5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#1767 Konkrétan ilyesmire nem emlékszem. De szerintem mucsa se.
Amúgy a rövidtávú memóriám tökéletes....izé....(miről is és ki a francnak is írom most ezt?)...őőőő....veszkón bácsi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sikerült új albérletet találni már? És miért élsz albérletben? Vegyél házat wazze. Ott legalább gyűjtheted nyugodtan és hallgathatod a bakelit lemezeket is -
#1766 Még ha csak azzal volna... -
#1765 Baj van a "rövidtávú" memóriáddal? -
#1764 Áálatok! Amúgy a szemcsék szépek. -
#1763 Csak szemüvegeseknek :) -
#1762 LP -
#1761 Mesélj. Hogyan is történtek ezek az esetek? :) -
#1760 LP? -
#1759 A GD-ről nem nyilatkozhatok, nemrég kezdtem használni. Egyébként is, feltöltő site-okat emlegettem amikor hátrányokról "beszéltem", nem a GD-t.
És, hogy azoknak melyek a hátrányai? Nos, a közelmúltban sokan megtapasztalhatták (adott esetben mi magunk is) a hátrányait. -
#1758 Na. Le vagyok döbbenve, hogy milyen trendi vagy. Régi nagy barátom Trendboy képe villant fel hirtelen emlékeimben :)
Igaz, ő nevéhez méltatlanul vinylfronton abszolút nem volt trendi.
Viszont kitartóan sok wav-et gyártott...ha jól emlékszem empéjtréből...ahogy azt korunk trendje diktálta :D
Marilliont szeressük. Thx az infót. -
#1757 Szintén májusban Marillion 1985-ös Misplaced Childhood c. albuma kerül újra kiadásra. -
#1756 Továbbá májusban újra kiadják a Speaking In Tongues c. Talking Heads albumot. -
#1755 Van új OMD lemez is.
-
#1754 Június 25-én a Fantasy kiadó gondoskodásában jelenik meg Sylvestertől a Mighty Real: Greatest Dance Hits vinylen (és CD-n). -
#1753 Akkor halljuk a GD. hátrányait...
Talán mind okosodhatunk picit.
Én ugyanis hátrányról nem nagyon tudok..
A hét főbűnben nem szállok vitába senkivel.
Egy másik fórumban már így is Prédikátornak neveznek a hátam mögött :D -
#1752 A fösvénység a nagylelkű adakozás ellentéte, nem az irigység.
Nekem amúgy tök mindegy, hogy feltöltő oldal vagy torrent, mindkettőt kedvelem, mindkettőnek vannak előnyei-, no meg hátrányai is. Torrentre soha nem töltöttem mert túlságosan nyilvános - "szem előtt" van minden. -
#1751 Tud. -
#1750 És csomagolt fájlt is tudsz torrentre tölteni -
#1749 -
#1748 Ez megint egy kicsit félreérthető gondolkodás..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha valakinek (mondjuk nekem) sok pénze van (vagy inkább több, mint elég) és ez a valaki (mondjuk én) nem ad másoknak a sok pénzéből egy keveset, akkor az már irigy?
Vagy ha valakinek sok (még annál is több) hanganyaga, hanghordozója, cédéje, dévédéje vagy bakelit lemeze van, és ebből nem ad másoknak, akkor az már irigy?
Hol a határ irigység és nagylelkűség között?
És ha valaki nem nagylelkű és bőkezű, akkor az már irigy is?
Már miért lenne az?
A keresésről is más a véleményem.
Ha keresek valamit, akkor az előbb utóbb megtalál engem
Torrentre továbbra is tojok (látom a hegyibeszéd az illegalitásról úgysem jut el a szelektált hallásodig) ezért úgy vélem, tegye mindenki a saját dolgát.
Amúgy emilcíme még a legutolsó kukabúvárnak is van (ahová a letöltő link elmehet) míg a gépén torrent kliens már kevesebbeknek.
Nem is beszélve arról, hogy a legtöbb torrent uploadot is kér a download mellé, és sok warez oldal ki is tessékel, ha ezt nem teljesíted lelkesen.
Nem tudom (és nem is érdekel) hányan vannak akiknek 5 megabites vagy kisebb netjük van odahaza, de az tuti, hogy ők nem fognak uploadolni senki kedvéért sem, ha nem muszáj.
Azt meg végképp ne mi döntsük már el, hogy ki milyen netre fizessen elő -
#1747 [URL=http://www.lifegarden.hu/ismeretterjeszto/az-irigyseg-nem-bun/153/]"A jóindulatú irigység keményebb munkára sarkallhat..."[/URL] -
#1746 "többszörös veszélyforráshely. Illegálisan feltötikézett linkek, fájlok és megannyi vírus kedvenc lelőhelye."
Ez max pistike szerint van így. Vírusos FLAC-ot még az életben nem láttam (nem kizárva, hogy létezik de meglepődnék), ettől függetlenül amit én töltök fel torrentre az bizony ugyanaz lesz a végén mintha gdrive-ról töltenéd le (vagy bárhonnan máshonnan) plusz adat ugyanis nem tud belemászni.
A letöltsénél meg szerintem pont előny és lényeg (ha valaki nem olyan smucig mint te), hogy ismeretlenek is le tudják tölteni, sőt ha én már nem osztom tovább akkor is ott él akár még évekig és elérhető az érdeklődőknek. Én is szeretem ha keresek valamit és megtalálom, visszafele is így járok tehát el. -
#1745 Mit irígykedsz? -
#1744 Utólag is: happy nameday George :) -
#1743 Bárhogy is ragozzuk, a torrent egy többszörös veszélyforráshely. Illegálisan feltötikézett linkek, fájlok és megannyi vírus kedvenc lelőhelye.
A GD. okés. Gyors, és megbízható.
No meg az szedi le, akinek meg van a letöltő link. Nem kispistamariskarozáli :D -
#1742 Én igen. -
#1741 Ezzel nem értek egyet... -
#1740 ...mint például... -
#1739 Köszöntem! -
#1738 ...Mint például? -
#1737 Igen, a torrent :D -
#1736 Csodálkoztam is, hogy nem torrentre tetted. Ez a guglidrájv egy hülyeség. Sokkal jobb és gyorsabb megoldás is van. -
#1735 Eddig is használtam, de igazából én nem ugrálok érte. Semmiféle előnye nincs a torrenttel szemben. -
#1734 Az, de a '82-es Hűség is megvan (szintén az említett énekessel). A Takács Tamásos East is nagyon nagy. -
#1733 Na látod, az tényleg jó :)
Hétvégén előhalászom az enyémet is..
A Tiéd a Játékok Zareczkyvel.
Nekem (mintha) valamelyik Takácsos lenne meg..vagy a '88-as, vagy pedig a '94-es albummal. Ezer éve nem hallgattam.. -
Biatomi #1732 Musachy kolléga ,nagyon jó LP -
#1731 Ma egy '81-es East LP forgott. -
#1730 Ne vigyorex itt koma :)
Inkább mutasd mi lesz a következő bakelit amit felteszel meghallgatni... -
#1729 Hát ez nem pont az én világom..
Megvárom inkább a DM "újdonságot" :) -
#1728 Hehe...még jó.