5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#2168 Scorpionstól nálam ez az etalon:
-
sanyo71 #2167 Illen napom van ma,valahogy így ébredtem,a munkahelyen csak ilyen zene szólt ma egész nap,főleg a magyar kínálatból (Lord,Dinamit,P.BOX,EDDA,)
fiatal kollégáknak írtam ki pár cd-t.Nagyon tetszett nekik
-
#2166 Hát ez is O.K.! -
#2165 Sanyikám. Most nagyot nőttél a szememben
Meg vagyok hatva, hogy egy ilyen nagy (italo)diszkóbubus is hallgat ilyesmiket -
sanyo71 #2164 Bedobom a harmadikat is Klaus Meine-t nagyobb mennyiségben is bírom hallgatni...
-
#2163 -
sanyo71 #2162 És akkor jöjjön a dobogó 2-ik helyén egy nem kevésbé gyenge muzsika
-
#2161 Dettó! -
#2160 Igen. Gary Moore nagy kedvencem és a The Loner az meg egy zseniális szám! -
#2159 -
sanyo71 #2158 Sziasztok!!A gitár témához vissza nyúlva,egy nagy kedvencem Gary More-The Loner.Kár hogy nem érte meg a 60-t ez az Ír vagy pontosabban Észak-Ír gitár zseni....
-
#2157 Nos ebben is gitároznak és nem is akárhogy
Mondhatsz bármit, a lágy lírai részek is szépek.
Nem kell minden gitárnak keménynek lennie
De hogy ellenpéldát is említsek a gitár kontra kemény témára ezt javasolnám meghallgatásra :)
De kizárólag csak erős szívű egészséges embereknek
Van akiknél ez nagy hangerőn infarktust is okozhat.. -
#2156 Ezen meg már meg sem lepődöm :) -
#2155 Most nézem csak ez a lemezem amit múltkor linkeltem mennyit is ér:
Queen - Live Killers
MINT-es példány hiánytalan állapotban. EU-n belül egyetlen eladó van éppen olaszban. -
#2154 Igen - ha gitároznak akkor legyen rock/heavy metal/gothic valami. Ha nem az akkor nekem ne gitározzanak hanem szintetizátorozzanak :) -
#2153 Gitár = kemény? -
#2152 Most jutottam odáig, hogy meghallgasam. Nem mondom, hogy rossz de nekem annyira nem is tetszik. Túl sok a gitár - keménynek meg viszont nem kemény akkor minek a gitár? :) -
#2151 Egy kedvenc egy 1974-es lemezről. -
#2150 Én már el is felejtettem, csak most az albumon előbukkant és eszembe jutott :) -
#2149 Állapot. -
#2148 Oka? -
#2147 Asszem hamarosan én is kidobok egy csomó lemezt, bár korábban nem gondoltam volna. De ezek nem lemezjátszóra valók sajnos. -
#2146 Erre mindenki emlékszik aki hallgatott Petőfi rádiót a 80-as 90-es években :)
(Poptarisznya..Csak fiataloknak...) -
#2145 Még a filmet sem láttam baxxki :D
Te meg már az OST-t hallgatod? :) -
#2144 És erre a muzsikára emlékeztek még? Szerintem jó kis zene volt ez:
-
#2143 Most érzekezett! V É G R E!
-
#2142 Egy kis új hullám nyami nyami... :)
It's good! -
#2141 Kedvenc lemezem a Police-tól. -
#2140 Oké :)
Egyébkét most ez szól nálam. -
#2139 Igen így lesz, ha végeztem akkor összeírom! -
#2138 Ami a "megy"-be kerül azokkal mi a terved? Ha eladnád őket egy listát betolhatnál hátha találok benne valami számomra kincset :) Mint írtam még új gyűjtő vagyok, elég sok minden hiányzik még -
#2137 Ez is előbukkant a csomagból:
View My Video -
#2136 Megtartom a borítót, hátha egyszer befut egy olyan példány ahol Mint-es a lemez csak a borító nem az - és már meg is van a tökéletes példány :) -
#2135 Már miért súrolná? ...Sértve érzed magad, Naru? -
#2134 Vaterázd el! ( ) -
#2133 Megvan már egyébként ez a lemez (meg az összes Sandra :P), csak az enyém nem német kiadás hanem GONG. Szívesen kicseréltem volna. -
#2132 Zephyr szerint ugye ez a lemez lenne NM- :))) -
#2131 Jó kérdés. Ne szabályos lyukra gondolj, szerintem valaminek nekiütötték. Mintha meg/kitört volna. -
#2130 Ez már a sértést súrolja... -
#2129 "Csak nem a lemez közepén hanem az egyik track közepén :)"
Sebaj, a többi tracket lemented majd mp3-ba.