5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#2888 Nyugi öcsi :)
Én a Holiday Imyke remixre vagy fél éve várok :D -
#2887 Alkotói válságban vagyok - nem mintha olyan nagy alkotót lennék :))))
Van egy motívum a buksimban, amit sehogy sem tudok rendesre csiszolni az Abletonban. -
#2886 Hogy áll a nyári muzsika? Lesz belőle valami? -
#2885 :)))
Annak idején bírtam ezt is. -
#2884 Erről nekem ez jut eszembe. (Azt ne kérdezd miért de ez ugrott be :D)
Spacebaby -
#2883 Íme, Youtube, más feltöltése: Master Density...Give Me A Base - 05:11 -
#2882 Durva, tegnap pedig még meg is hallgattam - elejétől a végééig.
-
#2881 Jajj... No nekem ilyen lemezek nincsenek a gyűjteményemben. (És nem azért mert hiányoznak :D) -
#2880 Aszondja a video nem elérhető.... -
#2879 Az előző dobásuk megvan. Csak a gumicsajt hiányoltam, talán kölcsönadták valakinek. -
#2878 Nem tudom az okokról azóta mélyen hallgatnak. -
#2877 Akkor valami technikai baki lehet ismét a dologban... vagy pont az volt a nagy durranás, hogy elmaradt a nagy durranás... -
#2876 Mint mindenki más! -
#2875 Frusztrált lett, mert ő is lemaradt a "big bang"-ről odaát... -
#2874 Zef,mi történt ma Veled? A nyakadra lépett valaki? Nem szeretem! -
#2873 -
#2872 Köszi, rendes vagy, de akkor elmondom mégegyszer: most lemértem a Diamond In The Night-ot és a lejjebb olvasható eredményt kaptam... -
#2871 Ne szabadkozz,Te írtad jól!A diamond in the night'-ról volt szó,és azt jól írtad 6.00! -
#2870 GIGA OFF:
Egyik kedvencem, 1995-ből: Master Density...Give Me A Base 05:11
Ezen a válogatáson van meg: G.ary D....D.Trance 3 (3CD) -
#2869 Ugyanakkor az van, hogy: nem szokásom a számok hosszát méregetni, nem érdekel, szerintem egy zene nem attól jó, hogy milyen hosszú.
Viszont annak ellenére, hogy a lemez borítóján és címkéjén is 6:00 szerepel, a teljes bevezető barázdával együtt is kb. 15" híja van annak a hat percnek a valóságban. -
#2868 Szarhatsz ahová akarsz, mindössze arra reagáltam, hogy benyomtad ide vidijón nekem nagy okosan azt, ami nekem eredetiben megvan. Nem én vagyok a hülye kettőnk közül. -
#2867 Majdnem írtam egy cifrát! -
#2866 Sebaj. Majd viszi más -
#2865 Köszi,hogy szokták itt megköszöni?,de nincs a linkedre szükségem! -
#2864 Honnét tudjam? Te kéregetsz mindenféle linket tőlem
Hát most kaptál egyet.. -
#2863 Megin' nem: figyeltél: 1-esem lett. a 81-est eltaláltam -
#2862 Gondolod nincs a gyűjteményemben az eredeti cd,amikor itt áradozok róla?! -
#2861 warez (robin gibb - how old are you 1983) -
#2860 Egy újabb tapasztalatot nyertél,miszerint nem könnyű dolog lottó milliomossá válni! -
#2859 Végre valami jó is amit linkelsz:),Robin Gibb-How old are you albuma,szerintem,és sokak szerint,minden idők egyik legjobb pop albuma! -
#2858 Csak simán milliomos, nem multi
Nem a pénz miatt lottózom, hanem nyerni szeretek
De végül is NYERTEM!!! -
#2857 Minek Neked a lóvé hiszen az adatlapod szerint multimilliomos vagy!:) 4 találatom volt már a lottón,de két részre kellett osztani! -
#2856 Már egy éve, hogy Robin Gibb eltávozott R.I.P.
-
#2855 Nem. 1-esem lett a lottón 5-ös helyett
Azééééé... -
#2854 Miért nem kérded el Mucsácsó kollégától? -
#2853 Mi ez a borzalom,ezt hallgattad egész nap,ezért vagy ilyen negatív töltésű ma! -
#2852 Ne kötözködj,tudod mire gondolok,linkelni nem csak letöltést lehet,weboldalt is! -
#2851 Link a zenéről
-
#2850 Milyen linket a milyen zenéről?
-
#2849 Te nyomtál egy linket a zenéről!