5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#3934 -
#3933 De rám tök ugyan úgy vonatkozik Imi!
Teljesen egyetértek veled ebben. -
imre007 #3932 Bocsi Laci, ezt Gyurinak szándekoztam válaszolni! -
imre007 #3931 Igen, és ezzel lehetséges, hogy nem egyedül te vagy így itt az sg-n!
Én arra gondoltam, hogy ezeket általában nem szokás nyilvánosan - pl. fórumokon - megosztani másokkal. Az más kérdés, hogy fórumokon megismert ismerősök körében működik a dolog.Talán így rendben is van a dolog! -
#3930 Szerencsére nem mindenki gondolja így.
-
#3929 Én azért szoktam ritkábbakat is... -
imre007 #3928 Szia, tudom melyik lemezekről van szó, nem valószínű! 70-s, 80-as diszkó maxikat,ritkább kislemezeket nem szoktak 192/24-be berippelni, a ritkábbakat meg pláne. Pitynyesz: Naruval vedd fel a kapcsolatot, én is ezt javaslom. -
#3927 Nincs már fent valahol készen 192/24 ben? Mi a címe ,megnézem neked. -
#3926 Na nem a zenével van a bajom, olyan zene úgy sincs, ami valakinek ne tetszene.
Csak most ezt mai Disco-ba csak nem játszák már, Audiophil embereknek se nagyon adják el, szóval akkor miért vinyil ? -
#3925 Köszi majd fel veszem vele a kapcsolatot :) -
#3924 (naru?) -
#3923 Szevasztok ! Srácok keresnék Szegeden egy zen szeretö partnert akinek jó rendszere van vinyl rippelésre egy maxit és eg kis vinylt kéne szuprul meg csinálni.. megvan már de nem jól sikerül nem vagyok vele elégedett pü-be vagy [email protected] köszönöm elöre is :) rádioba kellenének a rippek a lemezeket adnám majd -
#3922 Főleg azt a második (Sam Häggblad) szörnyűséget... -
#3921 Ilyen zenét miért raknak lemezre ? -
#3920 Na milyen volt a börze? Szereztél valami jót? -
#3919 Akár majd onnan is be lehet szerezni.
Az biztos egyelőre hogy a 14-i Italo Disco party-n már ott lesz a lemez a Svédeknél ahol először lehet megvásárolni a többi újdonsággal együtt. ( Albert One, Brian Ice Maxi ) -
#3918 Ez sajnos rendszeres... :( -
#3917 Szintén discogs? -
#3916 Netes adásvételi helyeken szoktam nézegetni, hogy miket árulnak. Elképesztő a sok hülyeség. A legidegesítőbb, hogy LP-nek írják a maxikat... Ez akár lehetne a vevők megtévesztése is, bár valszeg csak a tudatlanságból ered. -
#3915 Ajánlat -
#3914 Nekem meg pont lehetetlen lesz akkor Szegeden lennem... Ilyen az én formám :( -
#3913 És valószínű hogy ezért lett szignózva a lemezed. -
sanyo71 #3912 Szia Naru!!!!Discogs elérhető a lemez,illetve ha szeretsz írogatni [email protected] címen keresd Arthurt, ő Ryan menedzsere,én végül is nála kötöttem ki -
#3911 Szegedi lemezbörze február elején!
-
#3910 Számolgatni kell honnan éri meg jobban. Itt drágább de a posta gondolom sokkal olcsóbb:
http://www.juno.co.uk/products/patricia-barber-companion-reissue/502745-01/ -
#3909 A Thome szivat hol van netem hol napokig nincs, de mintha most normalizálódna a helyzet szóval ismét itt vagyok én is! :)
Fanfárok meg üstdobok meg éljenzés és ilyenek.... :D :D -
#3908 Király! Honnan is kell rendelni? :) -
#3907 Most megy a retekklubon a Who's That Girl? című '87-es Madonna-film. Hát, ahogy nézem, nem csoda, hogy annak idején megbukott...
Amúgy meg a filmzenét jónak tartom, meg is van vinylen! -
Biatomi #3906 Szia Sanyi!
Vedd tudomásul én se vagyok irigy rád
mert nincs okom rá
örülök,hogy te örülsz neki -
sanyo71 #3905 Hát igen, elég sokat vártam erre a lemezreViszont az a spanyol oldal ,amit a topikodban mutattam, az tévút volt,onnan ne rendeljen senki sem,nem megy még nekik ez a dolog -
#3904 Ja és külön gratuláció hogy egyenest a mester aláírásával szignált a lemezed. -
#3903 Hú de irigy lennék most Sanya ha volna rá okom.
Remek New Italo lemez, gratula hozzá. -
sanyo71 #3902 Jó reggelt!!Volt egy tartozásom Naru kolléga felé,ígértem egy lemez képet,hát most van egy kis időm így bepótlom . -
#3901 meglesem, köszi!!! :D -
sanyo71 #3900 Szia!!Láttam Discogs-on a lemezt, egy görög eladótól hasonló árban,és onnan biztos nem lenne annyira durva a postaköltség -
#3899 Egy ilyen patricia barber lemezzel szemezgetek már egy jó ideje, mert sehol nem lehetett kapni jópár évig, amikro kutattam.
http://www.ebay.com/itm/PATRICIA-BARBER-Companion-MFSL-LP-Box-set-45-rpm-Limited-edition-/271374258080?pt=Music_on_Vinyl&hash=item3f2f2a8fa0
Találtam ey másik hírdetést, 65k-ért sikerült volna megszerezni, de nem vitt rá a lélek... És mint kiderült, érdemes volt türelmesnek lenni, mert tavaly újtranyomták :D
Még az amazon is árulja 50$-ért, csak ugyan ennyiért akarják idehozni, még azon töröm a fejem, hogy lehetne ezt lefaragni :D -
#3898 Üdv mindnekinek újra, visszetértem :D
Látom rendesen gyarapodnak itt az úriemberek :D Örülök :)
Épp aprhírdetéseket nézegettem, amikor ezen a történelmi csodán akadt meg a szemem :D
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/59089-kuzma-stabi/
Kuzma stabi, stogi karral, valhalla táppal XD Ez volt a mítosz :) -
#3897 Február 2-án új Suzanne Vega album jelenik meg. -
#3896 Vettem egy hozzá való után gyártottat. ÉS már szól is :) bolhapiacon sikerült is venni néhány jó állapotban lévő lemezt.
újakat honnan érdemes rendelni? az amazon nem tűnt rosznak. -
#3895 Egy csávó azt írja a vatera hirdetésében: " Nincstelenek, anyagi háttérrel rendelkezők kíméljenek!"... akkor kivel akar üzletelni?