Bakelit lemezek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Musachy
<#wow3> nekem ez:<#vomit>

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
...jazz....+azban is nyomta...régebben. Aztán...egyszer csak...

Musachy
Nem, a jazz nem az én világom viszont. Meg a Beatlest sem sokszor hallgattam még.

Musachy
Sõt, ha már feszegetjük, hogy miket is hallgatok még... például:
ezt meg ezt vagy ezt is meghallgatom, csak ami a frissebb eresztést illeti, de amúgy mennyi mindent még!

Zephyr Retiring
Hát akkor errõl ennyit 😊

Nekem is nagyon tetszik a Dinamit,ment is ma a lemez,,<#wave>

az egyik nagy kedvenc<#taps>

Musachy
Már kidobtam.

Zephyr Retiring
A dobozt tedd el valahová...talán egyszer majd beugrom érte...

Musachy
Nagyon-nagyon ritkán vetemedek energiaital fogyasztásra, de ezt ma megittam kivételesen, hátha elmúlik a fejfájásom.

Zephyr Retiring
Az új burn?

Musachy
Hú, ez egy kicsit nagyra sikeredett...

Musachy
Hallgat és néha iszik is... <#nevetes1>

Musachy
Nem semmi muzsikákat fogsz hallgatni... <#lookaround>

Zephyr Retiring
Chuck Berry nagy kedvenc...nekem is és Marty McFly-nak is 😊

Zephyr Retiring
Ó! Válaszodból ítélve...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...gondjaid vannak a melegekkel. Nos, ez roppant érdekes, ha figyelembe vesszük hogy diszkózenéket is meghallgatsz néhanapján, ami pedig köztudottan a new york-i melegek szüleménye volt 😄 Remélem, azért érzed az ellentmondást? Vagy csak én értettem félre valamit 😊 Nekem akad pár meleg ismerõsöm annak ellenére, hogy mindig hetero voltam és szerintem már maradok is 😊 Rohadt jól beleéreznek a dolgokba. És belelátnak az ember lelkébe. Legalább is akiket én ismerek. Hétköznapi emberek õk is, sokáig nem is tudtam róluk, ezt a beállítottságukat. Én sosem szúrom ki valakirõl a nemi identitását. Viszont rólam már mind elmondta, hogy tipikus hetero vagyok. Ez némileg megnyugtat, fõleg, mióta tudom, hogy a meleg életforma nem választás náluk, hanem valamilyen "hibás" gén okozza...

bujcsik555
A fényképezõm nem találom, fater lenyúlta biztos, ugyhogy csak lista megy most gyorsan :
A két lemez ami az igazi lényeg számomra: Chuck Berry ‎– Mr. Rock 'n' Roll
The Alan Parsons Project ‎– The Best Of
A többi amit nem ismerek de majd kiderül milyenek, csak úgy "járt" a kettõhöz😊
Link
Link(Ezt discogs-on nem is találtam meg)
Link
Link
Dalibor Brazda - Eternal Love / Kreisleriana(errõl se találtam a neten semmit szinte, ha ti tudtok róla valamit megoszthatjátok velem)
Link
Link(kis érdekesség, 6 recept van a borító hátoldalán 😄)
Link

Meghallgatni nem tudom most õket sajnos, a lejátszóm épp szervizelik.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bigivan
Nem a melegekhez, hanem a melegekbe !!<#violent><#boxer>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

bigivan
Qrva jó, ezeket 3 perce organizáltam !! <#eplus2>

Zephyr Retiring
Most gondolj bele: ez mégis csak könnyebb lenne neki, mint a Városháza zászlaját a melegekhez kitûzni 😄

Zephyr Retiring
Van rá igény 😊
Kevesebb fotó magadról (a tudod hová) és több fotó a lemezekrõl (a tudod hová) 😊

Zephyr Retiring
Lópikulát 😊
Sting nélkül nincs Police, mint ahogy Collins nélkül sem az igazi a Genesis, és ahogy a Banzai sem Bonanza Banzai Kovács Ákos nélkül 😊
Remélem izémizé.... vili...😉

bigivan
Na végre, Magyarország ide süllyedett el:
Tarlóst kérik, hogy tûzze ki a meleg közösség zászlaját a Városházára.

Zephyr Retiring
De. Az én világom 😊

bujcsik555
Sziasztok!

2 hete nem jártam erre, fesztiválozgattam, és 400 új üzenet. Pörög ám a topik 😊

Újabb 10 lemezzel gazdagodott a gyûjteményem nekem is idõközben, ha van rá igény majd írok listát vagy teszek képet majd 😊

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bigivan
Nekem Sting egyenlõ ezzel itten:

A tökékéletes

narumon
Szerintem nem ilyen egyértelmû mert más zenét játszik a Police és Sting. Ugyanaz az eset mint a Genesis és Phil Collins. Vagy mint a Bonanza Banzai és Ákos.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Már miért ne szeretnénk ezt a nótát? Legalábbis én nagyon szeretem. Másik nagy kedvenc Stingtõl még ez:

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

reynaud
Zef most mellé lõtt,és Narumon kérdése nagyon jó! Szeretem Sting jó néhány zenéjét ez egyenesen mega kedvenc,bár Nektek meg e dal nem fog tetszeni! STINGAdamski-Killer csúcs zene,de én ATB feldolgozásában is nagyon bírom,Naru tuti ismeri! Na jó,lehet Te is Zef,de nem a világod a stílus!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Hihi 😊
Aki Sting-et szereti, az a Police-t is.
Én komálom Sting-et...tehát a Police-t is 😊
Bár most Adamski feat. Seal - Killer - szól..

narumon
úúú eléggé különbözik a zenei ízlésünk 😊 Sting-et sem szereted?

reynaud
Csak aztán,meg ne fázz a klíma alatt! Ismét egy éles stílus váltás,"The Police" nem szeretem kategória,akkor inkább hard-trance!

ItaloDisco4Ever !

narumon
Itt a meleg; a kutyát az árnyékban pihegnek, én meg a klíma alatt a The Police - Zenyata Mondatta (szerintem a banda legjobb lemeze) hallgatom!

Zephyr Retiring
Bevallom, minha magamat látnám 😊
Énekelni is pont így tudok, ahogy õ 😄

Musachy
A kis fehéringes gyerek nagyon pörög! <#nevetes2>

Zephyr Retiring
Rendben. Elõkerült a legnagyobb hard trance.
Eddig rejtegették. Pedig nagy sláger lesz:

narumon
Nem szeretem a Beatlest sem 😊
1db lemezem van mert kaptam 😊

narumon
Hát a jó zenékhez képest 😊
(Hogy felhúzzalak - valami jó kis hard trance nótához képest)

Zephyr Retiring
Nekem majd csak eztán fog 😊
Ez biza még csak a 2. Beatles bakelitom 😞

Musachy
Mi tagadás, pörgött már ez is jó sokat!

Zephyr Retiring
Kicsit megviseltes már ez a lemez. Csak nem rongyosra hallgattad már? 😊
Kb. olyan leharcolt állapotban van, mint az a Beatles lemez borító, amit ma kaptam ajándékba..
Egész pontosan róla van szó:

Szerencsére a lemezre legalább vigyáztak 😊

Musachy

Én szeretem a Dinamitot, ha nem is épp ez a számuk a kedvencem.

Akkor 1:1

Zephyr Retiring
Mihez képest? 😊

narumon
Ez nagyon rossz zene 😞

Zephyr Retiring

Zephyr Retiring
Élet...ezt még elmesélem, aztán megbeszéltük a nagy semmit, ami ellen amúgy sem sokat tehetünk...
Egy hölgy ismerõsöm szült 2 gyereket. Aztán késõbb egy 3.-at is, de szülés közben az orvos hibázott valamit, és megsértett egy idegszálat a deréktájon a gerincben. Az ismerõsöm egy héten belül deréktól lefelé lebénult. Ezer helyen járt Pesttõl Szegedig, a diagnózis ugyanaz volt mindenhol: végleges bénulás.
Végül hazakerült. A férje elhagyta. A gyerekek maradtak, mert harcolt értük. Édesanyja gondozta, ápolta egy ideig.
Aztán azt mondta az ismerõsöm: "NEM!"
Nem volt hajlandó hallgatni senkire sem, és esküszöm, majdnem pont úgy, mint a Kill Bill-ben: a puszta akaratával és az elszántságával egy nap sikerült lábon maradnia anélkül, hogy összecsuklott volna, mint elõtte mindig ha megpróbálta...
Ma kerekesszékes ugyan, de a lakásában rövidebb távon eltotyorászik.
Késõbb az orvosok csodát emlegettek ezzel kapcsolatban.
Csoda egy frászt! Az akaraterõnknek hihetetlen ereje van, ha bízunk benne.
Egyszer járt náluk egy biztosítási ügynök. Aki a szokásos kérdésére:"Mi a legrosszabb ami történhet velünk?" -kétféle választ szokott kapni: 1, meghalunk. 2, lebénulunk. -akkor, ott kapott egy 3. féle választ is: "A legrosszabb az, ha elvesztjük a hitünket."
Szerintem is ez mindennél fontosabb az életben. Legyünk bármilyenek is, a hitünk mindig erõs legyen. S akkor minden rendben lesz.

IMYke2.0.0.0
Akkor tudod, hogy "az az élet" már nem az igazi - kapott vesével sem, hát még dialízissel...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zephyr Retiring
Nem semmi. Egyik ismerõsöm kapott új veséket kb. 1 éve. A szervezete nem dobta ki. Teljes életet él már. Egy másik közelebbi ismerõsöm mindkét veséje rossz. Heti 3 szor lecserélik a vérét immár 7. éve. Egyszer neki is beültettek új veséket. Kidobta a szervezete. Azóta vár a megfelelõ vesékre..

IMYke2.0.0.0
Én csak a kérdésre válaszoltam - minden kérdésre szoktam válaszolni -, eszembe sem jutott, hogy bármit is kérjek. Nem szoktam, és nem is tudok kérni.
Úgy nevelõdtem, hogy mindent önerõbõl, tisztességesen.
Talán, ezért is tartok ott, ahol.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

narumon
Tudom milyen helyzet (nem a betegséget konkrétan hanem az állapotot) a családban is van több problémás ember 😞
1-2 éve még tudtam segíteni ilyen esetekben valamicskét (együtt dolgoztunk-segítettünk így páran), mára sajnos ez már a minimumra redukálódott 😞