Dead Rising 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
A checkpoint rendszer az ilyen típusú játékoknál pont ezt hivatott ellensúlyozni, hogy ha már meg is döglünk játék közben, legalább ne az elejére tegyen vissza a küldetésnek.
Amiben meg úgy is lehet menteni bárhol, ott meg úgy is tökmindegy.
Jöhetne már ez is amúgy 😊
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nem kellett volna megnéznem! Tényleg nem vártam még ennyire gamet mint ezt pedig nem vok kocka! 😄
28.-án pc-re.
Iszonyatosan várom amúgy már én is ezt a játékot mióta bejelentették pc-re.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Majd ha kijön akkor befog indulni nem kell félni!
Next PC upgrade: 2022
deadrising2.exe
(ezek nekem trojait jeleztek(avast)
binkw32.dll
gdf.dll
ezeknél nem.
3.2 mega
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Akkor én minden reggel mentést készítek???? Ha én ezt tudtam volna elõbb pár napot már visszatöltöttem volna azt hiszem <#nevetes1>#nevetes1>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem én is csalódni fogok a látottak alapján.
ebbõl is -fav lesz, mint a HAWX 2-nél, amit szintén én nyitottam meg topiknak 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem ez egy jó kis hentelde lesz, levezetni a napi stresszt remélhetõleg tökéletes lesz!
Apropó a topik címe el van írva: Dead Risng 2, Dead Rising 2 helyett (lehet, hogy direkt van így, ebben az esetben tárgytalan).
Sokan nem arra számítanak,mint amit kapnak, kivéve ha az elsõ rész megvolt.
PSN ID.: Beegabor
I want to be a mighty pirate ever!
[merlinw.org]
I want to be a mighty pirate ever!
Ha van törés, akkor nfohump, rlslog, stb oldalakon értesülhetsz róla. Hogy mikor lesz, arról sehol sem.
[merlinw.org]