53
Viking Metál
-
#53 Na koncert valaki? Nagyon epic volt, alig maradt hangom :D
Azt sajnálom csak, hogy Sami hamar elhúzott és nem tudtam aláíratni vele a sisakom... meg mondjuk Petrié is alig látszik, nem volt a közelben alkoholos filc. -
#52 úúú ez nagyon ott van :O -
Narusco #51 tuti jó lesz a koncert, alapból petri élőben garancia :)
ezt csekkold -
#50 Na de sebaj, jön még idén egy Wintersun, remélem az jó lesz... nameg megvannak már a jegyek az októberi Ensi koncertre is, remélem azért összehoznak egy jó bulit. -
#49 Ezek is nagyon jól leírják az érzéseim az albumról:
"Now, to be fair, I don’t think Unsung Heroes is ‘bad’, necessarily, but it is painfully, overwhelmingly average, an unacceptable trait for an Ensiferum album."
"Perhaps if I had never heard the band before, I would have enjoyed it. Certainly there’s nothing straight up horrible, or even legitimately bad"
Főleg a második... egy saját példát tudok felhozni: Eluveitie-nek az "Evocation I - The Arcane Dominion" albuma. Én úgy ismertem meg Elu-t, hogy ez az album már kint volt, és számomra hozzátartozott az együtteshez. Nekem baromira tetszik, de a kritikák alapján a régi fanok, akik a kezdetektől hallgatták Eluveitie-t azoknak csalódás volt az album... -
#48 Encyclopaedia metallum-on jól meg lett fogalmazva, hogy tulajdonképpen mi a bajom nekem is az albummal:
"No longer does Ensiferum make me feel as if I am standing amongst a vast viking horde, sword in hand, ready to crush anyone and anything in my path."
Az azért jelent valamit, hogy 80% alatti értékelés még nem nagyon volt, az új album meg 56%... -
#47 ezen felröhögtem, amikor először meghallgattam :D -
Narusco #46 BAMBOLÉÉÉÉÉÉÉÉÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
Narusco #45 lehet hogy a norther hiányát érzem, petri abban zuzott mint az atom, és jo lenne még hallani :) -
#44 Ja akkor bocs, azt hittem olyasmi az ízlésed, mint egyik haveromnak. -
Narusco #43 de így nem is akarok még véleményt mondani, majd miután többször meghallgattam. bár már most furcsa hogy nem egyből ahogy megtaláltam azt hallgatom. -
Narusco #42 persze már leszedtem én is.
ne érts félre, nekem az ez előtti lassú számaik is tetszettek, csak azt nem akartam hogy az egész album olyan legyen. a retr...stb -t meghallgattam, az pörgős de sztem szar. ami különösen tetszik, az a pohjola, még van 1-2 amit nem hallottam, köztük az utolsó ami jónak tűnik. -
#41 Hajjaj... lekalózkodtam az albumot, és hát... azt kell, hogy mondjam, hogy az albumhoz képest a Burning Leaves egy pörgős, erős szám. Retribution Shall Be Mine-t érdemes meghallgatnod szerintem, a többi erősen felejtős lesz neked, ha jó a megérzésem. Azért hallgass bele a többibe is, hátha kellemes csalódást okoz valamelyik, de összességében gyenge lett az album.
Interjú Sami-vel az új albumról -
Narusco #40 az in my sword i trustot el tudom képzelni egy sporteseményen amikor buzdítják a szurkolókat, többre nem.
remélem lesz blood is the price of glory stílusu számuk, ami nem ennyire lötyögős.
mindenesetre koncertre kéne menni, ott biztos kitesznek magukért. ráadásul a club 202-ben (akkor még wigwam) voltam már ensiferumon, és már akkor megőrültünk, leizzadtunk és elfáradtunk a tömeg elején amikor még nem is ment a koncert, csak várakoztunk :D -
#39 Hát... szerintem In My Sword I Trust egész jó lett, de Burning Leaves is elmegy egynek. Azt semmiképp nem mondanám rájuk, hogy botrányosan szarok, bár ha ezek lesznek az album legjobb számai, akkor baj van. -
Narusco #38 van 2 új szám, szerintem botrányosan szar -
#37 október 7 Club 202 Bp Ensiferum^^
Mennyi szokott lenni oda a jegy? -
Narusco #36 ujabb breaking the law, toljátok, bár már ez sem mostani -
#35 Jővőre jönnek Metalfestre! Gyűjtsétek a pénzt! ^^ -
-
#33 Felőlem fluortomival is jöhetnének legközelebb, most már akkor is elmennék :D -
Narusco #32 most voltak lol, ilyenkor még ritkán tudni :D
én is szeretem őket, ha rendes zenekarral jöttek volna mentem volna, de egy ilyen eldivatosodott szutyok, a régi jó zenékkel felhagyó bodomot nem nézek meg -
#31 Pénteken volt koncert... sajna nem voltam :(
Iron
Ahti
Into Battle
A következőre viszont mindenképp szeretnék elmenni... nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor jönnek legközelebb Magyarországra? :) -
Narusco #30 idén nem voltak. -
Jimmyke #29 Még csak most került kezembe az új album, már nagyon bánom, hogy Paganfestről lemaradtam, tavaly voltak, gondolom idén is jöttek.
Eszméletlen jó \m/_ -
#28 Szerintem is hasonló!
Ment is napi 2-3x az albom most ez is megy minden nap! Nagyon eltalálták -
#27 Még nem hallgattam meg, de biztos jó. :) -
Narusco #26 új album kikurt jó lett, vélemények róla ? :) ez is megy a polcra eredetiben. kicsit olyan mint az equilibrium - sagas szerintem. -
#25 Nem tom, de nem akar válaszolni. :P -
#24 Hát eztet meg hogy szülted meg? -
#23 Ez arra volt válasz, hogy már három koncerten voltál. Hogy nem jönnek hozzánk, az szerintem is szomorú. -
#22 -
Narusco #21 nem jönnek magyarországra az uj lemezzel :( legalábbis nem idén :( bár már 3 ensifeurm koncerten voltam ,szerintem a 4. is beleférne, nem kicsit jók -
#20 Lassaban emberek! Túl nagy itt a tolongás, ne írjatk annyi hsz-t, met nm győzöm olvasni... -
Thanatos #19 , ráadásul nekem Uriah Heep is nagy kedvenc akiktől az eredeti van ugye :) -
#18 Victory Song favoritom!!!! -
#17 hmm,már régóta ismerem őket,megvan a victory songs és az iron lemez is
egyetlen folk metál zenekar amit hallgatok -
Noodlee #16 YW! -
#15 Azt látom, de mindegy is....
-
#14 Tényleg nem rossz szám. A kedvenceim közé tartozik, de csak a Windrider és BAttlesong után.