Bakelit lemezek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ha tehetném, én Zephyr-szerûen élnék - idõ mindig annyi van, amennyit csinál a 'zember.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
Te azon ügyködsz, hogy minél több legyen a pénzed, én meg azon, hogy minél több legyen az idõm.
Nem sokat kell dolgozni, hanem hatékonyan. A munka elveszi az idõt. Pedig annál drágább dolog nincs. Inkább legyen kevesebb pénzem, de többet dolgozni nem akarok annál, amennyi feltétlen szükséges.

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
Te kis idõmilliomos 😊
Én meg most indulok épp dolgoz(z)ba 😊
Jó grillezést!

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Musachy
Vagyis hallgattam.

De most grillezek és közben az Alphaville Dreamscape sorozata van kihangosítva. <#eljen>

Musachy
Megvan természetesen, gyerekként számtalanszor forgott.

Zephyr Retiring
Ez igen! 😊
Van pár mese lemezem, de ez nincs meg.

Ha már bakeltites totyik, azért volt valami ilyen Micimckó ::
Zephyr Retiring
Ó, mily dõre balgaság hagyta el szádat, hogy Uradat kigúnyolád!
De nem véletlenül lett Zefing....õõ...Zephyr a király!
Megbocsájték Néked, mert tudom a mámor homályosítá el elmédet nagy örömödben 😊
Egy lépésre kerültél a FÕudvaribolond címtõl, amit talán majdan ki is érdemelsz. Mindenki tudja, hogy FÕudvaribolondként bejárásod lehet majdan az SG birodalom minden szobájába, hozzáférhetésed lészen királyi film-, koncert-, és zenegyûjteményem minden darabjához!

Persze addig még sok a teendõd...
Kalandra fel Mucsácsó! 😄

Musachy
Te elõléptetés nélkül is az vagy!
MUHAHA <#nyes>

Zephyr Retiring
SG birodalmam kivételezettje lettél.
Udvaribolondommá léptetlek elõ, s mint tudjuk ez nagy kegy részemrõl 😄

Musachy
El vagy ismerve. Igen én is elismertelek!

Zephyr Retiring
Elég lett volna térdre esned koronám elõtt 😊
De mint látod, királyi hadnagy is lettem. Megkaptam elsõ aranycsillagomat 😛
Bizonyára elismerésük jeléül 😊

Musachy
Te tényleg változtál, de nem csak jó irányba, hanem egyszerre jó és rossz irányba! <#hehe> El kell ismerni kivételes képességeidet.

Zephyr Retiring
Hát ha komolyan vetted amit leírtam, akkor a probléma mégsem nálam lehet. Nem gondolod?
Ki az az épeszû, aki elkér valamit, amirõl azt sem tudja mi is valójában? 😊
Gondolkozzunk már Musa bá 😊

Musachy
Tõled semmit. De neked sem ártana elõkeresni az ágy alól az elgurult gyógyszered. Miért vársz el másoktól olyat, amit magad sosem tennél? <#conf>

reynaud
Meg találtam "Club mixes from the Pet Shop Boys 3x vinyl USA.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Klassz zene ZEF! Egyik favorit a dal tõlük,de honnan bányásztad ezt a verziót,egyik albumukon sincs rajt,tudtommal,de utána nézzek majd,azt kell mondjam jó!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring

Zephyr Retiring
Itt várj meg, s addig innen ne mozdulj, míg én bármit is osztogatni fogok errefelé bárkinek is nyilvánosan 😊
Apropó. Micimackó nem is volt sosem maximum Moncsicsi, de az is zenében és nem mesében 😊
Öregszel 😊 Kérsz Cavintont? 😛

reynaud
Te olyan szinten le tudsz döbbenteni Narumon,hogy arra szavam nincs! Tegnap techno,hard-trance,euro-dancefloor. Ma meg Loreena McKennitt,enyhén szólva éles stílus váltásEzzel persze nem azt akarom mondani hogy ez rossz zene lenne!Kellemes,gyengéd,simogató a hölgy hangja,de én képtelen volnék ilyen zenét pár percnél tovább hallgatni!

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Loreena McKennitt a tesóm egyik kedvence, ismerem tehát, de nekem annyira nem jött be.

Musachy
Amint elkezded te is osztogatni a lossless digizett lemezeidet (és nem a Micimackó c. meselemezre meg ilyenekre gondolok), akkor elgondolkodom rajta...

Zephyr Retiring
Jól van 😊
Egyelõre ennyi is elég lesz egy szuszra 😊

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagyon-nagyon érdemes - a qatsi-trilógia nagyon nehéz kép-zenei anyag, de nélküle nem is tudom, hogy lehet egyáltalán filmeket nézni.
A Baraka könnyedebb, de fogékony lélek ott is talál bõven merengeni valót.
A Baraka nyomdokain készült a "Samsara". Azt is látnotok kell!

Zephyr Retiring
Hát én mindkettõrõl lemaradtam. Majd pótlom, köszönet értük.

bigivan
<#eljen>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

IMYke2.0.0.0

bigivan
Ennek volt egy elõzménye 1982-ben: a Kooyanisqatsi - Kizökkent világ címû film.

bigivan
Átolvastam az elmúlt idõszak hsz-termését, nem volt egyszerû menet. Elektronikus zenébõl az alant levõ típus, amit szeretek, ez feldolgozás, bár nem tudom, hogy az eredetihez mi a köze. Mindenesetre ezek a fajta muzsikák még nekem is tetszenek.

Alice Deejay - The only one (Airscape-mix)

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy még nem láttad a Barakát?!
1992-es film - egyetlen dialógus nélkül, a világunk sokszínûségérõl, sorsokról, képekben, hangokban
1-2 évente mindig megnézem.
S hogy már egy ideje megvan BD-n is, már könnyebb 😊

Zephyr Retiring
Baraka. Miért nem hallottam én még errõl a kísérleti dokumentumfilmrõl?
Érdekesnek tûnik..

IMYke2.0.0.0
Szomorú módon, csak hulladék MP3-ban van meg az addig elérhetõ "összes".

Plusz ezek losslessben:
* Dead Can Dance...The Serpent's Egg - <1988, FLAC>
* Dead Can Dance...Spiritchaser - <1996, FLAC>
* Dead Can Dance...Anastasis - <2012, FLAC>

Egy idõben, egyetem szorgalmi idõszakában, a teljes, akkoriban meglévõ anyag szólt Kedvesem CD-s magnójából.
Ezt meg, gondolom, senkinek sem kell bemutatni:
The Host of Seraphim a "Baraka" c. filmben és ugyanez szólt ebben is: "http://myanimelist.net/anime/2746/Vexille:_2077_Nihon_Sakoku", kicsit remixelve.
A teljes "Vexille"-ben megnézhetitek - 1 ór 25 perc 18-tól nézzétek is meg!

Zephyr Retiring
Thx. my friend.
Nem ösmertem 😊

narumon

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Kirõl?
A Halo az a Microsoft féle Halo játéknak a filmzenéje, szerintem nagyon hangulatos és jó - igazából klasszikusnak mondanám mert nagyzenekari mû.

Loreena McKennit meg remélem nem kell bemutatni - ha mégis akkor SOS szerezz be tõle pár lemezt mert nagyon nagyon jó. Kelta/ír/skót zenéket énekel, nagyon szépen meghangszerelve és a hangja is nagyon jó hozzá. Ha szereted az eféle világzenéket akkor nagyon ajánlom. Szerintem a The Visit albuma a legjobb (de errõl megoszlanak a vélemények) de a Mask and the Mirror is nagyon jó, de lehet hogy csak azért ezek a legjobbak szerintem mert ezeket hallottam elõszõr fiatalon egy nagyon nagyon jó hifin és ezért nagy hatást tett rám.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Zephyr Retiring
Róla mit kell tudni?

reynaud
Mutattok 2 egész jó kis synth-pop muzikot,aztán bele kell vetnem magam a munkába,késõ estig!
The Mobile Homes-Close
DE/VISION

ItaloDisco4Ever !

narumon
Ezeket rendeltem meg ma (hogy új vinylrõl is essék már szó)

narumon
Na majd mindjárt szétcsapok köztetek 😊

narumon
"Nem is tudtam, hogy ilyen sok trance zene jelent meg bakeliton 😄"

Hát mivel a DJ-k egészen a közelmúltig (illetve sokan még ma is) vinyllel dolgoztak ezért ezekbõl szinte minden elérhetõ vinylen. Volt idõszak amikor sok nyomóüzemnek ezek a megrendelések jelentették a túlélést.

reynaud
Zef! Neked micsoda igényeid vannak,mindjárt lószleszbe akarod!Mucsácsó,nekem megfelel mobil csengõhang verzióban,a jutyubra a lemezborító állóképével feltöltött videóval is,úgy legalább dupla élvezet lesz mert látok is valamit!😊. Csak aztán a végén,nehogy az derüljön ki hogy a PÁKO-Paco jambo vadonatúj, nyári mega sikerét vetted meg,mert azt már élvezhettem a 90s fórumban. <#finom><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Remélem attól a két gyors söröcskétõl,amit tegnap magadba locsoltál,nem esett bajod,és nem vagy másnapos! Így tán ma már lesz energiád,hogy elregéld nekünk,merre vezettet utad tegnap és milyen lemezeket vettél valamelyik bolhapiacon! Kifogástalan zenei ízlésedet ismerve,nem lepõdünk majd meg ha csupa 80s tingli-tangli zenével növelted meg a muzsika gyûjteményed! [left]Egyébként bár hiányoztál tegnap a bakelit csapatból,köszönd a jó sorsodnak,hogy nem voltál,mert Zephyrt idézve "Trancefarktust kaptál volna' .

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Ne bántsad Narcsikát (majdnem Marcsikát írtam)
Jó gyerek az, amikor alszik 😄
Toljad inkább az arcunkba miket vettél 😊
Természetesen egytõl egyig lossless-be kérjük normális minõségi beszkennelt borítókkal, ahogy illik 😊

Nyiminyámi...nyámi..

Aztán ha elégedettek leszünk a munkáddal, talán egy köszit dobunk cserébe..
De ha nem, akkor ahogy szoktuk: csak mindent elveszünk 😛

Nyámimyimi...namilessssszmááá...???
Kijazágybú lustaság !!! 😄

Musachy
Semmi energiám már, bedobtam gyors két sört és megpróbáltam átfutni ezt a rengeteg háeszt... hát tényleg csak átfutottam...
Konklúzió: jó hülyék vagytok! <#hehe> Hát igazándiból a mindenbeésmindekibebelekötõésmindentjobbantudóZefííír és az ideges Naru, akire leginkább érteném eme megjegyzésemet, amit ti ma itt lezavartatok...

Mindenesetre egy biztos: ROHADTUL ÖRÜLÖK, hogy pont jókor hagytam abba a diszkóba járást! <#nyes>

reynaud
SZEVASZ! na azonnal írd meg milyen lemezeket szereztél!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Mutaaaa Mucsaaa 😊

Musachy
Aaaargghhh! Mi a t'köm volt itt ma? Kicsit kiteszem a lábam és...
Messzi földön jártam ma és mindig ilyenkor indul be a topik, asszem többet kell távol lennem! Szereztem pár lemezt is persze. <#hehe><#nyes>

Zephyr Retiring
Csõ.