992
-
#312 1600x1000 környéke ugyan olyan szép egy HD monitoron.. -
#311 vennél +2gb ramot és egy 5850et minden 1920ba futna. Procid nagyon jó karácsonyra olyant veszek :D -
#310 Nem,nem kötelező. Mindig a főküldetést csináld meg először. Utána a maradék szabadidőben,míg a köv.fejezet el nem kezdődik, csinálhatod a mellékes dolgokat -
oregon1987 #309 Nekem is HD monitorom van és úgy marha szép a kép csak hát megvan az ára! -
#308 Szinte mindenhez elég, mindössze az 1 920 x 1 080-at nem kéne erőltetni, mint Grebber :DDDDD
Ugye a konzolos verziók hozzá sem szagolnak ilyen felbontáshoz.
Én a TV-men fogom nyomni, HD ready felbontásban, így egy percig sem aggódom azon, hogy ne futna jól :) -
#307 O bazz nem mentettem azt kezdhetem elölről a 2-es cuccot :(
Muszáj minden szart megcsinálni? Mármint hívnak vokitokin és ott az összeset meg kell? -
#306 Ilyenkor bezzeg abba tudod hagyni a titan questet mi? xD Na ezek alapján szerintem vissza is mondhatom a rendelést mert nem fogja bírni a gépem... -
#305 Hát remélem, majd kipróbálom, csak net nélkül nem egyszerű beszerezni. (most kötötték be az új netet, csak nem kaptam még hozzá aktivációs kódot, elvileg majd jövő héten küldik vmikor... ) :(( -
#304 Szerintem élsimitás nélkül simán menni fog nálad !
Hiszen jó géped van ! Persze azért az 512 MB Vga a mostani játékokhoz nem éppen elég ! -
oregon1987 #303 Én amikor nagyon ugrál az fps egy játékban, de még éppen játszható akkor egy fps limiter nevű kis progit használok amivel beállítom egy fix számra pl:40 fps és úgy nem zavaró az ingadozás! -
#302 Na akkor ehhez is kevés lesz a gépem, kezdek hozzászokni.
De azért majd kipróbálom, hátha AA nélkül 1280-ba elmegy szaggatás nélkül.
Ha nem marad a PS3-as verzió. -
#301 Kell neki, nem is azt mondom. Én nem pont erre a játékra értettem amit írtam, hanem általánosságban. Mikor valaki azért panaszkodik hogy az ezer éves gépén nem megy valami, és szarozza az adott programot. -
oregon1987 #300 Hát azért kell alá vas rendesen! Én is örülök hogy éppen eldöcög!
-
#299 nálam ment simán a játék mappájába másolva is :) (szintén win7 x64)
Fene se érti mitől függ ez. -
#298 Az iylen posztoktól tudok hülyét kapni..
Azért emberek.. Ne szarozzunk már azért le valamit mert esetlegese nem fut normálisan egy ezer éves gépen..
Aki játszani akar, egy szintet meg kell ütni, ennyi. Aki meg nem akar fejleszteni, az vegyen konzolt..
Szerinted manapság melyik nagyobb nevű játékhoz elég a pentium D? (természetesen normális felbontáshoz és minőséghez.. nem 320x240-re gondolok) -
SBT #297 a látottak alapján nem kéne intel pentium d-vel próbálkooznom a game-ben... szal ezis egy szarul optimalizált konzol port fos? me naon vártam a game-et... -
mac83 #296 nekem csak úgy indult el, szóval nem hülyeség... -
strebacom #295 Hülyeség... -
#294 Mekkora egy elkúrt konzol port... ha be van dugva controller, akkor csak azzal lehet irányítani. Akkor egeret nem is látja... ilyet se láttam még! -
mac83 #293 64bites win7-esek a SysWOW64-be másolják a dll-t akkor fog menni :)
gamepaddal sikerült valakinek játszania? rumblepad2-t nem ismeri fel, x360emuval sem. -
#292 elős találat a google-ben: link
Alényeg, hoyg nem Visual Basic C++ 2010 hanem, Visual C++ 2010 Redistributable. A kettő nem úgyanaz, de a programokhoz a Redistributable kell és nem az egész programozási környezet. -
#291 Tessék parancsolj !
Visual C++ 2010 -
#290 Nah megy
mgvan!!! -
#289 Visual Basic C++ 2010 ezt nmtom sehonann sem mgszerezni
lemezen csak a 2005 van
A gépemen a 2005 és a 2008 van fenn -
#288 Talán installáld ujra a Microsoft Visual Basic C++-ot !
Ami az image-ben megtalálható !
Nálam ezek vannak !
Visual Basic C++ 2005
Visual Basic C++ 2008
Visual Basic C++ 2010
És semmilyen DLL gondja nem volt ! -
#287 rOSSZUL ÍRTA STREbacom, ne ma win/sys32-be kell hanem a crackelt exe mellé másold! -
#286 Ne oda másolt hanem a game mappájába! -
#285 msvcr100.dll bemásoltam a windows\system32 mappába de semmi
Windows 7 X64 van fenn -
#284 Hi
Nekem is ez a dll gond van
Hiába másolom be továbbra is kiirja hogy nem találja a fáljt
Mi lehet a gond? -
#283 Hát jah nekem is le kelett venni a Vsync-et mert elég sokszor leesett 20-25 FPS-re 4x-es élsimitás mellett ! Vagy az egyik vagy a másik!
Amugy nálam 1920x1080-as felbontáson van HIGH grafikai beállitás Multisampling 4x Anisotropic 16x !
És ugy kb 40-50 FPS-el megy amikor sok a zombi leesik 35-re !
Viszont megnéztem élsimitás nélkül na ugy kb 60-100 FPS között van !
Amikor sok a zombi akkor szokott 60 FPS lenni élsimitás nélkül ! -
#282 Hát ehhez már kevés a gépem:
Sokszor 16-ra is lemegy az fps! -
#281 itt azt írták hogy kivették belőle a live-ot -
#280 GOW kulccsal működik a Live? -
strebacom #279 Hiányzó DLL......
Akinek azt írja hogy hiányzik ez a fájl MSVCR100.DLL. Az töltse le egyszerűen és másolja be a windows/system32 mappába és már megy is a game. -
#278 Megerősíthetem csak letöltöd mellé a hiányzó dll-t és MŰKÖDIK a Clone-al a Skidrow crack 100%! - persze lehet h később majd vmelyik palyan bugos lesz v ilyesmi, ez mág nem tudható...
Amúgy tényleg nem lehet állítani a bill kiosztast vagy én vagyok mazsola és nem találom? -
#277 Akkor rosszul nyomkodsz innen 2 kattintás és már tölti is! -
tutika14 #276 jajj megvan. Hát ez természetes lett volna pedig hogy a leges leges legsarokban van apróbetűvel -
tutika14 #275 igen ez az egyik és innen minden linket végignyomdostam és mind ugyanoda vezet -
#274 Ne játsszad meg a debilt nem áll jól.első találat érdekes
Van neted használd is! -
tutika14 #273 meg ezt a gagyi scan programot akarja letöltetni velem