5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • narumon
    Mhm feleségem is jön velem - bár ez ugye nem jelent semmit :)
  • Zephyr Retiring
    Amikor meg a privát vidit forgatod róluk (tusoló, öltöző és ágyjelenetek) akkor meg valami jó kis chill down tempójú zene lenne jó....
    (már érzem is a kezemben az Oscar-t, mint a FILM hangmérnöke) :D
  • narumon
    He? Mondjuk speciel arra gondoltam, hogy kapni lehet nem is túl drágán de fingom sincs róla, egyetlen számot listáz youtube is (discogs alapján). Persze tudom amit te egyszer megvettél azt nehogy már más is hallja mert hogy néz az ki...
  • Zephyr Retiring
    Persze hogy...
    Sanyi megveszi, Te meg már hozzá is férhetsz :)
    Világos, mint a nap. Vagy nem? :)
  • narumon
    Imike! Ajánlanék neked valamit ha érdekel.
    Nyáron Horvátországba megyek a Miss Brilliance Hungary szépségverseny királynőjét és udvarhölgyét fotózni / videózni. Azon gondolkodom - nekem érdekes kihívás lenne, téged meg hátha érdekel - , hogy ha lenne valami summer feelinges zenéd (abszolút saját szerzemény, lehetőleg radio edit 3-4 perces változat) akkor csinálnék rá egy egyszerű kis videoklippet a hölgyekkel. Mit szólsz?
  • narumon
    Nem ismerem. Hozzáférhető valamilyen módon?
  • narumon
    Jah, hogy őszinte legyek én tök átsiklottam felette. :(
  • Musachy
    Azok hülyék. Én ezt: nyomnám, ha bejelentkeznék. Majd fogom is.
  • IMYke2.0.0.0
    Én se tudok.
    Lám 4 embernek azonnal nem tetszett a Youtube-on :)
  • Musachy
    Ilyeneket én is csinálhatnék... ha tudnék...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a motívum már régóta ott ismétlődött a fülemben, persze, nem sikerült tökéletesen átvinni a gyakorlatba [a fejemben sokkal szebben, cifrábban szól], hiszen botcsinálta zenefarigcsáló vagyok, de:
    i2k'013...Cool Breeze in Hot Summer (Afternoon Sunshine mix) 07:40

//Beígért projekt is alakulgat.
  • Zephyr Retiring
    Ez a "művész" nagyon zárójeles :)
    Ezt a műfajt kár művészetnek tekinteni, mert nem az. Csak egy rossz követendő példa a mai generációnak, akik ha rászoktak az igazi emberi párkapcsolatokkal csak gondjaik lesznek később..
  • sanyo71
    87-ben másodikos ipari tanuló voltam,és az egyik osztálytársam bátyja (aki Svédországba disszidált)valamilyen rejtélyes úton küldött a művésznőről videót.Az volt az első mozgó film amit láttammár ebben a témában
  • Musachy
    Így is mondhatjuk.
  • sanyo71
    Remekbe szabott "művész" filmekkel rendelkezik a hölgy
  • Musachy
    Hmmm... de jó a borító. Asszem '87-ben nagyon szerelmes lettem volna a képen látható hölgyeménybe.
  • sanyo71
    http://www.discogs.com/Songs-For-Teresa-The-Fire-Inside/release/2602978
    evvel ismerkedek most,egy német barátom ajánlgatta,nem tűnik rossznak
  • sanyo71
    Skorpiót nem igen hallgatok,meg hát sok minden mást se de ez egyéni problémám
  • sanyo71
    Edda nem is tudom mennyi van nekem még mindig több helyen lapulnak a régi lemezeim,,ma mondjuk egy adagot haza szállítottam,
    de hallgatni nem volt most úgy hangulatom,,csendre vágytam.
  • sanyo71
    Az kellemetlen, sőt, nagyon,,,
  • Musachy
    Ma Eddát és Skorpiót hallgattam. Előbbit lemezről, a 3-ast. Kettő példány van belőle, az egyik szinte új állapotban, ezt megtartom.
    A Skorpiótól is van két lemezem, de megszereztem a többit digizve és azokat hallgattam.
  • Musachy
    Lelki, mert rég voltam már ennyire dühös. Megszívtam egy dolgot, aminek keletkezéséről pont én nem tehetek, mégis én viselem a kárt.
  • sanyo71
    Testi vagy lelki??
  • Musachy
    Elmúlik. Igazából az elmúlt napon ért egy komoly csapás, lehet, hogy rányomja a bélyegét most mindenre.
  • sanyo71
    Mi van veled??Rossz a kedved?Igen a szívedre veszel mindent...
  • Musachy
    Világos, mások meg nem szeretik.
  • Zephyr Retiring
    Terjed errefelé is az érdektelenség..
    Én csak azért nem szedtem le, mert nekem (természetesen) ezer éve meg van az a bizonyos Skorpió dal...és természetesen bakeliton :)
  • Musachy
    Konkrétan itt arra utaltam, hogy kicsivel visszább is feltettem egy "mintát", egy kedvenc régi számomat jóban, de egy valaki vette a fáradságot, hogy meg is nézze mi a fene lehet az... Nem érdekes, legalább tudom, hogy felesleges erőlködni ilyesmivel, sokkal kényelmesebb mindenkinek az ismert videomegosztó linkjeit másolni. Csak a topikhoz tartottam kicsit méltatlannak, de már nem.
  • Zephyr Retiring
    Nocsak nocsak...én megkuksizom mindjárt
    Lejött. Ez tetszik
  • Zephyr Retiring
    Basszus
    Ilyen az, ha az ember csak a borítót nézi
    Természetesen nem erre tomboltunk, hanem erre :)
    Bocs.
  • narumon
    Ezt: Ezúton megkövetem ZR kollégát és visszavonom a YT-os zenélésről írottakat... Tök felesleges ide flekkeket meg ilyeneket rakosgatni, ha senkit sem érdekel.
  • Musachy
    Melyik részét?
  • narumon
    Ezt én most nem értettem :(
  • Musachy
    Ezúton megkövetem ZR kollégát és visszavonom a YT-os zenélésről írottakat... Tök felesleges ide flekkeket meg ilyeneket rakosgatni, ha senkit sem érdekel.
    Ha már eszembe jutott a Skorpió nemrég, hallgatom az igazán ritkaságnak nevezhető (ha nem az tudni szeretném, hogy honnan lehet lemezen beszerezni) 1978-as svédországi megjelenésű, angol nyelvű LP-jüket rippelve (állítólag flac...). Szerintem a '70-es rockzenei hangzásban ezzel megállják(-ták) a helyüket nemzetközi szinten is. Minta, mostmár csak mpben...

• Zephyr Retiring
    Erre a Maiden nótára egyszer egy házibuliban akkorát tomboltunk, hogy csak na :)
    Még máig is téma szokott lenni abban a haweri körben az a "zenepianukucsajereszdelahajamat" buli :D
  • gyorgy74
    Na irány a meló mindjárt elkések...
  • gyorgy74
    Ha már gitár szóló akkor nekem ez az etalon Sanyi barátom 2:44-töl lehet hallgatózni....

• Zephyr Retiring
    Nojóvvan ölég lössz mára
    Jóccakát gyerekek. Holnap (is) meló
    Míg másokat meg vár a sarki csehó
    Csű
  • Zephyr Retiring
    Baxxki Naru! Scorpions-tól minden etalon
  • Zephyr Retiring
    Ezek a zárójelesek természetesen itt vigyorognak nekem is fekete korongokon