Dead Rising 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
gyere már krekkelt verzsön
25000-ért meg is kapod...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az a baj, hogy sokan úgy indulnak neki, hogy namost szétcsapok minden útba kerülõ zombit. Aztán meg leketyeg az óra és csak néz mint a moziban.
A lényeg a túlélés, a túlélõk kimenekítése, az odavezetõ út megtisztítása, úgy ahogy átjárhatóvá tétele.
Elsõdlegesen mindíg a fõküldetést ajánlatos csinálni, utána, míg a követekezõ fejezet nem kezdõdik el(órán meg lehet nézni mikor kezdõdik a következõ lényeges esemény),akkor lehet örjöngeni,fejlõdni és a túlélõket kimenekíteni.
A mentés sokkal jobb mint az elsõ részben, a lényegesebb helyek elõtt mindíg lesz egy klotyó ahol menteni lehet és több is van belõle
Nem kell ide trailer, anélkül kb semmi feszültség nem maradna.
Tegnap este pl olyan helyzetbe kerültem, hogy elkezdtem erõsen filózni, hogy mitévõ legyek.
Volt egy túlélõ,akit ki tudtam volna menekíteni, de megharapták,ezért kellett volna neki adnom a Zombrex gyógyszerbõl,ami 1 napra stabilizálja az állapotát.Épp elõtte kínkeservesen szereztem egy darabot egy korábbi mentésbõl(épp egy dokit kellett kivinni,õ adta hálája jeléül).Namost a kislányomnak naponta kell adni egyet(mivel megharapták ugye), különben kampec neki. Hosszas gondolkodás után, mérlegelve, hogy volt még kb 1,5 játékbeli órám (ez talán fél óra lehet valós idõben) a követekezõ beadandó adagig, odaadtam a faszinak és kimentettem. Majd elugrottam a kaszinóba, beszórva minden utamba esõ gépbe a pénzem, hátha nyerek vmit. Hát épp idõben sikerült 25000 dollárt összeszedni,amibõl venni tudtam az egyik boltban(rohadt huligánok elfoglalták és csak pénz fejében adnak oda bármit) a gyógyszerbõl. Spuri a kislányhoz és még idõben megkapta a napi adagot.
Szóval izgultam rendesen és még biztos lesz nemegy ilyen szituáció.
Tehát még1x, ne úgy ugorjatok neki a játéknak, hogy mindenkit le akartok mészárolni,mert abból fûbeharapás lesz
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
na meg nincs felbaszóbb ennél a save rendszernél
De nem temetem elõre, majd meglássuk mennyire szuperál a rendszer!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Ez most tényleg leszedhetõ vagy csak átverés vagy én vagyok béna? XD
[merlinw.org]
Eddig nem sokkal különbözik az elsõtõl, amit a szörnyû mentés miatt hagytam abba.
Egész jól indult, kõkemény motoros zúzással kezdünk, de utána szinte ugyanaz lesz, mint az elsõ rész. De mivel csak másfél órát játszottam remélem változik.
Jópofa, hogy minden szarral (szó szerint) kaszabolhatjuk a zombikat. Ha épp monitorral támad kedvünk ütni õket, akkor azzal, de gereblye, virág, olló, minden a rendelkezésünkre áll.
Idegesítõ viszont amikor gyógyszert kell vinni Katey-nek, és odaérsz hamarabb mint az az idõpont amikor be kell adni. Addig unalmasan mászkáltam és vártam hogy teljen az idõ. Meg bedobtam a nyerõgépbe 5000 dolcsit és kurvára semmit sem adott.
A zombik tényleg azok az igazi támolygó, rothadó zombik. Legtöbbször kikerültem õket, de ha találtam valami értelmes tárgyat akkor adtam a szájuknak.
Kurva jó poén az öltözködés 😊 Most épp forró naciban és valami melltartószerûségben nyomom, faszányos vadászkalappal. Amit felveszel az szerepel az átvezetõ videókban is, szóval humor is akad.
Idegesítõ viszont a kismillió LOADING képernyõ, amit többet láttam lassan mint zombit.
Remélem tényleg lesz jobb ez, mert ez eddig erõsen közepes.