Dead Rising 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Positive Mental Attitude
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Positive Mental Attitude
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Örüljenek ha az alap játékot veszem meg.
I want to be a mighty pirate ever!
I want to be a mighty pirate ever!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Positive Mental Attitude
a Case 7-2 fejezetben a 2 dokit hogy lehet hatástalanítani mert csak hánytatni tom õket vagy ott mit kell csinálni ? :S
thx a helpet 😊
Amúgy a játék 2 legpusztítóbb fegyvere:

Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

SPOILER SPOILER
Overtime mi? Látom kaptam sok küldit... valaki elmondaná mi az, mert nem nagyon csinálom már, elég késõ van.
Más: A bûvész csávós boss fight nagyon jó volt, alatta szólt a Switchback!!! Sajnos a rakettát nem tudtam elhozni, mert sietnem kellett. Viszont a fakardot meg pajzsot felvettem 😄
Positive Mental Attitude
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Jó tanács: Ne hagyjátok magatokat leütni. 😄