5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
dj adrián #3008 Egy polgártárs ismét személyes sértésnek vett valamit, pedig meg sem szólítottuk eddig. A lényeg az hogy a beállításhoz nem kell szenteltvízbe mártott csavarhúzó, elég egy sima is, egy jó sablon egy tűmérleg egy mérőlemez meg egy kis szakértelem. Ja és sok sok türelem. -
#3007 A gyerekeimnek ezt tanítottam annó: Hülye kérdésre hülye a válasz, konkrét kérdésre konkrét a válasz.
Most azt kellet volna írnom, h Én 1,6 gramra? vagy, h a súly egységein beállított tűnyomás sosem egyezik meg egy mérleggel kimért tűnyomással és az antiscating sem egyezik a a tűnyomás mértékével?
Mire vagy kíváncsi egyáltalán? -
#3006 Ezt inkább humorérzéknek nevezném (ami Neked nagyon nincs sajnos) óvodás jelző helyett. Mondjuk a zene legalább egész jó :)
De az is igaz, hogy nekem a radio verzió jobban tetszik... -
#3005 Óvodás szintű párbeszédek mellett,egy synt-pop zene 1988-ban kiadott verzióban!
WHEN IN ROME-_-The Promise (O.N.mix)
-
dj adrián #3004 Erre nem is mertem gondolni. -
#3003 :D -
#3002 Csavarhúzóval ..
vizimérték, sablon, beállító lemez, és hallás alján -
#3001 Nekem ahány pörgető (jelenleg ez csupán 4) annyi féle beállítás.
kis segítség itt (jobbára kezdőknek, vagy kevésbé szakértőknek) -
dj adrián #3000 Ez hány forintos kérdés? -
#2999 Nem tudok zenét küldeni, így marad a Mester :) -
#2998 Akkor egy kőkemény vinyl kérdés: Ti hogy állítjátok be a hangszedőiteket? Mi az ami bevált? -
#2997 Szerintem kifezezetten jó film volt és nagyon látványos, gyönyörű tájakon forgatták. A kedvenc részeim amikor csak a táj van (Tom motorozik vagy repül) és a hihetetlen jó zene alatta (amit természetesen megvettem vinylen...). Egyébként leszedtem én is a 720-at de ez igazán jól nagyvásznon mutatott. (nem azért mert kicsi a tévém, egyszerűen más volt ott). -
#2996 Hát mi mindjárt megyünk videóklippet forgatni ha nem küldesz zenét kénytelen leszek Roger Shah-val kooperálni :) -
#2995 Köszi, már hallgatom is. -
#2994 Ezt inkább amodaátra kellett volna hype-olnod :D
Hacsak.....nem az OST-t is meghallgattad bakelitről persze... :) -
#2993 Melynek keretében csak megnéztem az agyon hype-olt "Oblivion"-t is - BD 720 -, és nem estem hanyatt tőle.
Egyedül a két igazi főszereplő miatt érte meg [Tom Cruise, Andrea Riseborough].
Andrea Riseborough alakítása fenomenális!
Tom Cruise pedig hozza a tőle elvárt magas színvonalat.
Az ukrán csajszi már a a 007-es filmben is minősíthetetlen volt, itt dettó.
-
#2992 Plusz a regenerálódás persze... -
#2991 Oks. Csak valaki be ne előzzön. Mert akkor ő fogja learatni a babérokat ezen a rajongóktól hemzsegő placcon :) -
#2990 Bizony.
3 nagyon időigényes hobbim is van - játékhonostíás, zeneszerkesztés, anime nézés - esténként 4-5 órám van az egészre. -
#2989 Na majd egyszer! -
#2988 Otthon van még, nem teljes az sem. -
#2987 Tényleg, elkészült már a Photographic átiratod? Vagy csak lemaradtam róla? -
#2986 Nem kell mindig ezzel húzni - egyszer mindennel végzek, szép sorjában. ;-) -
#2985 Faxa lett illetve lesz :)
Kiadod bakeliton is? :)
Mert akkor a side B-re meg mehetne a Holiday imyke remix.........mármint ha egyszer majd abból is lesz valami :D -
#2984 Tegnap este, cirka 2 óra alatt ütöttem össze egy másik topikbeli beszélgetés apropóján, hogy mit is lehet kezdeni meglévő MIDI-vel.
Most: Depeche Mode...Enjoy The Silence (i2k'013's Vision - DEMO) 03:44 -
#2983 Ezt nekem is ajánlhatod :)
Az ipse tud diszkót nyomatni :) -
#2982 Én is itt vagyok ha látok új hozzászólást.
Mindjárt ajánlok is neked egy jó nyári maxi-t! -
#2981 Én vagyok. Csak sunnyogó üzemmódban :)
Bár az egyetlen vagyok, aki ezt fel is vállalja :D -
#2980 Hmmm... mindenki nyaral? Vagy kihalt a topic mert nem szeretem MFlexet? :o -
#2979 Még most jött meg USA-ból a Halo Soundtrack és a Loreena McKennitt. -
#2978 Azért én tartottam a frontot :)
Ne kímélj..mesélj, mit sóztak megint Rád? :D -
#2977 I'm back :)
Látom eléggé kihalt a forum míg nem voltam itt :(
Viszont itthon vártak az új lemezek, mindjárt tesztelem is őket :) -
#2976 Ma hallottam...ezt a verziót :) -
#2975 -
#2974 Én Szerdán megyek barátokkal kicsit lazítani... még az is lehet, hogy belemegyek a balcsiba fürdeni :) -
#2973 "Nekem is van egy kedvencem ebből a stílusból ami oltári nagy baromság mint film téma, de mégis a színvilág és a látvány miatt nagy kedvenc lett ez az Indiai film."
Ez Best ever a borzalmas kategóriában! Annyira gagyi hogy már jó, de azért végigröhögtük... igazi trash movie :) -
#2972 Nekem ezek egyáltalán nem jöttek be. Ha választani kell akkor talán én is a Bilu Barbert mondom az még egészen hallgatható volt. -
#2971 A net, vagy a part? :) -
#2970 Most is itt vagyok a parton,na meg minden évben.
Sok újdonságot már nem tud nyújtani. -
#2969 #2965 -re:
Nem piskóta vagy :D
Ott nyaralsz a Balcsin, ráadásul a családdal és Te a neten lógsz :)