Dead Rising 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Mostanában, a StarCraft 2 óta a GK nem tud írni cikket, csak rosszakat vagy csak jókat ír a játékokról.

Lunki88
Hát most eléggé lelombozott ez a cikk. 😞 Legjobban a coop hibáinak nem örülök mert részben amiatt venném meg.
Seth
Quick save az itt rossz ötlet lenne, ugyanis van vesztett állás,ahonnan már nem tudnál mihez kezdeni csak újrakezdeni. Itt csak akkor ment a játék ha te mentesz, még autosave sincs

PSN ID.: Beegabor

Igazad van! Mondjuk igazán vissza térhetne a régi quisck save rendszer! f5 gyors mentés! 😄

Az odáig rendben van, hogy az valóban egy remek rendszer amikor ott mentesz ahol akarsz, de a cikket elolvasva nekem az jött le, hogy itt ilyen nincsen. A program akkor ment, ha megcsináltál valamit. De ha egy órán át csinálod és pont a mentés elõtt meghalsz, akkor ugrik minden. Az meg elég frusztráló, ha ott ülsz egy órája a gép elõtt, aztán utána olyan, mint ha semmit sem csináltál volna, mert nincs mentésed.

A checkpoint rendszer az ilyen típusú játékoknál pont ezt hivatott ellensúlyozni, hogy ha már meg is döglünk játék közben, legalább ne az elejére tegyen vissza a küldetésnek.

Amiben meg úgy is lehet menteni bárhol, ott meg úgy is tökmindegy.

Jöhetne már ez is amúgy 😊

Gamekapocson 7 pontot adott mondjuk tesztben csak negatívumokat hozzák fel: a coop módban sebzitek egymást meg mentési rendszert! pffõõõ idióták ezek! Engem egyáltalán nem zavar hogy nincs Checkpoint! Régi szép idõket szerettem amikor én menthettem ahol akartam vagy GTA mentés rendszert!

norbi2fraktal
most már nagyon várom, lassan jön a warez is,ha nem erõs annyira ez a vádelem

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Prince23
Utolsó elõzetes: Trailer
Nem kellett volna megnéznem! Tényleg nem vártam még ennyire gamet mint ezt pedig nem vok kocka! 😄

Prince23
Azzal meg a családot kergited meg XD

28-ig meg kergülök 😄 addig forma 1-et tolom!

skyman14
24.-én xbox360-ra és ps3-ra.
28.-án pc-re.
Iszonyatosan várom amúgy már én is ezt a játékot mióta bejelentették pc-re.

Aligha lesz demo belõle! Ha minden igaz 28-án jön pc-re vagy 24. nem tudom pontosan! Össze vissza írják!

grebber
Demo? Errõl szerintem nem hallottam semmit hogy lenne!

Next PC upgrade: 2022

SötétBarom
Holnap elvileg már esélyes a demo, nem?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

grebber
Mert nem vagyunk debilek hogy minden szar felesleges dumát belökjünk mikor még nincs is mirõl.
Majd ha kijön akkor befog indulni nem kell félni!

Lunki88
Miért nem pörög a topik? Ennyire kevesen várják ezt a játékot? 😊
grebber
#130?

Prince23
tutituti
hát igen.Ritka nick.😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szevasz Drusza 😄DD
tutituti
zdp.exe
deadrising2.exe
(ezek nekem trojait jeleztek(avast)
binkw32.dll
gdf.dll
ezeknél nem.
3.2 mega

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Láttam már skidrow cracket is valamelyik külföldi torrent oldalon de sztem az is kamu!

sparrow35
Ó ezt benéztem... <#zavart2>

I want to be a mighty pirate ever!

balee4
Hát kíváncsi leszek, gondolkodtam, hogy megveszem PS3-ra, de azért elõtte ki kéne próbálni nem tudjátok van belõle PSN-n már demó?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ezt jó tudni, mert én csak szarni meg hugyozni járok oda 😄
Shep
Hát ez elég erõsnek tûnik így látatlanban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak az én poénkodásomra reagált!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Új értelmet nyer a Mutasd a szemed! Megmondom ki vagy! mondás. Ezentúl azt kell majd mondani, hogy: Mutasd a retyód! Megmondom hol jársz! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

sparrow35
Ebben nem lesz tudtommal quick.

Hát akinek nem tetszik nem játszik vele de én rohadtul várom már! Tényleg lehetne már egy crack hozzá!

Én gyakran szoktam quicksave-t is csinálni...
<#idiota><#zavart1>

A cikk szerint :"Kizárólag a Wc-ben lehet manuálisan menteni"

Akkor én minden reggel mentést készítek???? Ha én ezt tudtam volna elõbb pár napot már visszatöltöttem volna azt hiszem <#nevetes1>

Prince23
Sõt valahol azt állítják, hogy a konzol történetének a top 3-as örökös befutója. Pffff Valaki ezt állította, egy teszter

Csak vicceltem... 😊Látod! Majd megnézem, ha lesz idõm!

Shep
Hát ez piszok szarnak néz ki, ezért vannak itt annyira oda?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Teljesen árkádjáték. nem tudom mi a spoiler ebbe a videóba. Csináltak egy kezdõ jelenetsort, ami dögunalmas is ráadásul...

Szerintem én is csalódni fogok a látottak alapján.

ebbõl is -fav lesz, mint a HAWX 2-nél, amit szintén én nyitottam meg topiknak 😄D

SötétBarom
Húúú de adja 😄DDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem várok többet tõle, mint ami: 1 jó kis zombiszeletelõ játék némi történettel fûszerezve! Ami engem nagyon érdekel azok a spéci fegyverkombinációk, én asszem az idõ nagy részében ezek kombinálásával fogok szórakozni (fénykard, ninja kard, zombi ijjászkodás, "gereblyézgetés... :-D, láncfûrész, tolókocsi gépfegyverrel és a rambó macival vállvetve zombilövöldözés)

Nekem ez egy jó kis hentelde lesz, levezetni a napi stresszt remélhetõleg tökéletes lesz!

Live-os ugye a játék, ahhoz meg nem nagyon szokott nekik gondot okozni cracket csinálni! Lehet, hogy megvárnak 1 bolti verziót és abból crackelnek (ami clone kering az még 1 védelemmel nem ellátott verzió tudtommal)!

Apropó a topik címe el van írva: Dead Risng 2, Dead Rising 2 helyett (lehet, hogy direkt van így, ebben az esetben tárgytalan).

grebber
Szerintem itt nem sokaknak volt meg az 1 mivel nincs pc-re!

Seth
Kiváncsi leszek mekkorát fogsz csalódni 😊
Sokan nem arra számítanak,mint amit kapnak, kivéve ha az elsõ rész megvolt.

PSN ID.: Beegabor

Nem nézem meg, nem nézem meg, nem nézem meg, nem nézem meg... távozz tõlem Sátán! + :-) + no spoiler, no spoiler + Várom már nagyon, gondolom látszik :-D

sparrow35
NEm hinném h kemény dió lenne a játék, valószínû h nem is csinálják egyelõre...

MerlinW
Ha nem is pár óta, de 1-2 nap alatt meg. Viszont õk is emberek, van jobb dolguk is😊

[merlinw.org]

Aha. Értem 😄 akkor ez nem egészen úgy van ahogy én ezt elképzeltem xDD Már annyi hogy azt hittem pár óra alatt megtudnak csinálni 1 cracket XDD
sparrow35
Van oldaluk de ott csak a scene demok vannak, nem a cracker tevékenységük...

MerlinW
Weboldallal gondolod, hogy megélték volna ezek a csapatok a 20 évet?😊
Ha van törés, akkor nfohump, rlslog, stb oldalakon értesülhetsz róla. Hogy mikor lesz, arról sehol sem.

[merlinw.org]

tutika nekem is ezt csinálta ráadásul mikor újra indítottam a gépet akkor is megnyitott valami szarokat még jó hogy le tudtam törölni mert már majdnem újra raktam a windows-t! 😞