Dead Rising 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol érdemes crack-et keresni? Esettlek van valami oldala a Skidrow-nak vagy a razor911-nek vagy ilyesminek ahol kiírják hogy kb mikorra lesz vagy hogy hol tartanak?
én is türelmetlen vagyok XD leszedtem egy crack-et. Elég sokan töltötték torrenten mondom csak jó akkor. Leszedtem, betettem és néztem a feladatkezelõt 😄 jöttek be deadrising2.exe-k de vagy 10 és majdnem teljesen megfogta a gépem XDDD még jó hogy intel core 2 duo E7500 (3,0ghz+3,0ghz) 😄 XDD
😄 jah! 😄

norbi2fraktal
akk az avatarod dead rising 2-bõl van?😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Amúgy mindig megvárom a jó crackeket ilyen fake szarokat sose szedek le, de most nem bírtam kivárni mivel ezt a játékot azóta várom mióta bejelentették hogy PC-re is lesz! Hát máskor nem leszek ennyire lökött!

😄 lehet én voltam! 😄 Amúgy még jó hogy ki tudtam törölni mert nem lett volna kedvem újra nyomni a gépet!

norbi2fraktal
gigáról szedted? ha igen te is postoltál?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Jujj van valami fake proper crack! Le ne szedjétek mert én megszívtam vele gép is megfõtt tõle!

norbi2fraktal
ha arra jársz vehetsz nekem is, de nem adok pénzt,...😄

gyere már krekkelt verzsön

Helyi patikában kérdezd meg, hátha van készleten (Zombrex) :-D
25000-ért meg is kapod...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

norbi2fraktal
nyomnám én is már, de jöhetne a Darksiders is vagy az F1...

Már megveszek hogy kipróbáljam! Zombrexet ide mert átváltozok! 😄

grebber

Next PC upgrade: 2022

SETH jó olvasni a kommented! Így most már még jobban várom PC-re! 😄

SötétBarom
<#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Hát ez érdekesen hangzik, egybõl jobban kezd érdekelni a játék, mert ha csak ilyen ész nélküli öldöklés akkor nem igazán érdekel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezt jó hallani. Kíváncsi vagyok erre a játékra. De ez az idõlimites dolog, kicsit megijesztett. Így viszont nem para.
Seth
Én már elég jól belejöttem, szokni kell.Amilyen rossz szájízzel kezdtem neki,annyira leköt így pár óra után.
Az a baj, hogy sokan úgy indulnak neki, hogy namost szétcsapok minden útba kerülõ zombit. Aztán meg leketyeg az óra és csak néz mint a moziban.
A lényeg a túlélés, a túlélõk kimenekítése, az odavezetõ út megtisztítása, úgy ahogy átjárhatóvá tétele.
Elsõdlegesen mindíg a fõküldetést ajánlatos csinálni, utána, míg a követekezõ fejezet nem kezdõdik el(órán meg lehet nézni mikor kezdõdik a következõ lényeges esemény),akkor lehet örjöngeni,fejlõdni és a túlélõket kimenekíteni.
A mentés sokkal jobb mint az elsõ részben, a lényegesebb helyek elõtt mindíg lesz egy klotyó ahol menteni lehet és több is van belõle

Nem kell ide trailer, anélkül kb semmi feszültség nem maradna.
Tegnap este pl olyan helyzetbe kerültem, hogy elkezdtem erõsen filózni, hogy mitévõ legyek.
Volt egy túlélõ,akit ki tudtam volna menekíteni, de megharapták,ezért kellett volna neki adnom a Zombrex gyógyszerbõl,ami 1 napra stabilizálja az állapotát.Épp elõtte kínkeservesen szereztem egy darabot egy korábbi mentésbõl(épp egy dokit kellett kivinni,õ adta hálája jeléül).Namost a kislányomnak naponta kell adni egyet(mivel megharapták ugye), különben kampec neki. Hosszas gondolkodás után, mérlegelve, hogy volt még kb 1,5 játékbeli órám (ez talán fél óra lehet valós idõben) a követekezõ beadandó adagig, odaadtam a faszinak és kimentettem. Majd elugrottam a kaszinóba, beszórva minden utamba esõ gépbe a pénzem, hátha nyerek vmit. Hát épp idõben sikerült 25000 dollárt összeszedni,amibõl venni tudtam az egyik boltban(rohadt huligánok elfoglalták és csak pénz fejében adnak oda bármit) a gyógyszerbõl. Spuri a kislányhoz és még idõben megkapta a napi adagot.
Szóval izgultam rendesen és még biztos lesz nemegy ilyen szituáció.

Tehát még1x, ne úgy ugorjatok neki a játéknak, hogy mindenkit le akartok mészárolni,mert abból fûbeharapás lesz

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Utoljára a 90-es évek közepén használtam trainer-t, de szerintem pont az ilyen játékokhoz találták ki õket😊 Ha ki is próbálom ezt, akkor kapásból trainer-rel😊 Idõlimit kikapcs, hentelés, agymosás, majd átpattanni L4D-be egy kis játékélményért😊

[merlinw.org]

lolSL
nagyon rossz a játék egyébként, a gyilkolós rész ok, de a többi elviselhetetlen, semmi nincs jól elmagyarázva és stresszelnek az idõvel
na meg nincs felbaszóbb ennél a save rendszernél

És akkor még nekiállsz újra végre nyugodtan végigtolni... Remek ötlet 15000. kinyírt zombinál mit kapok?

De nem temetem elõre, majd meglássuk mennyire szuperál a rendszer!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
miután 2x végigtoltad lesz idõlimit mentes mód.

Hogy lehet Sandbox (Azt csinálsz amit akarsz, de van rá pár órád... Szerintem ez egy kicsit ellentmondásos...) egy olyan játék, amely idõre megy?

grebber
Törölt felhasználó
ez a mentés engem felidegesít. Nem tudom miért, hiszen a GTA-ban is keresni kell a safe house-t, de itt valami borzalom az egész. És persze mindig pont a cél elõtt halok meg...
MerlinW
<#wilting>

[merlinw.org]

Nemsokára kész a csapatom a jó crackel! pár hónap!

norbi2fraktal
ez csak egy fake crack....

http://fileml.com/1grc2
Ez most tényleg leszedhetõ vagy csak átverés vagy én vagyok béna? XD
Jaja azért mondom szerintem már 200 vagy 300 zombi is elég sõõt sok is! 😄

MerlinW
Hogy 6000 karaktert láthass a képernyõn, ahhoz 200 colos monitor kellene és mûhold nézet😊

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Így az elején kb. annyit láttam mint az elsõ részben. Persze az sem kevés, de a 6000-hez közel sincs 😊 Fõleg, hogy eddig 216 zombit nyírtam ki.
Jaja emléxem erre én is hogy ígértek ami szerintem marhaság! Minek olyan sok egyszerre??? Ha már van 200 az is sok!

Prince23
A 6000 karakter a képernyõn megvolt? ezt ígérték capcomék, hogy akár enni zombi is lehet egy jelenet során a képernyõn..

Azokkal is csak a baj van! Mindkettõre elbaszom a pénzt aztán játszom mindkettõvel! 😛

MerlinW
Csajozz inkább😊

[merlinw.org]

Áhh úgyse venném meg! Ha én megveszek valamit akkor az a Black Ops lesz! Aztán azt is szidom majd mint a Modern Warfare 2-õt! 😛

MerlinW
Nem a kedvedet akarja elvenni, hanem pénzt akar spórolni neked😊

[merlinw.org]

Ne vedd el a kedvem a játéktól! Õszintén szólva elsõ rész nem volt pécére ezért nem tudom milyen lesz, de úgy vagyok vele hogy ez kell nekem! 😄 Azt is írd ide hogy konzolon tolod mert sok PC-s itt kiakad tõled! 😄

Törölt felhasználó
Dead Rising 2 kipróbálva!

Eddig nem sokkal különbözik az elsõtõl, amit a szörnyû mentés miatt hagytam abba.
Egész jól indult, kõkemény motoros zúzással kezdünk, de utána szinte ugyanaz lesz, mint az elsõ rész. De mivel csak másfél órát játszottam remélem változik.

Jópofa, hogy minden szarral (szó szerint) kaszabolhatjuk a zombikat. Ha épp monitorral támad kedvünk ütni õket, akkor azzal, de gereblye, virág, olló, minden a rendelkezésünkre áll.

Idegesítõ viszont amikor gyógyszert kell vinni Katey-nek, és odaérsz hamarabb mint az az idõpont amikor be kell adni. Addig unalmasan mászkáltam és vártam hogy teljen az idõ. Meg bedobtam a nyerõgépbe 5000 dolcsit és kurvára semmit sem adott.

A zombik tényleg azok az igazi támolygó, rothadó zombik. Legtöbbször kikerültem õket, de ha találtam valami értelmes tárgyat akkor adtam a szájuknak.
Kurva jó poén az öltözködés 😊 Most épp forró naciban és valami melltartószerûségben nyomom, faszányos vadászkalappal. Amit felveszel az szerepel az átvezetõ videókban is, szóval humor is akad.

Idegesítõ viszont a kismillió LOADING képernyõ, amit többet láttam lassan mint zombit.

Remélem tényleg lesz jobb ez, mert ez eddig erõsen közepes.
Seth
Gyengék vagytok, mi 1 hónap alatt megcsináljuk

PSN ID.: Beegabor

Amúgy már csinálja a csapatom akiket rá állítottam! Röpke 2 hónap és kész!

Az Isten tudja csak hogy készül a crack! 😄

akkor olyan sokáig tart meg írni hozzá a cracket?
Prince23
Fogsz egy konvert progit is kreálsz magadnak DR 2 cracket, ennyi az egész 😄

De ez a crack dolog ez hogy van? Ha már hozzá lehet jutni a játékhoz akkor már csinálják a cracket is nem? vagy azt olyan sokáig tart megcsinálni? Vagy hogy van ez ? xDD
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Carloska
jah szopják ki!

Box-ra már kint is van!

norbi2fraktal
mint minden játéknál.... ez sem fog crack nélkül maradni