5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#2768 MICSODA?????????? Mucsácsó barátunk Avicii-t hallgat! Na ez a nap meglepetése! -
#2767 Éjjel nappal is ha kell. Szerencsére nem kell :D -
#2766 Voltam Zoltán Erika és Neoton koncerten is az sem volt rossz,de a csúcs élmény élőben mint kis egyszerű vidéki fiatalembernek az EDDA volt! -
#2765 Mert hogy Te hallgatsz jazz-t? -
#2764 Akkor ezek szerint valami normális zenét is hallottál már élőben :) -
#2763 Hát nem jazz, de jójaz :P -
#2762 Megboldogult fiatal koromban voltam Karthago koncerteken,máig tartó élmény! -
#2761 Egyébként Te csíped ezt a zenét,szerintem! -
#2760 Jaja :) -
#2759 yeah! -
#2758 Takáts Tamás. -
#2757 ex-karthagos srác! -
#2756 ki is azvalami dörti blúz bend! -
#2755 Hát.....akkor énekelheti a "pocsolyába léptem..."-et is akár :) -
#2754 Mellesleg amit itt,előadtatok Micimackó ügyben az jobb mint egy kabaré! -
#2753 Hova akart lépni,csak nem a pocsolyába? -
#2752 Ezt a zenét sosem lehet megunni! -
#2751 Na mi van? Mégsem léptél? :) -
#2750 Mucsácsó Te is ezt hallgatod! -
#2749 Hidd el, már mondtam a #2725-ben is... -
#2748 EZT NEM HISZEM EL. -
#2747 Ez inkább a 2741-re ment... -
#2746 Ám mivel ez egy zenei topik.és nem karrier tanácsadó iroda! Élvezzük együtt,minden idők egyik legjobb pop zenéjét,best pop song ever -
#2745 Ma Alphaville zenék mentek, digitálisban. Aztán meg egy-két zene a mai korból (DOK meg Avicii). Na, léptem. -
#2744 Belezavarodsz a makrókba! -
#2743 /lehet nélkül,az /left akart lenni!bocs! -
#2742 Zef megmondta a lényeget! Valóban akkor szerencsés az ember ha olyan munkája van amit szeret csinálni,esetleg ez a munka még szórakoztatja is![left]Tudom miről beszél,szerencsémre![/lehet] -
#2741 És Te milyen jót találtál az adott helyzetben? Mondjuk valami jó kis vinyl lemezecskét? :) -
#2740 Az még nem öreg... Igaz csak pár évvel vagyok nálad idősebb ezek szerint, de én sem vagyok milliomos (sajnos időmilliomos sem), mint Z. kollégánk, ahogy állítja magáról. Viszont ennek ellenére nem panaszkodom, mert mindig annak kell örülni, ami van, mert mindig van lejjebb.
meg kell találni az adott helyzetben is a jót és mindig bizakodni. -
#2739 Már írtam a topikban, ezek szerint átsiklottál felette: augusztusban töltöm be a 39-et.
A Sors nem volt kegyes hozzám, így nem tudtam elérni azt, ami nektek már természetes. -
#2738 Gondolom te még elég fiatal vagy, nem számít az idő. De később fog, nagyon is. Aztán az, hogy mit kezdesz vele, már a te dolgod. Nyilván megfelelő háttérrel minden másnak tűnik, de hidd el, nem csak az anyagiak a fontosak, bár a mai világ erről szól. -
#2737 Jelenleg állásnélküli vagyok... most épp az időből van a legtöbb, és az életkedvből a legkevesebb.
Először legyen biztos és jól kereső munkám, szép lassan kiépített, önálló egzisztenciám, és után kesereghetek, hogy bezzeg 2013-ban milyen sok időm volt...
-
#2736 Az is egy megoldás, de addigra, mire eléred az áhított életszínvonalat, már vagy meg sem éred vagy a legszebb éveid jórésze odavan. Nekem az az álláspontom, hogy az első élni és minden más csak mellékes. Persze nem kell egyetérteni velem, lehet a munkádat is szeretni, de a munka attól még munka marad. -
#2735 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A világ legnagyobb koponyái mind csórók és megszállottak voltak. Szellemileg nagy akkor leszel, mikor amit csinálsz, azt nem a haszonért, hanem önmagadért teszed.
Amikor az ember művészileg áll ahhoz amit csinál, és semmi el nem tántorítja céljától, akkor az ember naggyá válik önmaga s mások szemében is. -
#2734 Kár, hogy ahhoz, hogy szellemileg "nagy" lehessek, biztos háttér kell - amíg szó szerint a mindennapi túlélés a lényeg, addig a szellem sem képes szárnyalni, sehogy.
Például, már közel egy hónapja semmi sem jut eszembe, amikor az Ableton elé ülök, mert mindig a holnapon, a közeljövőn és azon jár az eszem, vajh, meddig bírom ki ilyen anyagi helyzetben.
Panaszkodás OFF és bocsánat, hogy rátok zúdítottam ezt a keveset is. -
#2733 Én meg órásnak készültem, majd építészként tanultam, pár év katonaság, s végül a fémiparban kötöttem ki.
Sosem hittem volna, hogy ehhez is értek. Pedig de :)
Sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő..
Egyébként ha testileg beteg is vagy, szellemileg még lehetsz nagy.. -
#2732 Nekem nincs versenyképes szakmám [középfokú földmérő, diplomás szociálpolitikus], amivel el tudnék helyezkedni, hogy aztán szerethessem. Nem adatott meg, hogy egészséges legyek, és azt válasszak, amit csak akarok.
Pedig, építészmérnöknek készültem, 10 éves koromtól. -
#2731 Én is pont erről a szintről jutottam ide ahol most vagyok. Mondjuk én szerencsésnek mondhatom magam abból a szempontból, hogy azt dolgozhatom, amit szeretek is csinálni. Szerintem ez a kulcs. Ha szereted a munkádat, akkor nem érzed majd felesleges időpocsékolásnak mint pl. Musa.. -
#2730 Nekem nincs egzisztenciám (sem lakás, sem bútor, sem autó, sem nő, se semmi) - szóval, előbb azt építeném ki, Zephyr-esen, és utána dolgoznék azon, hogy sok szabadidőm legyen. -
#2729 Pont ez az, ezért nem élek úgy, mert nekem sok idő kell (szabadidő, munkamentes) és azon is vagyok.