5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#3531 Igen, ittam és nekem ízlik. Te nem jót kóstoltál vagy nem a te ízlésednek való... Ez pont olyan, mint az, ha valaki azt mondja, hogy az italodisco a buzik zenéje... -
#3530 Hehhe :) Reméltem :)
Mi az izgalom tárgya? -
#3529 Nem ilyesmikre izgulok japán témában :))))
De azért köszönöm, hogy gondoltál rám :) -
#3528 Akkor ezt most CSAK NEKED:
-
#3527 Szakéval? Ittál te már olyat? Szerintem bődületesen rossz ital :P
Kaptam ajándékba valami Aizu lánykát (szabad fordításban) - hááát valahogy nem fogy :) -
#3526 Egyelőre nekem is maxi van több, de én dolgozom a váltáson. Elég sok maxit szanálok - eladok. Valahogy nekem nem képviselnek akkora értéket mint az LP-k. 1-1 szám miatt úgysincs kedvem felrakni, ráadásul a legtöbből kurvasokat nyomtak és szinte értéktelen. (persze ez pont az italokra nem vonatkozik ott valami borzalmas lehúzás megy). -
#3525 Pont azért vettem meg! Ennyiért szerintem megéri lecserélni a 440Mla-t. -
#3524 Többek között ÉN! -
#3523 És képzeld el, hogy van, ahol most is 40 van... Nehogy romlott szusi egyél és a szakéval csak csínján! -
dj adrián #3522 Ezek a Bonanza lemezek jól szólnak nagyon. Azt hogy mennyi lemezem van azt fedje jótékony homély, de annyit elárulok, hogy 4 számjegyű. A stílust illetően legfőképpen italo disco a profilom, meg minden ami társul mellé (eurobeat, spacesynth, eurodisco, eurodance, italodance),80-as évek második felétől a 90-es évek közepéig. Javarészt maxi lemezek alkotják a kollekciót, de vannak albumok is. -
#3521 Vacsizni te a felkelőnap országába vagy? Egyébként az nagyon baráti ár... -
#3520 Hát ezért vettem :) Átszámolva 45e forint!!!!!
No most megyünk vacsizni majd jelentkezem! -
#3519 Akkor érdekes a választásod szerintem könnyű zenéhez bőven elég egy AT 120 & AT 440 MLA. Magánvélemény...Menyiért vetted ha nem titok? -
#3518 Nem. Mindenevő vagyok, de komolyzene evő nem nagyon! -
#3517 Komoly zenéhez vetted -
#3516 Mennyi lemezed van? Azt látom, hogy te is bekapsz mindenféle stílusba. Így van? -
#3515 No ezt is elintéztem ma:
-
#3514 Esős napon? 28 fok van árnyékban :)
Húha neked nagyon jó lemezeid vannak. Nekem csak az induljon a banzáj van meg a Bonanzától sajnos - az a lemez emlékeim szerint nem szól valami jól... :( -
dj adrián #3513 Nekem ezen a szomorkás esős napon ezek a lemezek okoznak felüdülést.
-
#3512 No hogy ne legyen ennyire offtopic, szereztem egy ilyet! Régóta fentem rá a fogam és most elémsodort egy példányt a szééél.
-
#3511 És elvileg ma lesz új hangszedőm! Enyém lesz oh yesss!
AT150Mlx from Amazon -
#3510 Elég erotikus reklámtábla (dagifiúcsaj? broáf :D)
-
#3509 Röggeli?
-
#3508 tudom én... a régi 50-es lemezestáskámat (technics válltáska) néha túltöltöttem. a vállam leszakadt, mire elértem a diszkóig :D -
#3507 Ki is itt közületek a japán mániás?
Egy kép neki frissiben egyenesen Tokyoból:
-
#3506 Akinek van vagy volt egyszerre több lemezzel dolga, az tudja, hogy egy nagyobb pakk bizony egész komoly súllyal bír. Egyértelmű, hogy az a polcrendszer összeomlott. Nagy szerencséje, hogy személyi sérülés nem történt.
"-Személyi sérülés történt?
-Há' hogyne! Porrá égett a személyim."
(Markos - Nádas) -
#3505 ha jól látom ez egy IKEA Expedit polc. nekem is ilyenem van itthon. /detto uez 5x5-ös meg a szín is wenge/
mondjuk én a lemezeket (azt a kétszázvalamennyit)az alsó sarkokban tárolom.
és természetesen a fölötte lévő fakkok nincsenek televágva /alapból nem egy nagykaland a teherbírása - úgyhogy DVD + XBOX játékok vannak felettük. nem tömve, amennyi befér./
úgyhogy az alsó sor van nálam "megterhelve". esély sincs az ilyen elcsúszásra. /azért most lekopogtam./ -
#3504 Na, nem bánom! -
#3503 Whatever :) Phnompen és kész :) -
#3502 Ja, Kambodzsa (Cambodia). De akkor Phnom Penh-re gondolsz. -
#3501 Phnom Phen-ben
Jajj baszki én meg baromságot beszélek, nem tudom miért írtam vietnámot :(((
Szóval Kambodzsára gondoltam. Természetesen Angkor Wat miatt kihagyhatatlan, és Phnom Phen-ben a szálláson volt wifi (kurvalassú), de ahogy kitettük a lábunkat szinte semmi. Bár azt mondja haver, hogy most már minden sarkon van egy internet café vagy bár ahol van free wifi. Fejlődnek ők is no. (de út még mindig nincs :P) -
#3500 Ja, Vietnámban én is mindig keresem a netet... -
#3499 Szerintem megbeszéltük
-
#3498 Woháhháá! Kanada a világ vége :)
Én eddig csak vietnámban voltam gondban egy kicsit az internettel, mindenhol máshol alap volt :)
Símán feljövök 1-2 nap múlva bárhol járok. No de én függő vagyok :) -
#3497 -
#3496 Megvagyok, csak kicsit elhavazva. Még nem tudtam meghallgatni, de biztos rendben lesz.
Egy listával is lógok még, ha hazaérek megpróbálom pótolni majd:)
Lemezt meg ki ne dobj, elviszem én ha Zephyrnek mégsem kell. -
#3495 Zephyr Kanadába távozott szerintem és ott nincs internete.
Volt hogy egy évig nem írt a fórumra ez miatt. -
#3494 Hát én csak azért kerestem ő kettőjüket, mert Bujcsik kollegának adtam egy lemezt és kíváncsi lennék rá, hogy megfelel-e neki. Zephyr meg egy halom szakadt lemezre ígérte, hogy elviszi de azóta is itt van - ez is ki lesz dobva. :( -
#3493 Most Zef barátunk büszke lehet, egy hétig nem jelentkezik (be) és már keresik. Én nem jönnék egy hónapig, észre sem venné senki. -
#3492 Bujcsik és Zephyr hol vagytok?