5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#1567 Ez nem csak lemezre vonatkozik. -
#1566 Errül van szó:
Reactivate Classics -
#1565 ööö tényleg nem látszik :)
Ez egy Reactivate Classics (techno) keménydobozos 6 LP-s kiadás. A legnagyobb korai techno előadókkal. Számomra kincs :) -
#1564 Vaterán csak tőlem szabad venni :D -
#1563 Így van. Erről már korábban leírtam a véleményemet én is. -
#1562 Egyébként mi is ez? Nem tudom azonosítani. -
#1561 Onnan jókat lehet venni, de itthon... Ismerőseim tapasztalata alapján hulladékot lehet csak kapni, pl. a vaterán semmit sem szabad venni, mert csak átbasznak. Ez van. -
Iggy #1560 Kb. 20é vet késet a posta, nem reklamáltál... -
#1559 én ezt biznyákoltam ma külhonból:
-
#1558 Azért legyünk korrektek: járok oda de csak élelmiszerért. Amit egyszer mutattam 3 részes audio válogatáslemezt a 70-es évekből, az német nyomású és idehaza nem is forgalmazták sosem.
Még a Tescoban sem :P
Ez csak a Te fantazmagóriád :)
És most, hogy ezt tisztáztuk, innen folytathatjuk :)
Ja, még mielőtt elfelejtem: még mindig meg van ezen a T. betűs helyen a Lédi Gatya cd 5 rongyért ha valakit esetleg érdekelne :D -
#1557 Tesco-ba te jársz vásárolni én külhomból rendelek. -
#1556 2 Raff - 1994 - Don't Stop The Music (Remix) -
#1555 Az van odavésve hogyaszongya: made in tesco :D -
#1554 Ja. Csak épp rossz címre :D -
#1553 A jobb felsőt nem lehet elolvasni... -
#1552 Már megint hozott a posta valamit...
-
#1551 Megnéztem azokon a helyeken, amit írtál, végül a FaceTheMusic-tól rendeltem. -
#1550 Hol vetted? -
#1549 Na, csak megérkezett már ez is:
És választ kaptam a kérdésemre a plusz cédével kapcsolatban. Az bizony már csak szopatás. CD nincs hozzá, annak ellenére, hogy megrendeléskor még arról szólt a fáma, helyette van egy egyszeri lehetőség az album digitális másolatának 320-as mp3-ban való letöltésére... -
#1548 Hááát elég sok mindenkinek :D
Bár az is lehet, hogy díszből csinál lemezeket és egyébként senki nem veszi :D
(egyébként de) -
#1547 Hmmm...nem.....és nem...
Sajna továbbra sem :(
Ez rajtad kívül másnak is tetszik? -
#1546 Csak ennyit értettem alatta, hogy ez is Schiller:
Meg ez is:
Ég és föld a két zene... -
#1545 Értem én és nehogy magadra vedd, csak a Dream of You-ban a Wolfsheim énekese énekel (szintipop együttes ha nem ismered), így maga a dalnak is ez az alaphangulata. Mondjuk Moya Brennan-nal énekelt vagy Sarah Brightman-nal énekelt szám tök más. (Mert ugye Schiller soha nem énekel csak énekeltet mindig valami sztárral) -
#1544 Ezt én is elmondhatnám akár rólad, vagy bárki másról is, aki 1 - 2 zene meg/belehallgatás után von le egy előadóról konzekvenciát.
Nem azt mondtam, hogy másnak (pl. Neked) nem tetszhet akár, csak azt hogy amit csinál az nem az én világom.. -
#1543 Viszont Schiller pont ezért jó, mert azzal, hogy belehallgatál a Dream of You-ba, fogalmad sincs, hogy milyen zenét csinál :) -
#1542 Ha te mondod, biztos így is van. -
#1541 Látom, ezt valakitől idézted.
Nem tudom ki állított ilyesmit, de nála nagyobb géniusszal ritkán találkozik az átlagember :D
Félre a tréfát:
nálam már bakelitról pörög is 1979-ből
a Judas Priest-től a Running Wild...
(Fenti beszólásom után magam is Rohanó Vaddá válok lassan...) :) -
#1540 "Ez van :)
Ha mindenkinek minden zene bejönne..." -
#1539 Belehallgattam a Dream Of You-ba..
Meg valami német szövegű zenéibe..
Hát nem estem hasra tőle :D
Ez nem igazán az én világom. -
#1538 Ugyanmá amit én mondok neked az sosem jó :)
De ha nagyon érdekel én mostanában Schillert pörgetek. Sonne lemeze istentelenül betyárjó :) -
#1537 Úgy mint pl. ... -
#1536 Vazzeh inkább hallgassatok valami jó zenét. :) -
#1535 Nem mondtad, hanem kérdezted: "Nekem is?" :) -
#1534 Nem mondtam sosem, hogy nem alszom. Mondtam? -
#1533 A válasz a kérdésedre:
Ha ember vagy pihenj. Ha E.T. akkor meg ne haragudj, de nem láttam a filmedet...még :)
Ergó: nem tom hogy kell e aludnod vagy sem :) -
#1532 Azért kérdem. -
#1531 Embert mondtam :D -
#1530 Nekem is? -
#1529 Minden embernek szüksége van a pihenésre. Ha elhanyagolja, az súlyos idegrendszeri problémákhoz vezethet egy idő után. A normális pihenés alapfeltétele a csendes környezet, mert hangos, zenés környezetben az agyunk nem tud megfelelően pihenni, hanem a külső zajokat hangokat bevonja az agytevékenységbe.
Az embert az agya vezérli és irányítja.
Fontos az agyat néha "kikapcsolni"...relaxáltatni...pihentetni. -
#1528 Én legszívesebben alvás közben is hallgatnám, de a párom nem díjazná.