5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#2808 Van rá igény :)
Kevesebb fotó magadról (a tudod hová) és több fotó a lemezekről (a tudod hová) :) -
#2807 Lópikulát :)
Sting nélkül nincs Police, mint ahogy Collins nélkül sem az igazi a Genesis, és ahogy a Banzai sem Bonanza Banzai Kovács Ákos nélkül :)
Remélem izémizé.... vili...;) -
#2806 Na végre, Magyarország ide süllyedett el:
Tarlóst kérik, hogy tűzze ki a meleg közösség zászlaját a Városházára. -
#2805 De. Az én világom :) -
#2804 Sziasztok!
2 hete nem jártam erre, fesztiválozgattam, és 400 új üzenet. Pörög ám a topik :)
Újabb 10 lemezzel gazdagodott a gyűjteményem nekem is időközben, ha van rá igény majd írok listát vagy teszek képet majd :) -
#2803 Nekem Sting egyenlő ezzel itten:
A tökékéletes -
#2802 Szerintem nem ilyen egyértelmű mert más zenét játszik a Police és Sting. Ugyanaz az eset mint a Genesis és Phil Collins. Vagy mint a Bonanza Banzai és Ákos. -
#2801 Már miért ne szeretnénk ezt a nótát? Legalábbis én nagyon szeretem. Másik nagy kedvenc Stingtől még ez:
-
#2800 Zef most mellé lőtt,és Narumon kérdése nagyon jó! Szeretem Sting jó néhány zenéjét ez egyenesen mega kedvenc,bár Nektek meg e dal nem fog tetszeni!Adamski-Killer csúcs zene,de én ATB feldolgozásában is nagyon bírom,Naru tuti ismeri!Na jó,lehet Te is Zef,de nem a világod a stílus! -
#2799 Hihi :)
Aki Sting-et szereti, az a Police-t is.
Én komálom Sting-et...tehát a Police-t is :)
Bár most Adamski feat. Seal - Killer - szól.. -
#2798 úúú eléggé különbözik a zenei ízlésünk :) Sting-et sem szereted? -
#2797 Csak aztán,meg ne fázz a klíma alatt! Ismét egy éles stílus váltás,"The Police" nem szeretem kategória,akkor inkább hard-trance! -
#2796 Itt a meleg; a kutyát az árnyékban pihegnek, én meg a klíma alatt a The Police - Zenyata Mondatta (szerintem a banda legjobb lemeze) hallgatom! -
#2795 Bevallom, minha magamat látnám :)
Énekelni is pont így tudok, ahogy ő :D -
#2794 A kis fehéringes gyerek nagyon pörög! -
#2793 Rendben. Előkerült a legnagyobb hard trance.
Eddig rejtegették. Pedig nagy sláger lesz:
-
#2792 Nem szeretem a Beatlest sem :)
1db lemezem van mert kaptam :) -
#2791 Hát a jó zenékhez képest :)
(Hogy felhúzzalak - valami jó kis hard trance nótához képest) -
#2790 Nekem majd csak eztán fog :)
Ez biza még csak a 2. Beatles bakelitom :( -
#2789 Mi tagadás, pörgött már ez is jó sokat! -
#2788 Kicsit megviseltes már ez a lemez. Csak nem rongyosra hallgattad már? :)
Kb. olyan leharcolt állapotban van, mint az a Beatles lemez borító, amit ma kaptam ajándékba..
Egész pontosan róla van szó:
Szerencsére a lemezre legalább vigyáztak :) -
Én szeretem a Dinamitot, ha nem is épp ez a számuk a kedvencem.
Akkor 1:1 -
#2786 Mihez képest? :) -
#2785 Ez nagyon rossz zene :( -
#2784 -
#2783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Élet...ezt még elmesélem, aztán megbeszéltük a nagy semmit, ami ellen amúgy sem sokat tehetünk...
Egy hölgy ismerősöm szült 2 gyereket. Aztán később egy 3.-at is, de szülés közben az orvos hibázott valamit, és megsértett egy idegszálat a deréktájon a gerincben. Az ismerősöm egy héten belül deréktól lefelé lebénult. Ezer helyen járt Pesttől Szegedig, a diagnózis ugyanaz volt mindenhol: végleges bénulás.
Végül hazakerült. A férje elhagyta. A gyerekek maradtak, mert harcolt értük. Édesanyja gondozta, ápolta egy ideig.
Aztán azt mondta az ismerősöm: "NEM!"
Nem volt hajlandó hallgatni senkire sem, és esküszöm, majdnem pont úgy, mint a Kill Bill-ben: a puszta akaratával és az elszántságával egy nap sikerült lábon maradnia anélkül, hogy összecsuklott volna, mint előtte mindig ha megpróbálta...
Ma kerekesszékes ugyan, de a lakásában rövidebb távon eltotyorászik.
Később az orvosok csodát emlegettek ezzel kapcsolatban.
Csoda egy frászt! Az akaraterőnknek hihetetlen ereje van, ha bízunk benne.
Egyszer járt náluk egy biztosítási ügynök. Aki a szokásos kérdésére:"Mi a legrosszabb ami történhet velünk?" -kétféle választ szokott kapni: 1, meghalunk. 2, lebénulunk. -akkor, ott kapott egy 3. féle választ is: "A legrosszabb az, ha elvesztjük a hitünket."
Szerintem is ez mindennél fontosabb az életben. Legyünk bármilyenek is, a hitünk mindig erős legyen. S akkor minden rendben lesz. -
#2782 Akkor tudod, hogy "az az élet" már nem az igazi - kapott vesével sem, hát még dialízissel... -
#2781 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem semmi. Egyik ismerősöm kapott új veséket kb. 1 éve. A szervezete nem dobta ki. Teljes életet él már. Egy másik közelebbi ismerősöm mindkét veséje rossz. Heti 3 szor lecserélik a vérét immár 7. éve. Egyszer neki is beültettek új veséket. Kidobta a szervezete. Azóta vár a megfelelő vesékre.. -
#2780 Én csak a kérdésre válaszoltam - minden kérdésre szoktam válaszolni -, eszembe sem jutott, hogy bármit is kérjek. Nem szoktam, és nem is tudok kérni.
Úgy nevelődtem, hogy mindent önerőből, tisztességesen.
Talán, ezért is tartok ott, ahol. -
#2779 Tudom milyen helyzet (nem a betegséget konkrétan hanem az állapotot) a családban is van több problémás ember :(
1-2 éve még tudtam segíteni ilyen esetekben valamicskét (együtt dolgoztunk-segítettünk így páran), mára sajnos ez már a minimumra redukálódott :( -
#2778 Dongaláb (3 műtét 6 hónapos, 11 hónapos és 6 éves korban), veleszületett veseelégtelenség (édesanyámtól örökölt policisztás vesebetegség), mely okán 2005 végétől 2007 végééig CAPD-s voltam, hogy tudjak dolgozni, de időközben olyannyira leromlott az állapotom, hogy már a gépre állítást javasolták.
2007 végén aztán kaptam vesét, és azóta azzal élek.
Nem vagyok rokkantnyugdíjas - több okból, a legfőbb: hogy nincs egzisztenciám, egyedül élek [apámmal egy lakásban, de külön háztartás] és ahogy már lejjebb, korábban írtam, szívesebben dolgoznék azért, hogy önellátó legyek, lehessek, semmint zéró-közeli pénzből, állami könyöradományból (amiélrt ráadásul minden második évben megalázó felülvizsgálatra kell menni) éljek egyik napról a másikra.
-
#2777 "Nem adatott meg, hogy egészséges legyek,"
Megkérdezhetem mi a gondod? Ha kényes akkor jöhet privát is, ha még annál is kényesebb akkor bocs, hogy zargattalak :) -
#2776 "Te olyan szinten le tudsz döbbenteni Narumon,hogy arra szavam nincs!
Tegnap techno,hard-trance,euro-dancefloor.
Ma meg Loreena McKennitt,enyhén szólva éles stílus váltás"
Úgy látszik nem hitted el amikor azt írtam, hogy mindenevő vagyok csak jó zene legyen. (1-2 stílus van csak ami nemigazán jön be). -
#2775 Itt hagylak,leizzadtam a röhögéstől,megyek letusolók! -
#2774 -
#2773 Viszont Mucsácsó komálja a jazzt.
Csak most pocsolyamalackodik valahol... -
#2772 Na azért! Furcsálltam volna Tőled! -
#2771 Nem. Viszont a bluest igen. -
#2770 Eddán utoljára 5 éve voltam. Felléptek Tótkomlóson. B@szott jó bulit nyomtak.
Azóta (nyilván tavaly) voltak itt Oroson is, de persze pont melóztam :( -
#2769 Komolyan kérdezem! Szereted a jazz-t?