5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#3088 Ezeket ma szereztem, nem egy világrengető művek, de kellemes kis albumok szerintem :)
-
#3087 Londonban még nem jártam...de ha mégis mennék már tudom, hogy hová vezet majd az első utam.
A "Brit Könyvtárba"
Korán kell majd menjek, hogy estére végezzek
Valaki járt már ott innen? -
#3086 Nekem a TELJESE élvezethez hozzátartozik a borító is azért. Cseréltem már azért ki lemezt mert viseltes a borítója. Persze igazad van amíg nincs jobb addig hallgatni jók lesznek. -
#3085 Nekem nagyon tetszik, remélem, hogy hasonló sikereket érnek el, mint a R.S.
Most néztem csak meg a yt-on, mert meglepődtem, hogy írtad, hogy magyarok... de látom ezzel nem vagyok egyedül. Meg ott is írja más is, hogy tiszta Stones érzés ez a zene. -
#3084 Ja. Megy ez nekem, ha akarom.
Persze...csak ha akarom :P
Nem mondtál véleményt a "magyar" Stones-ról...
Mondjuk más sem :)
Tényleg csak nekem tetszett?
Hihetetlen :D -
#3083 És elmondtad a lényeget. -
#3082 Nem törölt senki semmit itt.
Volt már rá esetemben is példa (és nem is egyszer), hogy kilométernyi posztot (egyenesen riposztot:) írtam, majd elküldtem, pár pillanatig gondolkozott a rendszer, oszt visszadobta az üres boxot, amit az imént kültem el. Sima rendszerhiba, néha megesik ennyi. -
#3081 Nem , de másnak nincs jogosultsága törölni esetleg a Moderátornak. De ö meg miért is törölne ilyen hozzászólást? -
#3080 Szerinted tigeroo foglalkozott ezzel a topikkal egyáltalán mostanában? -
#3079 "Hát túl hosszú volt :("
Az miatt nem törölnek semmit.
Ha csak tele nem tetted képekkel a posztot. max 10Db egyben.
Én a helyedben megkérdezném tigeroo-t a házigazdát. -
#3078 Nekem szintén. Pedig sosem voltam nagy Jagger rajongó :P -
#3077 Ezt látva, hallva a Rolling Stones jutott eszembe. -
#3076 Na háj! Én is vissza vagyok.
Értem én, hogy így meg úgy meg amúgy, de azért a lemezek lényege mégis az, hogy hanghordozók, jó esetben valami kellemes zene van rajtuk. A többi mellékes.
Ha nem üzletelni akarsz vele vagy nézegetni a borítót, akkor nem katasztrófa.
Fordítva rosszabb lenne. -
#3075 Elképesztő. Most mit teszel?
Lesz egy rakás jó lemezed rendes borító nélkül.
Mindjárt megsajnállak. -
#3074 Hát túl hosszú volt :(
Az volt a lényege, hogy Im back, meg hogy havernál padláson voltak lemezek amiért felmentünk csak sajnos a padlás beázott. Így eláztak a lemezek. A legnagyobb baj ezzel, hogy összeragadt ezáltal az összes borító egy masszává azaz, némelyiket széttépni sem tudom. Viszont az összes lemez AMIGA (DDR) nyomás és a legtöbbje teljesen újszerű. Depeche Mode, Tangerine Dream, Kylie, Whitney, Madonna, Janet, Peter Gabriel és ilyenek vannak közte. Szóval örülök, hogy vannak nagyon jó lemezek, de borítót kell vennem hozzájuk és egy generic borító gyak. teljesen elrontja az értéküket, és kismértékben az élvezeti értéküket is.
Kb ezt írtam csak részletesebben :( -
#3073 Lehet, hogy csak álmodtad bazinga :D
(ez nem sértés, hanem a régi banyek mai megfelelője :)
Ne filozofálj, hanem írd le újra...vagy most már tényleg :P
S addig is, most hallottam. Ezt hallgassátok:
Qrva jóó! Kik ezek? S én miért nem hallottam még róluk? :) -
#3072 Ezt nem értem! Írtam ide egy hozzászólást és én nem látom. Ti látjátok? Vagy valaki szándékosan törölte? -
#3071 Sziasztok!
Ide is felrakom, hátha tetszik még valakinek. Szerintem egész jó mix:
-
#3070 ... -
#3069 Igaz. Rendkívül jó és hasznos elfoglaltság.
Bár jómagam konstatálom, hogy a rádióhallgatás is az :)
Mindkét időtöltés kiváló. De számomra mostanában praktikusabb a rádió, mert állandó és változatos zene mellett jobban halad a lakás (jelenleg konyha) felújítás.. -
#3068 Most ehhez van kedvem. Szerintem nem rossz elfoglaltság. -
#3067 Jól van mucsácsó győztél :)
Meséld el, mi nyomja a lelkedet, hogy folyamatos bakelit hallgatásra adtad a fejedet? :) -
#3066 Most akkor nosztalgiából jól meghallgattam a Bikini - Mondd el c. lemezét, most pedig a Duran Duran - Arena koptatja a tűmet. -
#3065 -
#3064 Egy rajongód máris van. Megelőlegezem Neked a világsikert
Persze hiába, ha nem mersz lépni..pedig a következő lépésként kiadtuk volna bakeliton (vinylen) is...Te...RICHARDmusachyCLAYDERMAN -
#3063 Persze, aztán meg úgy járok, mint Mike. Nem győzitek majd olvasgatni az emberek áradozását, hogy mekkora tehetség vagyok! -
#3062 Elkopik a tűd wazze :)
Inkább tanulj meg pár akkordot a lányod zongoráján (mondjuk egy Magashegyi Underground dalból) tötizd fel a jutyubra, oszt mindenki jól jár :D -
#3061 1. Én itthon is nyaralok.
2. mint írtam is: jövök-megyek, ami azt jelenti, hogy pihizek kicsit itthon és megyek messze földre is, amikor akarok.
Ennyi. Idén persze hanyagolom a kötelező észak-afrikai célpontokat, mert elegem van ebből a csatározásból, ami most arrafelé dívik.
De vazze, ez egy zenei topik!
Most akkor meg is fordítottam a maxit, amit épp hallgatok (Soul II Soul - Missing You /1990/). -
#3060 Mert? Vitted magaddal nyaralni a kedvenc lemezjátszódat és lemezeidet is?
Miféle nyaralás az, amit otthon töltesz wazze?
Amúgy meg zenéket nem gyorsan szoktunk hallgatni
Hanem kényelmesen, nyugodtan és ellazulva...már amelyeket.
Vannak zenék, amiket felspannolva és felpörögve szoktunk.
Pl. Van Halen-t egy 1963-as Packard Bell stereo konzolon
-
#3059 Meg is hallgattam gyorsan. Most pedig a Level42 - World Machine (1985) forog a tű alatt. -
#3058 Közben kezembe akadt egy vagesz '83-as OMD lemez is (Dazzle Ships)... -
#3057 A "Voulez Vous" nem került elő, de a "Super Trouper" meg a "The Visitors" az igen. -
#3056 Én is pont így gondoltam :) -
#3055 Természetesen mindkettő ki lesz próbálva.
Libegő is, bobpálya is :) -
#3054 Igen? Ezt nem tudtam pedig párszor ültem rajta!Azt azért megemlíteném, hogy a kalandparkban viszont az ország leghosszabb száraz bobpályája található...
Ki nem hagynám mikkor megyek Szlovákiába. -
#3053 Jó ez a "jutyub" nekem! -
#3052 Képzeld: őket még én is csipázom :)
Elintézzem Neked, hogy legyenek vinylen? :P -
#3051 Nekem ez most jobban bejön, de vinylen nincs.
-
#3050 Na ezt mondom én is!
Jövök megyek, de csak picit szakítom meg a nyaralást egy kis pihenéssel! -
#3049 Ez van. Tudomásul veszem, hogy nem lehet mindenkinek jó ízlése :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nya(ra)lás hogy telik? Én péntektől megyek 10 napra az asszonnyal egy Orosháza - Budapest - Sárospatak - Sátoraljaújhely és vissza körútra. Mondják, ott található az ország leghosszabb libegője. Természetesen ki kell azt is próbálni :) Van ott a környéken egy olyan szép hely, hogy arra nincs is szó - ezt is hallottam.
Ahogy a régi sláger is mondja: "...kikapcsoló....kikapcsoló...kikapcsolódás kell nekünk..." :)