteni se fogom ezeket a DLC-ket nem hogy megvenni! Anno kitudtak adni patcheket és ingyen kaptál pár cuccot a játékhoz most már DLC-nek hívják ezeket és fizess érte! pfff -
3, 2, 1, lehúzás próba indul!!! -
Amit a kezdés előtt (pl turmix) megiszol az hatással lesz rád még egy ideig, illetve körbe körbe szaladgálj a felvonó - v mi az ami középen van - körül és ha megáll keménykedni vágj rá kettőt majd egyből fuss. -
xxxpaulxxx #815 Van hozzá trainer -
Szerintem az LMG-s crossmotor is ott van a toppon :DDD -
Ok, köszi. -
Később ahogy fejlődsz gyorsabban fog "futni" a karaktered. Egyébként nincs benne sprint. -
Knabb #811 Nem lehet benne sprintelni, de felesleges is :D nem jutnál messzebre futással.. egyszerübb ha felkapod az újságpapírt melőled és széthesegeted a széparcúakat, minthogy futkossál :D -
Na kipróbáltam én is a játékot és hát nem vagyok tőle hanyatt esve. Egyébként sprintelni nem tud ez a kemény gyerek? Én vagyok bamba, vagy tényleg nincsen gombkiosztás állítási lehetőség a játékban? -
wendi1106 #809 Hali all!
a Case 7-2 fejezetben a 2 dokit hogy lehet hatástalanítani mert csak hánytatni tom őket vagy ott mit kell csinálni ? :S
thx a helpet :) -
oregon1987 #808 Román kurva élet! TK egy rohadék, nem bírom kicsinálni inkább kiléptem mert felbaszta az agyam! Este higgadtan neki ülök és szétszedem!
Amúgy a játék 2 legpusztítóbb fegyvere:
-
Kérdés: Van valami taktika a legeslegutolsó boss fightra? Mert annyira nem izgat, hogy órákat töltsek ott, hogy kitaláljam, na meg állandóan fussak meg oda blabla lusta vagyok :D Valaki? -
kombináld az erősítővel (amplifier) a legpusztítóbb fegyver a játékban:) -
A pulse rifle-t próbáld a zeneboltból az erősítővel kombinálni, hátha lesz vmi belőle. (csak tipp) -
oregon1987 #804 Fpocok: én is pont most fejeztem be! Marhára tetszett a játék és tényleg durva a vége! Mondjuk meg is érdemelte! Viszont ez a TK egy seggarc! Overtime-ot én is megkaptam tetszik hogy játék befejezése után is megy tovább a sztory!
-
oregon1987 #803 Na megvan a pulse rifle! Sima zombikra szar, de a mutálódott zombik feje pukkan tőle! Viszont kíváncsi lennék mivel lehet kombinálni! :D Asszem nem sokára végigviszem a játékot végre! :D
-
Na végig vittem a sztorit.
SPOILER SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahogy sejtettem, hogy lesz valami csavar és a vége fele elég gyanúsan viselkedett. Arra viszont nem számítottam, hogy a csaj meghal. A tetőn, amikor kinyírom a bosst, ahogy meghal, az nagyon durva, nagyon tetszett
Overtime mi? Látom kaptam sok küldit... valaki elmondaná mi az, mert nem nagyon csinálom már, elég késő van. -
HAJRÁ RAMBO MACI!
-
Jaja... most történet először :D
Más: A bűvész csávós boss fight nagyon jó volt, alatta szólt a Switchback!!! Sajnos a rakettát nem tudtam elhozni, mert sietnem kellett. Viszont a fakardot meg pajzsot felvettem :D -
Knabb #799 Thx. Captain Obvious :D -
Egy szál alsógyatya, mosdóban ébredés kombó? :D -
Remek... leütöttek a Looterek...
Jó tanács: Ne hagyjátok magatokat leütni. :D -
oregon1987 #796 Helikopternél hozzá is kell vágni valamit hogy menjen le az élete aztán lezuhanjon! -
Semmi. Rájöttem mit kell már :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A helikopternél csak nyomkodni kell a gombot ugye? -
Nem igaz amit írtál, lehet tovább játszani ha lekésed a fősztorit csak nem lesz fősztori, hanem a bossok, és mellék küldetések maradnak! De az kit érdekel már végigjátszás után...?