5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • reynaud #2288
    Amennyiben az Antilles-Something New" albumát magadévá szeretnéd tenni,akkor bizony a vinyl imádatodat félre kell tenned,mert ez egy 320kbps-os web compilation.Nem tudok arról hogy ez valaha is megjelent volna vinylen,egyébként 2008 a megjelenés ideje!
  • Musachy
    Ha már vinylről van szó, nagyon örülnék ENNEK a lemeznek, ha megjelent volna vinylen és lehetne kapni...
  • Musachy
    Nekem megvolt, de nyilván letöröltem, mert nem találom. Ha letöröltem, akkor azért lehetett, mert mp3 volt... Torrentről így most is leszedhető. Wavban meg asszem a kollégáknál...
  • gyorgy74
    Nincs belőle probléma.
  • Musachy
    Mindenki hibázhat, hibázik is, azért szólok, mert egyrészt zavar, másrészt talán tanulni lehet belőle.
  • gyorgy74
    Kösz hogy kijavítasz!
  • narumon
    Hopplá és hol lehet beszerezni? Vinylen is elérhető?
  • kaposi1
    Musachy újra lecsap!
  • Musachy
    Még jó, hogy nem azt írtad, hogy remekbebaszott!
  • gyorgy74
    Tudod hogy nem szerettem....
  • kaposi1
    Ezt direkt csinálod Gyuri?

Amúgy ajánlom minden Antilles rajongónak ezt a verziót a figyelmébe.
    Az egyik kedvenc tőlük.

Antilles - Scene Of The Crime (Sappy's Italo Mix)
  • gyorgy74
    Ja bocs már azt hittem megossza velem ezt a remekbesszebbot albumot.
  • kaposi1
    Musachy kolléga szereti észre venni a helyesírási hibákat.
    És te most vétettél.
  • gyorgy74
    Ezt nem értem kolléga?
  • kaposi1
    Azóta se láttam VM-ben hogy meglenne valakinek.
    A Discogson is csak mp3 letöltésre van felajánlva.
  • Musachy
    (kell)
  • gyorgy74
    Hát az egy egyedi eset ahhoz rendesen körül kel udvarolni valakit! Meg megbízhatónak kel lenni az illetőnek.
  • Musachy
    Épp akartam mondani, hogy van.
  • kaposi1
    Na pont erről írtam a rendkívül rendességüket.
    Igaz Gyuri?
  • gyorgy74
    Már hogy ne lenne albuma?

• narumon
    Ez nagyon jó kis lemez - de kár, hogy csak 4 számos. Ez is örökre ilyen marad csapat, vagy várható, hogy előbb utóbb lesz LP is? Megmondom őszintén nem nagyon értem, hogy ezeknek az italos előadóknak miért nincs full albumuk (1-2 kivételtől eltekintve.)
  • Musachy
    Én ami fő: jó a zene.
  • kaposi1
    Antilles egy rendkívül rendes csapat.
  • Musachy
    Pont az Antilles a közös pont a rendelésünk közt!
  • narumon
    ui: hallottam már ennél rosszabb vinylt is sajnos...
  • narumon
    Igazad volt kissé tompán szól, de szerencsére azért annyira nem vészes mint amennyire lehetne :)
  • Musachy
  • lajos9920
    Kedves Musachy!

Nagyon köszönöm, hogy küldtél linket. Letöltöttem, nagyon jó. A hangminőség is kiváló, ennél jobb már nem is kell. :)

Üdv és további szép napot: Lajos
  • kaposi1
    Siberian Heat lemezzel hangminőségileg hogy vagy megelégedve?
  • kaposi1
    Nem simán, ezt leírtam priviben neked.
  • narumon
    Node a lényeg; nekem megjöttek az iventi records lemezek. Örülök mert mindegyikből a nyomtatott (képpel ellátott) borítósat kaptam amiket amúgy 19,90USD-ért adnak. Ez az Antilles ez nagyon jó kis zene.
  • narumon
    No a modern cenzúra működik nálunk is (orbán után szabadon), new italo topicból símán törölték a hozzászólásomat.
  • Musachy
    Hoppá ez Lajos 9920-nak ment, of course...
  • Musachy
    Küldök egy linket, ahonnan lejön flacban. Ez nem az én lemezem ripje, hanem egy netes forrás, nekem a digizős gépem lett most épp agyhalott a változatosság kedvéért. Most nincs hangulatom megcsinálni.
  • Zephyr Retiring
    A legpraktikusabb dolog az autóba amit mostanában tapasztaltam az egy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pájó mp3-as usb fejegység 15 rongyért, ami micro sd-ről lazán-f@szán tolja a wav-et is hihetetlen jó hangminőségben
  • lajos9920
    Én hangformátumra gondoltam azon belül is mp3-ra, vagy wav-ra, mert a wav a legkitűnőbb hangformátum mind közül. (saját tapasztalatból mondom.) Torrentről sajnos nem tudom leszedni, pedig nagyon jó lenne.
    Nagyon örülnék, ha valaki közkinccsé tenné az Így jácctok ti c. lemezt.

Üdv és további szép napot. :)
  • Musachy
    Erre van igény, meg azért praktikus is. De a két zenehallgatást nem szabad összekeverni. A kocsiban és metrózás közben vagy kocogáskor a praktikum számít és nem a csúcsminőség. Meg mikor lenne már manapság türelme a fiatalnak olyan uncsi dologra, hogy leüljön és semmi mást ne csináljon, mint füleljen a ZENÉRE?
  • IMYke2.0.0.0
    "Az ő fülük már az mp3-ra van kihegyezve.."

Abból is elég nekik a Youtube-ról lelopott minőség.
  • narumon
    "A mai zenehallgató társadalom sajnos már másként gondolja."

Mert nem is ismerik az alternativákat. Nálam számtalanszor meglepődnek fiatalabbak, hogy bakelitet gyűjtök - azon meg végképp amikor mai kedvenceiket is megtalálják a polcomon. Az van ugyanis elterjedve közöttük, hogy a bakelit (maradjunk már a vinylnél) kihalt és csak a neoton meg a hofi van ilyen formában.

"Az ő fülük már az mp3-ra van kihegyezve.."

Ez meg az elsőhöz csatolódik. Mivel nem ismernek mást azt hiszik, hogy az az elérhető legjobb formátum. Viszont eddig akárkinek mutattam ugyanazt a számot 128k mp3-ban és utána CD-n egyből megmondták a különbséget. A 320 már nem megy mindenkinek - de legalábbis fültrénirozás kell hozzá. Az abszolút győztes azonban mindig a vinyl. Amikor azt meglátják - meghallják akkor mindig oda és vissza vannak. Szerencsére egyre több ismerős mer belevágni az én nálam hallottak után!
  • Musachy
    Most ez a trend.