5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Kaptam egy évet rá, hogy egyszer leszedhessem azt möpöben, amit megvettem vinylen... én azért is leszedtem még aznap!
-
...Mindig is egy jogtiszta mp3-ra vágytam! -
Hát ez az! A DM lemezem mellé kaptam is egy letöltőkupont... Írtam is róla, hogy cd-t ígértek és 320-as mp3 egyszeri letöltést kaptam a vinyl mellé... KÖSZI!
-
Bakelit mellé ajándék mp3
-
off, de ezt nem bírom ki...
Azt az értelmetlen piszkos ...t!
on -
Óh igen, de úgy látom ez már az újra kiadott változat. Azért az én 73-as kiadásúm csak jobb :)))) -
Ismerős lemez.
-
ezt:
-
Nagyon tudom ajánlani Alison Moyet (ex-Yazoo) új lemezét:
-
Én ma melózok :(
Holnap fűnyírás ha nem esik....aztán talán egy lemez is belefér... -
Na szép kis menyasszony... -
Én pedig esküvőket filmeztem valamikor - egész jó buli volt... egy alkalommal guggolva -nem kukkolva!-
filmeztem a menyasszonyt, az pedig felemelte-, majd fejemre borította a szoknyáját - good god!
-
Én munkában leszek - előszőr csajokat videózok utána meg valami hagyományörző fesztivált :/ -
Utazok én sok mindenben, de igen, annak a korszaknak a rockzenéje közel áll hozzám. De vevő vagyok én bármi jóra, jöhet jazz, blues, funk, soul, rock, metal bármely korszakból. Csak igényes legyen, ne csak valami maszlag :) -
azaz mindenki (-nek nélkül) -
Holnap vagy a hétvégén remélem mindenkinek áldoz időt egy-két jó lemez meghallgatására! -
Úgy tűnik, hogy a '60-70-es korszakban "utazol". -
Ma este Szegeden Péterfy Bori koncertre menet megláttam egy régiségkereskedőt a borfesztiválon. Átnéztem a lemezeit és végül ezt nem tudtam ott hagyni :)A tok egy picit viseletes, de a lemezen durvább hibát nem látok, egy kb 1cm-es pici karc van a szélén. 300Ft-ot mindenképp megért. Meghallgatni csak holnap tudom majd sajnos, ha hazaérek.
-
Pont azért kérdeztem mert eddig nem derült ki, csak a szöveg keltette fel a figyelmemet. -
Szerintem az alábbi szövegből kiderült. -
Ez saját videó volt? -
Ó igen, neki a tesója
-
Kölcsönadtad a lemezjátszód? Nagy hiba! Tudod: pénzt, nőt, kocsit... lemezjátszót...
-
Nem a lemez hullámos a filcben van a hiba...Egy éve kölcsön adtam egy barátomnak a lemezjátszót és népművészeti köcsögöket munkált meg rajta
azóta ezt csinálja.

-
Legalább tudjuk, hogy van, amit mindannyian szeretünk 
-
Akkor ő lenne az, ha nem tévedek
-
Nagy zene! -
Köszi! :)
#2057 Egy TESLA NZC 041 De Luxe. Nem egy csúcstechnika, de teljesen rendben van, no meg családi történetek fűződnek hozzá :) -
Akkor welcome a vinyl barátok egyre népesebb táborában! -
Nicsak mi zenél? 
Ez a korong nekem is megvan, bár mintha kevésbé lenne hullámos. Jó zene!
-
Akkor forogjon a pörgető.... 
-
És milyen az a pörgető? :)
Jó költséges hobbit találtál wazze :P -
Ember, ki ne dobd őket, ha nagyon nem kell küld el nekem, fizetem a szállítást :D friss "bakelitőrültként" kb bármi lemez érdekel. Az a Spotnicks meg főleg :D Egy hete örököltem egy lejátszót meg kb 20 lemezt hozzá, de nagyon beleszerettem, azóta antikváriumokat járom olcsó lemezek után kutatva :D -
Azé' :)
Minnyá' jobban hangzik.
Talán licitálok majd én is...ha lesz közte olyan, ami engem is érdekel...
Végül is nem minden nap vesz az ember fia frizbit 1 ft-ért :D -
Csak miheztartás végett ilyesmikről van szó:
-
Hát a kidobálás azért valószínűleg nem kukát jelent. Egy párat átviszek mamámhoz a tinglitangli zenéből. Néhányból lehet, hogy dísztárgyat farigcsál a feleségem. A maradék meg megy tényleg frizbinek - de mivel most adtál egy ötletet teszek egy kísérletet és felrakom majd a maradékot vaterára 1ft indulóval és majd kiderül mennyiért viszik el - ha elviszik egyáltalán :) -
Ha szeret frizbizni... -
Már megint ez a kidobálás...
Nem hiszem el, hogy senkinek sem tudod odaadni kidobás helyett.
-
Hát mit nevezünk olcsónak? Én rendszerint külföldről vásárolok - sokkal jobb állapotban vannak a lemezek mint itthon, sokkal jobb nyomásokban ugyebár, és általában kevesebb pénzért. (de még az is lehet, hogy ugyanannyi viszont ugye a más minőségbeli kategória miatt símán megéri).
Ezt a pakkot egyébként 100 EUR-ért vettem. Annyit símán megért. A felét kidobom, pár tucatot eladok, a maradék marad. -
Egyszer én is szert tettem egy nagy doboznyi kislemezre, aminek min. 80%-a német nyelvű zene volt, én sosem szerettem azt, nem is ismertem ezeket. Alig volt benne pár jó, abból is pár lejátszható minőség... A németeknél is sok a hulladék, ami jó, az ott sem olcsó.