Bakelit lemezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem sokat kell dolgozni, hanem hatékonyan. A munka elveszi az idõt. Pedig annál drágább dolog nincs. Inkább legyen kevesebb pénzem, de többet dolgozni nem akarok annál, amennyi feltétlen szükséges.
imo :) science fiction is science fact
Én meg most indulok épp dolgoz(z)ba 😊
Jó grillezést!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
De most grillezek és közben az Alphaville Dreamscape sorozata van kihangosítva. <#eljen>#eljen>
Van pár mese lemezem, de ez nincs meg.

De nem véletlenül lett Zefing....õõ...Zephyr a király!
Megbocsájték Néked, mert tudom a mámor homályosítá el elmédet nagy örömödben 😊
Egy lépésre kerültél a FÕudvaribolond címtõl, amit talán majdan ki is érdemelsz. Mindenki tudja, hogy FÕudvaribolondként bejárásod lehet majdan az SG birodalom minden szobájába, hozzáférhetésed lészen királyi film-, koncert-, és zenegyûjteményem minden darabjához!
Persze addig még sok a teendõd...
Kalandra fel Mucsácsó! 😄
Udvaribolondommá léptetlek elõ, s mint tudjuk ez nagy kegy részemrõl 😄
De mint látod, királyi hadnagy is lettem. Megkaptam elsõ aranycsillagomat 😛
Bizonyára elismerésük jeléül 😊
Ki az az épeszû, aki elkér valamit, amirõl azt sem tudja mi is valójában? 😊
Gondolkozzunk már Musa bá 😊
ItaloDisco4Ever !
Apropó. Micimackó nem is volt sosem maximum Moncsicsi, de az is zenében és nem mesében 😊
Öregszel 😊 Kérsz Cavintont? 😛
ItaloDisco4Ever !
Egyelõre ennyi is elég lesz egy szuszra 😊
Merthogy lesz még.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Baraka könnyedebb, de fogékony lélek ott is talál bõven merengeni valót.
A Baraka nyomdokain készült a "Samsara". Azt is látnotok kell!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Alice Deejay - The only one (Airscape-mix)
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
1992-es film - egyetlen dialógus nélkül, a világunk sokszínûségérõl, sorsokról, képekben, hangokban
1-2 évente mindig megnézem.
S hogy már egy ideje megvan BD-n is, már könnyebb 😊
Érdekesnek tûnik..
Plusz ezek losslessben:
* Dead Can Dance...The Serpent's Egg - <1988, FLAC>1988, FLAC>
* Dead Can Dance...Spiritchaser - <1996, FLAC>1996, FLAC>
* Dead Can Dance...Anastasis - <2012, FLAC>2012, FLAC>
Egy idõben, egyetem szorgalmi idõszakában, a teljes, akkoriban meglévõ anyag szólt Kedvesem CD-s magnójából.
Ezt meg, gondolom, senkinek sem kell bemutatni:
The Host of Seraphim a "Baraka" c. filmben és ugyanez szólt ebben is: "http://myanimelist.net/anime/2746/Vexille:_2077_Nihon_Sakoku", kicsit remixelve.
A teljes "Vexille"-ben megnézhetitek - 1 ór 25 perc 18-tól nézzétek is meg!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A Halo az a Microsoft féle Halo játéknak a filmzenéje, szerintem nagyon hangulatos és jó - igazából klasszikusnak mondanám mert nagyzenekari mû.
Loreena McKennit meg remélem nem kell bemutatni - ha mégis akkor SOS szerezz be tõle pár lemezt mert nagyon nagyon jó. Kelta/ír/skót zenéket énekel, nagyon szépen meghangszerelve és a hangja is nagyon jó hozzá. Ha szereted az eféle világzenéket akkor nagyon ajánlom. Szerintem a The Visit albuma a legjobb (de errõl megoszlanak a vélemények) de a Mask and the Mirror is nagyon jó, de lehet hogy csak azért ezek a legjobbak szerintem mert ezeket hallottam elõszõr fiatalon egy nagyon nagyon jó hifin és ezért nagy hatást tett rám.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ItaloDisco4Ever !

Hát mivel a DJ-k egészen a közelmúltig (illetve sokan még ma is) vinyllel dolgoztak ezért ezekbõl szinte minden elérhetõ vinylen. Volt idõszak amikor sok nyomóüzemnek ezek a megrendelések jelentették a túlélést.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Jó gyerek az, amikor alszik 😄
Toljad inkább az arcunkba miket vettél 😊
Természetesen egytõl egyig lossless-be kérjük normális minõségi beszkennelt borítókkal, ahogy illik 😊
Nyiminyámi...nyámi..
Aztán ha elégedettek leszünk a munkáddal, talán egy köszit dobunk cserébe..
De ha nem, akkor ahogy szoktuk: csak mindent elveszünk 😛
Nyámimyimi...namilessssszmááá...???
Kijazágybú lustaság !!! 😄
Konklúzió: jó hülyék vagytok! <#hehe>#hehe> Hát igazándiból a mindenbeésmindekibebelekötõésmindentjobbantudóZefííír és az ideges Naru, akire leginkább érteném eme megjegyzésemet, amit ti ma itt lezavartatok...
Mindenesetre egy biztos: ROHADTUL ÖRÜLÖK, hogy pont jókor hagytam abba a diszkóba járást! <#nyes>#nyes>
Messzi földön jártam ma és mindig ilyenkor indul be a topik, asszem többet kell távol lennem! Szereztem pár lemezt is persze. <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>