5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • Zephyr Retiring
    Van rá igény :)
    Kevesebb fotó magadról (a tudod hová) és több fotó a lemezekről (a tudod hová) :)
  • Zephyr Retiring
    Lópikulát :)
    Sting nélkül nincs Police, mint ahogy Collins nélkül sem az igazi a Genesis, és ahogy a Banzai sem Bonanza Banzai Kovács Ákos nélkül :)
    Remélem izémizé.... vili...;)
  • bigivan
    Na végre, Magyarország ide süllyedett el:
    Tarlóst kérik, hogy tűzze ki a meleg közösség zászlaját a Városházára.
  • Zephyr Retiring
    De. Az én világom :)
  • bujcsik555
    Sziasztok!

2 hete nem jártam erre, fesztiválozgattam, és 400 új üzenet. Pörög ám a topik :)

Újabb 10 lemezzel gazdagodott a gyűjteményem nekem is időközben, ha van rá igény majd írok listát vagy teszek képet majd :)
  • bigivan
    Nekem Sting egyenlő ezzel itten:

A tökékéletes
  • narumon
    Szerintem nem ilyen egyértelmű mert más zenét játszik a Police és Sting. Ugyanaz az eset mint a Genesis és Phil Collins. Vagy mint a Bonanza Banzai és Ákos.
  • narumon
    Már miért ne szeretnénk ezt a nótát? Legalábbis én nagyon szeretem. Másik nagy kedvenc Stingtől még ez:

• reynaud #2800
    Zef most mellé lőtt,és Narumon kérdése nagyon jó!
    Szeretem Sting jó néhány zenéjét ez egyenesen mega kedvenc,bár Nektek meg e dal nem fog tetszeni!
    Adamski-Killer csúcs zene,de én ATB feldolgozásában is nagyon bírom,Naru tuti ismeri!
    Na jó,lehet Te is Zef,de nem a világod a stílus!
  • Zephyr Retiring
    Hihi :)
    Aki Sting-et szereti, az a Police-t is.
    Én komálom Sting-et...tehát a Police-t is :)
    Bár most Adamski feat. Seal - Killer - szól..
  • narumon
    úúú eléggé különbözik a zenei ízlésünk :) Sting-et sem szereted?
  • reynaud #2797
    Csak aztán,meg ne fázz a klíma alatt!
    Ismét egy éles stílus váltás,"The Police" nem szeretem kategória,akkor inkább hard-trance!
  • narumon
    Itt a meleg; a kutyát az árnyékban pihegnek, én meg a klíma alatt a The Police - Zenyata Mondatta (szerintem a banda legjobb lemeze) hallgatom!
  • Zephyr Retiring
    Bevallom, minha magamat látnám :)
    Énekelni is pont így tudok, ahogy ő :D
  • Musachy
    A kis fehéringes gyerek nagyon pörög!
  • Zephyr Retiring
    Rendben. Előkerült a legnagyobb hard trance.
    Eddig rejtegették. Pedig nagy sláger lesz:
  • narumon
    Nem szeretem a Beatlest sem :)
    1db lemezem van mert kaptam :)
  • narumon
    Hát a jó zenékhez képest :)
    (Hogy felhúzzalak - valami jó kis hard trance nótához képest)
  • Zephyr Retiring
    Nekem majd csak eztán fog :)
    Ez biza még csak a 2. Beatles bakelitom :(
  • Musachy
    Mi tagadás, pörgött már ez is jó sokat!
  • Zephyr Retiring
    Kicsit megviseltes már ez a lemez. Csak nem rongyosra hallgattad már? :)
    Kb. olyan leharcolt állapotban van, mint az a Beatles lemez borító, amit ma kaptam ajándékba..
    Egész pontosan róla van szó:

Szerencsére a lemezre legalább vigyáztak :)
  • Musachy

Én szeretem a Dinamitot, ha nem is épp ez a számuk a kedvencem.

Akkor 1:1
  • Zephyr Retiring
    Mihez képest? :)
  • narumon
    Ez nagyon rossz zene :(
  • Zephyr Retiring
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Élet...ezt még elmesélem, aztán megbeszéltük a nagy semmit, ami ellen amúgy sem sokat tehetünk...
    Egy hölgy ismerősöm szült 2 gyereket. Aztán később egy 3.-at is, de szülés közben az orvos hibázott valamit, és megsértett egy idegszálat a deréktájon a gerincben. Az ismerősöm egy héten belül deréktól lefelé lebénult. Ezer helyen járt Pesttől Szegedig, a diagnózis ugyanaz volt mindenhol: végleges bénulás.
    Végül hazakerült. A férje elhagyta. A gyerekek maradtak, mert harcolt értük. Édesanyja gondozta, ápolta egy ideig.
    Aztán azt mondta az ismerősöm: "NEM!"
    Nem volt hajlandó hallgatni senkire sem, és esküszöm, majdnem pont úgy, mint a Kill Bill-ben: a puszta akaratával és az elszántságával egy nap sikerült lábon maradnia anélkül, hogy összecsuklott volna, mint előtte mindig ha megpróbálta...
    Ma kerekesszékes ugyan, de a lakásában rövidebb távon eltotyorászik.
    Később az orvosok csodát emlegettek ezzel kapcsolatban.
    Csoda egy frászt! Az akaraterőnknek hihetetlen ereje van, ha bízunk benne.
    Egyszer járt náluk egy biztosítási ügynök. Aki a szokásos kérdésére:"Mi a legrosszabb ami történhet velünk?" -kétféle választ szokott kapni: 1, meghalunk. 2, lebénulunk. -akkor, ott kapott egy 3. féle választ is: "A legrosszabb az, ha elvesztjük a hitünket."
    Szerintem is ez mindennél fontosabb az életben. Legyünk bármilyenek is, a hitünk mindig erős legyen. S akkor minden rendben lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor tudod, hogy "az az élet" már nem az igazi - kapott vesével sem, hát még dialízissel...
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem semmi. Egyik ismerősöm kapott új veséket kb. 1 éve. A szervezete nem dobta ki. Teljes életet él már. Egy másik közelebbi ismerősöm mindkét veséje rossz. Heti 3 szor lecserélik a vérét immár 7. éve. Egyszer neki is beültettek új veséket. Kidobta a szervezete. Azóta vár a megfelelő vesékre..
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak a kérdésre válaszoltam - minden kérdésre szoktam válaszolni -, eszembe sem jutott, hogy bármit is kérjek. Nem szoktam, és nem is tudok kérni.
    Úgy nevelődtem, hogy mindent önerőből, tisztességesen.
    Talán, ezért is tartok ott, ahol.
  • narumon
    Tudom milyen helyzet (nem a betegséget konkrétan hanem az állapotot) a családban is van több problémás ember :(
    1-2 éve még tudtam segíteni ilyen esetekben valamicskét (együtt dolgoztunk-segítettünk így páran), mára sajnos ez már a minimumra redukálódott :(
  • IMYke2.0.0.0
    Dongaláb (3 műtét 6 hónapos, 11 hónapos és 6 éves korban), veleszületett veseelégtelenség (édesanyámtól örökölt policisztás vesebetegség), mely okán 2005 végétől 2007 végééig CAPD-s voltam, hogy tudjak dolgozni, de időközben olyannyira leromlott az állapotom, hogy már a gépre állítást javasolták.
    2007 végén aztán kaptam vesét, és azóta azzal élek.
    Nem vagyok rokkantnyugdíjas - több okból, a legfőbb: hogy nincs egzisztenciám, egyedül élek [apámmal egy lakásban, de külön háztartás] és ahogy már lejjebb, korábban írtam, szívesebben dolgoznék azért, hogy önellátó legyek, lehessek, semmint zéró-közeli pénzből, állami könyöradományból (amiélrt ráadásul minden második évben megalázó felülvizsgálatra kell menni) éljek egyik napról a másikra.
  • narumon
    "Nem adatott meg, hogy egészséges legyek,"

Megkérdezhetem mi a gondod? Ha kényes akkor jöhet privát is, ha még annál is kényesebb akkor bocs, hogy zargattalak :)
  • narumon
    "Te olyan szinten le tudsz döbbenteni Narumon,hogy arra szavam nincs!
    Tegnap techno,hard-trance,euro-dancefloor.
    Ma meg Loreena McKennitt,enyhén szólva éles stílus váltás"

Úgy látszik nem hitted el amikor azt írtam, hogy mindenevő vagyok csak jó zene legyen. (1-2 stílus van csak ami nemigazán jön be).
  • reynaud #2775
    Itt hagylak,leizzadtam a röhögéstől,megyek letusolók!
  • reynaud #2774
  • Zephyr Retiring
    Viszont Mucsácsó komálja a jazzt.
    Csak most pocsolyamalackodik valahol...
  • reynaud #2772
    Na azért! Furcsálltam volna Tőled!
  • Zephyr Retiring
    Nem. Viszont a bluest igen.
  • Zephyr Retiring
    Eddán utoljára 5 éve voltam. Felléptek Tótkomlóson. B@szott jó bulit nyomtak.
    Azóta (nyilván tavaly) voltak itt Oroson is, de persze pont melóztam :(
  • reynaud #2769
    Komolyan kérdezem! Szereted a jazz-t?