5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#1687 Csak így?
Cobra nagy betűvel Stallone meg kicsivel? :)
A Túl a csúcson jobb volt.. -
#1686 Az jó. A képet már akkor se lehetett látni, amikor betetted (legalábbis erről az oldalról nézve). -
#1685 Hemm, mikor beraktam még volt kép :)
Egyébként Cobra Soundtrack (a jó kis stallone filmé) -
#1684 Ez pontosan mi is?
Én meg 2009 május 7.-én este fél kilenckor..
ezt hallgattam -
#1683 Ez pörög... vannak rajta finom trackek:
-
#1682 Tévedés: a pénz csak egy eszköz.
Én bármikor könnyen ki tudnálak juttatni, ha egy 10-es skálán 10-essel szeretnéd.
Kijutni nem nehéz. Kint maradni, boldogulni és érvényesülni...na igen: ez már keményebb dió.
A lehetőség mindig mindenre meg van.
De érdemes megfontolni: tényleg ezt akarom?
Bármikor bárhová el tudnék utazni és ha kellene tudnék boldogulni. Ugyanúgy, ahogy Te magad is.
Minden csak hit kérdése.
Ha hiszel magadban, sikerül. De ha csak egy szikrányi kétséged is van, sosem fog teljesülni a vágyad.
Dobok mindjárt egy PÜ.-t.
A többi rajtad múlik.. -
#1681 Hálásan köszönöm :)
Franc se tudja miért, de már kiskoromban oda akartam utazni.
Egyetem meg nagyot lökött a dolgon, amikor személyesen is találkoztam néhány odavalósival :)
Igen - sok pénz kellene, és gaidzsiként sokat kellene pedálozni, ha polgári létből akarnék megélni, és nem yen-milliárdosként élnék odakinn, de nekem egy 1 hónapos kaland is megtenné... elsőre :)
Zephyr: minden pénzkérdés. S abból nekem most nincs. Ahogy munkám sem már. -
#1680 Kimaradt :)
Pedig terveztem hozni haza belőle. De valahogy kanadai whiskey lett belőle :P
Legközelebb pótlom.. -
#1679 Ha egyszer átléped az államhatárt és a repülőről leszállva lábaid Toronto terminálját tapossák, onnantól már csak egyre vágysz: kilépni a nagyvárosba és beszippantani a város bűzét :D
Na jó, azt nem :) De a hely akkor is gyönyörű. Pláne ha nem átutazóban jársz, hanem ott is élsz pár hónapig... -
#1678 Kis hangulat, neked :
-
#1677 Csak mert kedvence a juharszirup :) -
#1676 Már megint "Kanadában vagyunk". Ez kezd a fixa ideáddá válni... -
#1675 Én most nem megyek csak haver, de ha kell akkor tudok feltölteni kismillió képet ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy idei legyen :)
Minek akarsz te ott élni. Nem olyan jó az ám ott (szerintem). (Illetve úgy fogalmazok, hogy milliomosként talán jó ott amúgy nemigen.) -
#1674 Tudjuk. De miért is (vagy még itt)?
Én látni akartam élőben a Niagarát. Láttam is :)
Hitem szerint ha tényleg akarunk valamit, azt megvalósíthatjuk.
Tehát miért nem vagy még japánban? -
#1673 Igen, megközelítőleg.
De most, hogy már megvannak az alapok, a munka kicsit felgyorsul, és a dal átkomponálására, buliban fogyaszthatóságára és esztétikájára kell odafigyelnem.
Ehhez kell a legtöbb idő, sajnos (?). -
#1672 Saccolok: úgy 2 óra hossza ... -
#1671 Akkor nem mondom meg, mennyi ideig tartott, míg ezt megkomponáltam... -
#1670 most pörög:
-
#1669 No, ha mész, akkor kismillió (min. 12 megapixel) képet lőjél (lecsúsztál a cseresznyefa virágzás ünnepéről), MINDENRŐL.
Ja, és lődd fel majd a netre nekünk, kérlek :)
//Japánban akarok élni :) -
#1668 Egy biztos: japán tescót kerüld, mert Gyuri74 barátunk morci lesz :D -
#1667 Szerencsére ez mobilról is hallgatható :)
Alakulgat... -
#1666 Ez így egészen biztosan nem igaz, használt digi fényképezőket pl fillérért dobálják. (Meg úgy általában a használt műszaki cuccokat). Jó kis japán OBI-s LP-k árát nem tudom de majd kiderül. -
#1665 Japánban minden (!) drágább, mint itthon. -
#1664 Nos, egy kis demo: Depeche Mode...Photographic (i2k'013's Remix DEMO) 01:02 -
#1663 Subarut
esetleg...
de azért nem árt résen lenni...néha más a valóság..figyeld csak ezt:
-
#1662 Az szerintem pont magyar gyártmány.
Photographic acapella? Legfeljebb (f)eléneklem neked.
Japánban a vinylek nagyon jó minőségűek, ami ott készült. Hogy olcsó-e? Nem tudom. -
#1661 Egyébkén valahonnan be lehetne szerezni csak acapella a szöveget / éneket? Lehet én is összedobnék akkor valamit! -
#1660 Hát ezek nekem nem igazán... de ha nagyon választanom kell akkor szintén a First Aid féle verzióra voksolnék. -
#1659 Srácok japánból érdemes valami apróságot hozni? Mi az ami ott olcsó nálunk meg drága? -
#1658 A "First Aid 4 Souls Remix" áll a legközelebb a fejemben megfogalmazódott konstrukcióhoz.
A többi, számomra "vékony" verzió.
Tiszteletben tartva a remixerek munkáját, szakértését: húzós bulikban egyiket sem tenném fel a lejátszóra. -
#1657 Úgy látszik ez is olyan, mint az én melóm: kell hozzá az ihlet. Remélem, majd egyszer megjön az én Holiday-emre is az ihlet.. :)
De természetesen erre is (mint az első DM munkádra) kíváncsi leszek én is :) -
#1656 5.1-ben épp most csorog le az eredeti anyag.
Otthon megnézem, mit lehet vele kezdeni, és "mai hangzásügyileg" fabrikálok belőle valamit :)
//Újrahallgattam az eredetit, és már van is egy koncepcióm. -
#1655 Legyen. Akkor egy kis rendhagyó szeletke a topik életében:
VARIÁCIÓK EGY TÉMÁRA: PHOTOGRAPHIC of DM, a teljesség igénye nélkül...
Jó, hogy ez a "Bakelit lemezek" topik, tehát akkor egy vid egy lemezről:
-
#1654 El is nevezhetjük mucha cica photographicának :D
Már ha találunk ilyen mixet :)
Első javaslat: Some Bizarre version. -
#1653 Talán a világon a legtöbb feldolgozást a DM ihlette, egész biztos, hogy akad több verzió is a Photographicra is. -
#1652 Elismerem: skót vagyok :)
De a skótok is laknak valahol...esznek valamit...amit pénzért vesznek...
Sokaduma. Listanyista? :) -
#1651 Áh nem hiszem, hogy te bármiért is pénzt adsz :D -
#1650 Ha nem mind Schiller, és akad közte pár az én kedvenc korszakomból (60-70-80-as évek pop rock disco) és még esetleg nincs meg nekem...akkor dobhatsz majd később egy listát az eladandóakról :)
Hátha....most... :) -
#1649 Kéne havernak digizni egy kis muzsikát de iszonyatosan le vagyok lassúlva nincs kedvem elmászni a lejátszóig. Ráadásul madártejet szürcsölök éppen :)
De hogy ne legyek teljesen offtopic, vettem egy yard sale-en úgy 100db vinylt, át kéne néznem tüzetesen őket, meg belehallgatni. Az már biztos, hogy van benne jópár lemez ami megvan - azt is át kéne néznem melyik példány van jobb állapotban és a másikat meg feldobni vaterára.... áhj de nincs kedvem... -
#1648 Majd szólunk Imykének. Talán varázsol belőle valamit ;)