5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#2928 Hát mondjuk (sajnos vagy nem) azért még mindig ugy többezerszeresét adják el mint az italo disco előadók :) -
#2927 Hello!
Erre felhívnám a figyelmedet már csak a formátum különlegessége miatt is. -
#2926 Épp akartam már Tőled kérdezni,milyen italo zenéket tervezel mostanság vásárolni? Na jahhh ,hard-rock,meg metál az már kiment a divatból haver,lassan már csak Te vásárolgatod!! -
#2925 Csak te, csak te. -
#2924 Egyébként rajtam kívül senki nem vesz itt új lemezt? (LP-t?) Meg Hard Rock és metal lemezek is ritkán bukkannak fel, azokat is csak én hallgatom? -
#2923 Kicsit átmentünk mostanában italo discos forumba. Nyáron mindenki ezeket pergeti vagy mivan? -
#2922 A 'sorrow' Bobby Orlando 2000s albumainak egyértelműen legjobb 'OUTSIDE THE INSIDE '2005 lemezéről kimásolt maxi, de nem fogsz tőle hátast dobni! -
#2921 Ma korán reggel egy régi ismerősöm Oriza Triznyák átsasszézott hozzám Bobby Orlando - Sorrow-jának két hallgathatóbb verziójával :)
Akkor ma ezeket is meg kell hallgatnom...a fenébe :)
Pedig mást terveztem mára.. -
#2920 Végre valami normális zene !BOBBY ORLANDO muzsika! -
#2919 Inkább ez menjen:
-
#2918 -
#2917 Meghallgattam.... -
#2916 Így van. -
#2915 Semmi gond, ezt is helyre tettük! -
#2914 Tévedtem. Én is utána néztem.
A "Noteszember" kislemezen énekel a mi Gyurink.
Az "Amerika" című dallal kevertem.
Elnézést. -
#2913 Én bírtam az Emeletet és persze megvan az a lemez is.
A B4-es számaz és lent az első sorban Berkesnél az ének is jegyezve van, meg dalszerzőként is az egyik. -
#2912 Akkoriban divat volt hivatalból New Wave-nek, vagy ahhoz közelinek titulálni a '80-as évek elején létrejött alakulatokat, de még a régebbieket is (Edda, Piramis...).
Csak azért, hogy az underground zenekarok ne kaphassák ezt a jelzőt.
A So-Ho szerintem az Emelethez hasonlóan, de nem annyira ügyesen, teeny-bopper-pop-ot játszott. -
#2911 Viszont annyiban igaza lehet a kommentelőnek, hogy ez a szám lemezen 1986-ban jelent meg, akkor már régen Kiki volt az Emeletben, de ezt a számot nem ő, hanem a Kisberkes énekli.
Mindjárt mellékelek fotót. -
#2910 Ahogy tetszik -
#2909 Pontosabban Csergyuri -
#2908 Ez elég ritka korong...
A SO-HO énekese nem más, mint Cser György...
Bizony Kiki előtt az Emeltben Ő énkelt.
pl:
Sorsvonat
A video kommentjében egy legény Berkesnek adta a dalt...nem ő volt, hanem Cser -
#2907 Aztán meg ezt:
Ez egy 1984-es kiadású lemez, négy magyar fiatal zenekar 3-3 számával (Clips, Szeptember, Nino, So-ho). A lips énekese az a Kis Gabi, aki a Keménykalap és Krumpliorrban szerepelt Berkes Gabiékkal, nemrég meg a tv2-ős tehetségkutatós műsorban a fiával egyetemben (de külön indulóként).
A mellékelt Tardos Péter által írt ismertető szerint a SO-HO a New Wave stílushoz kozel álló muzsikát játszik. -
#2906 Ma délelőtt ezt forgatta a gép:
-
#2905 Most is épp a kedvenc Felli nótámat hallgatom (Shadows Of The Night).
-
#2904 Ezt a Fellit Brekinél is említetted, fogalmam sincs ki ez...le vagyok maradva? -
#2903 Mosolygós bólogatás rendben. -
#2902 Ez olyasféle mosolygós bólogatás, röhögségnem nem nézném, dehát ki mit lát... -
#2901 Ezen most mi a röhögség? -
#2900 Ja, valszeg! -
#2899 Talán a KFT-vel, pontosabban Laár Andrással kapcsolatban volt róla szó a "valamelyik" New Wave topikban.... -
#2898 Őt meg nem igazán csíptem sosem. -
#2897 Akkor onnét, hogy: "....vááár a füstös éjszaka blúúúzz....."
Ahogy azt a király is énekelte.. -
#2896 Onnan nem lehet! -
#2895 Akkor mester ha kérhetném a Füstös kocsma bluest, onnan, hogy.... :D -
#2894 Mert imidzsváltáson esek át: új asszony, új lakás...új személyiség és természetesen új papucs is ;) -
#2893 ...lebuktam... -
#2892 És mostanság miért nem fotózod a papucsodat? -
#2891 Még a végén kiderül Rólad,hogy zenész vagy,és esténként valami lokálban ütögetted a zongora billentyűit!:) -
#2890 Ez a zongora billentyűzet lassan a védjegyeddé válik...mint nekem annó a kis kék standpapucs :D -
#2889 Ma ez pörgött:
Asszem egy másik topikban esett már szó erről a formációról.