5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#2848 Na de Zef! -
#2847 És akkor most hová sz.....jak? -
#2846 Ez a lemez van meg nekem, ez az A oldal első száma. Az én kedvencem a második és amiről beszéltünk az a B oldalon az első. -
#2845 Írtam hogy nézz körül a videócsatornámon. -
#2844 Most látom a videót is Te töltötted fel! -
#2843 Miért nem ismertebb ez dal? Egyszerűen,bitang-bitang jó! -
#2842 Igen én is így írtam körül anno . -
#2841 WOW!WOW! és mégegyszer WOW!Ez nem csak a címében "Perfect"! -
#2840 Nem bizony, bár számomra ez volt idén óriási pozitív meglepi tőle.
-
#2839 Ja..tényleg. De ez se rossz -
#2838 Csak ez nem a szóban forgó szám. -
#2837 Egy 6:15-ös verzió..
-
#2836 De úgy tűnik, hogy a '83-as 12" vocal (6:00) verzió van rajta, de az ILDD-osnál merem remélni, hogy a vinyl jobban szól...
Nekem, mint említettem már a Shadows Of The Night (Wizard Mix)a kedvencem. -
#2835 A D'D sorozaton lévő ,és az original 83s vinyl,van meg nekem,de a minőség az jól írod,elég beteg,de a zene bitang jó! Mit értesz azon hogy nem ugyanaz,mint a régi?,talán más verzió mint az eredeti? -
#2834 Szerintem jól szól és persze nem ugyanaz, mint a régi. A Disco Diamonds sorozaton lévő is elég beteg minőség. -
#2833 -
#2832 Talán Te említetted,nem rég hogy megvetted a Felli vinyljét! Ezzel kapcsolatban kérdezném:a 'diamond in the night' ezen a kiadású lemezen is olyan rossz minőségben szól,mint azokon az original cd lemezeken amire anno felrakták? -
#2831 Ezt én is pont így látom. Nem egál az együttes és a szóló. Viszont a Police-Sting és a Genesis-Collins esetében szívesen hallgatom mind, a Bonanza O.K., Ákos szólóban már nem jön be. -
#2830 Dejó - egy best of alan parsonst csomo ideig akartam eladni vateran a kutyanak nem kellett.... :/ -
#2829 Lópikulát :)
Pont ezt értettem az alatt amit mondtam; ismerek Phil Collins rajongót aki nem szereti a Genesist, szerintem Ákos a Bonanza nélkül picsaszar! Szóval nem nem értek egyet azzal, hogy aki egy együttest szeret az esetleg a frontember szólóját is szereti.... -
#2828 te nekem nem hiszel...én neked.. -
#2827 nekem ez: -
#2826 ...jazz....+azban is nyomta...régebben. Aztán...egyszer csak...
-
#2825 Nem, a jazz nem az én világom viszont. Meg a Beatlest sem sokszor hallgattam még. -
#2824 Sőt, ha már feszegetjük, hogy miket is hallgatok még... például:
ezt meg ezt vagy ezt is meghallgatom, csak ami a frissebb eresztést illeti, de amúgy mennyi mindent még! -
#2823 Hát akkor erről ennyit :) -
sanyo71 #2822 Nekem is nagyon tetszik a Dinamit,ment is ma a lemez,,
az egyik nagy kedvenc -
#2821 Már kidobtam. -
#2820 A dobozt tedd el valahová...talán egyszer majd beugrom érte... -
#2819 Nagyon-nagyon ritkán vetemedek energiaital fogyasztásra, de ezt ma megittam kivételesen, hátha elmúlik a fejfájásom. -
#2818 Az új burn? -
#2817 Hú, ez egy kicsit nagyra sikeredett... -
#2816 Hallgat és néha iszik is...
-
#2815 Nem semmi muzsikákat fogsz hallgatni... -
#2814 Chuck Berry nagy kedvenc...nekem is és Marty McFly-nak is :)
-
#2813 Ó! Válaszodból ítélve...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...gondjaid vannak a melegekkel. Nos, ez roppant érdekes, ha figyelembe vesszük hogy diszkózenéket is meghallgatsz néhanapján, ami pedig köztudottan a new york-i melegek szüleménye volt :D Remélem, azért érzed az ellentmondást? Vagy csak én értettem félre valamit :) Nekem akad pár meleg ismerősöm annak ellenére, hogy mindig hetero voltam és szerintem már maradok is :) Rohadt jól beleéreznek a dolgokba. És belelátnak az ember lelkébe. Legalább is akiket én ismerek. Hétköznapi emberek ők is, sokáig nem is tudtam róluk, ezt a beállítottságukat. Én sosem szúrom ki valakiről a nemi identitását. Viszont rólam már mind elmondta, hogy tipikus hetero vagyok. Ez némileg megnyugtat, főleg, mióta tudom, hogy a meleg életforma nem választás náluk, hanem valamilyen "hibás" gén okozza... -
#2812 A fényképezőm nem találom, fater lenyúlta biztos, ugyhogy csak lista megy most gyorsan :
A két lemez ami az igazi lényeg számomra: Chuck Berry – Mr. Rock 'n' Roll
The Alan Parsons Project – The Best Of
A többi amit nem ismerek de majd kiderül milyenek, csak úgy "járt" a kettőhöz:)
Link
Link(Ezt discogs-on nem is találtam meg)
Link
Link
Dalibor Brazda - Eternal Love / Kreisleriana(erről se találtam a neten semmit szinte, ha ti tudtok róla valamit megoszthatjátok velem)
Link
Link(kis érdekesség, 6 recept van a borító hátoldalán :D)
Link
Meghallgatni nem tudom most őket sajnos, a lejátszóm épp szervizelik.
-
#2811 Nem a melegekhez, hanem a melegekbe !! -
#2810 Qrva jó, ezeket 3 perce organizáltam !!
-
#2809 Most gondolj bele: ez mégis csak könnyebb lenne neki, mint a Városháza zászlaját a melegekhez kitűzni :D